Yasser,
ياسر دوست من همينطور داري چپ و راست به من توهين ميکني و صبر من هم حدي دارد.
جواب آقا رضا آيا واقعا جواب آن سوال بود؟

منظور من جواب بر اساس قوانين و فرمولهاي پروازي ميگ-31 بود که هيچ کسي بجز شرکت ميکويان از آنها اطلاع ندارد.
در پاسخ آن سوال بايد گفت که ميگ-31 ميتواند با صعود به ارتفاع 80000 پايي و سرعت 3 ماخ و گردشي به طرف چپ يا راست و سپس کاهش ارتفاع براحتي در موقعيت نبرد با جنگنده دشمن قرار بگيرد.
شما فرمولهاي پروازي ميگ-31 را بده تا جواب مساله فورا در سايت پست کنم.
هنوز ما که خود داراي ميگ-29 هستيم از تمام فرمولهاي پروازي آن خبر نداريم چون طرف روسي از ارائه آنها خودداري کرده است حال در مورد ميگ-31 وضع از اين هم بدتر است.
reza6261,
با افرادي مثل شما قبلا بارها بحث کرده ام و اساس اشتباه شما در اين است که ميگ-31 و اف-22 را در يک کلاس مقايسه ميکنيد! اينکه اف-22 از لحاظ تکنولوژي برتري تقريبا مطلق به ميگ-31 دارد را قبول دارم ولي مشکل در سرعت و سقف پرواز و موشکهاي دوربرد و رادار زاسلون است که نوع جديدي از مخصوصا براي شکار جنگنده هاي اف-22 و اف-35 با برد 500 الي 600 کيلومتر و توانايي شناسايي سطح مقطع راداري 50 سانتيمتر مربع از فواصل بيش از 200 کيلومتر است در حال ساخت ميباشد. رادار زاسلون جديد يک رادار نسل پنج خواهد بود و بنابراين از لحاظ راداري و قدرت آتش ميگ-31 بر اف-22 برتري خواهد يافت.
در ضمن ميگ-31 اولين پرواز آزمايشي خود را در سال 1979 انجام داد و تقريبا از سال 1983 به توليد انبوه رسيد و سپس در دهه نود با معرفي مدل BM و سپس مدلي ناشناخته با رادار جديد؟

ثابت کرد که ميتواند تا سال حتي 2030 هم در خدمت باقي بماند.
راستي شما به چه چيزي ميگوئيد آيونيک که ادعا داريد آيونيک ميگ-31 ضعيف است؟