نمیدونم شما چه اصراری به بیرون کشیدن تاپیک های قدیمی و زنده کردن مباحثی دارین که خیلی از دوستان در مورد صحت یا عدم صحت اون به نتیجه رسیدن و دیگه در موردش بحث نمیکنن.
من تازه وارد هستم پس براي من تازگي دارند ضمن اينكه موازي بودن نظر من با برخي ديگر مثلا در مورد اينكه فلان مشكلات هم جزو دلايل فلان مسئله هستند، بدين معني نيست كه قصد بيرون كشيدن بحثي را دارم. فقط نظر من هم اين است...
نگاهی به پست های شما نشون میده که شما مطالبتون رو در ذیل پستهایی ایفاد کردین که از 1 تا 5 ماه از بحث در اونها گذشته و شاید دوستانی که درگیر اون بحث ها بودن به مرور زمان و گرفتن اطلاعات جدید ، نظراتشون تغییر کرده باشه.
پس اعضاء جديد چه كنند؟
من ممكن است تمام تاپيكها را بخوانم و بخواهم نظري داشته باشم. البته حق با شماست، در مورد تاپيكهاي قديمي نبايد نظرات ديگران را نقد كنم...مطلب بعد اینکه شما همیشه در زمان بحث با کسی که از نظر علمی از خودتون پایینتر هست ، بدون اینکه سعی در اصلاح اشتباه و نظر اون داشته باشین فقط به رد نظرات می پردازین یا اینکه به بحث دوستانه هم اقدام میکنین ؟
من بدون دليل هيچ حرفي را نمي زنم و گر چنين باشد عذر خواهي مي كنم. ولي در پست مربوطه، من بيشتر صحبتهاي استادم را بيان كردم. اصل دلائل اين صحبتها پيش خود او محفوظ است اگرچه تا حد امكان دلائل خود را براي ما آورده است. بهرحال كوتاه بودن مجال تايپ نيز دليل امر مي باشد!
...نه اینکه حتی حاضر نشین کوچکترین تحقیقی بکنین و به طور مثال ندونین که طرح شفق 3 دریاپایه و با بالهای متغیر از اصل دچار عدم امکان اثبات هست؟ از شما که دانشجوی چنین مقطعی هستین بعید هست که سطح علاقه مندیتون اونقدر نباشه که در مورد این مسائل تحقیق کنین و براتون جذابیت نداشته باشه.
در مورد بال شفق 3، متوجه نشدم منظور شما چيست. "از اصل دچار عدم امكان اثبات است"؟ البته كه من در مورد دليل علمي استفاده از بال VS اطلاعاتي دارم ولي خواستم بدانم شفق 3 چرا از آن استفاده كرده. بهر حال سؤال كردن در اين Forum هم تحقيقه ديگه

...بالطبع هرکدام از دانشجویان پس از راهیابی به شریف و هضم شدن در چنین جو سنگینی، به محض اینکه دچار احساس کاذب عدم پیشرفت در کشور خودشون میشن تبدیل میشن به ناراضیان سیستم دولتی و اموزشی و علاقه مندان خروج از کشور و کار و تحصیل در غرب که هیچ علاقه ای به ماندن در کشور ندارن و طبعاً پیشرفتها و محصولات ساخته دانشمندان ایرانی هم به نظرشون کم ارزش و غیر قابل توجه میاد، اونوقت دنبال فرصت و بورس و امکانات برای خروج از کشور میفتن.
جالبه ولي در دانشگاه شريف افراد معتقد به نظام بسياري هستند. حتي در همين دانشكده هوافضا. و جو رفتن از كشور به اين دليل سنگينه كه رفتن براي دانشجوهاي اينجا ساده تره. دلائلش هم شناخته شده بودن بسياري از اساتيدش در دانشگاههاي خارج و شناخته شده بودن خود دانشگاست. در ضمن چرا معتقديد احساس عدم پيشرفت در ايران كاذب است. در مورد اين موضوع مي توانم و مي خواهم به تفصيل در غالب PM با شما بحث و گفتگو كنم.
در ضمن به یاد داشته باشین که اون دانشمندانی که شما ازشون بی خبرین در دانشگاه های شهید ستاری و مالک اشتر به ترتیب به کار بر روی طرح های صاعقه و شفق مشغول هستن.
تعريف من و شما از دانشمند متفاوت است. فكر مي كنم دليل اينكه من فكر مي كنم دانشمندان مشغول بكار در ايران بسيار كم هستند اين باشد.
امیدواریم که حضور شما منبعد این به ارتقای علمی همه دوستان و همچنین خودتون کمک کنه و هدف اصلی انجمنهای تخصصی رو تامین کنه که همون کمک به افزایش اطلاعات و دانش اعضاء هست.
و همینطور امیدوارم که از من هم دلگیر نشین.
منتظر پست های خوب و علمی شما هستیم.
از لطف شما تشكر مي كنم و سعي خود را مي كنم كه در فرصتهاي آزاد بيشتر به اين Forum سر بزنم. در ضمن نه تنها از صحبتهاي شما ناراحت نشدم بلكه خوشحال هم شدم.

؟؟؟؟؟
علاقه به ماندن به هر قيمتي دقيقا در جهت مخالف ميهن پرستي است چرا زماني که انساني اين مقدار جانش برايش ارزش دارد ديگر نمي تواند سرش را فداي ميهن کند.
دقيقا در جمله اخر جواب اين پرسش شما را پيشاپيش داده ام.