کدام يک
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت
کدام يک
دوو اسپرو اپل کورسا آردی ایکس پیکان دوو سییلو ریسر
ازبین دوو ها کدام یک ونظرتوندرموورد اسپرو چیه
اپل کورسا چه جوریه از پراید و ماتیز بهتره
ازبین پژو ها کدومیکی یا سمند
پیثکان یا آردی
ریو چه حپجور ماشینیه
هیوندا ورنا یا گلف
راستی کسی از سوزوکی که ایران خودرو میفروشه اطلاعی دارد
ازبین دوو ها کدام یک ونظرتوندرموورد اسپرو چیه
اپل کورسا چه جوریه از پراید و ماتیز بهتره
ازبین پژو ها کدومیکی یا سمند
پیثکان یا آردی
ریو چه حپجور ماشینیه
هیوندا ورنا یا گلف
راستی کسی از سوزوکی که ایران خودرو میفروشه اطلاعی دارد

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:
g, خيلي ساده نظر خودم رو بيان كنم :
از بين دوو ها من شخصا اسپيرو ترجيح ميدم
از بين ماشين هاي كوچيك و كم مصرف من با هيچ كدوم اينا موافق نيستم و گلف رو ترجيح ميدم
100% پژو بهتر از سمند هست و شكي هم توش نيست مخصوصا پرشيا و 206
آردي 0 ميشه گفت بد نيست با اينكه مزخرفه
ولي خوب فرمونش هيدروليكه ...كولر داره ..شيشه برقي و ...چند چيز ديگه كه ميشه دل بهش خوش كرد
از بين ريو و گل هم من گل رو ترجيح ميدم
از بين ماشين هاي كوچيك و كم مصرف من با هيچ كدوم اينا موافق نيستم و گلف رو ترجيح ميدم
آردي 0 ميشه گفت بد نيست با اينكه مزخرفه
ولي خوب فرمونش هيدروليكه ...كولر داره ..شيشه برقي و ...چند چيز ديگه كه ميشه دل بهش خوش كرد

-
- تماس:
g, از بین دووها منم اسپرو رو ترجیح میدم البته اگه تمیزش گیر بیاد ما هم اسپرو داشتیم هم سیلو اسپرو خیلی وحشیه
کورسا اگه تمیزش گیر بیاد که البته خیلی کمه خوبه ولی ماتیز هم دست کمی ازش نداره من ماتیز رو به پراید ترجیح میدم
سمند ال ایکس بد نیست 405 هم خوبه هر دو در یه سطحند هر کدوم یه مزایا و معایبی دارن
پیکان و اردی هم هیچکدوم پراید خیلی بهتره با همون قیمت
این ماشین اخری ها رو خیلی بد اومده هر کدوم یه جوره بین ریو و ورنا ریو رو ترجیح میدم اخه گل رو باید با 206 سنجید که من 206 رو ترجیح میدم البته فقط تیپ 5 یا 6 تیپ 2 ها اصلا خوب نیستن.
اوانته هم که قیمتش 23 تومنه دنده معمولی 26 دنده اتومات و باید با زانتیا و مزدا مقایسه بشه که من زانتیا رو ترجیح میدم
بسه دیگه؟؟؟
کورسا اگه تمیزش گیر بیاد که البته خیلی کمه خوبه ولی ماتیز هم دست کمی ازش نداره من ماتیز رو به پراید ترجیح میدم
سمند ال ایکس بد نیست 405 هم خوبه هر دو در یه سطحند هر کدوم یه مزایا و معایبی دارن
پیکان و اردی هم هیچکدوم پراید خیلی بهتره با همون قیمت
این ماشین اخری ها رو خیلی بد اومده هر کدوم یه جوره بین ریو و ورنا ریو رو ترجیح میدم اخه گل رو باید با 206 سنجید که من 206 رو ترجیح میدم البته فقط تیپ 5 یا 6 تیپ 2 ها اصلا خوب نیستن.
اوانته هم که قیمتش 23 تومنه دنده معمولی 26 دنده اتومات و باید با زانتیا و مزدا مقایسه بشه که من زانتیا رو ترجیح میدم
بسه دیگه؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
پيکان و آردي که اصلن سراغشون نرو
ماتيز، کورسا و پرايد: ماتيز (البته اگه تميز يا صفرش گير بياد)
دوو: سيلو (سالم و مدل بالا) اسپرو پرخرجه، هرچند که سيلو هم کم خرج نيست ولي اسپرو سالم و تميز گير نمياد.
206 و GOL و RIO : فقط RIO چون صندوق بار داره، هنوز قطعاتش ايراني نشده و مثل 206 هم دست هر نوع آدمي نمي بيني. (يعني هنوز کلاس داره
) در مورد GOL هم بايد بگم به قيمتي که الآن داره نمي ارزه، 206 هم چند تا مشکل داره: يکي ديد جلوش ضعيفه، دوم اينکه خيلي زياد شده، صندوق بار نداره، رديف عقب براي دو نفر کوتاه قد و لاغر فقط جا داره و قيمتش هم با اولين استارت و کوچکترين تصادف به شدت افت مي کنه.
از بين 405 و سمند و پرشيا: به نظر من هيچکدام.
ماتيز، کورسا و پرايد: ماتيز (البته اگه تميز يا صفرش گير بياد)
دوو: سيلو (سالم و مدل بالا) اسپرو پرخرجه، هرچند که سيلو هم کم خرج نيست ولي اسپرو سالم و تميز گير نمياد.
206 و GOL و RIO : فقط RIO چون صندوق بار داره، هنوز قطعاتش ايراني نشده و مثل 206 هم دست هر نوع آدمي نمي بيني. (يعني هنوز کلاس داره
) در مورد GOL هم بايد بگم به قيمتي که الآن داره نمي ارزه، 206 هم چند تا مشکل داره: يکي ديد جلوش ضعيفه، دوم اينکه خيلي زياد شده، صندوق بار نداره، رديف عقب براي دو نفر کوتاه قد و لاغر فقط جا داره و قيمتش هم با اولين استارت و کوچکترين تصادف به شدت افت مي کنه.
از بين 405 و سمند و پرشيا: به نظر من هيچکدام.

[External Link Removed for Guests]

-
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Ali Singer نوشته شده:g, خيلي ساده نظر خودم رو بيان كنم :
آردي 0 ميشه گفت بد نيست با اينكه مزخرفهولي خوب فرمونش هيدروليكه ...كولر داره ..شيشه برقي و ...چند چيز ديگه كه ميشه دل بهش خوش كرد
![]()
منم انتخاب علی جان را دارم البته سیلو هم خوشم میاد
ولی آر دی اصلا 
دلایلی که شما ازبین ماتیز وپراید ماتیز رو انتخاب میکننی چیه راستی برای یه یکی از آشناهای نزذیک میخوام یه خانواده
4 نفره هستن که ممکنه روزی 70 کیلومتر را کلا به غیر از چرخیدن تو خیلبونها باید تو جاده باشن بعد اولین باریه که دخترشون گواهینامه گرفته اونا خودشون میخواد یه پیکان مدل 75 بخره ولی من میگم که ماتیز بهتره
متغسفانه یه عادت دارن که اولین پیشنهادی بهشون میشه قبول میکنن
حالا شما دوستان عزیزتر از جانم که آدم رو قشنگ راهنمایی میگنین بگین چه کار کنه
ماتیز پیکان پراید یا آردی جدید
خودمان میخوام که پیکان 82 رو بفروشیم خیلی تمیزه اکثز مواقع هم تو کاراژ بوده تمامی سیستم هاش ردیفا ولی دیگه از دستش ذارمک کلا فه میشم مخصوصا گرماش ولی بین آردی جدید ولوگان موندم البته قیمت 1 میلیونی این دو ماشین خم برام مهمه ولی هنوز هم امکانتات لوکان هم معلوم نیست
هم به سیوال قبلی ودومی جواب بدین

4 نفره هستن که ممکنه روزی 70 کیلومتر را کلا به غیر از چرخیدن تو خیلبونها باید تو جاده باشن بعد اولین باریه که دخترشون گواهینامه گرفته اونا خودشون میخواد یه پیکان مدل 75 بخره ولی من میگم که ماتیز بهتره
متغسفانه یه عادت دارن که اولین پیشنهادی بهشون میشه قبول میکنن
حالا شما دوستان عزیزتر از جانم که آدم رو قشنگ راهنمایی میگنین بگین چه کار کنه
ماتیز پیکان پراید یا آردی جدید
خودمان میخوام که پیکان 82 رو بفروشیم خیلی تمیزه اکثز مواقع هم تو کاراژ بوده تمامی سیستم هاش ردیفا ولی دیگه از دستش ذارمک کلا فه میشم مخصوصا گرماش ولی بین آردی جدید ولوگان موندم البته قیمت 1 میلیونی این دو ماشین خم برام مهمه ولی هنوز هم امکانتات لوکان هم معلوم نیست
هم به سیوال قبلی ودومی جواب بدین

قند ترش

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
با توجه به توضيحاتي که شما در مورد خوانواده بالا داديد به نظر من از بين ماتیز پیکان پراید یا آردی... براي مصرف ايشان آردي براشون بهتره چون پيکان که پيکانه
پرايد هم زياد نميشه ازش اينقدر کار کشيد ماتيز هم با داشتن 3 سيلندر نميتونه مناسب حمل اين تعداد فرد و طي اين مسافت باشه. پس آردي با داشتن کولر فرمان هيدروليک و چند امتياز ديگه براي اين خوانواده بهتره.
پرايد هم زياد نميشه ازش اينقدر کار کشيد ماتيز هم با داشتن 3 سيلندر نميتونه مناسب حمل اين تعداد فرد و طي اين مسافت باشه. پس آردي با داشتن کولر فرمان هيدروليک و چند امتياز ديگه براي اين خوانواده بهتره.
-
- تماس:

من خودم یکی از دوستام متخصص مسائل ماشین هست و ریو رو تست کرده و خریده و خیلی هم ازش راضی بود کلا مجله ماشین کمی تمایل به ایرانخودرو نشون میده