واقعا اينقدر تضعيف روحيه لازم است؟
واقعا اينقدر افشاي اطلاعات لازم است؟
واقعا لازم است ساخت يک پرنده داخلي اينقدر مورد تحقير قرار بگيرد؟
واقعا لازم است ما به بهانه اينکه طرفدار فلاني هستيم و از فلاني بيزار تمام انهايي را که در اين راه جنگيده اند بکوبيم؟
من فكر نمي كنم حرفهاي آقا Reza تضعيف روحيه يا تحقير باشد. به نظر من كه تذكر براي رفع غرور بي جاي برخي تندرو است. كسي كه توانايي ندارد ولي فكر ميكند كه دارد، قطعا بيشتر از كسي كه توانايي ندارد و اينرا مي داند صدمه خواهد ديد.
آنچه آقا Reza انجام مي دهند براي رفع همين گمراهي يا اشتباه است. البته نه اينكه حرفهاي ايشان يا اعتقادات من بي نقص باشد بكله اينكه منطق همواره با زباني سخن مي گويد كه با تعصب دشمني دارد.
جز اين است که با همين چفيه اي که به قول شما مال تازي هاست چشم يک مشت پهلوان پنبه انگليسي را بستيم و به اسارت گرفتيمشان؟(اميد وارم فيلم شکست هيمنه را ديده باشيد و الا با کمال ميل انرا براي شما تهيه و ارسال مي کنم)
اين صحنه بدرد همان فيلم مي خورد و در ايجاد يا تضييع ارزش جسمي بنام چفيه هيچ تاثيري ندارد. آنها مي توانستند با هر چيز ديگر چشم اسيران را ببندند...
جز اين است که با همين هواپيماهاي به قول شما زمينگير شده داريم از اب و خاکمان دفاع مي کنيم و خلبانان عرب تا هواپيماهاي مارا مي بينند به تته پته مي افتند؟
بايد ديد آيا خلبانهاي آمريكايي نيز تته پته مي كنند يا خير. البته نگوييد كه "حتما مي كنند". همانطور كه گفتم بايد ديد. از طرفي اينرا نبايد نديده گرفت كه به هر قيمتي كه شده و با زحمتهاي فراوان وضع دفاع هوايي ايران در حد خوبي نگه داشته شده است. اگر اينقدر تلاش و كوشش نبود احتمالا وضع بدتري داشتيم.
...کمي واقع بين باشيد...
واي كه چقدر من از اين جمله بدم مياد! جمله معروف اهل تعصب...

نوشته شده توسط : نويد كلبلسي