افزایش تعداد میلیاردرهای جهان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۵, ۹:۵۶ ق.ظ
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

افزایش تعداد میلیاردرهای جهان

پست توسط gigi64 »

جام جم آنلاين: به نوشته نشریه فوربس ، تعداد میلیاردرهای جهان افزايش يافته و مجموع ثروت این افراد در سال 2006 حدود 35 درصد نسبت به سال 2005 افزایش نشان مي دهد.

تصویر

به گزارش شبكه بي بي بي سي ، نشریه فوربس که هر سال اسامی ثروتمندان جهان را منتشر می کند، تعداد افرادي را که ثروتی بیش از یک میلیارد دلار دارند، 964 نفر با مجموع ثروت سه هزار و پانصد میلیارد دلار (حدود هزار و هشتصد میلیارد پوند) اعلام کرده است.
در كنار افزایش تعداد ثروتمندان، تنوع ملیت میلیاردرها نیز بیشتر شده و در حال حاضرنام ثروتمندان پنجاه و سه کشور در لیست مجله فوربس مشاهده مي شود.
بیل گیتس، موسس شرکت نرم افزاری مایکروسافت، با دارایی پنجاه و شش میلیارد دلار برای سیزدهمین سال متوالی عنوان ثروتمندترین فرد جهان را به خود اختصاص داده است.

براساس گزارش نشریه فوربس افزایش دارایی های ثروتمندان جهان به دليل بالا رفتن قیمت ها، به ویژه در بخش مسکن و همچنین عملکرد مثبت بازار سهام بوده است.
استیو فوربس ، سردبیر مجله فوربس ، می گوید: در پنج سال گذشته... با وجود همه بحران ها و همه درگیری ها در چهارگوشه دنیا ، اقتصاد جهانی بیش از بیست و پنج درصد رشد داشته که این میزان پیشرفت در تاریخ بی سابقه است. در حالی که تعداد میلیاردرهاي جهان رو به افزايش است ، به نظر می رسد فاصله ثروت بيل گیتس با ثروتمندان بعدی در حال کم شدن است.
وارن بافت، سرمایه گذار آمریکایی و نفر دوم لیست مجله فوربس ، با پنجاه و دو میلیارد دلار ثروت فاصله خود را با بیل گیتس کمتر کرده است. وارن بافت در جريان سال 2006 ميلادي ده میلیارد دلار به ثروت خود افزوده ، در حالی که دارایی های بيل گيتس بنیانگذار و صاحب شرکت نرم افزاری مایکروسافت تنها دو میلیارد دلار رشد داشته است.
در رده سوم ثروتمندترین افراد جهان، کارلوس اسلیم هيلو، غول مخابرات مکزیک، قرار دارد که ثروتش با افزایشی بی سابقه از سی میلیارد دلار در سال گذشته به چهل و نه میلیارد دلار در سال جاری رسیده است.
در كنار افزایش تعداد ثروتمندان، تنوع ملیت میلیاردرها نیز بیشتر شده و در حال حاضرنام ثروتمندان پنجاه و سه کشور در لیست مجله فوربس مشاهده مي شود.

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”