سوال در مورد IP

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

سوال در مورد IP

پست توسط aralsport »

با سلام خدمت اساتید محترم . چند وقتیه که یه پیغام بغل ساعت ویندوز برای من میاد . می خواستم بدونم منظورش چیه ؟
There is an IP address conflict with another system on the network.
ممنون از راهنمایی شما
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

Re: سوال در مورد IP

پست توسط Ra30ol »

, عزیز
هر سیستم اتصالی به یک نتوورک(محدود و یا اینترنت) نیاز به یک آی پی آدرس (ip Address)دارد.
در ضمن این آی پی باید یونیک (تک) باشد.
زمانی که به هر دلیلی از یک آی پی دو سیستم به یک نتورک وصل میشود،ارتباط هر دو آنها قطع و تا رفع تعارض آی پی ها مشکل پا برجا خواهد بود.
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

زمانی که مشغول جواب دادن به دوستمون بودم ،همین کار رو آقا فرهاد عزیز داشتند انجام میدادند،برای همین تقریبا یک مطلب رو با دو نوع گفتار بیان کرده ایم، شاید درک هر کدام درآینده برای افراد مختلف متفائت باشد،از این رو پست خودم رو حذف نکردم.

و اما چگونگی رفع این مشکل:

1گاهی با ریکانکت(قطع اتصال و اتصال مجدد) مشکل رفع خواهد شد(بنا به نوع isp )

2گاهی ریستارت سیستم چاره ساز هست(با توجه به دینامیک بودن ای پی ها در کانکشن های ای دی اس ال و .... که این هم مربوط بهisp هست)

3و گاهی وقتا هم می تونید از تغییر آی پی به صورت دستی استفاده کنید:

start/control panel/network & internet connections/network connections

روی local area connection راست کلیک و choose properties رو انتخاب کنید.
گزینه internet protocol (TCP/IP) رو انتخاب و روی properties کلیک کنید.
حالا ای پی خودتون رو که چیزی شبیه به 192.168.0.10 هست رو می بینید،تغییر عدد انتهایی می تونه مشکل رو حل کنه(که البته این هم بستگی به isp شما داره)

کپی با ذکر منبع مجاز است.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط aralsport »

ممنون از جوابتون
جایی که من هستم سیستم دیگری نیست . از ای دی اس ال استفاده میکنم . البته گاهی اوقات لپ تاب را وصل میکنم . اماخیلی وقته از لپ تاپ استفاده نکرده ام . می خواستم بدونم این مشکل موجب کاهش سرعت اینترنت میشه و کلا چه مشکلی برای سیستم پیش میاره . البته من الانم به اینترنت وصلم و به نظر که تغییری در سرعت ندارم . بعد اگه آی پی رو طبق توصیه انجام شده عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
آخرین ويرايش توسط 1 on aralsport, ويرايش شده در 0.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط aralsport »

شرمنده دیر اصلاح کردم . از لپ تاپ خیلی وقته استفاده نکردم . این مشکل یه هفته ایی است پیش آمده . البته حدس میزنم ولی مطمئن نیستم از وقتی مونیتور م رو عوض کردم . سامسونگ پی 220 . دو نرم افزار مولتی اسکرین و MagicTune premium رو با اون نصب کردم .
البته آنتی ویروس هم که آویرا رایگان بود در این هفته به آویرا پرمیوم ارتقا دادم ( البته کرک شده اون )
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط parsa-63 »

با درود فراوان
یه سوال داشتم:ایا تغییر دادن IP میتونه باعث شه که سرور (providor)دیگه ما رو شناسایی نکنه و در نتیجه connect نشیم?
در این صورت چه کار باید کرد تا دوباره بشه کانکت شد?
این اتفاق برای lap top من افتاده و نمیتونم از طریق IDSL کانکت شم. :? 8->
با سپاس بیکران :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

وقتی شما به از طریق ADSLویا IDSL به اینترنت وصل میشید(xDSL)، توسط سیم تلفن به یک شبکه متصل میشید که شما و دیگر کاربران اینترنت اون ISP و سرور اون ISP عضوش هستید. این شبکه یک شبکه ی LAN یا V_P N هست. بعد از اتصال به این شبکه شما با استفاده از USERNAME & PASSWORD که توسط ISP در اختیارتون قرار گرفته میتونید به SERVER متصل شید و از اینترنت استفاده کنید( توضیح اینکه حتی اگه به سرور متصل نشید هم میتونید در این شبکه V_P N یا LAN با دیگر کاربران فایل به اشتراک بگذارید و...)
همون طور که توضیح دادم شما در دو مرحله به اینترنت متصل میشید که مرحله اولش اتصال به V_P N یا LAN مربوطه هست. الان معمولا شرکت ها برای شبکه، DHCP دارن که کارش اینه که IP ها رو مدیریت کنه و حساب کسانی رو که از شبکه خارج میشن رو داشته باشه و به اونایی که تازه وارد شبکه شدن به صورت خودکار IP بده.
در نتیجه معمول اینه که اگه شما هزینه اضافی پرداخت نکردید که DEDICATED IP داشته باشید، احتمالا هر چند دفعه یکبار که به اینترنت وصل میشید IP شما تغییر خواهد کرد.
برای رفع مشکلIP CONFLICT که بش برخورد کردین همون طور که دوستان هم راهنمایی کردن به صورت زیر عمل کنید:
اول در
CONTROL PANEL>NETWORK CONNECTIONS>LOCAL AREA CONNECTION روی ایکون LOCAL AREA CONNECITON مربوطه راست کلیک کنید و PROPERTIES رو انتخاب کنید. در زیر TAB
GENERAL در لیستی که میبینید روی INTERNET PROTOCOL(TCP/IP) یک بار کلیک کنید تا highlight بشه بعد دکمه ی properties رو فشار بدید. در اینجا اگه میبینید که به طور دستی به کامپیوترتون ip داده شده با isp تون چک کنید که آیا به طور خودکار میتونید ip بگیرید یا اینکه حتما باید از ip داده شده استفاده کنید. اگر میتونستید خودکار ip بگیرید، گزینه ی obtain an ip address automatically رو فعال کنید. اگر هم از قبل این گزینه فعال بود که فبها المراد.
حالا دکمه ok رو برای این فرم و فرم زیریش بزنید تا بسته بشن و از start>accessories،ر command promptرو باز کنید.
در اون ابتدا دستور ipconfig /release
و سپس دستور ipconfig /renew
رو وارد و اجرا کنید. اگه دستور بدون مشکل اجرا شد ip شما Set شده و دیگه قاعدتا نباید مشکلی داشته باشید و میتونید به سرور کانکت شید...

پ.ن1:لطفا قبل از انجام هر کاری با ispتون تماس بگیرید که ببینید میتونید به صورت خودکار ip بگیرید یا نه، چون اگه نتونید این فرایند بالا باعث خرابکاری میشه :دی
پ.ن2: از اساتید عزیز عذر میخوام که مطلب کمی طولانی شد، ولی احساس کردم که اگه مقدار کمی اطلاعات عمومی پایه اینجا باشه ممکنه به دوستانم کمک کنه درک بهتری از شبکشون داشته باشن.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط arashtabaie »

parsa-63 نوشته شده:با درود فراوان
یه سوال داشتم:ایا تغییر دادن IP میتونه باعث شه که سرور (providor)دیگه ما رو شناسایی نکنه و در نتیجه connect نشیم?
در این صورت چه کار باید کرد تا دوباره بشه کانکت شد?
این اتفاق برای lap top من افتاده و نمیتونم از طریق IDSL کانکت شم. :? 8->
با سپاس بیکران :razz:

دوست عزیز هر شبکه یک محدوده از ipها براش در نظر گرفته شدن که در همون قبول میکنه،
در نتیجه ipشما نمیتونه خارج از اون محدوده باشه!
اگه ip تون رو دستکاری کردید یا طبق یکی از پست های بالا عمل کنید یا اینکه با ispتون تماس بگیرید که یک ip به شما اختصاص بده
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط aralsport »

با سلام
من این کار ها رو کردم ولی باز همون مشکلو دارم .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط arashtabaie »

وقتی که کارهای بالا رو کردی ip عوض شد؟ یا همون ip قدیمی هستش؟
printer یا هر چیزی که روی شبکه share کرده باشی نداری؟
اگر ip عوض نشده،در control panel>network connection روی local area connection راست کلیک کن یک بار disable رو انتخاب کن، بعد دوباره با راست کلیک کردن ایندفعه enable رو انتخاب کن و دفعه سوم بعد از راست کلیک repair رو بزن بعد که تمام شد به Server وصل شو ببین چی میشه.

پیشنهاد: اگر الان داره اینترنتت کار میکنه از خیر این کارا بگذر چون عوامل خیلی زیادی میتونن این مشکل رو ایجاد کنن( مثل نرم افزار ها که دوستمون اشاره کرد) و اگه بخواد مشکلی ایجاد کنه کلا نمیتونی به اینترنت وصل شی.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان اشاراتی داشتند که درست بود اما به مشکل شما مربوط نبود!

وقتی تعداد اتصال ها در یک سیستم زیاد باشد، بهتر است تنظیم Ip به صورت دستی صورت بگیرد، چون اجرای خودکار این عمل (آنطور که دوستان راهنمایی کردند) برای سیستم دشوار است و در بیشتر مواقع دچار تداخل الویت میشود! فکر کنم این پیغام یعنی روی سیستم شما دو اتصال با یک IP وجود داره. اگر جواب 2 سوال را بدید احتمال زیاد روش حل مشکل شما روشن خواهد شد.

1. مودم ADSL خود را از چه طریق متصل کرده اید؟ با کابل شبکه؟ با اتصال USB؟
2. از طریق bridge نام کاربری و شناسه خود را ارسال میکنید؟ (منظور این است که برای اتصال به Adsl از یک کانکشن استفاده میکنید؟ یا مستقیم وصل خواهید شد؟)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط parsa-63 »

با سپاس فراوان بابت پاسخگویی سریع :)
کانکشن من از طریق کابل شبکه و بعضی اوقات وایرلس هست و به صورت مستقیم وصل میشم.
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”