خرید مهر نظام مهندسی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با معماري و شهرسازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

Re: خرید مهر نظام مهندسی

پست توسط apple2009 »

hani1459 نوشته شده:
apple2009 نوشته شده:تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .

aliamous نوشته شده:الان یعنی باید یک مهندس عمران گیر بیارم و با مبلغی این برگه ها رو ازش بخرم. بعدش چی؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدین

لطفا بخوانید

خرید این برگه ها کاملا غیر قانونی است خرید برگه های مهندسی طراحی. نظارت . محاسبات و... به تنهایی مالیت نداره چرا که خریدار تنها خواستار برگه نیست بلکه تعهد و پذیرش مهندس رو هم در کنارش طلب میکنه پس اساسا خرید و فروش چنین برگه هایی باطل و کاملا غیر قانونیه از نظر ساختاری ایشون صلاحیت این امر رو ندارند در صورتی که ایشون دست به این اقدام بزنن طبق بند 8 ماده 15   نظام مهندسی و کنترل ساختمان باید تحت تعقیب قرار   . 

دوست من حرف شما کاملا درسته . ولی با کمی تفکر آدم به راههای بسیار بسیار ساده ایی برای دور زدن این قانون میرسه . من از نزدیک کسی رو میشناسم که دیپلم داره و فقط در سال گذشته 120 تا برگه رو استفاده کرده .
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

apple2009 نوشته شده:
hani1459 نوشته شده:
apple2009 نوشته شده:تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .

aliamous نوشته شده:الان یعنی باید یک مهندس عمران گیر بیارم و با مبلغی این برگه ها رو ازش بخرم. بعدش چی؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدین

لطفا بخوانید

خرید این برگه ها کاملا غیر قانونی است خرید برگه های مهندسی طراحی. نظارت . محاسبات و... به تنهایی مالیت نداره چرا که خریدار تنها خواستار برگه نیست بلکه تعهد و پذیرش مهندس رو هم در کنارش طلب میکنه پس اساسا خرید و فروش چنین برگه هایی باطل و کاملا غیر قانونیه از نظر ساختاری ایشون صلاحیت این امر رو ندارند در صورتی که ایشون دست به این اقدام بزنن طبق بند 8 ماده 15   نظام مهندسی و کنترل ساختمان باید تحت تعقیب قرار   . 

دوست من حرف شما کاملا درسته . ولی با کمی تفکر آدم به راههای بسیار بسیار ساده ایی برای دور زدن این قانون میرسه . من از نزدیک کسی رو میشناسم که دیپلم داره و فقط در سال گذشته 120 تا برگه رو استفاده کرده .

کسی منکر این نیست که چنین اعمالی انجام نمیشه اما شما 1درصد احتمال بده این میون کسی متوجه بشه و به سازمان اعلام کنه یا خدایی نکرده برای ساختمون مشکلی پیش بیاد میدونید کار همین رفیقتون به کجا کشیده میشه قانون در مواردی که جون مردم درمیون باشه با هیچکس شوخی نداره شاید راه هایی برای دور زدن قانون وجود داشته باشه اما راه فراری وجود نداره

لطفا به این بند از قانون توجه کنید:
  338 آن قانون «بیع» را اینگونه تعریف کرده : تملیک عین به عوض معلوم و در ماده 348 همان قانون بیان داشته که «بیع چیزی که خرید و فروش آن قانوناً ممنوع است و یا چیزی که مالیت و یا منفعت عقلانی ندارد یا چیزی که بایع قدرت بر تسلیم آن ندارد باطل است مگر اینکه مشتری خود قادر بر تسلم باشد  
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

دوستان یکی به من بگه که راه حل چیه که توی این مدتی که بین کارشناسی و نظام مهندسی برام فاصله میوفته ، به یه مشت بی سواد بی گاری ندم. خدا رو شکر هم که کاردانی به کارشناسی هستم و همینطوریش کم مشکل ندارم.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

aliamous نوشته شده:دوستان یکی به من بگه که راه حل چیه که توی این مدتی که بین کارشناسی و نظام مهندسی برام فاصله میوفته ، به یه مشت بی سواد بی گاری ندم. خدا رو شکر هم که کاردانی به کارشناسی هستم و همینطوریش کم مشکل ندارم.

سلامتصویر

خوب در یک شرکت معتبر مشغول به کار بشید در طی این دوره کلی به تجربه شما اضافه میشه در ضمن راه کسب در امد فقط این نیست که عضو نظام مهندسی باشی خیلی از کارهاست که شما میتونی انجام بدی و نیاز به عضویت نداره فقط کافیه که انگیزه کافی داشته باشی

برای مثال یکی از دوستان من در رشته تاسیسات مشغول به تحصیله (البته بین کاردانی و کارشناسیش 3 سال وقفه افتاد) از ابتدای ورود به دانشگاه در یک شرکت به عنوان کار اموز وارد شد و در حال حاضر تمام کارهای تاسیساتی شرکت دستشه نصف روز در شرکت مشغوله و مابقی روز رو به صورت ازاد مشغول به کارهای تاسیساتیه کارهاش هم فقط با موبایل و نظارت انجام میده و دست به سیاه و سفید نمیزنه کف درامدش 2 تومن درماه و نیازی هم به مدرک نداره اینو بدونید که مدرک برای ما کار به وجود نمیاره این ماییم که باید کار رو برای خودمون بسازیم
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

هانی جان درد من از اول همین بوده . از روز اولی که سر کلاسهای معماری رفتم همه فکر کردن دشمنشون هستم. استاد بی سواد تری دیمون سر لج و لج بازی منو انداخت چون به اقا به جای رندر خام ، انیمیشن تحویل دادم . هرکی بهم رسیده فقط با حسادت مانع از کارم شده الان کارهای تری دی رو در حد مطلوبی انجام میدم اطلاعات فنی خوبی دارم و تغریبا خدارو شکر توی تمام ضمینه های معماری قوی جلو اومدم ولی با یک بازار کار عقده ای طرف هستم . چون سوادشون کمتره کارهایی می کنن که بگی غلط کردم شما راست می گید. شرکتهایی مثل .... هم انقدر کلاس میزارن که انگار چه خبره . با مهندسهای اونها هم کار کردم چیز قدری نیستن. کلا اصلا چیزی ارضا ام نمی کنه . خسته شدم با یک مشت جماعت ........ سرو کله زدم طرف ادعاش می شه نمیدونم فوق لیسانس کجا رو داره ، اون روز 45 دقیقه جرو بحث کردم تا بفهمه فرق کانسپت و ایده چیه
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
ارسال پست

بازگشت به “معماري و شهرسازي”