ghalamman,
شما عادت دارید از هر کاه یک کوه بسازید
حرفی که گفتم به تروریستها باید بر بخورد نه به شما . آیا حرف بدی زدم که چرا تق و تق می کنید . تروریستس که اینگونه مردم را میکشد همانند آدم مریضی است که دو ماه به چهارشنبه سوری ترقه می اندازد زیر پای مردم . و هردو به مردم آسیب می رسانند . لطفا کمی در معنای جمله ها بیاندیشید و بعد هرچه دلتان میخواهد بارمان کنید .
دوست من...واقعا نمي دانم به اين طرز فکر چه بگويم ...اينکه قصابي هموطنان شما برايتان چيزي در حد اتش بازي هاي چهارشنبه سوري باشد جاي هيچ حرفي را نمي گذارد جز تاسف...
چقدر زشت است که ما اينجا داريم شهدا و برادرانمان را روي دست هايمان تشييع مي کنيم و شما انگار داريد مسابقه فوتبال نگاه مي کنيد اينکه 4 قبر درست کنار محل انفجار هست که پر است از گوشت و ناخن و انگشت و ... از شهدا که قابل شناسايي نبوده است براي شما چيزي در حد افسايد شدن گل رنالدو ارزش داشته باشد حالم را بد مي کند ...
حالم بد می شود وقتی می فهمم برای شما قیمت گوجه فرنگی انقدر ارزش دارد که ریس جمهور را به محاکمه بکشید(در گفتگوی خبری ) اما کشتار مردم و پاسدار ها برایتان حتی انقدر ارزش ندارد که کسی از مدیران این سایت حتی به صورت لفظی انرا محکوم کند...
چقدر دوست داشتم تا یکی از این ترقه های به قول شما چهار شنبه سوری در کنار خانه شما منفجر می شد تا ببینم بازهم همین قدر راحت حرف میزنید؟
(از مديريت سايت خواهش ميکنم اين متن را به خاطر توهين و نمي دانم چه و چه پاک نکنند...بگذاريد حرف دلم را زده باشم)
در مورد فوتبال بنده از فوتبال متنفرم
در مورد شهیدان و مردم هم باهمه همدردی میکنم خودم در زمان خدمت در سردشت دو تن از دوستانم شهید شدند . ما به عنوان یگان ضربت همواره در آماده باش بودیم و وقتی درگیری رخ می داد به محل اعزام می شدیم . در کجای دنیا دیدیک که با آر پی جی دوئل کنند . بنده دیدم . جنازه هایشان تکه تکه شده و هر طرف خوف پاشیده شده بود . در یکی از ماموریتها هم دو نفر از بهترین دوستانم به وسیله تک تیر اندازهای کومله شهید شدند . پس اینکه نمی توانم درک کنم چه بلایی سر مردم آمده کاملا سخن اشتباهیست از شما .
شما احساسات خوبی دارید . ما بارها بارها در این سایت دیدیم که وقتی حرف رک زده می شودم بحث منحرف شده و هزارو یک مصیبت تا قفل تاپیک به همین خاطر برای رساندن منظورم در برخی تاپیک ها از طنز استفاده میکنم . که گاهی اوقات اتز تیغ هم تیز تر است
من خودم در سپاه خدمت کردم پس لطفا اتهام افکنی نکنید
بیایید یک چیزی رو برایتان روشن کنم . زمانی که من انتخاب میکنم به راهی بروم حتی اگر در این راه سود و زیانی به من برسد هیچ منتی بر مردم ندارد . چون راهیست که خودم انتخاب کردم . وقتی فردی عضو سپاه میشود می داند که ممکن است در راه میهن جان خود را از دست بدهد ولی به خاطر هدفش اینگونه مسائل رتا تحمل کند . نیت او حفظ وطن است نه به دست آوردن دل مردم - به دست آوردن دل مردم خود به خود با ایثارگریهای وی میسر می شود - حالا تعدادی از سپاهیان شهید شدند این تقصیر مردم که نیست . شما حتما دلتان میخواهد بگویید که چون چند سپاهی شهید شدند کار مملکت را ول کنیم به داد انان برسیم . برادر من همان طور که شهادت ان مردان مرا ناراحت می کند ولی به خطر افتادن منافع 70 میلیون ایرانی هم مرا ناراحت می کند . در همین حوادث جاده ای وقتی که راهنمایی اعلام میکند که خسارت جانی و مالی ناشی از این تصادفات به اندازه سقوط 300 هواپیمای توپولف هست آیا به نظر شما از شهادت آن 11 نفر بی ارزش تر است .
شاید بخواهید متهم کنید که بنده به امنیت مردم اهمیت نمیدهم . ولی امنیت دست من نیست . امنیت مساله ای است که دولت موظف به تامین انست و مردم فقط در مسیر اطلاع رسانی به انها می توانند کمک کنند . خوشبختانه مردم کم نمیگذارند ولی حال چه شده که دوروز پیش جناب وزیر کشور میگوید کشور ما امنترین کشور منطقه و اسیاست ولی دو روز بعد بمبی در زاهدان منفجر می شود .
تقریبا مردان فکر دانسته اند که گوجه فرنگی مصداق بود . وقتی از گرانی گوجه فرنگی صحبت شد منظور اشاره ای به کل قیمتها داشت . دیگر نمیخواهم وارد بحثهایی شامل تعداد مرگ و میر گرسنگان در کشور شوم که به مراتب بالاتر از تعداد شهدای سپاه است . .
هر چیزی حدی دارد. شما نظرتان برای خودتان محترم است ولی برای من منافع هفتاد میلیون ایرانی که روزانه دهها نفر از انان در قبیل حوادثی چون تصادفات و بیماری و فقر و ........... مهمتر است . حوادث تروریستی به سیاست مربوط هستند . بنده هم علاقه ای به ورود به این مسائل در این سایت ندارم مشکلیست که باید بالا دستی ها حل کنند . ولی فقز و حوادث مسائلیست کلی. آیا مطمئنید دوقدم آن ور تر از خانه شما فردی با شکم گرسنه نخوابیده است . این دیگر ربط به دولت ندارد . چون همسایه باتید از درد همسایه با خبر باشد . وقتی ما دست کمک به همدیگر ندهیم چه انتظاری از دولت داریم که فقر را ریشه کن کند .
جای شکی ندارم شما همواره بعد پستهای ما چند بارهم به ما توهین کردید که همیشه سکوت کردیم . این بار هم سکوت خواهیم کرد چون جرو بحث نه در حد من است که خودم را کم ارزش جلوه دهم و نه در حد این سایت . هرگونه پاسخی که دهید این آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود .
موفق باشید