در صورت جنگ بين ايران و آمريکا...

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

کفير, جان بنظرت امريکا بياد فقط جمهوري اسلامي نابود ميشه ؟! :-(

واقعيتش من حاضرم ايراني پوستم رو بکنه اما زير بار اجنبي نرم :-? و در صورت وقوع چنين جنگي اون وقت معرکه سر ايرانه نه جمهوري اسلامي ! شما که دوست نداري ايران بشه مثل عراق الان ! اگر ايران مشکلي داره وظيفه من و شما هست که اون رو اصلاح کنيم و براي اين کار راههاي زيادي وجود داره اما نه اينکه بزاريم امريکايي ولدالزنا بياد و به دخترامون جلوي چشمامون تجاوز کنه به اسم آزادي !!!مشکل ايران بايد فقط و فقط به دست ايراني حل بشه و بس نه امريکايي و يا هر غير ايرانيه ديگه !
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

torabi89,
دوست من گرسنگي و تبعيض دين را از بين مي برد کشور که ديگر جاي خود دارد( واقع بين باشيد و شعار ندهيد)
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

به نظر من در جنگ بين ايران و آمريکا مهمترين مسله اين است که آيا مردم حاضرند براي ادامه حکومت جمهوري اسلامي زير بمبارانهاي شديد زندگي کنند و جوانهايشان را براي جنگ بفرستند

مردم عراق از صدام دل خوشي نداشتند و جلوي آمريکايي ها مقاومت نکردند ... در عوض جلوشون گاو و گوسفند قربوني کردند ... آمريکا هم جواب اين محبت رو با امنيتي که در عراق ايجاد کرد داد ... :eek:

الان از مردم عراق بايد پرسيد صدام بهتر بود يا امريکايي ها ؟؟؟؟؟؟ لا اقل زمان صدام مردم عراق از بيم بمبگذاري و انفجارهاي ناگهاني در خيابان ها در هراس نبودند. و بدون ترس در کشورشون قدم مي زدند :::P
خداوکيلي من که الان جرات ندارم 10 دقيقه تو خيابون هاي بغداد راه برم :grin:
گذشته از همه اينها هيچ چيز خفت آور تر از اشغال ميهن توسط بيگانگان نيست ... من هيچ وقت حاضر نيستم روزي رو ببينم که گاوچرون هاي آمريکايي با تانک هاشون تو خيابون هاي شهرم رژه ميرن و سر هر چهار راه لنگر انداختند :x
مطمئن باشيد با اومدن آمريکا نه دموکراسي و آزادي مياد و نه امنيت ... زندان اوين :grin: هم جمع نميشه فقط صاحبش عوض ميشه ... مثل ابوغريب.
لطفا ديدتون رو نسبت به اين قضيه عوض کنيد ... با اشغال ايران به دست گاوچرون ها، چيزي به دست نمي آوريم هيچ همين هايي رو هم که داريم از دست مي دهيم ... :-o
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط torabi89 »

torabi89,
دوست من گرسنگي و تبعيض دين را از بين مي برد کشور که ديگر جاي خود دارد( واقع بين باشيد و شعار ندهيد)

پس هشت سال جنگ ملت ما تو پر قو زندگي ميکردن و یا شعار میدادن ؟! :-(
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

به نظر من آدم باید واقع بین باشه .

ممکن هست اگر جنگ مثل ایران و عراق بود می تونستیم تلفات بدیم و مقاومت کنیم اما الان دیگه وضعیت فرق می کنه !

اگر توجه کرده باشید ما رد این چند سال اگر هم دستاوردی در زمینه ی دفاعی داشتیم موشک بوده و قایق تندرو !

از نظر جنگنده واقعا ضعیف هستیم به تازگی ایران تونسته با کمک اکراین یه هواپیما ملخی باری که مال جنگ جهانی دوم هست بسازه.

نهایت این هست که ما چار تا موشک میزنیم به همسایه ها و به قول sir.mohammad, اعلان جنگ عمومی !

بر فرض اینکه آمریکا کشور ما رو نگیره ولی تا نیتونه موشک میزنه و حمله هوایی فکر می کنید بعد از یه ماه چی از ایران می مونه ؟؟؟

آیا از مراکز هسته ای ما چیزی می مونه ؟؟؟

آمریکا هم همین رو میخواد که ما 100 سال بیفتیم عقب و مراکز علمی نابود بشه که در صورت جنگ اگر هم وجبی رو ندیم 100% این اتفاق میفته !
 تصویر 
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad 57 »

با سلام
شما فکر خودت باش جناب کفير مردم خودشون کارشون رو بلدن وميدونن بااجنبي چکار بايد بکنن
در راه وطن : :razz: مرگ اگر مرد است گو نزد من آي تا درآغوشش بگيرم تنگ تنگ :razz: :-o
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط کفير »

torabi89, جان
منظور من کلي بود در روسيه در جنگ جهاني دوم در کليساها را باز کردند و مردم را در انجام فرايض ديني آزاد گذاشتند در صورتي که مرام کمونيستها مخالفت با دين است
آخه کشته شدن انسانها چه لذتی دارد که وقتی صحبت از جنگ می شود بعضی ها اینقدر خوشحال مي شوند
ما که به روسها باج مي دهيم چرا نبايد اين کار با کشورهايي بکنيم که قدرتي به مراتب بيشتر از روسها دارند و بيشتر مي توانند مدافع منافع ما با شند
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط torabi89 »

osilatoria نوشته شده:به نظر من آدم باید واقع بین باشه .

ممکن هست اگر جنگ مثل ایران و عراق بود می تونستیم تلفات بدیم و مقاومت کنیم اما الان دیگه وضعیت فرق می کنه !

اگر توجه کرده باشید ما رد این چند سال اگر هم دستاوردی در زمینه ی دفاعی داشتیم موشک بوده و قایق تندرو !

از نظر جنگنده واقعا ضعیف هستیم به تازگی ایران تونسته با کمک اکراین یه هواپیما ملخی باری که مال جنگ جهانی دوم هست بسازه.

نهایت این هست که ما چار تا موشک میزنیم به همسایه ها و به قول sir.mohammad, اعلان جنگ عمومی !

بر فرض اینکه آمریکا کشور ما رو نگیره ولی تا نیتونه موشک میزنه و حمله هوایی فکر می کنید بعد از یه ماه چی از ایران می مونه ؟؟؟

آیا از مراکز هسته ای ما چیزی می مونه ؟؟؟

آمریکا هم همین رو میخواد که ما 100 سال بیفتیم عقب و مراکز علمی نابود بشه که در صورت جنگ اگر هم وجبی رو ندیم 100% این اتفاق میفته !

برادر من حزب الله جلوی قویترین ارتش خاورمیانه با کاتیوشا وایساد نه با اف18
من تو این 2 صفحه دارم سعی میکنم این مفهوم رو برسونم که بابا ایران کلاسیک نمیجنگه
حرف شما درسته اگه قرار باشه ما بصورت ارتش کلاسی بجنگیم خوب بودجه نظامی امریکا اندازا بودجه کل کشور ایران در 10 سال هستش ! اما ایران از جنگ عراق و امریکا درس گرفته
بعد همه چیز به این آوسنی که شما میفرمایید نیست!!!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط کفير »

behzad 57,
اولا همان اجنبي ها ( روسها) هستند که هر کار بخواهند با ما مي کنند و ما کاري نمي کنيم دوما شما تا به حال صداي شليک تفنگ را شنيده ايد و در ضمن مگر چند نفر از شما از خدمت سربازي نمي ترسند و آنر کاري بيهوده نمي دانند
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

يک چيز ديگه هم مي خواستم بگم ... قصد شعار دادن ندارم ... اين چيزيه که خودم شخصا بهش اعتقاد دارم.

جنگيدن در راه وطن وظيفه است ... من کاري با پيروزي يا شکستش ندارم :D

امام خميني يک جمله داشت که براي من خيلي جالب بود ... " ... راستي مگر فراموش کرده ايم که ما براي اداي تکليف جنگيديم و نتيجه فرع آن بوده است."

بازم ميگم اين طرز فکر شخصي منه و قصد شعار دادن ندارم و مطمئنم که خيلي ها هم مثل من فکر مي کنند.
آخرین ويرايش توسط 1 on R@mtin, ويرايش شده در 0.
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط torabi89 »

کفير نوشته شده:torabi89, جان
منظور من کلي بود در روسيه در جنگ جهاني دوم در کليساها را باز کردند و مردم را در انجام فرايض ديني آزاد گذاشتند در صورتي که مرام کمونيستها مخالفت با دين است
آخه کشته شدن انسانها چه لذتی دارد که وقتی صحبت از جنگ می شود بعضی ها اینقدر خوشحال مي شوند
ما که به روسها باج مي دهيم چرا نبايد اين کار با کشورهايي بکنيم که قدرتي به مراتب بيشتر از روسها دارند و بيشتر مي توانند مدافع منافع ما با شند

دوست عزیز هیچ کس از جنگ خوشش نمیاد !! و قرار نیست ما به کسی حمله کنیم اما در مقام دفاع قضیه فرق میکنه
بله در مقام دفاع از کشور کشته شدن لذت داره (نه اینکه بریم سنگ بزنیم به مردم تا بیان به ما حمله کنن ما شهید بشیم یعنی اینکه نزاریم کشور دست بیگانه بیفته ) تصور اینکه ایران مثل عراق بشه ازارم میده
فکر نکنم کورش هم راضی بشه ما ایران رو بدیم دست اینا حالا به هر حجتی هم که یخوا باشه :?
اولا همان اجنبي ها ( روسها) هستند که هر کار بخواهند با ما مي کنند و ما کاري نمي کنيم دوما شما تا به حال صداي شليک تفنگ را شنيده ايد و در ضمن مگر چند نفر از شما از خدمت سربازي نمي ترسند و آنر کاري بيهوده نمي دانند

خیلی از اونایی که با جون دل رفت و از ایران دفاع کردن سربازی نرفته بودن بعضی وقتا اینقدر وقت تنگ بوده که به بچه تو اتوبوس استفاده از کلاش و بعضی چیزای دیگه رو یاد میدادن !
آخرین ويرايش توسط 1 on torabi89, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط کفير »

torabi89,
دليل شکست اسراييل فشارهاي داخلي بود و گرنه اسراييل در خاک لبنان پيشروي کرد و حتما مي توانست بيروت را بگيرد اما با تلفات زياد
تصویر
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”