انتخاب هواپيماي جنگنده
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: تهران- پلاک637
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 399 بار
dibas گفته:
"توی این فیلم موقعی که موشک نزدیک به هواپیما می شد، هواپیما برای منحرف کردن موشک یک سری شعله های آتش از خودش خارج می کرد.
دوستان می تونن یه راهنمائی بکون بگن اون شعله ها چی بوده؟
"'
اين شعله هاي آتش که شما ميگيد در واقع سيستم پرتاب فلر يا همان گوي هاي آتشين است که باعث گمراه شدن موشک هاي حرارت ياب مانند aim-9 sidewinder اي اي-10/11 روسي مي شوند
"توی این فیلم موقعی که موشک نزدیک به هواپیما می شد، هواپیما برای منحرف کردن موشک یک سری شعله های آتش از خودش خارج می کرد.
"'
اين شعله هاي آتش که شما ميگيد در واقع سيستم پرتاب فلر يا همان گوي هاي آتشين است که باعث گمراه شدن موشک هاي حرارت ياب مانند aim-9 sidewinder اي اي-10/11 روسي مي شوند
آینده در دست شما کاربران گرامی می باشد موفق باشی

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
- تماس:
dibas عزيز
فكر مي كنم منظور شما از اون شعله ها، Chaf باشه! استفاده از chaf ها يكي از روشهاي دفاع هوايي در برابر موشك هاست كه از اين طريق و به وسيله ي انتشار امواج مادون قرمز و گرمايي، ميشه موشكهاي با هدايت حرارتي رو گمراه و منحرف كرد.
فكر مي كنم منظور شما از اون شعله ها، Chaf باشه! استفاده از chaf ها يكي از روشهاي دفاع هوايي در برابر موشك هاست كه از اين طريق و به وسيله ي انتشار امواج مادون قرمز و گرمايي، ميشه موشكهاي با هدايت حرارتي رو گمراه و منحرف كرد.
به ياد دشته باش... امروز، همان فرداييست كه ديروز منتظرش بوديم و همان ديروزيست كه فردا حسرتش را خواهيم خورد...

- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
توی فیلم Behind the enemy Lines در مقابل موشک های سام صرب ها مانورهای خیلی خوبی نشون میداد. ......دوستان می تونن یه راهنمائی بکون بگن اون شعله ها چی بوده؟
dibas عزیز
شعله های مد نظر شما در فیلم Flare بودند که اهداف کاذبی هستند که برای گیج کردن و فریب موشکهای هدایت شونده حرارتی (جستجو گر مادون قرمز) زمین به هوا (SAM) یا هوا به هوا (AAM)استفاده میشن. موشکهای زمین به هوا هم به دو دسته کلی هدایت راداری و حرارتی گروه بندی شده اند. فلیر ها در هنگام اشتعال حرارتی بالغ یا فراتر از حرارت خروجی موتور هواپیما ایجاد میکنند از این روی در فلیرها فلزاتی مانند منیزیم به کار میرود.
[External Link Removed for Guests]
در حال پخش اهداف کاذب
MC-130 در حال پخش فریب دهنده های حرارتی -
اما چف (Chaff) پوشالهای آلومینیومی یا پلاستیکی یا فیبر شیشه ای فلزی هستند که باعث نمایش اهداف متعدد در صفحه رادار و در نهایت فریب رادار میشوند (فریب دهنده های راداری). همچنین چفها باعث اخلال در هدف یابی موشکهای هدایت شونده راداری میگردند.
RR-129 و RR-124 نیروی دریائی آمریکا و محفظه
که چف بر روی رادار Würzburg آلمانها
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
اگر قرار باشد تنها يک هواپيما را براي نيروي هوايي فرضي انتخاب کنيم به نظر من اين کار از بهترين جنگنده قرن F-15 بر مي ايد.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
- تماس:
من شخصا از F-18 خیلی خوشم میاد به عنوان یک جنگنده ناو نشین...
توی فیلم Behind the enemy Lines در مقابل موشک های سام صرب ها مانورهای خیلی خوبی نشون میداد.
توی این فیلم موقعی که موشک نزدیک به هواپیما می شد، هواپیما برای منحرف کردن موشک یک سری شعله های آتش از خودش خارج می کرد.
dibas جان
اون شعله هاي اتشين براي انحراف موشک هاي گرماياب استفلده ميشه
در ضمن من آن فيلم را ديدم بيشتر صحنه هاي آن اغراغ داشت و در واقعيت امکان پذير نيست 
وبلاگ من
- تماس:
از نطر من هواپيمايي که ((تقريبا)) قابليت انجام تمام معموريت ها را دارد و به عنوان هواپيماي جنرال در نيروي هوايي بيشتر کشور ها حضور دارد F-16 است.
shahbaz جان
F-15
را نمي توان انتخاب کرد چون بيشتر توانايي F-15 در نبرد هاي هوا به زمين است.
اگر قرار باشد تنها يک هواپيما را براي نيروي هوايي فرضي انتخاب کنيم به نظر من اين کار از بهترين جنگنده قرن F-15 بر مي ايد.
shahbaz جان
F-15
را نمي توان انتخاب کرد چون بيشتر توانايي F-15 در نبرد هاي هوا به زمين است.وبلاگ من

- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 12686 بار
- سپاسهای دریافتی: 11782 بار
- تماس:
SPEED FIRE نوشته شده:از نطر من هواپيمايي که ((تقريبا)) قابليت انجام تمام معموريت ها را دارد و به عنوان هواپيماي جنرال در نيروي هوايي بيشتر کشور ها حضور دارد F-16 است.اگر قرار باشد تنها يک هواپيما را براي نيروي هوايي فرضي انتخاب کنيم به نظر من اين کار از بهترين جنگنده قرن F-15 بر مي ايد.
shahbaz جان
F-15را نمي توان انتخاب کرد چون بيشتر توانايي F-15 در نبرد هاي هوا به زمين است.
دوست عزیز
باید به اطلاع برسونم که بهترین "نسبت شکار" در میان جنگنده های معاصر، به تایید تقریبا تمامی منابع، مربوط به همین جنگنده F-15 می باشد. (بیش از 100 به صفر)
ضمنا فارغ از توانایی ها، مقدورات، بهای تمام شده و ... یک هواپیما پارامترهای دیگری شامل: روابط سیاسی، موقعیت جغرافیایی، اوضاع همسایگان، وضعیت اقتصادی و ... در گزینش یک هواپیما برای یک کشور موثرند.
هر چند یک نوع (Type) خاص هواپیما، قطعا توانایی برآوردن تمامی خواسته ها رو نخواهد داشت.
حتی برای ماموریتهای مشخص، برای مثال برتری هوایی/دفاع هوایی، معمولا از ترکیب بالا-پایین (توانایی/هزینه) دو نوع هواپیما استفاده می شود. مانند: F-16/F-15 - F-18/F-14 - MiG-29/MiG-31 - و ...
موفق باشید
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
- تماس:
بهترین "نسبت شکار" در میان جنگنده های معاصر، به تایید تقریبا تمامی منابع، مربوط به همین جنگنده F-15 می باشد. (بیش از 100 به صفر)
kayvan6079 جان
در مورد انتخاب برترين جنگنده فقط" نسبت شکار" مطرح نيست
بلکه عواملي چون مانور پذيري بالا . هزينه پروازي کم . قابليت حمل انواع محمات . سيستم هاي الکترونيکي پيشرفته و چند کاربردي را مي توان نام برد.
و به همين خاطر جنگنده F-16 در بيشتر کشور هاي جهان درحال خدمت است.
وبلاگ من