دوستان سلام يه نرم افزار ميخوام كه يه نرم افزار ديگه رو بهش معرفي كني بعد به صورت اتوماتيك اون نرم افزارو نصب كنه . يه مثال مي زنم بازي هاي مدرن رو ديديد يه Easy Setup داره كه با كليك روي اون Setup بازي رو به صورت اتوماتيك نصب ميكنه .
دوستان ميشه بگيد با چه نرم افزاري اين كار رو كردن ؟؟؟ خيلي واجبه
sadeghpa80 جان
اکثر برنامههاي جديد ساخت AutoRun اين امکان رو هم دارند که برنامههاي خاصي رو در ليست خودشون قرار داده و در روالهاي خاصي اونها رو نصب کنيد
اما براي اين کار بايد برنامهي سازنده Setup ها و برنامهاي که قرار هست اين Setupها رو به صورت خودکار نصب کنه با هم سازگاري داشته باشند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944 جان
منظور من از Auto Setup اينه كه تمام مراحل نصب يه نرم افزار رو مثل زدن NEXT و آدرس دادن براي نصب و هرچيز ديگه كه تو نصب كردن يه نرم افزار لازمه رو خودش به صورت اتوماتيك انجام بده . اون مثالي كه زدم بازي هاي شركت مدرن اينجوريه كه بازدن EasySetup خودش تمام كارهارو بجز انتخاب مسير انجام ميده و كاربر حتي نمي خواد يك كليك تو هنگام نصب انجام بده . حالا اگه نرم افزار خاصي رو باهاش آشنايي به من هم بگو چون كارم گير اين نرم افزاره !!!ممنون
sadeghpa80 جان
برنامهاي مد نظر ندارم
اما اينو پيدا کردم، امتحان کنيد، شايد به کارتون بياد (خودم تست نکردم، اگر به کارتون مياد اعلام کنيد تا براي کرکش فکري بکنم)
[External Link Removed for Guests] موفق باشيد
sadeghpa80 جان
اگر نمونه ای از این برنامه ها رو دارید می تونید با بررسی Properties فایل اجرایی اون اطلاعاتی از برنامه ای که باهاش ساخته شده رو به دست بیارید، در این صورت احتمال پیدا شدن برنامه بالاتر هست