مقایسه تفنگداران دریایی ايران و امريکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

پست توسط kumars »

قصد توهین به حزب ا.. لبنان را ندارم اتفاقا معتقدم حزب ا... چراغ تابان غیرت در دنیای بی غیرتی و بی خیالی اعراب است . اما این نکته را فراموش نکنیم که یک مقایسه ساده بین حزب ا... و ایران نشان می دهد که توان حزب ا... در حد یک گردان از ارتش ایران است . به یاد داشته باشیم که یک گردان از ارتش ایران چند ماه پیش اسرائیل و آمریکا را به خاک سیاه نشاند که اتفاقا در سال 2006 بود ، در قرن بیست و یکم بود ، در دنیای توان بلامنازع آمریکا و اسرائیل در زمینه نبرد الکترونیک و ... بود ، در شرایطی بود که اسرائیل به آخرین تکنولوژیهای روز دسترسی داشت و خلاصه در دنیای به اصطلاح مدرن بود که یک گردان از ارتش ایران (حزب ا...) کاری کرد که آمریکا یکی از تاریخی ترین عقب نشینیهایش را به نمایش گذاشت در شرایطی که به شدت با آتش بس مخالف بودند بعد از آنکه دیدند هیچ کاری از دستشان بر نمی آید در نهایت عقب نشستند . فراموش نکنیم که علاوه بر آمریکا ، انگلیس و فرانسه که اهداف استعماری در لبنان دارند کشورهایی همچون روسیه و متاسفانه کشورهای عربی نیز از اسرائیل در برابر حزب ا... حمایت می کردند . به عبارت دیگر در جنگ لبنان کاملا جنگ تحمیلی علیه ایران تکرار شد و این نشان داد که علیرغم اینکه اسرائیل بسیار قویتر از عراق است در عوض ایران نیز در این سالها چنان پیشرفتی کرده که یک گردان از ارتشش می تواند به جای 8 سال جنگ را در یک ماه به نفع خودش به پایان برساند . در شرایطی که وزیر جنگ اسرائیل در اوج ذلت اعلام می کند هیچ ارتشی توانایی خلع سلاح حزب ا... را ندارد چگونه می توان بلوفهای اسرائیل و آمریکا را مبنی بر حمله نظامی به ایران باور کرد؟
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 117 بار
سپاس‌های دریافتی: 349 بار
تماس:

پست توسط black hawk »

Saeid12345, سعید جان من نمیگم وطن پرستی نباید داشت اطفاقا ما هشت سال جنگ رو با همین حس تجربه کردیم مطمئنن آمریکا یا اسرائیل در صورت حمله دچار بد درد سری میشن اما منظور من چیز دیگه بود من گفتم در تحلیل یک ماجرا باید ابتدا بیطرفانه شرایط رو سنجید و سپس نتیجه گیری کرد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

black hawk,
بله بر روي کاغذ احساسات نقشي ندارند و نبايد در موقع محاسبات استراتژيک از آن استفاده کرد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

vahid1363 عزیز
ضمن خوش آمدگویی به شمابرای عضویت در سایت خودتون، لطفاً به فارسی تایپ کنید.
سوال:
از ID شما به نظر میرسه که متولد سال 1363 هستین ؟ اگر اینطور هست کی و چطوری و در چه سالی و به کدوم دانشگاه رفتین و افسر کجا شدین ؟
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
New Member

پست توسط vahid1363 »

سلام من درسال80وارددانشگاه نيروي دريايي ارتش شدم.در حال حاضر افسر تفنگدار دريايي ارتش هستم.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

--

پست توسط يم »

چه چيزي از اونا كم دارند همهي جنگ به تجهيزات نيست اولين شرط براي اين كار داشتن ايمان به كاري كه انجام ميدن بعد تاكتيك وهوش وقدرت جسماني ودراخر
تجهيزات تازه كي كفته كه تجهيزات مال ما خوب نيست (شما كه نگفتين!)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط طه »

vahid1363 با عرض سلام و خوش آمد گویی

میشه بپرسم شما چطور گزینش ارتش (تفنگداران دریایی) شدید
و مراحلی که شما طی کردید تا یک افسر تفنگدار دريايي ارتش بشین چه بوده؟ :-( :D :D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

طه عزیز
کاربر vahid1363 ظاهراً مدت زیادی هست که به سایت سر نزدن.

گزینش پرسنل ارتش هم اکنون با انجام امتحان متمرکز بین تمام رشته ها و دانشگاه های ارتش جمهوری اسلامی و جدای از کنکور سراسری انجام میشه که پس از اون داوطلبان برمبنای نمره و امتیازی که کسب کردن به انتخاب دانشگاه و رشته مورد علاقه میپردازن و پس از طی کردن مراحل بعدی گزینش در صورت قبول شدن به دانشگاه و رشته مربوطه راه پیدا میکنن.
لازم ذکر اینکه این سیستم انتخابی از سال تحصیلی 85 برای کلیه دانشگاه های ارتش جمهوری اسلامی در حال اجراست.
ICT Admiral
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

گزینش پرسنل ارتش هم اکنون با انجام امتحان متمرکز بین تمام رشته ها و دانشگاه های ارتش جمهوری اسلامی و جدای از کنکور سراسری انجام میشه که پس از اون داوطلبان برمبنای نمره و امتیازی که کسب کردن به انتخاب دانشگاه و رشته مورد علاقه میپردازن و پس از طی کردن مراحل بعدی گزینش در صورت قبول شدن به دانشگاه و رشته مربوطه راه پیدا میکنن.
لازم ذکر اینکه این سیستم انتخابی از سال تحصیلی 85 برای کلیه دانشگاه های ارتش جمهوری اسلامی در حال اجراست.

من شنيدم که امسال ارتش نسبت به سال هاي قبل تعداد بيشتري دانشجو مي گيره. و براي مثال در دانشگاه افسري امام علي چند خوابگاه ديگر (علاوه بر خوابگاه ها و کلاسهاي موجود) تهيه و آماده استفاده براي افسران جوان شده است ...
اين خبر صحت داره ؟؟؟؟ :-( :-(
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

R@mtin عزیز

تعداد استخدامی هر سال پس از بررسی های زیادی تعیین میشه و هر سال برای هر رشته متغیر هست. برای مثال تا چند سال پیش نیروی هوایی برای چند دوره متوالی جهت استخدام درجه داری به میزان بیشتری نسبت به سالهای قبل اقدام میکرد.
و همینطور در خصوص جذب پرسنل افسر نیز سیاست جذب نیرو بر مبنی تغییرات پرسنلی نیرو، خروج عادی و یا بازنشستگی های معمول صورت میگیره.
نکته ای رو برای همه علاقه مندان میگم.
در صورتی که واقعاً برای هدف ارتش به اون علاقه مند هستین و اونقدر دلتون برای وطنتون در طپش هست که میدونید سختیهای این شغل از همه نظر در توان شما هست واردش بشید. نه اینکه راه های دیگه پیشرفت و کار برای بعضی ها بسته میشه و میخوان با این کار هم دارای مدرک و هم شغل و هم امکانات بشن در حالی که علاقه قلبی به شغلشون ندارن.
فقط در اون صورت موفق خواهید بود و چه خلبان نیروی هوایی باشید و چه به عنوان تفنگدار دریایی مشغول نگهبانی و حراست در یکی از جزایر دور خلیج فارس باشید، همه مردم ایران و هم نسل های آینده به شما افتخار خواهند کرد .
ICT Admiral
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط yashar 22 »

به نظر من يكي از فاكتور هاي مهم تجربه است كه شما ازش غافل شديد سرباز هاي آمريكايي يك عمر دارند با زمين وزمان مي جنگند ولي ايراني ها چي؟
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط I.R.I MARINE »

ببخشيد بي احترامي نباشد ولي تفنگداران نيروي دريايي ارتش اصلا در نکا پايگاه ندارن در ضمن براي آموزش تفنگداري و SBS فقط پادگان منجيل آموزش مي دهد.
ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”