1- آقا حسين خوش آمديد به جمع دوستانه ي سنترال کلاب
2-فکر کنم اين عنواني که براي تاپيکتون انتخاب کردين گول زننده هست !
3-در زمينه ترجمه کردن ديپلم هم بايد بگم که تو همين کويتي که هستيم ميتوني تو مدرسه کارنامتونو بگيريد و ببرين ترجمه کنيد بعد هم ببرين سفارت ايران اونجا مهر ميزن و بهتون تحويل ميدن
من فقط در اين زمينه اطلاع دارم اگر از دوستان کسي بيشتر از اين اطلاع داره ما رو هم بي دريغ نکنه از اطلاعاتشون
ابتدا مدرك ديپلمتان را به آموزش و پرورش منطقه اخذ ديپلم ببريد تا اونو تاييد كنند بعد ديپلم را به يكي از دارالترجمه هاي رسمي ببريد اونجا مدرك را ترجمه ميكنند و بعدش ميبرن وزارت امور خارجه تاييدش ميكنن و شما بعد از 2 يا 3 روز ميرين همون دارالترجمه و اونو ميگيرين . همين .
يک سوال ؟
بعد از تاييد شده ديپلم توستط آموزش و پرورش روي اون مهر برجسته ميزنن ايا بعد از تاييد نسخه ترجمه شده در وزارت امور خارجه هم روي اون مهر برجسته ميزنن؟؟؟
(اين سوال براي من خيلي مهمه اخه ....! )
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
بله تُرُب جان اونجا كه ببري مهر برجسته (فكر كنم ) ميزنن كه ايراني هاي هموطن نتونن مدرك رو جعل كنن
البته به نظر من يه راه داره اونم اينه که قبل از اينکه مدارکتو واسه ترجمه بعدي جعل کني بعد ببري ترجمه از اونجا به بعد هم که ديگه ....
ترب همون ترابي هست ديگه !!!! (فکر کنم تو کلاس عادت کرده باشي به اين اسم )
خوب آقاي ترابي عزيز شما مدارکتون کامل بگيرين بعد ببرين دست کاري کنين بعد ترجمه بعد هم سفارت
احتمالا مدرسه يه گواهي چيزي بهتون ميده
ولي در کل مدرسه نمياد ولخرجي کنه که مهر برجسته بزنه اونم بده به خودم واست درستش ميکنم اگر براي بورس تحصيلي هم کمک خواستي بگو !
اتفاقا اينبار براي گرفتن حال منو شما اومده و همچين کاري رو کرده برادر من بعدشم من اگه لازم باشه خودم از شما تو کلاس ميپرسم برو بزار بقيه که اطلاعاتشون بيشتره جواب بدن
خوب عزيز برادر چه فرقي ميکنه اينجا و اونجا نداره که
شما اينجا سوالتونو پرسيدين منم جوابتون رو دادم
(من يکي از عضو هاي ناقابل سنترال کلاب هستم پس اجازه اينو دارم که بتونم به پست هاي بچه ها جواب بدم چه خودي و چه غير خودي ! )
اگر غير از اينه بگين تا ما هم تکليفمون رو بدونيم !
f_love_s, جان حرفي نداري بزني الکي پست نزن
اون خط سوم پستت هم ديگه خيلي کليشه اي شده دسته دوم شده همه اعضا حداقل يکباز از اين عبارت استفاده کردن دوستان و اعضاي سنترال کلاب کس ديگه اي نيست جواب منو بده
اقاي F_love_S همه اين روش كليشو ميدونم. لطف كنيد بذاريد اونايي كه تو اين كار تجربه داشتن و دارن پست بدن نه كسي كه هنوز مدرسه ميره چون ميدونم اين سوال خودت هم هست.