دربارۀ ي تقابل تانک ذولفقار و تانک آبرام در متن گفتمان حفاظت از محيط

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

دربارۀ ي تقابل تانک ذولفقار و تانک آبرام در متن گفتمان حفاظت از محيط

پست توسط Palang mah gerefteh »

با سلام دوباره به دوستان تانک دوست. من مجبور هستم که یکبار دیگر به یک مشکل دیگری در رابطه با بحثی که دوستان متخصص راه انداخته اند ، بپردازم. برخی از دوستان براین عقیده هستند که تانک ذوالفقار قابلیت اینرا دارد که با آبرامز رویارویی کند و حتی خواندم که با تی 55 نیز میتوان به مقابله با آبرامز رفت...
در اینجا میخواستم با اجازه ی اساتید به نکته ای بپردازم که ندیده گرفته شده است. و آنهم این است که شما دوستان تانک دوست و تانک شناس اگر از دیدگاه حوزه ی حفظ محیط زیست به تقابل تانک ذولفقار 1و 2 و 3 با آبرام...نگاه کنید معادلاتتان دچار ابهاماتی میشود که بنظر من الزاما راه حل نظامی ندارد. چونکه این تانکها، یعنی تانک آبرام، تخریب شده اش هم خطر ناک است. به عبارت دیگر این تانک یک آشغال به تمام معنی است. و اساسا سیاستی که این تانکها را براه انداخته است آشغال است و تمام افرادی هم که در خدمت این سیاست هستند آشغال هستند. چونکه اورانیوم رقیق شده آشغال بسیار خطرناکی است و من فکر میکنم که تنها راه و یا یکی از راهها میتواند کشاندن سازندگان این آشغال به دادگاههای بین المللی باشد. به جرم جنایت بر علیه بشریت و جرم جنگی. چرا که جنگ هم واجد قانون است.
نکتهی دیگری که میخواستم یادآور شوم، در رابطه با نظریه ای بود که یکی از دوستان تانک دوست در باره ی تانک آبرام مطرح کرده بودند و اینکه این تانک مگر یکی دو مورد تلفات نداده است. میخواستم به او یادآور شوم که او از سرنوشت پرسنل این تانکها خبر ندارد. همانطور که اشاره کردم این تانک یک آشغال به تمام معنی است و ساکنین آن نیز از این آشغال سهم میبرند. بنابراین تانک آبرام به هیچ عنوان تانک مدرنی نیست تانک آبرام شاهد استعفای آمریکا از تمدن است. چرا مدرن نیست؟ به این علت که مدرن یعنی تسلط بر طبیعت و دگرگون ساختن آن برای رفاه و تعالی ی نوع بشر، در حالی که اورانیوم رقیق شده یعنی پایان قطعی ی طبیعت، تخریب قطعی ی طبیعت

با سپاس از توجه همگی
گردان پلنگ ماه گرفته حرکت می کند
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوست عزيز مطلب شما نه سياسي بود نه ادبي و نه نظامي تازه اگه از جنبه رياضي هم نگاه کنيم ميشه از کلمه اشغال فاکتور گرفت و بقيه نوشته رو تو پرانتز گذاشت :?

اما در کل تانک ابرامز تانک موفقي نيست در زمينه تانک روسيه يه سرو گردن از امريکا بالاتر است :shock:
و اما یه نکته من نفهمیدم تانک به محیط زیست و این حرفا چه ربطی داره تانک تانکه نه اتوبوس که ما درباره الودگی محیط زیستش حرف بزنیم :-(
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain I
Captain I

torabi89 نوشته شده:دوست عزيز مطلب شما نه سياسي بود نه ادبي و نه نظامي تازه اگه از جنبه رياضي هم نگاه کنيم ميشه از کلمه اشغال فاکتور گرفت و بقيه نوشته رو تو پرانتز گذاشت :?

اما در کل تانک ابرامز تانک موفقي نيست در زمينه تانک روسيه يه سرو گردن از امريکا بالاتر است :shock:
و اما یه نکته من نفهمیدم تانک به محیط زیست و این حرفا چه ربطی داره تانک تانکه نه اتوبوس که ما درباره الودگی محیط زیستش حرف بزنیم :-(

من از نقدی که در باره ی نوشته ی من نوشته اید سپاسگذار هستم، اگر چه با نظریات من مخالف بنظر میرسید.
روشن است که شما اطلاعات کافی درباره ی اورانیوم رقیق شده و ساختمایه های تانک آبرام ندارید و اگر هم دارید از تاثیرات این آشغال یا زباله ی اتمی اطلاعی ندارید. اگر فرصت پیدا کنم یک مقاله ی بسیار آموزنده در این مورد هست که بفارسی ترجمه خواهم کرد و خواهید دید که این تانک آبرام چه جانور خطرناکی برای طبیعت است. نسل کش است. تروریستهای آمریکایی یعنی دولت آمریکا برای اولین بار اورانیوم رقیق شده را در ایالت ایندیانا آزمایش کردند و دورش دیوار کشیدند و اعلام کردند که این منطقه ، منطقه ی قربانی یا شهید ملّی است. اورانیوم رقیق شده تخریب ناپذیر است ولی طبیعت را تا ابد تخریب میکند. این مسئله ای است که باید در مورد تانک آبرام دانست. دفع خطر تنها با متوقف کردن این هیولای اتمی خاتمه نمی یابد. .. در این مورد خیلی حرف برای گفتن هست. رویارویی ی این دو تانک را باید در بعد وسیعتری در نظر بگیرید. در مورد پرسنل ارتش فرانسه، برای مثال ، میدانم که تعدادی از آنهایی که در سوار کردن برخی سلاحها روی هواپیماهای شکاری شرکت داشتند، جوانهای کمتر از سی سالی بودند که با داشتن زن جوان و کودک، به بیماریهایی دچار میشوند که شش ماه بعد فوت میکنند. این جریان مربوط به اولین تهاجم به عراق در سال 1992می شود که فرانسه هم در آن شرکت داشت.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

اها دوست عزيز تو اون نوشته اصلي بيشتر بد بيراه گفنتي تا توضيح و مثال خوب اگه از اين لحاظ ميفرماييد حرف شما درسته و من تسليم ميشم :D
شما يه نگاه به نوشته اولت بنداز من وقتي خوندم قيافه يه نفر رو تجسم کردم که با چشم هاي پر خون اين مطلب رو نوشته
يه سوال داشتم :اين اورانبوم رقيق شده براي خود پرسنل تانک خطري نداره؟؟؟ در ضمن در کدوم بخش تانک از اورانيوم استفاده شده ؟؟؟؟؟

و در اخر عنواني که شما براي تاپيک انتخاب کرديد ادم رو به اشتباه ميندازه و دليل پست اول من هم همين بود :?
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain I
Captain I

torabi89 نوشته شده:اها دوست عزيز تو اون نوشته اصلي بيشتر بد بيراه گفنتي تا توضيح و مثال خوب اگه از اين لحاظ ميفرماييد حرف شما درسته و من تسليم ميشم :D
شما يه نگاه به نوشته اولت بنداز من وقتي خوندم قيافه يه نفر رو تجسم کردم که با چشم هاي پر خون اين مطلب رو نوشته
يه سوال داشتم :اين اورانبوم رقيق شده براي خود پرسنل تانک خطري نداره؟؟؟ در ضمن در کدوم بخش تانک از اورانيوم استفاده شده ؟؟؟؟؟

و در اخر عنواني که شما براي تاپيک انتخاب کرديد ادم رو به اشتباه ميندازه و دليل پست اول من هم همين بود :?

تا آنجایی که من میدانم و متخصصین ایرانی نیز که در این سایت گفتمان تانک را سامان میدهند، به آن اشاره داشته اند، جنس زره تانک آبرام یک فلز ترکیبی است که در این ترکیب از اورانیوم رقیق شده استفاده شده است و میتوانیم حدس بزنیم که گلوله های توپ این تانک نیز از نوع رقیق شده هستند. بی گمان در مجاورت بودن با چنین ترکیباتی بی تاثیر نیست. در هر صورت پرسش شما کاملا بجا و اساسی است و من نمیخواهم از رو ی این مسئله سرسری عبور کنم. و نیاز به زمان بیشتری دارم که به پرسش شما به شکل کاملتری پاسخ بگویم. البته من میخواستم این نوشته در بخش گفتگوها درباره ی تانک پست شود ولی من به سیستم این سایت وارد نیستم و سایت نوشته ی منرا به شکل مستقل پست کرد. بهر حال اگر شما اینطور تعبیر کرده اید که من بد و بیراه گفته ام ، متاسف هستم قصد بد و بیراه گفتن نداشتم مگر در مورد تانک آبرام و سازنده اش. البته حق با شما ست من با دل پر خون و شاید چشمهای پر خون این مطالب را مینویسم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

ماه گرفتٛ/b], ممنون از مطلبتون اما اين مطلبي كه بيان كردين با موضوع تاپيك با هم نمي‌خونه

دوست عزيز تقريبا تمام سلاح‌هايي كه آمريكا و كشورها يمتحدش در جنگ استفاده مي‌كنند داراي آلودگي راديواكتيو هستند و اين چيز عجيبي نيست ، اما در مورد گفته شما كه گفته بوديد شكايت از دولت آمريكا به خاطر استفاده از اين نوع تجهيزات كه براي محيط زيست خطرناك هستند . فكر نميكنم اين گفته شما درست باشه چون اگه كسي يا دولتي مي تونست از آمريكا شكايت كنه بايد در زمان بمباران اتمي هيروشيما شاهد اين شكايت ها مي‌بوديم ، آمريكا يه ابرقدرته و همه اين رو مي‌دونيم و تاييد مي‌كنيم ، دوست عزيز وسط ميدان جنگ كه نمي‌ان بگن چون شما زا اورانيوم ضعيف شده استفاده مي‌كنين پس حق استفاده از فلان سلاح رو ندارين ، جنگ جنگه ، يا بكش يا كشته شو . بهتره يا موضوع تاپيك رو تغيير بدين يا موضوع صحبتتون رو .

با تشكر
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I

تانک ذوافقار - تانک آبرام

Ahmad6644 نوشته شده:  ماه گرفتٛ/b], ممنون از مطلبتون اما اين مطلبي كه بيان كردين با موضوع تاپيك با هم نمي‌خونه

دوست عزيز تقريبا تمام سلاح‌هايي كه آمريكا و كشورها يمتحدش در جنگ استفاده مي‌كنند داراي آلودگي راديواكتيو هستند ... ، دوست عزيز وسط ميدان جنگ كه نمي‌ان بگن چون شما زا اورانيوم ضعيف شده استفاده مي‌كنين پس حق استفاده از فلان سلاح رو ندارين ، جنگ جنگه ، يا بكش يا كشته شو . بهتره يا موضوع تاپيك رو تغيير بدين يا موضوع صحبتتون رو .

با تشكر

دوست عزیز متاسفانه واقعیت همین است که شما میگوئید. با اینحال من فرض را بر این پایه قرار میدهم که گویی ما میتوانیم از این واقعیت که چیزی نیست مگر حاکمیت بربریت، عبور کنیم. اگر اجازه بدهید میخواستم پیش از همه این گفتمان را یک کمی سروسامان بدهیم. از این جهت که برای آن هدف قائل شویم. شما میدانید که رسانه های همگانی در سطح جهان سعی دارند بگویند که فعالیتهای نظامی آمریکا و کمپانی ضامن قانونی دارد و برای مثال بخاطر احترام به حقوق بشر انجام میگیرد، علاوه بر این باید بدانید که بخشی از ایرانیان در خارج از کشور نیز با چنین برداشتی وارد عمل شده اند . بنابراین یکی از اهداف این بحث میتواند مبارزه با چنین دروغ شاخداری باشد. البته به نظر من این نوع افراد غالبا از بیمارترین آدمها هستند - برای اینکه نگویم اوباش به تمام معنی که بمن بگوئید بد و بیراه میگویم. پس نمیگویم که این خیانتکاران اوباش به تمام معنی هستند ولی فکر میکنم که اینها جانوران بسیار بسیار مضری هستند که تنها در آشغالدانی نظام پهلوی میتوانستند تخم گذاری کنند.
که نیایند بگویند ما طرفدار حقوق بشر هستیم. شما میگوئید آمریکا ابر قدرت است؟ خب با قدرت تخریبی هم که در اختیار دارد شاید بتواند نسل ایرانیان را براندازد، همانطور که نسل ساکنین اصلی ی آمریکا را برانداخت. بنابراین اولین مسئله این است که ما بدانیم این ابر قدرت چه کاره است. مگر نه این است که حالا ایران را دارند به نقض قانون متهم میکنند؟ پس انگار که موضوع بر سر قانون است!
حق با شما ست، این ابر قدرتی که قصد برانداختن نسل من را دارد ژنوسیدر است، یا موفق میشود و یا اینکه من موفق میشوم جلوی او را بگیرم. بحث تقابل تانکها از این جهت قابل توجه است که میتواند در ساختمایه های نظام تدافعی تحول ایجاد کند و آنرا در حد ارتش فراملیتی ارتقا بخشد. چرا که ما امروز با دشمن ایران تنها مواجه نیستیم بلکه این دشمن، دشمن نوع بشر است و به هزار و یک رنگ در میآید.
و بازهم میخواهم بگویم که تقابل ذولفقار و آبرام تنها به وجه مکانیکی یا الکترونیکی خلاصه نمیشود، و تخریب تانک آبرام الزاما و حتما به مفهوم تخریب آن نیست. بنابراین اولین گام همین است که ما بدانیم و عمیقا بدانیم تانک آبرام چیست.
آمریکائیها در ویتنام و لائوس و کامبوج 83 میلیون لیتر مواد شیمیائی ریختند و امروز ما شاهد نسل جدیدی از آدمها هستیم که بدون دست و پا یا کله و معده و...بدنیا میآیند این محصول حقوق بشر آمریکایی و جهان غرب کاپیتالیستی است. به آنها میگویند کودکان دی اکسین. این دیوانه ها گام به گام در حال تخریب آسیا هستند.کودکان دی اکسین و تا بزودی کودکان اورانیون رقیق شده...و سپس بیابان برهوت بدو ن کودک، بدون انسان. آن چیزی که در حقوق بشر زیادی بنظر میرسد ، گویی خود بشر است.
از پی گیری شما سپاسگذار هستم.
ادامه دارد
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”