سي‌دي مستند «شكست هيمنه» كماندوهاي انگليسي منتشر شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

من میخوام سی دی رو بخرم و یه جا آپلود کنم لینک بدم ::sh
 تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

شخصا سي دي شکست هيمنه را خريدا ام و ديده ام...در پايان فيلم صحنه اي شطرنجي شده نشان داده مي شود که معلوم است چيست... :grin:
همچنين اين افراد مثل يتيم هاي مادر مرده بودند!بدون اينکه دستشان بسته شده باشد در حال گريه بودند و يکي از اعضاي سفارت که در حال مذاکره بود تقريبا نزديک بود گريه کند... :(
نکته مهم اينکه همين افراد که رسما شلوارشان را خيس کرده بودند و پرهيبت ترين فردي که بازداشتشان کرده بود يک سرباز صفر بود موقع خروج از کشور درست مثل توريست ها بودند...يعني مي گفتند و مي خنديدند... :sad: من نمي دانم اين سياست چه خاصيتي دارد اما... :-P
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

كاربران گرامي ،

انگاري با افزايش كشمكشهاي سياسي .. بعضي از اعضاي اين سايت هم مانند آنها نبضشان بالا ميرود ؟!!!!
بخصوص اعضاء تازه وارد كه به محيط اين سايت اشنايي كامل ندارند ...

آقايان و دوستان گرامي ... مديران اين سايت سعه صدر بالايي دارند ولي اين دليل نميشود كه قوانين را زير پا بگذاريد و مديران بيتفاوت باشند ! ... هركسي اين قوانين را زير پا بگذارد وضعيتش مشخص است ... پس شما را دعوت به رعايت قوانين ميكنم ...

لازم است بدانيد و براي چندمين بار است كه ميگوييم ... اين سايت ... براي موضوعات سياسي ساخته نشده و اين قبيل بحث ها هيچ ربطي با رسالت اين سايت ندارد... اين موضوع را جدي بگيريد. سرسري از آن نگذريد

در آخر به شما ميگويم كه .. سعي كنيد انرژي و ذهنتان را صرف موضوعات علمي و بهتر كنيد...

در ضمن مديران اين سايت با كل كل كردن ميانه اي ندارند و اصلا نميپسندند ... ادامه آن باعث ميشود تا مديران از ابزار مديريتي براي پايان دادن آن استفاده كنند ..

اميدوارم موضوع برايتان روشن شده باشد ...
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”