من با نظر آقا مهدی و آقا فرهاد موافقم و در حال حاظر گوشی ای بهتر از N73 پیشنهاد نمی کنم.
اما اینکه گفتید تا 4 ماه دیگه گوشی های جدیدی به بازار می آیند - درست هست .
ولی باید به این نکته توجه کنید که گوشی های جدید از این به بعد ارتقاء را در قسمتهای غیر ضروری تر انجام می دهند.
مثلا در دوربین و یا صدا.
که به قول خودتان - هر چه هم پیشترفت کنند - باز یک دستگاه واکمن و یا دوربین عکاسی یا فیلم برداری - نخواهند شد.
از طرفی آقا مهدی به نکته ای بسیار درست اشاره کردند که حکایت از برتری پلتفرم 9 داشت.
و اینکه اقبال این پلتفرم بسیار زیاد می باشد. الان تمام گوشی های مدرن از این پلتفرم استفاده می کنند.
N70 با اینکه گوشی به نسبت جدیدی حساب شده ولی متاسفانه از پلتفرم 8 استفاده می کنه که به خاطر فاصله کمی
که بین این نوع پلتفرم با نوع 7 و 9 ایجاد شد- از اقبال چندانی از سمت شرکتهای نرم افزاری روبرو نشد.
و اصلا فرصت ارتقاء به نسخه 8 - اونجوری که نسخه 7 داشت - داده نشد !
البته این هم به خاطر توان رقابتی پلتفرمهای سیمبین با سری جدید UIQ که همان UIQ3 هست - می باشد.
قابل ذکر هست که UIQ3 هم اکنون در گوشی های سری P990 سونی اریکسون استفاده می شود.
و اساس ظهور سری 60 ویرایش 3 یا همان پلتفرم 9.1 بر همین منوال بوده است.
شما در 4 ماه دیگر هم روی گوشی ای به غیر از N73 فکر نکنید.
چون این گوشی حالا حالا ها جزو بهترین ها خواهد بود.
و یقینا از اقبال بسیار زیادی حتی به نسبت 6600 در زمان خودش - برخوردار خواهد بود.
چون یک زمانی 6600 به یک تب فراگیر در جامعه بدل شده بود.
که البته هنوز هم پر طرفدار هست !
اضافه کنم که وقتی با N73 کار می کنید - کاملا تفاوت یک گوشی مدرن را احساس می کنید.
و با برنامه هایی که مدام برای پلتفرم 9 می آید - این گوشی حالا حالا ها به روز و پر طرفدار خواهد بود.
به دوستان توصیه می کنم که کمی صبر کنند تا قیمت این گوش افت مناسبی کرده باشد و بعد خریداری کنند.
موفق باشید .

... خيلي ممنون كه راهنماييم كردين ... مطمئنن نظر منم رو N73 هست ... منتاها الان مي خوام يه Lab Top بخرم و رو همين حساب فعلاً N70 خريدم ... از آقا مهدي و آقا رضا و آقا فرهاد و سوپر وايزر و ديگر دوستان تقاضا دارم تو خريد Lab Top نيز منو همراهي كنن ... چون هيچي از اون نمي دونم . البته تو بخش سخت افزار يه تاپيك بانام "من مي خوام يه Lab Top بخرم و از اون هيچي نمي دونم ... لطفاً كمك كنيد" ايجاد كردم و خوشحال مي شم راهنماييم كنيد ... قربون همتون ... تا بعد .