دوستان تو دل بچه مردم خالي نکنيد!!! دوست عزيز من به عنوان شخصي که در زمينه هاي بدتر از سربازي کمي تجربه دارم بايد خدمتت بگم که سرباز بهشت است حداقل تو سربازي مجبور نيستي هر چند وقت يک بار اون ساس هايي که رضا جان بشون اشاره کرد را بخوري موفق , پاينده و سربلند باشي =;
بیچاره نقی خان گیر عجب سربازایی افتاده.ما هم یه سرباز داشتیم که پدرمون را در آورده بود.منم همش بهش مرخصی شهری میدادم فقط تو پادگان نباشه
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
سلام به همه به همه بچه هاي خوب و با صفاي کلوب
من اومدم البته يه مرخصي کوچولو (16روزه) اونم ماجراها داره اقا چقد دلم واسه همه چيز تنگ شده بود ولي چقد خوش گذشت اگه بخوام خاطره هاي اين چند روزو براتون بنويسم هاست پر ميشه پس ولش کن راستي پيشا پيش عيد همتون مبارک فعلا در پناه حق يا علي
به پايان امد اين مطلب مطالب همچنان باقي است
يا علي
در پناه حق
[External Link Removed for Guests] فروش فيلم فقط 200 تومان با کيفيت dvdrip
فروش اکانت رپيدشر با 8000 پوينت ماهيانه 8000 تومان
با ايديه mori_hacker_wizard تماس بگيريد
دوستان خدمت سربازی فقط آموزشی سخته.البته ارتش رو میگم.بعد از آموزشی طرز فکرتان کاملا عوض میشه و میشه گفت دیگه مرد کامل میشید.
اون موقع است که دنیا رو یه جور دیگه می بینید.
سعی کنید در زندگی خوش بگذرونید و قدر عافیت رو بدونید.
موفق باشید.
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]