چه طوری ميشه از طريق lanويندوز نصب کرد؟
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
چه طوری ميشه از طريق lanويندوز نصب کرد؟
من ميخوام از طريق شبکه (lan) روی کامپيوترم ويندوز نصب کنم.در واقع از dvd يه کامپيوتر ديگه vista نصب کنم چون خودم dvd ندارم ميشه يه همچين کاری کرد؟ اگه ميشه چه طوری؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
flower جان
براي اين کار نياز به BootRomIC داريد که بايد روي بورد کارت شبکه هر دو کامپيوتر نصب باشه و تنظيمات بوت از طريق شبکه رو هم بايوس کامپيوتر مقصد اعمال کنيد، در اين صورت ميتونيد از درايوهاي کامپيوتر دوم براي اين کار استفاده کنيد
براي اين کار بايد از امکان Remote Installation Service که در ويندوز 2000 به بالا وجود داره استفاده کنيد
در اين رابطه ميتويند مقالهي کاملي رو در اين آدرس ببينيد
[External Link Removed for Guests]
موفق باشيد
براي اين کار نياز به BootRomIC داريد که بايد روي بورد کارت شبکه هر دو کامپيوتر نصب باشه و تنظيمات بوت از طريق شبکه رو هم بايوس کامپيوتر مقصد اعمال کنيد، در اين صورت ميتونيد از درايوهاي کامپيوتر دوم براي اين کار استفاده کنيد
براي اين کار بايد از امکان Remote Installation Service که در ويندوز 2000 به بالا وجود داره استفاده کنيد
در اين رابطه ميتويند مقالهي کاملي رو در اين آدرس ببينيد
[External Link Removed for Guests]
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد