تاپيک مخصوص N70

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Montana2100 جان برعکس اين کار با روش معمولي امکان پزير نيست.
شما ميتونيد با استفاده از فايل اکسپلورر محتواي فايلهاي مسيج که داخل مموري کارت شما موجود هستند را به مموري گوشي کپي کنيد. ولي پيشنهاد ميکنم بزاريد همانجا باشند و مموري گوشي را تا حد ممکن بزاريد خالي باشه و از مموري کارت براي کارهايتان استفاده کنيد :-)
آخرین ويرايش توسط 1 on Farhad3614, ويرايش شده در 0.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sara جان
هر چند قبلا اين برنامه رو در N70 بدون مشکل نصب و اجرا کردم، اما مي‌تونيد از اين برنامه استاده کنيد
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... ile_id=607
اميدوارم مشکل حل بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط Montana2100 »

گزينه Automatic Find Off در قسمت پيغامها كاربردش چيه؟! من كاربردشو حتي تو دفترچه راهنما هم پيدا نكردم! :?
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Montana2100 »

ميبينم كه ديگه هيچكي جواب ما رو نميده!!! :lol: 8) :-)
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Montana2100 جان
موضوع مطرح شده واضح نيست، آدرس دقيق اون رو بنويسيد تا بشه راهنمايي کرد :-(

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Montana2100 »

در قسمت Messages و در Inbox موقعي كه يك پيغام دريافت شده رو باز ميكنيم و روي گزينه Options مي زنيم در منوي باز شده يك گزينه با عنوان Automatic Find Off/On وجود داره... كاربردش چيه؟! :-x
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Montana2100 جان
زماني که اين سيستم فعال باشه، شماره موبايل و يا آدرس ايميل فرستنده زمان باز کردن پيام به صورت انتخاب شده در مياد (highlight)

New Member

پست توسط kami25 »

کمک کنید دوستان لطفا :lol:

N70 من دکمه جهت یابش در اومده وهیچ رقمه وصل نمیشه با چسب قطره ای هم زدم بعد از چند ساعت در اومد دوباره چه کنم
لطفا کمک کنید 3 هفته نمیشه گوشی خریدم به فنا رفته گوشی چسب ریخت روی کی پد شماره کلید 1 و 2 هم سفت شد و رنگش یه ذره پرید ...

اینم عکسش چی کار کنم؟ :sad:

[External Link Removed for Guests]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

kami25 جان
ضمن عرض خوش آمد به شما دوست گرامی
اگر در این زمینه تجربه ندارید، بهتره گوشی رو تعمیرگاههای مجاز ببرید؛ با توجه به تصویر به نظر میرسه گوشه قاب شکسته و نیاز به تعویض داره
به هر حال بهتره خودتون روی اون کار نکنید تا وضعیت بدتر نشه :shock:

New Member

پست توسط teleiman »

سلام دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید
من 2 روزه که n70 music edition خریدم.وقتی برای کسی مسیج میفرستم گزارش تحویلش(Delivery) همون موقع میاد اما ساعتش نیم ساعت پیش رو نشون میده.مثلا اگه من برای کسی ساعت 3 مسیج بزنم گزارشش ساعت 2:30 رو نشون میده.تمام برنامه هایی که این دو روز روی گوشی نصب کرده بودم رو پاک کردم (smscounter-smartcrypto-resistor)اما درست نشد.فقط آنتي ويروس سيمانتک ارجينال خود گوشي رو نتونستم پاک کنم.با یک گوشی دیگه امتحان کردم(نوکيا 2600) مشکلی نبود و زمان تحویل رو درست نشون میداد.
در ضمن به نظرتون اين مشکل با فرمت کارخانه اي حل ميشه؟ با فرمت برنامه هاي خود گوشي مثل Adobe Reader و Quick office هم از بين ميرند؟
ببخشيد خيلي سوال کردم.تو Symbian تازه کارم.
این برای من خیلی مهمه.خواهش میکنم کمک کنید
New Member

پست توسط teleiman »

سلام عيدتون مبارک
يعني هيچکس نيست جواب منو بده؟تازه واردا رو تحويل نميگيريد؟ :lol:
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Montana2100 »

teleiman عزيز،
منم با با N70 معمولي همين مشكل رو دارم ولي زياد اهميت ندادم... دقيقا نيم ساعت عقب تر ساعت دريافت رو نمايش ميده! در صورتي كه همه چيز ميزونه... با Master Reset هم مشكلم حل نشد... :? :sad:
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “Nokia”