روز شمار دفاع مقدس
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
27 بهمن 62
آغاز عمليات والفجر 5
نيوزويك: آمريكا عراق را در ارسال نفت از طريق خليج عقبه ياري ميكند.
27 بهمن 65
تشكيل اجلاس وزراي شش كشور شوراي همكاري خليج فارس براي تشكيل يك استراتژي امنيتي در مقابله با مكشلات منطقه
ديدار رابرت توريچلي نخستين نماينده مجلس آمريكا با طه ياسين رمضان در عراق (وي در ديدارش از عراق توان نظامي اين كشور را مورد ارزيابي قرار داده است
آغاز عمليات والفجر 5
نيوزويك: آمريكا عراق را در ارسال نفت از طريق خليج عقبه ياري ميكند.
27 بهمن 65
تشكيل اجلاس وزراي شش كشور شوراي همكاري خليج فارس براي تشكيل يك استراتژي امنيتي در مقابله با مكشلات منطقه
ديدار رابرت توريچلي نخستين نماينده مجلس آمريكا با طه ياسين رمضان در عراق (وي در ديدارش از عراق توان نظامي اين كشور را مورد ارزيابي قرار داده است
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
1 اسفند 61
نخست وزير: عمليات والفجر بصورت زنجيرهاي ادامه خواهد داشت.
جنبش مجاهدين عراقي نيروهاي خود را در اختيار مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق گذاشت
تشكيل كنفراس شوراي همكاري خليج
مبارك: مصر سرگرم ميانجيگري براي برقراري روابط مجدد عراق و آمريكا است.
1 اسفند 64
اعلام استفاده عراق از سلاحهاي شيميايي در جبهههاي جنگ (منطقه عملياتي والفجر8) توسط رسانههاي گروهي (غرب و اروپا)
ديدار ريچارد مورفي با طارق عزيز پيرامون جنگ عراق و ايران.
1 اسفند 66
سفر كرانسكي فرستاده ويژه شوروي به عراق، كرانسكي: اگر تحريمي عليه ايران جهت وادار ساختن تهران براي قبول قطعنامه شوراي امنيت (598) در مورد آتشبس ضروري باشد دولت شوروي هيچگونه مخالفتي با آن نخواهد داشت.
نخست وزير: عمليات والفجر بصورت زنجيرهاي ادامه خواهد داشت.
جنبش مجاهدين عراقي نيروهاي خود را در اختيار مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق گذاشت
تشكيل كنفراس شوراي همكاري خليج
مبارك: مصر سرگرم ميانجيگري براي برقراري روابط مجدد عراق و آمريكا است.
1 اسفند 64
اعلام استفاده عراق از سلاحهاي شيميايي در جبهههاي جنگ (منطقه عملياتي والفجر8) توسط رسانههاي گروهي (غرب و اروپا)
ديدار ريچارد مورفي با طارق عزيز پيرامون جنگ عراق و ايران.
1 اسفند 66
سفر كرانسكي فرستاده ويژه شوروي به عراق، كرانسكي: اگر تحريمي عليه ايران جهت وادار ساختن تهران براي قبول قطعنامه شوراي امنيت (598) در مورد آتشبس ضروري باشد دولت شوروي هيچگونه مخالفتي با آن نخواهد داشت.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
2 اسفند 64
سرنگوني هواپيماي مسافربري ايران توسط عراق بعد از سرنگوني 45 فروند هواپيماي جنگي عراق در جبهههاي جنگ (عمليات والفجر 8 )
2 اسفند 65
واينبرگر: امكان مداخله ناتو در صورت بسته شدن شيرهاي نفت خاورميانه وجود دارد.
اعلام عدم تغيير سياست آمريكا در قبال جنگ مبني بر عدم پيروزي هيچيك از طرفين توسط واينبرگر.
حافظ اسد: سوريه از خاك عراق همانند خاك سوريه دفاع خواهد كرد و از ديدگاه سوريه گسترش جنگ خليج فارس سبب بروز جنگ بين ايران و اعراب خواهد شد.
آماده شدن آمريكا براي مداخله وسيع نظامي در جن ايران و عراق و مذاكرات محرمانه با كشورهاي خليج در رابطه با استقرار نيروهاي واكنش سريع (از اواخر دسامبر سال گذشته
رئيس مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق: شوروي در اين اواخر در مورد روابطش با عراق تجديد نظر نموده است
2 اسفند 66
توافق مقدماتي 5 عضو دائمي شوراي امنيت براي پيشنويس قطعنامه تحريم تسليحاتي (فاز دوم طرح دومادهاي)
خروج سه ناو جنگي امريكا و هفت فروند كشتي جنگي انگليس از خليج فارس
سرنگوني هواپيماي مسافربري ايران توسط عراق بعد از سرنگوني 45 فروند هواپيماي جنگي عراق در جبهههاي جنگ (عمليات والفجر 8 )
2 اسفند 65
واينبرگر: امكان مداخله ناتو در صورت بسته شدن شيرهاي نفت خاورميانه وجود دارد.
اعلام عدم تغيير سياست آمريكا در قبال جنگ مبني بر عدم پيروزي هيچيك از طرفين توسط واينبرگر.
حافظ اسد: سوريه از خاك عراق همانند خاك سوريه دفاع خواهد كرد و از ديدگاه سوريه گسترش جنگ خليج فارس سبب بروز جنگ بين ايران و اعراب خواهد شد.
آماده شدن آمريكا براي مداخله وسيع نظامي در جن ايران و عراق و مذاكرات محرمانه با كشورهاي خليج در رابطه با استقرار نيروهاي واكنش سريع (از اواخر دسامبر سال گذشته
رئيس مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق: شوروي در اين اواخر در مورد روابطش با عراق تجديد نظر نموده است
2 اسفند 66
توافق مقدماتي 5 عضو دائمي شوراي امنيت براي پيشنويس قطعنامه تحريم تسليحاتي (فاز دوم طرح دومادهاي)
خروج سه ناو جنگي امريكا و هفت فروند كشتي جنگي انگليس از خليج فارس
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

- تماس:
Saeid12345, عزيز
ممنون از لطفت سعي مي كنم اطلاعات كاملتري را تهيه كنم البته اطلاعات كاملا دقيق مي باشد
SORENA, عزيز
اين يكي از دليل مي باشد . يكي ديگر به علت طولاني بودن تاريكي هوا در زمستان و استفاده بيشتر از شب مي باشد . يكي ديگر استفاده از سرماي زمستان مي باشد چون سربازان عراقي نسبت به ايراني ها طاقت كمتري در برابر سرما دارند بخصوص سرماي شب . البته شايد دلايل ديگري هم باشد كه من از آنها بي اطلاع هستم
ممنون از لطفت سعي مي كنم اطلاعات كاملتري را تهيه كنم البته اطلاعات كاملا دقيق مي باشد
SORENA, عزيز
اين يكي از دليل مي باشد . يكي ديگر به علت طولاني بودن تاريكي هوا در زمستان و استفاده بيشتر از شب مي باشد . يكي ديگر استفاده از سرماي زمستان مي باشد چون سربازان عراقي نسبت به ايراني ها طاقت كمتري در برابر سرما دارند بخصوص سرماي شب . البته شايد دلايل ديگري هم باشد كه من از آنها بي اطلاع هستم
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
3 اسفند 62
انفجار خط لوله نفت عراق به تركيه
آغاز عمليات والفجر 6
آغاز عمليات ويژه خيبر از چند محور استان بصره
خبرگزاري فرانسه: اين نخستين بار است كه ايران در يك زمان دست به دو حمله ميزند.
3 اسفند 64
به توافق رسيدن پانزده كشور عضو شوراي امنيت درباره متن پيشنويس قطعنامهاي در مورد جنگ عراق و ايران.
اعتراف انگلستان مبني بر صادرات موادي به عراق كه توانست براي ساختن سلاحهاي شيميايي مورد استفاده قرار گيرد.
3 اسفند 65
عمليات تكميلي كربلاي 5
ديدار ميخائيل يوحنا عزيز با آندره گروميكو رئيس جمهوري شوروي در مسكو و اظهار تمايل وي براي گسترش روابط دوجانبه.
افزايش حضور نيروي دريايي شوروي در خليج فارس
اعلام ارسال حداقل دوبار اطلاعات محرمانه توسط اوليور نورث به ايران
پيشنهاد شركت شوروي در يك كنفرانس در مورد افغانستان توسط ولايتي.
بي بي سي: در نظر گرفتن شركت شوروي در كنرافنس پيشنهادي حاكي از يك تغيير اساسي در سياست دولت ايران در قبال مسئله افغانستان بشمار ميآيد.
مك فارلين در ديدار با كميسيون تاور: ريگان اولين فرمان صدور اسلحه آمريكا به ايران را صادر كرد.
درخواست عراق از شوروي براي تجهيز هواپيماهاي عراقي به سيستمهاي پخش پارازيت جهت مقابله با موشكهاي ضدهوايي هاوك
سام با ميه يك بازرگان امريكايي: شاه فهد اين ايده برخي از مقامات دولت ريگان مبني بر گشودن باب مراوده ميان ايران و آمريكا را مورد تائيد قرارداد و عدنان قاشوقچي به عنوان نماينده وي به صورت واسطه براي فروش تسليحات به كار گرفته شد.
سفر ولايتي به مسكو انتقاد گروميكو از روش ايران در حمايت از چريكهاي افغانستان.
انفجار خط لوله نفت عراق به تركيه
آغاز عمليات والفجر 6
آغاز عمليات ويژه خيبر از چند محور استان بصره
خبرگزاري فرانسه: اين نخستين بار است كه ايران در يك زمان دست به دو حمله ميزند.
3 اسفند 64
به توافق رسيدن پانزده كشور عضو شوراي امنيت درباره متن پيشنويس قطعنامهاي در مورد جنگ عراق و ايران.
اعتراف انگلستان مبني بر صادرات موادي به عراق كه توانست براي ساختن سلاحهاي شيميايي مورد استفاده قرار گيرد.
3 اسفند 65
عمليات تكميلي كربلاي 5
ديدار ميخائيل يوحنا عزيز با آندره گروميكو رئيس جمهوري شوروي در مسكو و اظهار تمايل وي براي گسترش روابط دوجانبه.
افزايش حضور نيروي دريايي شوروي در خليج فارس
اعلام ارسال حداقل دوبار اطلاعات محرمانه توسط اوليور نورث به ايران
پيشنهاد شركت شوروي در يك كنفرانس در مورد افغانستان توسط ولايتي.
بي بي سي: در نظر گرفتن شركت شوروي در كنرافنس پيشنهادي حاكي از يك تغيير اساسي در سياست دولت ايران در قبال مسئله افغانستان بشمار ميآيد.
مك فارلين در ديدار با كميسيون تاور: ريگان اولين فرمان صدور اسلحه آمريكا به ايران را صادر كرد.
درخواست عراق از شوروي براي تجهيز هواپيماهاي عراقي به سيستمهاي پخش پارازيت جهت مقابله با موشكهاي ضدهوايي هاوك
سام با ميه يك بازرگان امريكايي: شاه فهد اين ايده برخي از مقامات دولت ريگان مبني بر گشودن باب مراوده ميان ايران و آمريكا را مورد تائيد قرارداد و عدنان قاشوقچي به عنوان نماينده وي به صورت واسطه براي فروش تسليحات به كار گرفته شد.
سفر ولايتي به مسكو انتقاد گروميكو از روش ايران در حمايت از چريكهاي افغانستان.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
6 اسفند 61
رژيمهاي نفتي خليج فارس نفت را بشكهاي هفت دلار ارزان كردند.
شوراي امنيت سازمان ملل خواستار آتش بس فوري ميان ايران و عراق شد.
اسراي معلول عراقي بطور يكجانبه توسط ايران آزاد ميشوند.
6 اسفند 63
مسكو اعلام كرد با فروش سلاحهاي روسي از طريق سوريه به ايران ممانعت خواهد كرد.
ارائه طرح صلح مشترك شوراي همكاري خليج فارس و اروپا از طرف فهد به واشنگتن
42 مورد انفجار در شهرهاي ايران در طي تاريخهاي 29/10/63 – 27/11/63.
6 اسفند 64
صدور قطعنامه شوراي امنيت درباره جنگ ايران و عراق بدون ذكر نام متجاوز و اعلام انزجار از ادامه جنگ.
رژيمهاي نفتي خليج فارس نفت را بشكهاي هفت دلار ارزان كردند.
شوراي امنيت سازمان ملل خواستار آتش بس فوري ميان ايران و عراق شد.
اسراي معلول عراقي بطور يكجانبه توسط ايران آزاد ميشوند.
6 اسفند 63
مسكو اعلام كرد با فروش سلاحهاي روسي از طريق سوريه به ايران ممانعت خواهد كرد.
ارائه طرح صلح مشترك شوراي همكاري خليج فارس و اروپا از طرف فهد به واشنگتن
42 مورد انفجار در شهرهاي ايران در طي تاريخهاي 29/10/63 – 27/11/63.
6 اسفند 64
صدور قطعنامه شوراي امنيت درباره جنگ ايران و عراق بدون ذكر نام متجاوز و اعلام انزجار از ادامه جنگ.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
7 اسفند 64
وزارت امور خارجه ايران با انتشار بيانيهاي در مورد قعطنامه شوراي امنيت اين شورا را به لحاظ عدم موضعگيري سريع و قاطع در مورد تعيين متجاوز فاقد اراده سياسي لازم دانست.
عمليات والفجر 9
7 اسفند 65
فاش شدن خبر بركناري خليل الدوري از فرماندهي سپاه سوم عراق و ناپديد شدن وي.
ريگان: ما همچنان مصمم هستيم از تواناييهاي دفاعي دوستانمان در منطقه حمايت كنيم و اخيراً بخشي از نيروي دريايي خود را در خليج فارس براي تاكيد براي اين تعهد منتقل كرديم و مصمم هستيم صدور آزاد نفت از طريق تنگه هرمز را تضمين كنيم.
بركناري ارتشبد عبدالجواد ذنون رئيس ستاد مشترك عراق و منصوب شدن ثابت سلطان احمد به اين مقام. (بركناري عبدالجواد ذنون پس از شكست عراق در عمليات كربلاي پنج و كربلاي شش ميباشد.)
درخواست ريگان براي پايان جنگ طي يك بيانيه.
ريگان: ايران در برابر تلاشهايي كه براي آمريختن منطق و خويشتنداري سياستهاي جنگياش ميشود پاسخ نميگويد، اين جنگ منافع استراتژيك آمريكا و ثبات و امنيت تمام دوستان آن را در منطقه تهديد ميكند.
تلاش عربستان براي آشتي سوريه و عراق (اين تلاش همزمان با تحولات لبنان و درگيريهاي حزبالله و امل صورت ميگيرد.)
اعلام عدم علاقمندي عراق به دخالت نظامي آمريكا در خليج فارس و خواستار شدن دخالت سياسي آن كشور در سطح بينالمللي.
وزارت امور خارجه ايران با انتشار بيانيهاي در مورد قعطنامه شوراي امنيت اين شورا را به لحاظ عدم موضعگيري سريع و قاطع در مورد تعيين متجاوز فاقد اراده سياسي لازم دانست.
عمليات والفجر 9
7 اسفند 65
فاش شدن خبر بركناري خليل الدوري از فرماندهي سپاه سوم عراق و ناپديد شدن وي.
ريگان: ما همچنان مصمم هستيم از تواناييهاي دفاعي دوستانمان در منطقه حمايت كنيم و اخيراً بخشي از نيروي دريايي خود را در خليج فارس براي تاكيد براي اين تعهد منتقل كرديم و مصمم هستيم صدور آزاد نفت از طريق تنگه هرمز را تضمين كنيم.
بركناري ارتشبد عبدالجواد ذنون رئيس ستاد مشترك عراق و منصوب شدن ثابت سلطان احمد به اين مقام. (بركناري عبدالجواد ذنون پس از شكست عراق در عمليات كربلاي پنج و كربلاي شش ميباشد.)
درخواست ريگان براي پايان جنگ طي يك بيانيه.
ريگان: ايران در برابر تلاشهايي كه براي آمريختن منطق و خويشتنداري سياستهاي جنگياش ميشود پاسخ نميگويد، اين جنگ منافع استراتژيك آمريكا و ثبات و امنيت تمام دوستان آن را در منطقه تهديد ميكند.
تلاش عربستان براي آشتي سوريه و عراق (اين تلاش همزمان با تحولات لبنان و درگيريهاي حزبالله و امل صورت ميگيرد.)
اعلام عدم علاقمندي عراق به دخالت نظامي آمريكا در خليج فارس و خواستار شدن دخالت سياسي آن كشور در سطح بينالمللي.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- تماس:
8 اسفند 65
سفر وزير مشاور در امور نظامي عراق به فرانسه براي خريدهاي تسليحاتي
گروميكو در ديدار با طارق عزيز تاكيد كرده كه كرملين موضع عراق را سازندهتر از موضع ايران ميداند.
درخواست حافظ اسد براي تشكيل كنفرانس اسلامي در جهت پايان دادن به جنگ ايران و عراق.
خبرگزاريها: علت متوقف شدن پيشروي ايران به طرف بصره فشار مسكو و دمشق به تهران بوده است.
سفر وزير مشاور در امور نظامي عراق به فرانسه براي خريدهاي تسليحاتي
گروميكو در ديدار با طارق عزيز تاكيد كرده كه كرملين موضع عراق را سازندهتر از موضع ايران ميداند.
درخواست حافظ اسد براي تشكيل كنفرانس اسلامي در جهت پايان دادن به جنگ ايران و عراق.
خبرگزاريها: علت متوقف شدن پيشروي ايران به طرف بصره فشار مسكو و دمشق به تهران بوده است.
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
اگر اطلاعات دقيقتري از وقايع بدهي ممنون ميشوم.