اگه صفحات قبلی این تاپیک برید بنده هم گفته ام که تانک های تی 72 قرار نیست تنهایی برن و همیشه توسط خودرو های صیاد و بی ام پی های مسلح به موشک ضد تانک طوفان و.... همراهی میشند
اما چون ارتفاع تانک های ما کمتر از ارتفاع تانک های اونها است و زمین هم مال ما است و تانک تی 72 هم برای شلیک موشک نیاز نداره تا کامل از پشت موانع بیاد بیرون و به هزارو یک دلیل دیگه ........ کار به گلوله های ته جعبه مهمات هم میرسه و تانک های اونها و تانک های ما باید به طور بهینه از مهمات استفاده کنند تا دچار کمبود نشند
دوست عزیز مبنای بحث نبرد زرهی بود و نه ضد زره و ..................
این رو میپذریم که ما چون در جایگاه مدافع هستیم یک پله بالاتر قرار میگیریم اما متاسفانه تجهیزات زرهی ما برای دفاع از سیستم های یکپارچه سازی نبرد برخوردار نیستند در حالی که تانک آبرامز با برادلی و احیانا استرایکر از این توانایی بسیار مهم برخوردارند.
اما در مقایسه برادلی با بی ام پی 1 و2 های ما به این لینک سری بزنید بد نیست البته مقایسه برادلی با بی ام پی 3 است و نه آن بی ام پی هایی که ما داریم .صرفا منظورم اصلاع از توانایی های برادلی است و برتری آن به مدل های قدیمی بی ام پی که ما داریم
[External Link Removed for Guests]
اما یک بحث رو هم فراموش نکنید در جنگ های آمریکا حرف اول با نیروی هوایی و پشتیبانی نزدیک هوایی آن هم با هواپیمایی نظیر آ10 تاندربولت است . البته آپاچی و کبرا رو هم اضافه کنید . اگر بحثی خارج از نبرد زرهی صرف باشد پس باید سایر نیرو ها و عوامل رو در نظر گرفت که از حوصله این تاپیک خارجه!
بنده هم تا حالا عرض نکردم که تانک های تی 72 زد قراره با آبرامز ها بجنگند
بی ام پی های مسلح به توپ هلی 76 م م و یا تی زد های مسلح به توپ 76 م م اصلاح شده هم که تصاویرشون در این تایپیک موجود است بیکار نمیشینند تا خرابکاری بوشمستر هارو نگاه کنند
در مورد تانک تی 72 زد با توپ 76 میلیمتری باید خدمت شما عرض کنم که چنین تانکی وجود خارجی ندارد و اون عکس صرفا یک مدل است برای فریب دشمن و نه چیز دیگری . ( در مورد عکس مورد اشاره شما در سایت میلیتاری قبلا بحث شده و به نتیجه هم رسیده ایم)
در این مورد حق با شماست و بنده اشتباه کردم
منظور بنده کلی بود تانک های لئوپارد سی 2 کانادایی و مگایچ های اسراییلی و ...... به نظر شما آشغال هستند و به در نمی خورند
از جانب بنده صحبت نکنید لطفا دوست گرامی! بنده چه زمانی از کلمه آشغال استفاده کردم؟؟!! تانک هایی که شما مثال زدید صرفا برای پشتیبانی آتش سبک و نه سنگین از نیروی های پیاده مورد استفاده قرار میگیرند و به مراتب از تانکی مثل تی 72 زد ما بهتر هستند!
پریسکوپ فرمانده تانک تی 72 در واقع در نظر نمی گیره و میتونه بر روی هدف هم قفل بشه (البته تا حدودی ) بعد از شلیک به سمت هدف اول فرمانده میتونه با فشردن یک کلید به صورت اتوماتیک و سریع برجک رو به سمت هدف دوم ببچرخونه و نشانه گیری کنه
دوست عزیز بنده قبلا خدمت شما عرض کردم که سیستم کنترل آتش و سیستم نظارتی تی 72 ما چنین قابلیتی رو ندارند! و این قابلیت صرفا در تانک های شرقی پیشرفته مثل تی 90 و تانک های غربی نظیر ابرامز و لئوپارد وجود دارد!!!
اطلاعات شما کاملا درست
اما خیلی وقت ها دستگاه ها بیشتر از نوشته ها به درد میخورند و در موارد زیادی هم نوشته ها بیشتر از دست گاهها و از اونجایی هم که شرق اهل تبلیغ نیست به طبع دستگاههاش بیشتر از نوشته به درد میخورند
منظور بنده از گفتن فاصله و ....... این نبود که تی زد میتونه تا اون فاصله رو بزنه منظورم این بود که سیستم های پیشرفته ای نسبت به تی 72 اس داره. اما خوب در حالت منحی توپ تی 72 زد بردش بیشتر از توپ تی 72 اس هست و میشه به عنوان یه توپخانه ی متحرک کوچیک هم ازش استفاده کرد مثل تانک چفتین در جنگ تحمیلی![]()
خوب به سلامتی از نبرد تانک با تانک رسیدیم به استفاده از تانک به عنوان هویتزر!!
از گفتگو با شما خوشحال شدم دوست گرامی ، موفق باشید