طرح دانشکده معماری از hani1459
مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
Re: طرح دانشکده معماری از hani1459
خیلی ممنون هانی جان به هر حال ناشی گری رو بزارید به حساب تازه کار بودن. ولی در کل خیلی ممنونم از راهنمایتون و، حتما توی کارهای بعدی از نظر بچه ها استفاده می کنم .
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
mojtaba13721372 نوشته شده:سلام داداش هانی
من اصلا از این چیزا سر در نیوردم![]()
![]()
![]()
میشه یکم بیشتر و زیر دیپلم توضیح بدی ؟!!!![]()
![]()
اصلا از چه نرم افزاری برای این کار استفده کردی
بعدش توی عکس اول اون حاله ی طوسی رنگ دور سازه تون و میشه تویضیح بدین واسه چیه؟!!![]()
![]()
ببخشید اگه سرت و درد اوردم![]()
بحث بر سر طراحی یک دانشکده معماریه که یک دانشجوی معماری در طرح 2 و 5 معمولا باهاش روبرو میشه نرم افزاری که استفاده شده 3dmax هستش اما در مورد حاله اونها پوسته هایی هستند که توسط انها فرم مورد نظر رو به وجود اوردم البته لازم به ذکره این پوسته ها کار بری خاصی نداره و صرفا جهت رسیدن به فرم مطلوب از انها استفاده شده دلیل روشن بودن پوسته ها تامین نور داخل حجم بوده و به وجود اوردن شفافیت در حجم
خواهش میکنم .

[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم

- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
aliamous نوشته شده:خیلی ممنون هانی جان به هر حال ناشی گری رو بزارید به حساب تازه کار بودن. ولی در کل خیلی ممنونم از راهنمایتون و، حتما توی کارهای بعدی از نظر بچه ها استفاده می کنم .
خواهش مینکم کار شما بسیار خوب و حرفه ای انجام شده . در هر موردی اگر دیدید که نیاز هست تایپیکی ایجاد بشه شک نکنید و تایپیک مورد نظر رو ایجاد کنید. من شخصا هر کاری از دستم بر بیاد البته تا اونجایی که دانش محدودم اجازه بده دریغ نمیکنم

[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم