درباره ي تانک ذوالفقار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

درباره ي تانک ذوالفقار

پست توسط Palang mah gerefteh »

با سلام به دوستان متخصص
من البته متخصص تانک نیستم ولی از طریق رسانه ها با تصاویر و مشخصات آنها آشنایی دارم و در خصوص تانک ذولفقار خیلی کنجکاو بودم ولی اطلاعات زیادی پیدا نکردم ؛ دریغ از یک تصویر ...در اینجا به یمن گفت و گوهای دوستان متخصص
و تصاویر به اطلاعات بیشتری دست پیدا کردم. و از همگی سپاسگذار هستم.
حال اگر اجازه بدهید میخواستم در یکمورد کاملن خاص یکی از موارد مطرح شده را زیر علامت سوال ببرم. اینطور که در این
گفت و گوها میخوانیم گویا که تانک ذوالفقار جهت مقابله با آبرام ساخته شده است.
ولی اینجا یک ولی ی خیلی مهم وجود دارد و آنهم این است که تانکها اصولا و تانکهای ایران خصوصا تنها با تانکهای آبرام و یا دیگر انواع تانک روبرو نیستند. اولین دشمن و یا حریف تانک شکارچیهای تانک یعنی هواپیماهای
thunderbolt A 10
است و در این صورت و با توجه به ضد تانکهای اورانیوم رقیق شده ؛ میتوانیم بگوئیم که ضخامت جداره های تانک نیز موضوعی است که دیگر به تاریخ پیوسته است.بنابراین من فکر میکنم که گفتگو در باره ی واحدهای زرهی
ومشخصات آن بدون گفتگو در باره ی سیستم دفاع ضد هوایی
یعنی چیزی مثل تونگوستا ام روسی بیفایده است
حال پرسش اینجاست که ایران تونگوستا دارد یا ندارد؟ چونکه بدون پوشش ضد هوایی ده هزار تا تانک سوپر ذوالفقار چیزی مگر تله ای از آهنپاره ی گداخته از آن باقی نخواهد ماند
با تشکر از توجه شما
خواهش میکنم که به این پرسش اگر ممکن است پاسخ دهید :-(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

پلنگ ماه گرفت� عزیز
ضمن تبریک عضویت شما در سایت.
سیستم های تور ام1 دقیقاً برای تامین همین نیاز ها خریداری شدند و کاربرد اصلی نوع خریداری شده همین هست. در ضمن سیستم های شیلکا نیز از قبل برای تامین این منظور وجود داشته اند.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”