ghalamman هم رفت...
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
ghalamman هم رفت...
سلام
یعنی سلام که نه...
از این تیپ سلام ها که بوی خدا حافظ می دهند...
ما هم داریم می رویم!یعنی می برندمان!حالا حیال نکنی عزرائیل امده دم در منتظر من است ها...از این شانس ها نداری.نیروی انتظامی هم نیامده گوشمان را بگیرد ببرد سر خدمت!ما جایی نمی خوابیم که از این اب ها برود زیرمان.در حقیقت اموزش پرورش امده دنبالمان...باید بروم سر کار!یعنی تدریس!
تعداد کمنی از دوستان می دانند که بنده معلم هستم و در مقطع راهنمایی درس ریاضی را تدریس می کنم.این دو سه ماهی هم که بعد از تابستان مزاحم دوستان بودم (ینی از دی ماه به بعد) از سر کار مرخصی داشتم...
متاسفانه محل خدمت بنده دومین نقطه محروم کشور است و به همین دلیل به اینترنت اصلا دسترسی ندارم...
اما به دلتان صابون نزنید که از شر من کلا راحت شدید ها...به محض اینکه اکتحانات تمام شد (پارسال 18 اردیبهشت تمام شد)بر می گردم...
اقا از تمامی دوستانی که در این مدت ناراحتشان کردم عذر خواهی می کنم و از تمامی دوستان و مدیرانی که بنده را تحمل کردند تشکر.
به دعای خیر تمام دوستان محتاجم...
یا علی
یعنی سلام که نه...
از این تیپ سلام ها که بوی خدا حافظ می دهند...
ما هم داریم می رویم!یعنی می برندمان!حالا حیال نکنی عزرائیل امده دم در منتظر من است ها...از این شانس ها نداری.نیروی انتظامی هم نیامده گوشمان را بگیرد ببرد سر خدمت!ما جایی نمی خوابیم که از این اب ها برود زیرمان.در حقیقت اموزش پرورش امده دنبالمان...باید بروم سر کار!یعنی تدریس!
تعداد کمنی از دوستان می دانند که بنده معلم هستم و در مقطع راهنمایی درس ریاضی را تدریس می کنم.این دو سه ماهی هم که بعد از تابستان مزاحم دوستان بودم (ینی از دی ماه به بعد) از سر کار مرخصی داشتم...
متاسفانه محل خدمت بنده دومین نقطه محروم کشور است و به همین دلیل به اینترنت اصلا دسترسی ندارم...
اما به دلتان صابون نزنید که از شر من کلا راحت شدید ها...به محض اینکه اکتحانات تمام شد (پارسال 18 اردیبهشت تمام شد)بر می گردم...
اقا از تمامی دوستانی که در این مدت ناراحتشان کردم عذر خواهی می کنم و از تمامی دوستان و مدیرانی که بنده را تحمل کردند تشکر.
به دعای خیر تمام دوستان محتاجم...
یا علی
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 16928 بار
- سپاسهای دریافتی: 4259 بار
ghalamman عزيز من هم برای تو آرزوی موفقيت در کاری که در پيش داری ميکنم . با توجه به اينکه برای آموزش و تربيت فرزندان اين مرز و بوم آنهم در يکی از محرومترين نقاط کشورراهی هستی دعای خير همه ما بدرقه راه توست چرا که کار تو هم خدمت است و هم عبادت . من بالشخصه در هيچ زمانی جز خوبی چيزی به ياد ندارم . بيصبرانه در انتظار بازگشت تو خواهيم بود دوست عزيز.

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
- تماس:

پس از خرداد ماه منتظرت هستیم دیر کنی پا میشیم میام زاهدان دنبالت