POCKET PC

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

osilatoria جان
در مورد مموري هم تا 1 رو مطمئن هستم که پشتيباني مي‌کنه، در مورد 2 زماني که خالي باشه احتمالا مشکلي پيش نميآد، اما زمان بالارفتن حجم اطلاعات زخيره شده، احتمال کند شدن وجود داره
در مورد گوشي هم بهتره چند جا قيمت کنيد و از چند نفر که با همين سري از گوشي‌ها کار کردند صحبت کنيد، چون نداشتن گارانتي در شرايط فعلي بازار احتمال ريسک رو بالا مي‌بره (کمبود گوشي و ... باعث شده که هر نوع گوشي‌اي براي فروش ارائه بشه)
در کل بهتره کمي صبر کنيد و يا از مکانهايي که حداقل 1 ماه گارانتي مي‌کنند محصولات رو خريد کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط hadi_205 »

osilatoria نوشته شده:مهدی جان من Qtek s200 پیدا کردم 510 تومن.

خوبه؟ بخرم؟

راستی مموری چند گیگ بگیرم؟

من خیلی شنیدم که اسپیکرش یه دفعه از کار میفته
تو سایت Gsmarena هم که رفتم تو نظرات از هم 2 تا یکی همین رو گفته بودن.

نظر شما چیه ؟

سلام دوست عزیز !

من امروز رفتم qtek s200 رو گرفتم 450 تومن ! با گارانتی متفرقه ! هر چند گارانتی تو ایران که معنین داره

چطور شما رفتی 510 خریدی ؟ می دونم نزدیک 2 ماه پیش خریدی اما یکی از دوستانه من که این گوشی رو داره 460 خریده بود 2 ماه پیش !

فقط اینو می تونم بگم نسبت به قیمتش این گوشی خیلی عالی هست

همین بس که خز نیست خودش خیلیه :grin: :grin:

البته فیلم برداریش در حد گوشی k750 هست و بسیار پاینه .. که با توجه به دوربنش که 2 مگاپیکسله خیلی عجیبه اما عکاسیش که عالی بود در حد n70 . هر چند من یه برنامه ریختم فیلم برداری میکنه با اندازه 320 :o اما با 10f :-?
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

من 2 ماه پیش خریدم 505 بدون مموری و گارانتی :?

من هم واقعا راضی ام. :(

دوست عزیز اون برنامه رو برای من هم بزار :)
 تصویر 
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 »

به نظر من کي جم و جمين يکي هستند و اگر شما اهل اس ام اس بازي باشيد کي جم بگيريد چون کيبورد داره و تو سيم ثانيه ميتونيد مسج بدين
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

من از کیبورد خوشم نمیاد عزیز
 تصویر 
New Member

پست توسط mohsen bboo »

من یه گوشی Qtek 9100 از علاالدین خریدم که چون اطلات کافی از paket pc ندارم مشکلات زیادی واسم پیش اومده.که از جملشون:

- نشناختن منبع درست و حسابی برای تهیه نرم افزار های مربوط ریجیستر شده هست(که حتی فروشنده با سوء استفاده از همین قضیه هزینه نصب نرم افزار توسط خودش رو 25000 تومان ,3عدد سی دی نرم افزار رهام سیستم رو که به گفته خودش ریجیستر شده است 15000 تومان قیمت گزاری کرده بود) اگه منبع خوبی سراغ دارید لطفا به من معرفی کنید. :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

-اصلی ترین مشکلم اینه که چند روز پیش که سعی میکردم نرمافزار نصب کنم بعد از پاک کردنشون بعلت ریجیستر نبودن و بعد از ریاستارت متوجه شدم نور back light خاموش شده و وقتی به تنظیمات رفتم برنامه back light بالا نمیومد تا بتونم زیادش کنم و استفاده از گوشیم بدون نور غیر ممکنه,ایا شما راه حل این مشکل میدونید؟.لطفا راهنماییم کنید.(نا گفته نمونه که یه بار یه پیغامی هم بعد از روشن کردن داد که فکر کنم می گفت توانایی خواندن فایلهای exe رو نداره و باید restore شه که من سر در نمیارم)
_موقع شماره گیری چیزی بنام ردیال و تکرار شماره گیری وجود ندارد.
-میخواستم غیر از windows mobil چه سیستم عامل دیگه ای و چه نرم افزارهایی میشه رو Qtek 9100 نصب کرد.
:? :? :? :? :? :? :? لطفا راهنماییم کنید. :? :? :? :? :? :? :?    
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

mohsen bboo جان ضمن خوش آمدگویی و تبریک سال نو به شما دوست عزیز :raz:
مشکل نور صفحه شما با سافت ريست حل ميشه. و مشکل برنامه ها هم با هارد ريست حل خواهد شد. البته در هارد ريست تمام اطلاعات شکما حذف ميشه, بهتره قبل از هارد ريست از اطلاعات ضروري کپي تهيه کنيد.

براي برنامه و تم هم به بخش زير مراجعه کنيد مقداري برنامه و تمز وجود داره که اگر مورد خاصي مد نظر داشتيد بفرماييد در صورت وجود براتون قرار ميدم :D
http://www.centralclubs.com/viewforum.php?f=31

در ضمن شما فقط میتونید از ویندوز موبایل استفاده کنید.
موفق باشيد.
New Member

پست توسط mohsen bboo »

فرهاد جان, با تشکر از شما تبريک متقابل سال نو و آرزوي کاميابي. :D
ممنون از کمک رساني بي وقفه ات،فقط تنها مشکلي که وجود داره اطلاعات کم من از paket pc است. و من طريقه سافت ريست کردن ويا حتي هارد ريست کردن رو بلد نيستم. و اينکه اگه هارد ريست کنم بايد دوباره ويندوز موبايل نصب کنم و اگه آره چطور؟ :? مرسي :D
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ferryultrastar »

دوستان اگه ميشه گوشيهايي كه ويندوز موبايل رو ساپورت ميكنه با توضيحات مختصر و قيمت معرفي بشه خيلي مغيده
البته گوشيهاي قابل دسترس در بازار ايران
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

mohsen bboo جان براي هارد ريست به تاپيک زير برويد .
سافت ريست هم با استفاده از لايت پن و جايگاه ريست کردن بر روي بده گوشي انجام ميشه.
در هارد ريست هم ويندوز موبايل شما حذف نميشه بلکه برنامه ها و اطلاعاتي را که خودتان روي گوشي ريختيد حذف ميشوند.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=24212

ferryultrastar جان گوشيهاي PPC داراي ويندوز موبايل هستند و تعداد زيدي از آنها در همين بخش معرفي شده اند.
اگر مدل خاصي مد نظر داريد بفرماييد تا راهنمايتون کنيم0

موفق باشيد. :razz:
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ferryultrastar »

راستش من تجربه زيادي در اين مورد ندارم.ميخواستم با راهنمايي دوستانكه گوشيهايي با قابليت مناسب و قيمت با صرفه اي در اين مورد ميشناسن يكي بگيرم
در ضمن ميتونين بگين قابليت ها و حسن هاي اصلي اين دسته گوشي ها چيه؟مثلا نرم افزار هاي پاور پوينت يا ورد يا چيزاي ديگه رو ساپورت ميكنن؟
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

ferryultrastar جان گوشهاي PPC را ميتونين به عنوان يک Mini PC بهشون نگاه کنيد البته اين فقط يک شباهت کوچيک هستش. PPC ها پکهاي آفيس مخصوص به خودشون را دارند که تقريبا مشابه آفيس تحت ويندوز کامپي.تر شخصي هستش .

شما حدود قيمتي که مورد نظرتون هست را بفرماييد بهتر ميشهئ کمکتون بکنيم :D
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”