metal gear solid روش بازی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي كنسولهاي بازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

metal gear solid روش بازی

پست توسط Ma3ouD »

توو رود خونه جای روح ها که میان و sorrow هستش.کمکم کنید. :lol:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

کسی نیست این جا به داد من برسه؟ :sad:
درضمن بازی ماله PS2 هست
شماره بازی 3
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

بابا تعطیلات تمام شد.کسی نست منو کمک کنه؟!!!!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط reza »

سلام من تبعد از چند وقت اومدم اینجا یعنی هیچ کس نمی تونست جواب این آقا رو بده دوسته عزیز اینجا شما باید با قرص dead خود کشی کنید و سریع با اون دندونه خودتونو زنده کنه یعنی تو آیتم های دست چپ به همین راحتی که اسنک ار خواب و رویا بیاد بیرون یا می تونیین برین تا آخر اون مرداب بعد که سارو می کشتون سریع با اون آیتم شکل دندونه خودتونو زنده کنید!!!
تصویر
بزرگترين سايت تخصصي بازيهاي رايانه اي
[External Link Removed for Guests]
COMING SOON
New Member

پست توسط MOSTAFAMOKHTARE66 »

Ma3ouD نوشته شده:کسی نیست این جا به داد من برسه؟ :sad:
درضمن بازی ماله PS2 هست
شماره بازی 3

با سلام
شما ميتوانيد در اين قسمت همان اول راه كه روح ها مي آيند خودت را به انها بزني تا بميري يا راه را ادامه بدهي تا اخر كه يك به روح عينكي برسي وخودت را به ان مزني مي ميري وقتي مردي سريع درسمت چپ يك علامت دندان هست ان را بايد فعال كني درغير اين صورت دندان ميره دوباره ازاول مي ايي
New Member

پست توسط MOSTAFAMOKHTARE66 »

reza نوشته شده:سلام من تبعد از چند وقت اومدم اینجا یعنی هیچ کس نمی تونست جواب این آقا رو بده دوسته عزیز اینجا شما باید با قرص dead خود کشی کنید و سریع با اون دندونه خودتونو زنده کنه یعنی تو آیتم های دست چپ به همین راحتی که اسنک ار خواب و رویا بیاد بیرون یا می تونیین برین تا آخر اون مرداب بعد که سارو می کشتون سریع با اون آیتم شکل دندونه خودتونو زنده کنید!!!

با سلام
راستش من همين چند لحظه پيش ثبت نام كردم زياد هم وارد نيستم
تا انجا كه به ياد من است همون اول يا اخر فرقي نمي كرد يعني وقتي شما مرديد ايتم REVIVAL PILL يا همان دندان كه آمد دكمه L2 رانگه بدار ودكمه O را فشار بدهبه همين راحتي بعد از اينكه از اب خارج شدي راه را ادامه بده تا به يك ابشار برسي از سمت راست از بغل رد ميشي وبه پشت ابشار وبعد يك دمو پخش ميشه كه EVA مي ايد وبعد
ارسال پست

بازگشت به “كنسولهاي بازي”