(من درباره اين موضوع از خيلي از شما تندتر و راديکال تر هستم)
عزيران اين چه حرفيه که خلباناي عرب عياشن و از اين قبيل بابا همون عربايي که داري مسخرشون ميکنيد براي کشتن ما ايرانيا خيلي هم يا عرضه ميشن اينهمه انتحاري تو عراق و يا اينهمه گروهک هايي که دارن توعراق کارميکنن نصفشون از همين عربا هستن عربستان و ....... اما خوب اين موضوع چه ربطي داره به اين تاپيک من از نظر تجهييزات و عمرتجهيزات و تنوع سلاح و امادگيشون دارم مقايسه ميکنم
در ضمن من قصد ضعيف نشون دادن نيروي هوايي رو ندارم اما خوب اينکه نيروي هوايي ايران قويترين تو منطقه هستش ديگه..............................!!
نيرو هوايي ما فرسوده شده درسته ما هرکاري از دستمون بر بياد براي سرپا نگهداشتن اين نيرو انجام ميديم اما تا کي؟؟؟؟؟
اين اف4 ها و حتي تامکت ها تا کي ميتونن بپرن بابا هرچقدر هم يه چيزو بهينه سازي کني بازم يه عمري داره
کل حرف من اين بود که به نيروي هوايي ما خيلي کم لطفي ميشه و عده اي براي فرار از اين حقيقت ميان فقط باد تو نيرو هوايي ميکنن

احتمالا فانتومهاي ايراني از موضوع بي اطلاع بودند چون طبق برخي گفته ها در حال تعقيب جنگنده هاي عراقي بودند که از طريق خاک عربستان در حال فرار بودند؟
در واقع F-15هاي عربي بجز قدرت مانور زياد که آن هم محدود شده است هيچ برتري خاصي نسبت به F-4E ندارند و چه بسا جنگنده هاي ما در عملياتهاي ضربتي بهتر هم باشند.