برخورد قاطعانه با عوامل تولید چنین فیلم هایی و نیز توزیع کنندگان آن ها می تواند از یک سو با متعرضان به حریم خصوصی افراد مقابله کند و از سوی دیگر باعث شود کسانی که به نحوی «چهره» هستند، مراقبت بیشتری نسبت به رفتارهای خود داشته باشند.
عصر ایران ـ سی دی فیلم غیر اخلاقی منتسب به یکی دیگر از هنرپیشگان زن شبکه 3 سیما در بازار غیر قانونی سی دی فروشان تهران به فروش می رسد.
به گزارش خبرنگار عصر ایران (asriran.com)، در این فیلم غیر اخلاقی، شخصی که گفته می شود هنرپیشه مذکور است، به همراه چند مرد دیگر دیده می شود.
سی دی فروشان "بازار غیرقانونی فیلم"، با این ادعا که سی دی مذکور متعلق به یکی از بازیگران سریال های معروف صدا و سیما است، آن را تا مبلغ 12 هزار تومان به فروش می رسانند.
در پی انتشار گسترده سی دی منتسب به زهرا امیر ابراهیمی که هنوز ادامه دارد، این دومین پرونده ای است که گریبانگیر بازیگران زن صدا و سیما می شود.
با استمرار افشای این قبیل سی دی ها، به نظر می رسد یک جریان هدفمند در صدد هنجارشکنی در جامعه با استفاده از چهره های مطرح و شناخته شده در میان مردم است.
در جریان انتشار سی دی قبلی، پلیس امنیت تهران توانست با پیگیری و اقدامات سریع خود، جمعی از انتشار دهندگان و نیز متهم فراری را دستگیر نماید.
برخورد قاطعانه با عوامل تولید چنین فیلم هایی و نیز توزیع کنندگان آن ها می تواند از یک سو با متعرضان به حریم خصوصی افراد مقابله کند و از سوی دیگر باعث شود کسانی که به نحوی «چهره» هستند، مراقبت بیشتری نسبت به رفتارهای خود داشته باشند.
شكايت بهنوش بختياري از سازندگان فيلم مبتذل
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
دومین فیلم خصوصی در بازار سی دی فروشان تهران
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
sir.mohammad جان
ممنون از اشارهاي که کرديد
فکر ميکنم در صورت باز بودن اين موضوع نيز به جاههايي که نبايد کشيده بشه، ميکشه و ...
پس تاپيک قفل شد تا چنين مواردي رو نداشته باشيم و فقط جنبه خبري داشته باشه
ممنون از اشارهاي که کرديد
فکر ميکنم در صورت باز بودن اين موضوع نيز به جاههايي که نبايد کشيده بشه، ميکشه و ...
پس تاپيک قفل شد تا چنين مواردي رو نداشته باشيم و فقط جنبه خبري داشته باشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
شکایت بهنوش بختیاری از سازندگان فیلم مبتذل منسوب به خود
شکایت بهنوش بختیاری از سازندگان فیلم مبتذل منسوب به خود شكايت كرد
بازیگر سریال های طنز شبکه سه سیما از سازندگان فیلم جعلی و مستهجن منسوب به وی شکایت کرد.
به گزارش عصرايران (asriran.com)، بهنوش بختیاری در این باره گفت: پسر جوانی مسوول کنترل ایمیل هایم بود که چند روزی به طور مداوم از ورود فیلم خصوصی من به بازار و ارائه آن در ازای 40 هزار تومان صحبت می کرد.
"پیام آور" با ذکر این مطلب از قول این بازیگر افزوده است: ابتدا باور نکردم اما وقتی یکی از دوستان از انتقال این تصاویر از موبایل به موبایل خبر داد، فاجعه را متوجه شدم. فیلم را دیدم و در کمال ناباوری با تصاویر مستهجن "مونتاژ شده" ای مواجه شدم که به من نسبت داده شده بود.
بنابراین گزارش، بختیاری به همراه محمد حسین آقاسی، وکیل دادگستری با طرح شکایت از این موضوع، تقاضای رسیدگی به این پرونده را از دادستانی تهران کرده اند.
بر اساس این درخواست، به دستور دادستان، پلیس امنیت نیز مسوول تحقیق در مورد این پرونده شده تا تولید کننده فیلم ساختگی را دستگیر کنند.
در همین حال بهنوش بختیاری در گفت و گو با نشریه "ایرانشهر" گفت: مدتی است جو بسیار بدی دور و بر من به وجود آورده اند اما من با قدرت تمام شایعات را تکذیب می کنم.
وی ادامه داد: هم اکنون مشغول بازی در سریال "کیش و مات" هستم و قرار است در دنباله "باغ مظفر" که در تعطیلات نوروزی از سر گرفته می شود هم حضور داشته باشم.
این بازیگر با بیان این که علیه او جوسازی کرده اند، تاکید کرده است که ممنوع الفعالیت نشده است.
گفتنی است شايعه وجود فيلم خصوصي از بختياري كه تقريبا همزمان با ماجراي بازيگر سريال "نرگس" در جامعه پيچيد ،آنچنان نگران کننده بود که می توانست زلزله ای دیگر در فعالیت بازیگران سینما و تلویزیون ایجاد کند اما عملکرد قاطعانه و سریع پلیس امنیت و دادستانی تهران در برخورد با عوامل انتشار چنين فيلم هايي این بار شرایط را پیش از رقم زدن فاجعه ای دیگر، کنترل کرد.
منبع : عصرايران
بازیگر سریال های طنز شبکه سه سیما از سازندگان فیلم جعلی و مستهجن منسوب به وی شکایت کرد.
به گزارش عصرايران (asriran.com)، بهنوش بختیاری در این باره گفت: پسر جوانی مسوول کنترل ایمیل هایم بود که چند روزی به طور مداوم از ورود فیلم خصوصی من به بازار و ارائه آن در ازای 40 هزار تومان صحبت می کرد.
"پیام آور" با ذکر این مطلب از قول این بازیگر افزوده است: ابتدا باور نکردم اما وقتی یکی از دوستان از انتقال این تصاویر از موبایل به موبایل خبر داد، فاجعه را متوجه شدم. فیلم را دیدم و در کمال ناباوری با تصاویر مستهجن "مونتاژ شده" ای مواجه شدم که به من نسبت داده شده بود.
بنابراین گزارش، بختیاری به همراه محمد حسین آقاسی، وکیل دادگستری با طرح شکایت از این موضوع، تقاضای رسیدگی به این پرونده را از دادستانی تهران کرده اند.
بر اساس این درخواست، به دستور دادستان، پلیس امنیت نیز مسوول تحقیق در مورد این پرونده شده تا تولید کننده فیلم ساختگی را دستگیر کنند.
در همین حال بهنوش بختیاری در گفت و گو با نشریه "ایرانشهر" گفت: مدتی است جو بسیار بدی دور و بر من به وجود آورده اند اما من با قدرت تمام شایعات را تکذیب می کنم.
وی ادامه داد: هم اکنون مشغول بازی در سریال "کیش و مات" هستم و قرار است در دنباله "باغ مظفر" که در تعطیلات نوروزی از سر گرفته می شود هم حضور داشته باشم.
این بازیگر با بیان این که علیه او جوسازی کرده اند، تاکید کرده است که ممنوع الفعالیت نشده است.
گفتنی است شايعه وجود فيلم خصوصي از بختياري كه تقريبا همزمان با ماجراي بازيگر سريال "نرگس" در جامعه پيچيد ،آنچنان نگران کننده بود که می توانست زلزله ای دیگر در فعالیت بازیگران سینما و تلویزیون ایجاد کند اما عملکرد قاطعانه و سریع پلیس امنیت و دادستانی تهران در برخورد با عوامل انتشار چنين فيلم هايي این بار شرایط را پیش از رقم زدن فاجعه ای دیگر، کنترل کرد.
منبع : عصرايران
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
- سپاسهای دریافتی: 12 بار

- محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
- سپاسهای دریافتی: 12 بار

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
ولی دوست عزیز واقعا مشکلات زندگی به این مردم ایران همچین حمله کرده که هر کس برای پول دست به هر کاری میزنه .از بی آبرو کردن دیگران تا قتل

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
فکر مي کنم تاپيک در حد يک خبر بمونه بهتره، همونطور که در گذشته هم اعلام کردم، اين انجمن به هيچ وجه جاي مناسبي براي بحث در مورد اين مسائل نيست،
تاپيک قفل شد ...
تاپيک قفل شد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
شكايت بهنوش بختياري از سازندگان فيلم مبتذل
بازيگر سريال هاي طنز شبكه سه سيما از سازندگان فيلم جعلي و مستهجن منسوب به وي شكايت كرد.
بهنوش بختياري در اين باره گفت: پسر جواني مسوول كنترل ايميل هايم بود كه چند روزي به طور مداوم از ورود فيلم خصوصي من به بازار و ارائه آن در ازاي 40 هزار تومان صحبت مي كرد.
"پيام آور" با ذكر اين مطلب از قول اين بازيگر افزوده است: ابتدا باور نكردم اما وقتي يكي از دوستان از انتقال اين تصاوير از موبايل به موبايل خبر داد، فاجعه را متوجه شدم. فيلم را ديدم و در كمال ناباوري با تصاوير مستهجن "مونتاژ شده" اي مواجه شدم كه به من نسبت داده شده بود.
بنابراين گزارش، بختياري به همراه محمد حسين آقاسي، وكيل دادگستري با طرح شكايت از اين موضوع، تقاضاي رسيدگي به اين پرونده را از دادستاني تهران كرده اند.
بر اساس اين درخواست، به دستور دادستان، پليس امنيت نيز مسوول تحقيق در مورد اين پرونده شده تا توليد كننده فيلم ساختگي را دستگير كنند.
در همين حال بهنوش بختياري در گفت و گو با نشريه "ايرانشهر" گفت: مدتي است جو بسيار بدي دور و بر من به وجود آورده اند اما من با قدرت تمام شايعات را تكذيب مي كنم.
وي ادامه داد: هم اكنون مشغول بازي در سريال "كيش و مات" هستم و قرار است در دنباله "باغ مظفر" كه در تعطيلات نوروزي از سر گرفته مي شود هم حضور داشته باشم.
اين بازيگر با بيان اين كه عليه او جوسازي كرده اند، تاكيد كرده است كه ممنوع الفعاليت نشده است.
گفتني است شايعه وجود فيلم خصوصي از بختياري كه تقريبا همزمان با ماجراي بازيگر سريال "نرگس" در جامعه پيچيد ،آنچنان نگران كننده بود كه مي توانست زلزله اي ديگر در فعاليت بازيگران سينما و تلويزيون ايجاد كند اما عملكرد قاطعانه و سريع پليس امنيت و دادستاني تهران در برخورد با عوامل انتشار چنين فيلم هايي اين بار شرايط را پيش از رقم زدن فاجعه اي ديگر، كنترل كرد.