اپرا برای 6630 (لطفا راهنمایی کنید)

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

اپرا برای 6630 (لطفا راهنمایی کنید)

پست توسط Ma3ouD »

سلام دوستان
من نرم افزار اپرا (فول ورژن) رو می خواستم.گوشیم 6630 هستش
و اگر میشه در مورد استفادش و تنظیماتش برای استفاده از اینتر نت منو راهنمایی کنید
یا علی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX جان
از اينجا دريافت کنيد
[External Link Removed for Guests]
در مورد اتصال به اينترنت هم در حال حاضر تنها با بلوتوي امکان تئوري اون وجود داره، اما در عمل بنده اون رو تجربه نکردم، براي گوشي خودم 3230 بدون هيچ مشکلي اين کار رو انجام دادم و آموزش اون رو هم گذاشتم، در 6630 اين موضوع کمي متفاوت هست
مي‌تونيد اين اموزش رو در انجمن مطالعه کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944, جان
به تازگی اینترنت ایران سل برای سیم من فعال شده.من به وسیله خود مرورگر گوشی می تونم به اینتر نت وصل بشم اما به اپرا نه.
در این ضمینه میشه راهنماییم کنید. باتشکر
یا علی :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DjBoMBoX
اگر تنظيماتي مثل access point و پراکسي براتون مشخص کردند، بايد اونها رو هم در perferences اپرا وارد کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944, جان
من در اپرا وقتی که یک سایت سرچ می کنم سایت را به صورت کد های HTML باز میکنه و تمام صفحه پر کد میشه
چیکار کنم؟
درضمن من برای رجیستر کردن برنامه سریال 1111111111 را وارد کردم و گفت برنامه رجیستر شد.درست؟
یا علی :razz:
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”