Negar.int نوشته شده:دوستان اشاراتی داشتند که درست بود اما به مشکل شما مربوط نبود!
وقتی تعداد اتصال ها در یک سیستم زیاد باشد، بهتر است تنظیم Ip به صورت دستی صورت بگیرد، چون اجرای خودکار این عمل (آنطور که دوستان راهنمایی کردند) برای سیستم دشوار است و در بیشتر مواقع دچار تداخل الویت میشود! فکر کنم این پیغام یعنی روی سیستم شما دو اتصال با یک IP وجود داره. اگر جواب 2 سوال را بدید احتمال زیاد روش حل مشکل شما روشن خواهد شد.
1. مودم ADSL خود را از چه طریق متصل کرده اید؟ با کابل شبکه؟ با اتصال USB؟
2. از طریق bridge نام کاربری و شناسه خود را ارسال میکنید؟ (منظور این است که برای اتصال به Adsl از یک کانکشن استفاده میکنید؟ یا مستقیم وصل خواهید شد؟)
با سلام و خسته نباشید
با کابل شبکه وصل میشم
برای اتصال به ADSL مستقیم وصل میشم.
البته من الانم از اینترنت استفاده میکنم و ظاهرا مشکلی ندارم غیر از اینکه حس می کنم از سرعتش کاسته شده .
بیشتر من به علت اطلاع نداشتن می ترسیدم که این مسئله یه جور هک کردن من بوده یا به طریقی از من استفاده می کنند . همونجوری که قبلا گفتم بعد از نصب آنتی ویروس آویرا فکر می کنم اینجوری شد .
ممنون

است در صورت داشتن چند اتصال تنها رقم آخر را که الان 2 هست تغییر بدید. البته ترجیحاً 1 نزارید چون این شماره رزرو هست. هر اتصال داخلی را یک شماره متفاوت بدید. همینطور جتماً فیلد دوم را نیز با همان ارقام 255.255.255.0 پر کنید. کلید ok را بزنید. به این ترتیب این اتصال با این شماره وصل خواهد شد. اتصال شما به اینترنت همچنان به صورت خودکار IP دهی خواهد شد که بستگی به سرویس دهنده شما داره. در مورد وایرلس هم قضیه فرق چندانی نداره! این راه هم چیزی هست که به نظر من جواب میده با توجه به اطلاعاتی که دادین.