دوستان دراين مقاله كه از ماهنامه دانش و كامپيوتر انتخاب كردم سعي دارم نرم افزار اتوران سازmultimedia builder (mmb) را به شما عزيزان آموزش بدهم . من سعي ميكنم آشنايي با هربخش اين نرم افزار رو در يك پست قرار بدهم كه مطالب منظم تر باشد و باعث خستگي شما خواننده گرامي نشود.بعد از آشنايي با اجزاي اين نرم افزار بنابر علاقه و خواست شما باهم يك پروژه كه در اين ماهنامه ذكر شده است را دنبال ميكنيم.
مقدمه
يكي از جديدترين پديده هاي مربوط به كامپيوتر شخصي به خصوص در چند سال اخير ،مبحث مربوط به چند رسانه اي (مالتي مديا) ميباشد.در حقيقت با پيدايش كامپيوتر ،زمينه هاي گسترده و امكانات فراواني در اختيار كاربران قرار گرفته است،و گذشته از بخش مربوط به سرگرميهاي مالتي مديا ،در اين راه با پيشرفت چشمگير تكنولوژي مربوط به سيستم هاي چند رسانه اي ،ميتوان در جهت امر آموزش و توليد برنامه هاي آموزشي در محيطي جذاب و فراگير ،ارتباط آسانتر و بهتري با كاربران و مخاطبين ،بوسيله صوت ، فيلم و انيميشن داشت. البته بديهي است كه براي توليد و تهيه برنامه هاي چند رسانه اي در حد عالي و حرفه اي و با نيت توزيع گسترده در بازار (در زمينه هاي مختلف)،كما بيش نياز به تخصص در زمينه هايي همچون برنامه نويسي وجود دارد.
در اين راستا ميتوان از برنامه هاي ويژوالي استفاده نمود ،ولي خوشبختا نه امروزه نرم افزارهايي در بازار وجود دارند كه ميتوان توسط آنها ، درامر توليد چنين برنامه هايي، ارتباط ساده تر و راحت تري با كاربر برقرار نمود، ضمن اينكه با بهره گيري از چنين نرم افزارهايي ، نياز چنداني به زبان هاي برنامه نويسي وجود نخواهد داشت.
در اين زمينه يكي از نرم افزارهاي قدرتمند چند رسانه اي ،نرم افزار multimedia builder كه به اختصاربه نام ( (MMB مشهور شده است ، ميباشد.قابل ذكر است ، با اين نرم افزار ميتوان به سهولت و در زمينه هايي بسيار متنوع ، برنامه هاي آموزشي ،چند رسانه اي ، موسيقي و ... را در قالب يك مجموعه جذاب ،پويا ،ديناميك تهيه و عرضع نمود.گستردگي كاربرد و سهولت استفاده از اين نرم افزار تا بدانجاست كه هم اكنون در كشورهايي كه در تهيه سيستمهاي چند رسانه اي پيشگام مي باشند ، اين نرم افزار توانمند ، در سطح گسترده اي مورد استفاده قرار ميگيرد.در عين حال توصيه مي شود، براي ايجاد و ساخت CD ها و به طور كل مجموعه هاي آموزشي و سرگرمي قابل توجه، در كنار متون و تصاوير ، از فيلم و انيميشن و صدا هاي لازم به نحو مقتضي و تلفيقي بهره گيري شده تا با استفاده از قا بليت هاي نرم افزار MMB بتوان جالبترين مجموعه ها رو خلق كرد و ايجاد نمود. مجموعه هاي كه بتوان حتي در سطحي گسترده آنها را مورد عرضه و فروش قرار دادو به نياز خيل عظيمي از علاقمندان به مجموعه هاي چند رسانه اي ، در زمينه هاي مختلف ، پاسخ گفت.
ضمن اينكه مطالعه اين مقاله و آشنايي با اين نرم افزار ، سبب خواهد شد كه با درك و شناخت توانايي هاي آن ، در صورت نياز ، با پيش زمينه مناسبي كه براي شما ايجاد شده است ، امكان بهره گيري از ساير نرم افزارهاي مشهوري كه در اين وادي فعاليت ميكنند ، براي شما فراهم شود.
با ذكر اين مقدمه ، به عرض ميرسانيم مقاله پيش رو با تكيه بر MMB ورژن 4.9.6 تهيه شده است كه جديد ترين ورژن اين نرم افزار در بازار مي باشد.(البته من خودم زماني كه رفتم دنبال اين نرم افزار كه تصاوير اين آموزشم براي شما بزارم ورژن 4.9.7 آخرين ورژن بود كه فكر نمي كنم زياد با ورژن 4.9.6 تفاوت داشته باشه. اينم محض اطلاع شما گفتم كه بدونيد آخرين ورژن الان تو بازار 4.9.7
)
اميدواريم اين مقاله راهي نوين پيش پاي تهيه كنندگان نرم افزارهاي چند رسانه اي و به خصوص دانشجويان علاقمند در اين زمينه بگشايد.

[/url