مشکل ویبری در 6630

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

مشکل ویبری در 6630

پست توسط yunesl3 »

از اساتید کمک می خواستم گوشی من وقتی میوفته تو ویبری دیگه بیرون نمیاد چاره یه این مشکل چیه
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدهید.منظورتون اینه که مثلا اگه برای شما یم اس ام اس میاد و گوشی شما روی وبره است.ویبر تموم نمی شه و در حالت ویبره میمونه و گوشیتون تکون می خوره؟آره؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ferryultrastar »

دوست عزيز سوال شما واضح نيست
براي خارج كردن از حالت وييبره شما بايستي وارد قسمت پروفايل شده و پروفايل general رو فعال كنيد اگه داخل تنظيمات يا personalize هر كدوم از پروفايل ها بري ميتوني تغييراتي رو بسته به خواست خودت انجام بدي مثلا ميتوني پروفايل silent رو طوري تنظيم كني كه موقع زنگ فقط چراغ صفحه رو شن بشه
يه كليد ميانبر هم براي تعويض پروفايل general به silent و برعكس وجود داره و اون استفاده از دكمه # هستش.چند ثانيه كه اين دكمه رو نگه ميداري پروفايل مورد نظر فعال ميشه
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

yunesl3 جان
اين موضوع يک اختلال نرم افزاري به خاطر عدم کنترل و يا کنترل ناصحيح سيستم عامل بر پردازشها و آدرس دهي اونها در رم اتفاق ميافته که معمولا با خاموش و روشن کردن گوشي مشکل رفع ميشه،
اگر مشکل رفع نشد، بايد به دنبال برنامه‌اي که اين مشکل رو ليجاد ميکنه بود (عموما برنامه‌هايي که زمان ارتباط فعال ميشن ميتونه عامل اين مشکل باشه)
البته فکر مي‌کنم مشکل با خاموش و روشن کردن گوشي رفع بشه :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط yunesl3 »

باید بگم مسئله همون چیزیه که جناب DjBoMBoX می فرمایند آقای Mahdi1944 حق با شماست و با روشن ،خاموش کردن مشکل حل می شه ولی من همین مموری رو با همین برنامه ها روی 6680 و N70 هم امتحان کردم ولی متاسفانه این حالت فقط تو گوشی من اتفاق میوفته آیا با اپدیت کردن گوشی مشکل حل می شه فلش کردن گوشی چطور ؟

با آروزی موفقیت در سال جدید برای دوستان
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

yunesl3, جان
در قسمت پروفیل یک پروفایل جدید بساز و گوشیت رو با اون پروفایل اکتیو کن.اگه مشکلت حل نشد از گوشی و مموری یک بک آپ بگیر و گوشی رو مستر ریست کن . مموری رو هم فرمت کن.به احتمال زیاد مشکلت رفع میشه :D
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

yunesl3 جان
در اين صورت فکر مي‌کنم اختلال مربوط به فريموير گوشي باشه که با آپديت اون مشکل رفع ميشه، براي آپديت روشهاي مختلفي وجود داره که قبلا در انجمن در اين مورد بحث‌هاي کاملي صورت گرفته، ميتونيد از اين روشها استفاده کنيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

ببخشيد...زياد ربطي نداره! ولي منم يه بار گوشيم اينجوري شده بود يعني تا ميرفت رو ويبره ديگه ول نميكرد.يه چند بار زدم تو سرش ( البته سمتي كه موتور ويبراتور قرار داره) درست شد!! :?
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “Nokia”