سلام به همه
راستشو بخواهین چند وقتی میشه که پاک گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم و چه رشته ای رو انتخاب کنم و نمیدونم هم از کجا بگم
من فردی هستم که امسال دارم پیش دانشگاهی میخونم و در کشور کویت ساکنم
و قصد ادامه تحصیل در ایران رو هم ندارم و خیلی مشتاق هستم که به داشگاه های مالزی برم از دوستان میخواهم که منو راهنمایی کنن که آیا ارزش رفتن به مالزی برای ادامه تحصیل رو دارد یا نه آیا محل مناسبی رو انتخاب کردم یا نه ؟
و اما در مورد رشته : من خیلی به کامپیوتر و گرافیک (طراحی گرافیک اعم از فتوشاپ و ... ) اینا علاقه دارم و نمیدونم که چی بخونم که هم بدرد ایرانم بخوره و هم کشور کویت ! و اگه میشه یه توضیح هم بدین که کدوم یک از این رشته ها بهتره و بیشتر میگیره ؟
منتظر جواب های شما دوستان هستم
ممنون
فعلاً
نظر سنجي در مورد ادامه تحصيل
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: www.centralclubs.com
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
f_love_s جان
چند مدت پيش يکي از اساتيد سر کلاس شروع به بحث در مورد دانشگاههاي خارج از کشور ميکردند و در اين ميان با توجه به تمام شرايط يکي از بهترين انتخابها رو کشور مالزي ميدونستند (نسبت هزينه به امکانات، سطح علمي، فرهنگ، دين، بهداشت، توسعه يافتگي، امنيت و ....)
البته بايد فاکتورهايي رو در نظر گرفته و تعيين کنيد، سپس بر اساس اون شزوع به سنجش و امتياز دهي کنيد تا به نتيحه دلخواه برسيد، در مورد رشته هم با توجه به تجربهاي که دارم بر اين عقيده هستم که در هر رشتهاي که بهترين باشيد، موفق خواهيد بود، پس به جاي فکر در مورد اينکه کدوم بهتر هست به اين فکر کنيد که کداميک به علايق و آرمانهاي شما نزديکتر هست، اگر در اون شاخه خبره باشيد، کار خواهيد يافت، در غير اين صورت فارغالتحصيل در اکثر رشتهها فراوان هست و بيکار هم کم نيست، چون تخصص و دانش کافي رو ندارند و عموما فقط مدرک گرفتند، نه علم
چند مدت پيش يکي از اساتيد سر کلاس شروع به بحث در مورد دانشگاههاي خارج از کشور ميکردند و در اين ميان با توجه به تمام شرايط يکي از بهترين انتخابها رو کشور مالزي ميدونستند (نسبت هزينه به امکانات، سطح علمي، فرهنگ، دين، بهداشت، توسعه يافتگي، امنيت و ....)
البته بايد فاکتورهايي رو در نظر گرفته و تعيين کنيد، سپس بر اساس اون شزوع به سنجش و امتياز دهي کنيد تا به نتيحه دلخواه برسيد، در مورد رشته هم با توجه به تجربهاي که دارم بر اين عقيده هستم که در هر رشتهاي که بهترين باشيد، موفق خواهيد بود، پس به جاي فکر در مورد اينکه کدوم بهتر هست به اين فکر کنيد که کداميک به علايق و آرمانهاي شما نزديکتر هست، اگر در اون شاخه خبره باشيد، کار خواهيد يافت، در غير اين صورت فارغالتحصيل در اکثر رشتهها فراوان هست و بيکار هم کم نيست، چون تخصص و دانش کافي رو ندارند و عموما فقط مدرک گرفتند، نه علم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: www.centralclubs.com
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
f_love_s جان
رشته گرافيک فکر ميکنم براتون مناسبتر باشه، چرا که با کامپيوتر سرو کار داره، به برنامه نويسي چندان ارتباطي نداره و خود گرافيک هم مورد علاقه شما هست
البته بايد از افرادي که در اين رشته تحصيل کردند بپرسيد تا بتونيد بهتر تصميم بگيريد
رشته گرافيک فکر ميکنم براتون مناسبتر باشه، چرا که با کامپيوتر سرو کار داره، به برنامه نويسي چندان ارتباطي نداره و خود گرافيک هم مورد علاقه شما هست
البته بايد از افرادي که در اين رشته تحصيل کردند بپرسيد تا بتونيد بهتر تصميم بگيريد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد