صندلی داغ با حضور Morteza313...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

Re: صندلی داغ با حضور Morteza313...!

پست توسط Morteza313 »

ميلاد گل:

----------------------------------------------------------------------------------------------

سلام و قلقلک دوم!

1.مرتضی سرعت پاسخ دهی رو ببر بالا اخوی!
2.من نه مدیرم نه مجری کارگر روزمزدیم بابا!
3.خنثی میشی نگران نباش!روی این صندلی دندان های خیلی ها را کشیدیم!

این ابادانی ترین حرفت تو این صندلی بودتصویر

4.هوا اینجا گرم نیست!داغ است! به قول عرب جو حار!والا حار!
5.حس آدم شناسیم نم نکشیده فعلا فرستادمش گارانتی!
6.بسیجی نما رو چه شکلی زدی؟

گفتم که ، اصولا حتی لفظا با کسی در گیر نمیشم این هم تقریبا در 8 سال گذشته بی سابقه بود! ما تو دانشگاه یه نشریه داشتیم به اسم قسطاس المستقیم ، برو تا تهش ، بعضا نیش و کنایه های خیلی تندی به طرفدارهای میر حسین میزدن ، من هم حقیقتش می ترسیدم باعث احساسی شدن جو بشه ( نشریه میر حسینی ها واقعا کارش از توهین گذشته بود ) و در گیری ها و خدای نکرده چیزهایی که هیچ کس دلش نمی خواد ، اول سعی کردم با ادمایی که روشون نفوذ دارن حرف بزنم ، که خوب احساس می کردن سمتشون نرن بهرته ، بعد تصمیم گر فتم با یسری از بچه های بسیج پردیس شهر و یسری از بچه های بسیجی دیگه که باهاشون در ارتباطن حرف بزنم که در مواردی نتیجه داد ، در یه مورد یکی از رفقای نزدیک از دهنش پرید به ائمه چیزی رو نسبت داد که بد بود ، منم یه لحظه از کوره در رفتم ، تهشم رسیدم به اینکه تو به دین خودت باش می فهمی خسر الدنیا و الاخره یعنی چی ....

7.هر حزب اللهی یک بسیجی است ولی هر بسیجی یک حزب اللهی نیست!

90% ادمایی که با بسیج مشکل دارن یا مشکلشون سیاسیه ( یعنی سلطنت پرستند ) یا مذهبی ( یعنی حال انجام فرایض ندارن ) بسیجی بد بدش از متوسط غیر بسیجی جامعه ما خیلی بهتره ، حداقل دو سه ساعتی که تو ظاهره ادمه ! بسیجی خیلی بیشتر از کمپلت هخامنشیان به گردن این مملکت دین داره باید بهش احترام گذاشت و این احترام رو یک جوری به حراست از بسیج تبدیل کرد ، تا ناخالصی واردش نشه .

8.والا تو نت که زیاد شلوغی!باید دید تو عالم واقع چه میکنی؟

یادته بهت گفتم صندلی داغ محکه برای ادم ؟... به این تاکیدت بر احساسی بودن خیلی قکر کردم ، می دونی دلیلش چیه؟ .... خلوت من بخش زیادیش با نوشتن پر میشه و من قلم خیلی سر کشی دارم ، این قلم و احساسش موقع نوشتن باعث میشه خیلی از رفتارهای بیرون رو اینجا نداشته باشم .

تجربه خوبی بود از پشت چمای یه نفر دیگه خودت رو دیدن!

9.عربی هم بلدی!!!! خویه!اشلونک مرتضی!زین؟شخبارک؟ارومیه جو باردا؟جامعة ارومیه نازلو!!!!!!!

یرین بش گچن هفته باغدا پتوینان یاتمیشدیخ ،

10.پس از موافقین گشت ارشاد و حجاب اجباری هستی!(الان شدی نقطه مقابل من)

گشت ارشاد خیلی با حجاب اجباری یکی نیست ! فلسفش بر خورد با حرکات سیستماتیکه ،

در مورد حجاب تو حریم شخصیم اره ، به خصوص خودم ، ازار میبینم موقعی که چشمم باید به نا محرمم نگاه کنه ، اما در مورد جامعه من میگم سنت پیغمبر خدا ، سنت امیر المومنین تو اداره کشور ، که البته لا اکراه فی الدین ، اما یک سیستم سیاسی اسلامی ، همو نطور که یک سیستم سکولار باید مشخصه هایی داشته باشه ، باید یه مشخصه هایی داشته باشد تاارتباطش رو با خارج و برخی مبانی فکری تنظیم کنه ، من به فرمالیتش معتقدم که باید باشه ( که الانم فرمالیتست ) ، من این نشانه رو به دیسکو ها و کلوپ های شبانه ترجیح میدم.

11.راستی تو فارسی حرف زدن ته لهجه ترکی هم داری؟

اونقدر نه که تقریبا همه در بر خرد اول فکر می کنن بچه تهرونم ، ( که بودم )

12.بعضی از آذری ها فارسی حرف زدن براشون سخته و یکجورایی انگار ذهنشون باید برن تو فاز ترجمه!همچین حالتی داری؟

اصلا

13.بدت اومد به جای حزب اللهی گفتم حزبل!! اولین باری که در میدون ونک یک گشت ارشادی با ریش بلند بهم گیر داد دیگه این کلمه از دهنم جدا نمیشه!

تو فکر کردن و گفتن ازادی ، و به همین دلیله که باید مسئولیتش رو به گردن بگیری ! البته من با بازی با الفاظ به شرط عدم تحقیر و توهین مشکل خاصی ندارم .

14.نکته واضح در صندلی داغ ها که بین دوستان مذهبی تر مشترک بود همین دوری جستن و پیچوندن سوال مربوط به دوست دختر است!البته باید دید تعریف از واژه دوست دختر چی هست!دوست دختر یا دوست پسر رو میشه به چشم یک همجنس هم دید!

15.جان مرتضی نادر جهانبانی رو بی خیال شو... از کل رژیم گذشته بین نسل جوان امروزی تقریبا تنها کسی که با نام نیک ازش یاد میشه همین تیمسار جهانبانی است! حالا گیریم حرفات درست!البته هنوز سندی رو نکردی!جهانبانی رو به نظرت میشد اعدام نکرد! آیا اگر جرمی هم مرتکب شده بود مجازات جایگزین بهتر نبود!مگر در طول تاریخ چند تا نابغه مثل جهانبانی قراره ساخته بشه؟

تخصص جایگزین انسانیته ?، تصمیم دارم یه مقاله توپ در مورد اراذل دوران پهلوی تهیه کنم ، حالا مدارک باشه اون موقع ، اما اگه استدلالت برای تبرئش تخصصشه ،باید بدونی جهانبانی پیش اردستانی حکایت مگش و سیمرغ بود ، لوپ اردستانی تو پاکستان جلو هیرو رو ، یعنی جهانبانی رو به توان دو برسونی ، عمرا ، اگه جانبانی از زیر پل رد میشد ، پسر خوب ، اردستانی وقتی تو راهش نخلستون داشت ازز زیر شکم هوا پیماش برگ جمع می کردن ، تو ادمی مثل رهنورد رو کهبا چهار تا ساید وایندر و یه تامکت با 8 تا میراژ داگفایت می کرد و سربلند بر میگشت با جهانبانی مقایسه میکنی ؟ اگه اون هوا پیما رو تو شرایط پیمان رفع خصومت رو باند بغداد نشوند ، ما تو عند خصومت براتپور رو داشتیم که تقریبا رو الولید نشست ، اسمون نهاجا پر فروغ تر از این ستاره زیاد داره ، ای کاش میذاشتن از کارهای الانشون گفته بشه ، یا حداقل ماجرای اسکورت سوخو-27 ها رو سال 73 میگفتن ... اون موقع نسل جوون می فهمید نا بغه یعنی چی تصویر

16.جنایاتی که در حمله اعراب به ایران اتفاق افتاد چطور میبینی؟(خونریزی ها و تجاوزها و ویرانی ها و غارت ها)

عرب بودند نه مسلمون!
اسلام دینه نه ادم !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.مرتضی برای آینده ات چه چیزایی تو فکرته؟

تقريبا اونچه كه از اينده مي خوام بهش رسيدم ، از حال و اينده كار رو مي خوام و آدم شدن رو

3.از زندگی تو ارومیه راضی هستی؟کم و کسری چی داره؟برای تفریح وگردش بیشتر کجاها میری؟(جاذبه توریستی)

ارومیه خیلی شهر با امکاناتی نیست اما برای یه زندگی بی سر و صدا بدون ازار و بیشتر تو باغچه ها بد نیست.

4.یک جوک آبادانی میگم تو هم ترکی بگو!

3 تا موش آبادانی میشینن کنار هم لاف زدن!اولی میگه جان خودُم دیشب به جای نوشابه شربت مرگ موش خوردُم آخ نگفتُم!دومی میگه برو جان مادرت!مو دیشب به جای رختخواب تو تله موش خوابیدَُم حال توپی هم بم داد!سومی موبایلش زنگ میخوره و میگه بچه مو عجله دارُم رفیقتم زنگ زدن گربه فراری دستگیر کردن باید ببریم تحویل مامورا بدیمش!

یه روز یه ترکه از سفر حج بر میگرده بهش می گن چطور بود ، میگه خیلی سخت بود ، خیلی سنگ خورد تو سر و صورتم ، اما بلاخره بوسیدمش!

5.ارومیه و تبریز رو از نگاه خودت مقایسه کن

ارومیه یک شهر سنتی و تبریز یک شهر مدرنه ، ارومیه وتبریز تقریبا با هم سامان داده شدن ، اما رو حیه ارومیه ای ها اینه که خیلی پر شر و شور نیستن به خاطر همین از لحاظ توسعه ای از تبریزی ها خیلی عقبن.

6.تا حالا شده کسی بهت بگه دوستت دارم؟یا اگه هم نگفته پیش بینی میکنی چه حالتی بهت دست بده؟قلبت تند تند بزنه!عرق کنی!صورتت سرخ بشه!

تو سمپاد به خاطر به هم چسبیده بودن بهشتی و فرزانگان و سمینار ها و نمایشگاهها و اردوهای مشترک ، زیاد همچین مسائلی بین بچه ها پیش میومد ، وکسایی که نمی خواستن خودشونو سبک کنن ( چه دختر چه پسر ) خیلی راحت رفتار می کردن ، انگار نه انگار چیزی اتفاق افتاده باشه .

7.دانشگاهتون قرار نیست طرح زوج و فرد کردن دختر پسرا رو اجرا کنه؟

نه ، این جور برنامه ها معمولا تو ازاد سفت و سخته ، حرفش رو میزنن مسئولان ، البته از وقتی تو راهیان نور تنشون به تن شما خورده!

8.سرکلاس که می شینی فکرت چند جا کار میکنه؟

پیش استاده ، استاد افساید باشه رو پروژه ، بیشترین گره کارامم تو کلاس باز کردم و تقریبا اکثر برنامه ریزی های کارا رو تو کلاس انجام میدم

9.وقتی سر جلسه امتحان هستی چطوری؟

سرم پایینه و کار خودم رو می کنم

10.رابطه ات با حراست دانشگاه چطوره؟(بنده یک مورد زد و خورد در پرونده انضباطی ام موجود است!علت هم زنجیر نقره ای M بود که به رسم یادبود میذاشتم و تازه زیر یقه تی شرت استتار میشد و حراست بهم گفت مخالف شئونات اسلامی است. ..منم گفتم شرمنده در اسلام من این چیزا مخالفتی با شئونات نداره!بلکه با هم رفیقن)

نه خوب پلاک که عادیه ، تو دانشگاه ما پلاکارد هم میزنن کسی کاری نمی کنه ، می شناسمشون و حتی به اعتراف اراذل دانشگاه هم ادمهای بسیار مثبت و معقولین.

11.وقتی به خاطر بسیجی بودن بهت تیکه میندازن چه حالی میشی؟به نظرت چرا اینجوریه؟

از اون ظاهری که برات توصیف کردم بسیجی بودن رو میشه استنباط کرد ؟ چون خیلی با دیگران اصطکاک ندارم کم اتفاق میفته کسی بخواد دستم بندازه ، اما اگه کسی هم حرفی بزنه یا کاری بکنه ، سعی می کنم با سکوت جوابش بدم

12.وقتی حوصله ات سر میره و دلت میگیره چیکار میکنی؟

من یه اتاق جدا از خونه دارم که یه مقدار خلوتم رو از دنیا جدا می کنه ، موقع طبیعتا پناه هر ادم بی دین و ایمونی هم اول خداست ، بعدش فکر کردن ، موسیقی ، نوشتن و هرچیز انفرادی دیگه ای .

14.یک خاصیتی تو بعضی از آذریها حس کردم و اون هم تعصب بیش از حد به اینه که ما ترکیم و شما فارس!!!اولا که پارس دوما قومیتی به نام پارس نداریم همه ایرانی هستیم! به نظرم یکم باید در آذربایجان پیرامون برخی موضوعات فرهنگ سازی بشه!

همیشه برای همه در درججه دومه ، آذری ها به آذری بودنشون افتخار میکنن و بهش بها میدن چون سنت های بسیار شیرینی دارن ، و بدون این سنت ها زندگیشون خیلی از خوشی ها و دلخوشی ها رو نخواهد داشت.

15.روابط دختر پسر رو در ارومیه رو چطور می بینی؟دید مردم دمکراتیکه یا متعصبانه!

مثل همه جای ایران ، یه نمه شل تر از یزد و سفت تر از تهران

16.اگر روزی ارومیه زندگی نکنی کجا دوست داری بری؟

تبریز رو داخل خیلی دوست دارم

18.سنترال چه کمکی بهت کرده؟و چقدر توش پیشرفت کردی؟

اینجا وزنه های سنگینی داره ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم.

19.چی تو سنترال آزارت میده؟

فعلا هيچ چيز

20.و یک سوال خاص! گهگاهی نام منحوس و متعفن پان ترک های تجزیه طلب رو می شنوم! به عنوان یک اذری اینها اصلا نفوذی در توده عامه مردم آذربایجان دارند؟

به شدت قشر رادیکالی میباشند ، جوونهای 15 تا 20 ساله غیر مذهبی که عرضه ای برای افتخار کردن ندارند گیر دادن که ما تورکیم!

تو قضیه روزنامه ایران تو ارومیه ملت بد زدن تو پرشون ، من خودم فکر نمی کردم هنوز هم از اون اتفاقات زمان انقلاب بیفته اما افتاد و ملت بد خفشون کرد ، البته الان خبری ازشون نیست ، توسایتا زبونشون بلنده .

اینو یه نفر یه جا تو سنترال مطرح کرد من هم می خواستم اینو بگم که نشد ،

حکیمانه ترین حرف رو در مورد این اراذل اقا زدن که گفتند شما کاریتون نباشه اذربایجان خودش مسائل رو حل میکنه ،

الان هم من با تمام ارادت و احترامم به تو میلاد جان یا هر کس دیگه ای میگم ، سرکشی جوونهای ایل من ، فقط و فقط به خودم مربوطه ، مسئولیت جمع کردنشون با منه و اصالتم ، احدی حق نداره ایل من رو به حساب این سر کش ها بگیره ، ایران از اذربایجان تاریخش رو بدونه و قزلباش بودنش رو و لاغیر.

مرتضی و پشیمانی!

من هم ي ان دانم و ستار من...

مرتضی و دل شکسته!

اسمون

مرتضی و دل خوش!

فقط به خدا

مرتضی و خنده!

كم پش مياد تو صور ت ،‌

اما تو خلوتم چرا زياد

مرتضی و گریه!

تا به حال غريبه نديده

مرتضی و نگاه پدر!

نگراني

مرتضی و نگاه مادر!

محبت

مرتضی در مکه

روضه اقا ابا عبد الله

مرتضی در نجف

اينقدر مرد هستم كه اينجا باشم؟

مرتضی روزه بدون سحری!

پيش مياد

مرتضی و افطار دیر هنگام!

بازم پيش مياد

مرتضی و شام غریبان!

نماز بي قيام

مرتضی و شب احیا!

شب رو سياهي ها

مرتضی و دیدار رهبر

نمي تونم خودمو سرد نگه دارم

مرتضی و دیدار دکتر...

طلبكاري

مرتضی و دیدار مهندس...

اغوشي باز و زدن حرفهايي كه نمي خوان بشنوه

مرتضی و ایرباس

وينگلت

مرتضی و بویینگ

مش زدن 747 با يك دهم

مرتضی و اف 14

هاد

مرتضی و صاعقه

جهت دهنده بر دار رانش

مرضی و نیروی هوایی ایران در 5 سال بعد

خريدهاي خيلي بزرگ

مرتضی و خلبانی

لوپ

مرتضی و ناخدایی

غروب دريا

مرتضی وعشق یعنی دل سپردن در الست از می وصل الهی مست مست

خانوم ،‌ارباب

مرتضی و ممد نبودی ببینی!

نماز شكر

مرتضی و دل پریشانم که از...

دايره هاي تو در تو

مرتضی و ترانه موسوی

تحقيق

مرتضی و ندا

تاسف
و فكر كردن به مادر و دختري كه در اغوش هم جان دادند ،‌راستي چرا اونها مظلوم نبودند؟ چرا كسي ازشون نگفت؟

مرتضی و زور زیادش

كمك

مرتضی و حس زد و خورد گرفتن

تقريبا پيش نمياد

مرتضی و داد زدن

يه حاج اقايي و ياداوري نجابت حضرت علي

مرتضی و نهایت عصبانیت

سكوت در مقابل عام

مرتضی تخلیه خشمش با اقدامی غیر منتظره!

قدم زدن تو اتاقم

مرتضی و آرام شدن و فکر کردن به اینکه کاش عصبی نمی شدم!

گذشته ها گذشته

مرتضی واقدامی ضایع بازانه و تلاش در جهت جمع و جور کردن قضیه!

چون با ديگران كمتر اصطكاك دارم كم پيش مياد اما اگه بياد سوتي محض در مشخصات يه پرندست كه با عذر خواهي جبران نميشه ( مثلا چند وقت پيش موتور اس68 رو اليسون گرفتم ،‌
نزديك بود ملت شاخ در بيارن
)

مرتضی و کلید کردن روی صحت یک موضوع!

اگه دلايلم محكم باشه ،‌ كوتاه نميام

مرتضی و آخوند ها!

اندروني

مرتضی و پاسداران!

ادماي تيز

مرتضی و بسیجیان!

محبت

مرتضی و ارتشیان!

كلمه طيبه

مرتضی و خلبانان!

تو كار نبايد گذاشت از جايگاهشون بالاتر بيان

مرتضی و متخصصان صنایع نظامی!

بفرموده

مرتضی و بیماری!
مرتضی و دندان درد!
مرتضی و دل درد!
مرتضی و کمر درد!

كلا سكوت

مرتضی کابوس!

سبب خير قدم زدن شبانه در سكوت ، و احتمالا گير دادن گشت .

مرتضی و خواب اکشن!

عوض كردن كانال

مرتضی و گم شدن در کوهستانهای اطراف ارومیه!

كردهاي خون گرم

مرتضی در بازداشتگاه!

حفظ عزت نفس

مرتضی در تهران!

اقدام به فرار در اسرع وقت

مرتضی در آبادانجلس سیتی لند

تهيه مدركي محكم از تاريخ ساخت پالايشگاه

مرتضی در دبی!

خنده به دي تو دي

مرتضی در لس انجلس!

كتابخونه دانشگاه

مرتضی در سواحل کیش!

قدم زدن

مرتضی و جت اسکی!

نگاه كردن

مرتضی و چتربازی 1
مرتضی و چتربازی 2

قبل از باز شدن چتر رو بيشتر دوست دارم

مرتضی و تذکر به فرد در حال پررو شدن!

رفتار سرد تر

از رو نرفتن فرد پررو!

ترك محل يا وانمود كردن به نبودنش

مرتضی و در قفل شده دسشویی!و توسل به تبر و پتک به علت فوریت موضوع!
مرتضی و حمام و آب سرد!

به طور معمول

مرتضی و گم کردن سنگ پا!

خريدنش

مرتضی و جنبه شوخی!

سكوت

مرتضی و جدیت محض!

در كار به طور معمول

مرتضی و شماره ناشناس!

جواب

مرتضی و sms عاشقانه!
lمرتضی و sms عارفانه!

كلا خيلي با پيامك نيستم

مرتضی و دیدن صدایی لطیف!

ميلاد جان صدا ، رو نمي بينن ،‌ميشنون

مرتضی و دیدن سیمایی جادویی!

خيلي مهم نيست

مرتضی و از کف دادن دل!

عكس مسجد الحرام تو شب

مرتضی و روز قدس!

راهپيمايي

مرتضی و احضار به دفتر رییس دانشگاه!

ترجيح ميدن ازم دور باشن

مرتضی و قاچاق!

پريديتور

مرتضی و حضور در گشت بسیج!

مردمي بودن

مرتضی و تیپ های اجق و وجق

همون سوالات خورنده روح!

مرتضی و مذاکره با عزراییل!

1-حضرت عزرائيل
2-ترس از گذشته

مرتضی و گفتگوی مسالمت امیز با منکر نکیر!

شرم

مرتضی و ایستگاه تاکسی های قبل از پل صراط!

دلهره

مرتضی و صف شفاعت

روسياهي

مرتضی و سگ
مرتضی و گربه
مرتضی و کفتر

كلا باغ وحش

مرتضی و برخورد قانونی با سوسک و موش مارمولک

از اعدام خوشم نمياد ،‌زندان ، يا شلاق

مرتضی و آخرین گریه اش(شرح ماجرا)

چند شب پيش رو تختم نشسته بودم دودوتا چهارتا مي كردم كه احساس كردم چشمام گرم شد

مرتضی و آخرین خنده اش(شرح ماجرا)

اگه منظورت لبخنده همين الان به يسري پستها

مرتضی و تونل وحشت هوایی ایران

مسافرت
مرتضی و توپولف

داون استريم پي اس -90

مرتضی و آهنگ راننده تریلی

خيلي راحت گوشام و مي بندم و ميزارم فكرم ازاد باشه

مرتضی و سرمای 30-

قابل تحمل

مرتضی و گرمای 60+

مجبور شم

مرتضی و سرگیجه از حجم سوالات!

عمرا

----------------
جریان این چیه؟

داره از وطنش پاسداري ميكنه!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

ضمن تشکر از پاسخ هاتون جناب مرتضی....اما به شدت در پاسخ هاتون منو پیچوندید!و همچنین بعضا سوالات بقیه رو...مثلا سوال اول جناب اقای جواد.
اما دور دوم سوالات در دوبخش مرتبط به سوالات قبلی و غیر مرتبط هست....
1-در مورد نیرو هوایی در جنگ گفتی ....درسته که با ایمان و رشادت جوونای ایرانی هست که یه وجب از خاک ایران کم نشده اما چون ارتش رو محمدرضا درست کرده نباید یه کلمه ازش حرف بزنیم؟فکر نمیکنید عقاید افراطی دارید؟

جایی همچین حرفی زدم ؟ همچین اعتقادی از خودم نشون دادم ؟ بله من از ارتش شاهنشاهی کم حرف میزنم ، اما از ارتش ایران نه تنها حرف میزنم بلکه بهش افتخار می کنم ، من اگه بخوام هر دقیقه از ارتش شاهنشاهی حرف بزنم باید اسطوره کشی کنم اسطوره هایی که تو جنگ جنگیدند ، باید شهداشون رو زیر سوال ببرم ، ارتش رو محمد رضا ساخت ؟ نه ، اگه ساخته بود که تو گوشش سیلی نمی زد ، همافرها ، قضیه تانکهای اصفهان ، سربازهای اسراییلی ، اذر 57 ، اینا سند شرف ارتشن ، سندی که هر موقع بخوان زیر دست بود ادمی مثل محمد رضا رو به رخش بکشند می تونه رو کنه و بهش افتخار کنه ، این ارتش از اون ادم حقوق می گرفت اما هیچ وقت سراپا رنگش نشد ، هیچ وقت ؟ ارتش شاهنشاهی چی بود ، دوران با توبیخ هاش ؟ بابایی با سر پیچی هاش ؟ اردستانی با فرار هاش؟ارتش شاهنشاهی همون ارتش شاه خدا میهن بود ( شاه بالا تر از خدا و میهن ) که جووونای این مملکتو صد تا صد تا میبست به لوله ژ3 ، همون ارتشی بود که نخاله هاش فکوری رو به کوموله تحویل دادن ، کوموله رو چه جوری میشه تطهیر کرد؟ ارتش شاهنشاهی همون ارتشیه که سرهنگهاش چیفتنای ما رو تو دشت عباس برجک میزدن ، ارتش بعث رو چه جور میشه تطهیر کرد؟ درجه دار های اون ارتش همونهایی هستن که با زدن برجک چیفتنا به صدام خدمت می کردن وقتی شهید علم الهدی به خاطر همین خاکی که الان تو با اسایش روش وایستادی با چوب و چاقو میافتاد به جون تانکهای عراقی ، تی -55 میشناسیش که؟ ، خاک ما رو حلوا حلوا می کردن ، بارها و بارها بزرگترین درجه داران اون ارتش از جمشید پور بگیر تا خدمشون کنار ژنرالهای صدام وایستادن که این خاکو به غارت ببرن؟ باید از اونها حرف بزنم؟ ارتش شاهنشاهی توجنگ اونطرف مرز بود ، رو بروی ما ، اما ارتش ایران ، ارتش اسلامی ایران ، ارتش جمهوری اسلامی ایران ، اینور مرز وایستاد ، من نمي خوام از تاريكي هايي كه دامن ارتش رو گرفته بود بگم ،‌من مي خوام از عزتش بگم ،‌از افتخارش از حلاوت مرد بودنش براي ايران ،

به نظرت ادم متحجر به همچين سوالي جواب ميده؟

2-سوال 8 من و جوابتون رو دوباره بخونید...الان ما تابوهایی داریم در جامعه مون که دربارش صحبت کردن به مراتب خطرناک تر از کفر گویی هست.به نظر شما چرا؟

ما دو چشم داريم براي اينكه با يكي خودمون رو حق ببينيم با يكي مخالفمون رو ،‌ و اونوقت ميان دو چشم ،‌حجت خدا تصميم خواهد گرفت ،

به گفتن هخا نيست اون چيزها ،‌بايد اثبات بشن

3-میدونی چرا کاشانی از شاه حمایت میکرد؟

بعضي مي گن دفع افسد به فاسد ،‌بعضي ميگن كوته فكري ، اما من ميگم بايد بودي و ميديدي چرا تبعيد شد.

4-این جملاتی از مدرس است....با توجه به اینکه این جملات در اون زمان گفته شده نظرت رو راجع بش بگو؟

از اول عمر تا به حال بسیار در بر و بحر ممالک اتفاق افتاد بود برای بنده، ولی بدن بنده به لرزه درنیامد و امروز بدنم به لرزه آمد. اشکال بر کمسیون اینکه اسم نسوان را در منتخبین برد، که از کسانی که حق انتخاب ندارند نسوان هستند...خداوند قابلیت در این‌ها قرار نداده‌است که لیاقت حق انتخاب داشته باشند، مستضعفین و مستضعفات و آن‌ها از این نمره‌اند که عقول آن‌ها استعداد ندارد. گذشته از اینکه در حقیقت نسوان در مذهب اسلام تحت قیمومیتند، الرجال قوامون علی النساء، در تحت قیمومیت رجال هستند.

1- در اینجور مواقع اصل وشان مساله رو تحقیق ، ادم ممکنه یه جا بگه دروغ خوبه ، اما این فقط اونجا صادق باشه ، باید مساله رو دید ،
2- میدونی ایرادت چیه؟ فرد و ایدئولوژی رو یکی میدونی ، خود من موقعی که به تفکر شرق نگاه می کنم ، استالین رو نمی بینم ، تمثیل رخداد اون قوانین رودر زندگی بشر می بینم ، بزرگ بودن یعنی اینکه اصل رو ببيني ،‌نه فرع رو ، دين دينه ،‌به مومنش نيست ، و براي من جالبه كه تنها راه بد كردن دين مومنه!

5-نظرت درباره این شعر چیه؟
تو جان می بخشی و اینجا.........................به فتفای تو می گیرند جان از ما

وضو بگیر ، قرآن رو باز کن ، ایات 1 تا 20 سوره بقره رو بخون می فهمی چی میگه .

6-نظرت درباره ایات عظام بهجت و منتظری و جوادی املی چیه؟

بهجت : مردی دارای کرامت ، که زمین از بالا میدید ، و به خاطر همین به راهش رسیدن خیلی سخت بود
منتظري :نمونه اي از درسهايي كه انقلابما به دينداران ميده
جوادي املي ،‌اونچه عوام ميبينند ،‌تائيد گهگدار هاشميه ،‌اونچه من ميبينم مردي بزرگه كه زماني زيبا كلام رو رنده مي نمود

7-به نظرت دوران ساسانیان در ایران و قرون وسطی در اروپا و زمان حال در ایران چه وجه مشترکی دارند؟

هيچي

8-از اون جاییکه مجری محترم جناب میلاد از صبح 23 خرداد سوال کردم فکر میکنم من هم حق دارم از دو هفته قبل از 22 خرداد صحبت کنم!به نظرت چرا نباید همیشه اون جور ازادی در کشور باشه؟

چون دشمن داریم و ایسن دشمن کثیف به هر رذیلتی برای تسلط متوسل میشه ، لازم باشه همن الان یه 28 مرداد دیگه برا ربع پهلوی میندازن ، مردم ما اگه بخوان پیشرفت کنن هر روز نمی تونن برای طمع قدرت دیگران هزینه بدن ، البته هر از چند گاهی این باز شدن فضا برای محک نظام مفیده ، چیزی که هیچ جای دیگه نمی بینی

9-با همون نگاه اول این حروف رو از هم جدا کن و معنی کن
godisnowhere

اقرب من حبل الورید

10-مطلق یعنی چی؟

ذات و مصداق عینی نیکیش خداست.

11-نظرت در باره تخت جمشید چیه؟

یه کاخه و چیزی بیشتر از اونکه یه کاخ میتونه کسب بکنه کسب نکرده

12-نظرت درباره اهرام مصر چیه؟

مقبرن و چیزی رو کسب کردن که مقبره ها می کنند.

13-چرا این پان ترکیسم ها این قدر از کوروش بدشون میاد؟

پان تركيست البته ،

ولشون كني با خودشونم مشكل دارن بيخيال

14-به نظرت چرا فارس ها ادبیات فارسی در مدرسه میخونن اما ترکها ادبیات ترکی نمیخونن؟

به همون دليلي كه فارسها سعي مي كنن انگليسي ياد بگيرن ،‌اين براي تو تهراني خيلي ملموس نيست بايد تجربت رو بيشتر كني

15-اگر مسلمونا متحد بودن و یه رهبر داشتن چه واکنشی به کشتار مسلمونا باید انجام میداد؟

امام گفت، كافي بود نفري يه سطل اب رو ظالم بريزن

16-میشه از نکات مثبت رضا شاه بگی؟

سختكوشي رو من درش مثبت مي بينم ،‌در وران فرودستيش براي پيشرفت ميشده كه روزها در اصطبل ژاش توي پوتين باشه به خاطر همين گاهي دانه هاي ريز داخل چكمش از عرق و حرارت پاش جوانه مي زدند ،‌اما حيف كه اون تلاش منجر شد به مسجد گوهر شاد ،‌و تمام فسادهايي كه در محاكمه هاي سالها 20 تا 23 در دادگاههاي پسرش افشا شد

17-میتونی از نکات مثبت ناصرالدینن شاه بگی؟

كلا مزخرف ترين پادشاه ايران بود ( ببخشيد از صراحت ) اما بعضي حاضر جوابي هاي او و بهار رو خودم خوشم مياد.

پويان جان ،‌

فلسفه صندلي داغ اينه كه ادما خودشونو محك بزنن و دوستيشون با ديگران محكم تر بشه ،

تا موقعي كه بپرسي به رسم ادب جواب ميشنوي ،

اما فكر نمي كنم ،‌محاكمه من و عقايدم به دست اعضاي يكي از سايتهاي ديگه كمكي به رسيدن به اين دو هدف بكنه

انتخاب با خودته
تصویر
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

جناب مرتضی اگر با پرسش هام باعث ازردگی شما شدم از شما عذر خواهی میکنم....از اینکه به رسم ادب هم پاسخ دادید تشکر میکنم.
اما از اونجایی که گویا اینجا پست در صندلی داغ با زیر 5 سوال اعدام داره مجبورم در ادامه این پست 5 سوال دیگه بپرسم.عذر میخوام.
در ضمن در مور مدرس که منبع هم خواسته بودید میتونید به کتاب ((نظام سیاسی و دولت در اسلام )) اقای داود فیرحی چاپ اول مراجعه کنید.صفحه 227 و 228.
1-به هوانوردی غیر نظامی بیشتر لاقه دارید یا نظامی؟چرا؟
2-به کدوم یک از طیاره های نیرو هوایی علاقه دارید؟(چه فایتر چه کارگو)
3-کتاب پول خون خاطرات اری بن مناشه که در رابطه با ماجرای ایران کنترا هست رو خوندید؟
4-صاعقه دستاورد بزرگی بود...درسته؟ولی قبول داری عوام فریبی در موردش میکنن؟اصلا میشه یکم از حرفهای دلت رو در مورد این جنگنده یزنی؟
5-به نظرت الان کشوری هست که "داد گاه"(محل عدالت) داشته باشه؟
6-در اخر این سوال رو باید میپرسیدم....ایا بعد از این پرسشها نظرت در مورد من تغییر کرد؟میشه با صداقت کامل و رک گوی نظرت رو درباره من تا اونجایی که میشناسی شرح بدی؟
--------------
اگه اذیت شدی به رسم گذشت منو ببخش...که میگن بخشش از بزرگانه.
از مدیریت صندلی داغ جناب اقای میلاد هم تشکر میکنم.
به امید روزهای بهتر
در پناه اهورا مزدا....سرفراز باشی.
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت

هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

دوزخ از تیرگیء حال درون تو بود

گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

درود بر مرتضی تصویر

فکر میکنم به سوالتم خیلی سریع جواب دادی, البته به 313 بودن و شوخی ها هم اعتنایی نکردی و خیلی رسمی مساله رو دنبال کردی . این خیلی خوبه و ما هر طوری که مهمانمون بخواد هستیم. تصویر تصویر
البته من حتم دارم ( اگر شماره شناسنامه نباشه) 313 ارتباط مستقیم به یاران امام دوازدهم(ع) داره, شاید دوست دارید که جزو یکی از یاران حضرت(ع) باشید؟ آیا اینطور هست؟ اگر هم خصوصی هست به هیچ عنوان دخالت نمکنم و حرفم رو پس میگیرم!

8 سوال پایانی ....

1- آنچه که خداوند انجام میدهد عدل است و یا اینکه خداوند بر اساس عدل حکم میکند؟ (فکر میکنم بتونی پاسخ بدی)

2- نظرت در مورد اهانت بعضی همقطاران بسیجی یا شایدم بسیجی نما به خلفای اهل سنت چیه؟

3- عجیب ترین و یا زیبا ترین و یا ترسناک ترین خوابی که تا به حال دیدی چی بوده؟

4- چند نکته قابل توجه از سوره بقره تا آیه 126 به دوستان بگو؟ هر چند تمام قرآن قابل توجه هست اما چند تاشو برای دوستان بنویس (چون من فعلا تا اینجا رسیدم/ واقعا جواب بسیاری از سوالات در قرآن هست/ واقعا شگفت انگیز است)

5- توان نیروی هوایی این کشور ها در چه اولویتی هست؟ برامون به ترتیب قدرت و توانایی بنویس.

ترکیه- عربستان سعودی- اسرائیل- پاکستان- ایران- امارات عربی متحده

6- بر فراز آسمان چون عقاب و یا در اعماق اقیانوس چون ماهیان, چه تحلیلی از این چند تا کلمه میتونی داشته باشی؟ یا چه چیزی در این مورد به ذهنت میرسه؟

7- تفاوت و یا تشابه دیدگاه های یک واقع بین نسبت آینده مبهم و یک نا امید نسبت به آینده مبهم در چیه چیز هایی هست؟

8- به نظر شما بدترین غضبی که خداوند ممکنه نسبت به بنده اش داشته باشه چی هست؟ فقط نظرتون رو بیان کنید.

متشکرم. خدانگهدار شما تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

1.به نظر شما یک ظالم تا چه زمانی میتونه به ظلم خودش ادامه بده؟

اگر ظالم باشه ، تا زماني كه مظلوم سكوت كنه
2.راستی توی پاسختون به اعراب و ویرانی ایوان مداین و عراق فعلی اشاره کردی، میشه این واقعه رو کوتاه شرح بدی؟

شرح كامل اين واقعه رو مرداويز عزيز در انجمن ذكر كردند ، كه من جاهاييش رو قبول ندارم ، اما مي تونيد به همون تاپيك مراجعه كنيد
3.فاصله طبقاتی در جامعه ی خودمون رو چطور میبینید؟نسبت به 30 قبل چطور؟ به معیار هایی که امام فرمودند رسیدیم؟

من سي سال پيش نبودم ،

اما خانواده من يه چينش خاص داره كه از يك طرف به افسرن نيروي هاي مسلح شاه و سرهنگ هاي گارد جاويدان ميرسه و از طرفي به يك سلسله طويل از مردم عادي كشاورز و روحاني ما به اونچه امام مي خواست نرسيديم ،‌نه ،‌اما نسبت به سي سال پيش و اختلاف طبقاتي اون زمان خيلي پيش رفتيم.
4.شما با این حرف چقدر موافقی:(ایران=تهران)

از هيچ منظر و ديدگاهي صحيح نيست
5.نظرت رو راجع به فردوسی حکیم منجی و پدر ایران بگو لطفا.

اونچه در تلوزيون ازش ميشنويم خيلي خوبه ،‌اما من اونچه كه از اشاره برخي منابع بهش ميدونم خيلي بهم اجازه نميد در موردش صريح صحبت كنم چون فكر مي كنم اطلاعاتم در موردش كامل نيست
6.نظرت راجع به ای سخن محمدرضاشاه که میگه:(هر کس وضع موجود را دوست ندارد یک ویزا بگیرد و ایران را ترک کند) چیه؟

از پهلوي نبايد انتظار ازاده منشي ،‌سياست مداري تعقل يا چيزهايي از اين دست رو داشت،‌ اين يه عبارت معروف ازشه اونچه كه بسيار ازاده دهنده تر از اين ميتونه باشه ديدن سخنراني محمد رضا در مورد انقلاب سفيد در مجلسه ،‌پيشنهاد ميكنم متن حرفهاش يا فيلمشو گير بيارين وببينين
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

1-بو دنیادا گوزلیکلری نمنده گوروسوز؟؟

اگر ترجمش نكنيم حق بسياري از دوستان غير اذري مون رو ناديده گرفتيم.

ف : زيبايي هاي اين دنيارو در چه چيزي مي بينيد

بيدل دهلوينين بي منشه وار كه ديري اللهين هر خلقته ازونه بير خاص جوره گشه ليقي وار من بونا اعتقاديم وار كه زنديگانيخين فلسفسه گوزليخ ياراد ماخداده و اللهين چه مادي و چه معنوي يادمالخلاره هرسين اوزونه بير خاص جوره گشه ليخي وار به شرطي كه بيز اليه بيلخ او گشه ليخه گورخ

ف: بيدل دهلوي منشي داره كه ميگه هر صنعت خداوند متعال براي خودش زيبايي خاصي داره ،‌به نظر من فلسفه زندگي بوجود اوردن زيبايي هاست و هر صتنعت خداي متعال چه معنوي ( مثل عشق يا خشم ) و چه مادي زيبايي خودش رو داره به شرطي كه ما بتونيم ببينيمش
2-نجور اولار هم بو دنیانین سعادتینه یتیشخ هم آخرتین؟؟

ف: چه طور ميشه به سعادت دنيا و آخرت رسيد ؟

بي كلامدا اللهين يولينان ،‌هرچن بعضي ير لرده چتينده و ادام احساس الير دونيوي سعادتينه يتيشمير ،‌اما اخرده حتميتينا نتيج بشده

ف: در يك كلام با راه خدا ،‌شايد بعضي جاها سخت باشه و ادم اساس كنه سعادت دنيوي رو از دست ميده اما در اخر حتما نتيجه بخشه
3-سیز چوخلی پژوهش ایشلرینده موفق اولیبسیز بو موفقیتین رمزین نمنده گوریسیز و بیزلره نه توصیه ای واریزده؟؟

ف: شما در امور پژوهشي موفقيت زيادي كسب كرديد ،‌رمز موفقيتتون رو در چي مي دونين و به ما چه توصيه اي داريد ؟

موفقيت كه يوخ اما اللهين لطفينان اليه بيلميشم او ايشلر كه وظيفميده انجام ورم ،‌اليه بيلميرم بيزاد ديم منيم ازلي تجربم بوده كه زندگانيخ دا بي خاص هدفينن و پشتكارينان و اللهين توكلينان ادام اوزادا كه ايستير يتيشه بيلر

موفقيت كه نه اما ،‌به لطف خدا تونستم وظايفم رو انجام بدم ،‌نميتونم چيزي بگنم ،‌اما تجربه اندك من از زندگي اينه كه ادم با يه هدف مشخص ،‌ پشتكار و توكل به خدا مي تونه به اون چيزي كه ميخواد برسه
4-چگونه با سی سی آشنا شدید؟؟

قبل از عضويتم هر از چندگاهي سر ميزدم به خاطر بعضي مطلب ،‌ اما (‌نميدونم باعث شرمنئدگيه يا نه ) ولي ورجه وورجه هاي ميلاد تو نت من رو با سنترال اشنا كرد به خصوص تاژك موج در ايرو
5-ارزشمندترین چیزی که در حال حاضر در زندگیتون دارید؟؟

معنوي ، يه ذره شرمي كه از خدا دارم و مادي ساعتي كه هديه مادرمه
6-چه طور میشه آدما خیلی راحتر به خدا نزدیک بشند؟؟بیشتر دنبال چه چیزهایی باشیم تا به این مهم دست پیدا کنیم؟؟

من خودم براي اينكه لطف خدا رو بهم بدونم به گناهام نگاه ميكنم ،‌و احاديث و روايات و اياتي كه براي بخشش از سوي خدا وجود داره ،‌ تر كيب اين دو بهم مي فهمونه كه خداوند به بندش چه عشقي داره و اين عشق هم ربطم رو با خدا عابد و معبود تر ميكنه و هم كسئوليتهام رو بهم ياد اوري مي كنه
7-رنگ کلمات زیر:
خدا

رنگ اسمون
صلح

قرمز ،‌رنگ خون
مرگ

پل خاتون در خوي رو به يادم مياره ،‌اجري
امید

سبز ،‌رنگ دستار اقا
زندگی

ابي
پرنده

سفيد
سوسک

قهوه اي
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود بر جناب Morteza313

وقتتون بخیر تصویر

خیلی خوشحالم که از همه قشری روی این صندلی می شینن
صندلی داغ در حد خودش تجربه جالبی شده
از اونجایی که بدست آوردن تجربه درست برای من که همیشه قیمت زیادی داشته این یکی تا حدودی با قیمت کمتری داره بدست می یات و از این بایت خرسندم
جناب  Morteza313  مشخصه که شما اساساً سنگر عقاید و نظرات رو حفظ کردید و با سخت ترین حملات هم نیز راضی به ترکش نیستید ....خوبه خیلی خوبه تصویراما.... تصویر
اما برمی گرده به این که در بعضی مواقع سنگر را اشتباه می ریم
که با اجازتون در ادامه این مسئله رو روشنتر می کنم

این نظراتتون برام جالب بود
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9-به نظرت کسی که کارت بسیج داره بسیجیه یا بسیجی تعریفی دیگه داره؟

بسیجی یعنی عضو لشگر مخلص خدا بودن

هر آنچه اگر در راه خدا باشه حتماً به نتیجه مطلوبش نائل می شود بسیج یعنی سامان، آماده سازی اما بعضی از بسیجان روش ساماناشان از هدفشان دور شده به نوعی هدف مقدسشان وسیله را توجیه کرده است اما در کل با هدف مذکورتان بی شک قابل احترام است

[COLOR=#548dd4]عین و شین و قاف را در دو عالم تفسیرنیست ،   

......تصویر

[COLOR=#548dd4]ججاب  
 [COLOR=#548dd4]عزت   

من نیز به عنوان یک دختر کاملاً موافقم

این نظراتتون برام جای سوال ایجاد کرد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10-چرا غرب پیشرفت و ایران عقب موند؟
حاصل این همه پیشرفت چی میشه ؟ نیچه ؟ فروید؟

از نظر من این جا دقیقاً مصداق حفظ سنگر اشتباه است تصویرتصویرتصویر 

جداً چقدر در رابطه با فروید می دونید؟
من رشته ام روان شناسی
و می تونم بگم روان شناسی مدیون دو نفر است
1) فروید 2) پیاژه
کمک های فروید به روان شناسی یعنی ساختن ستون برای روان شناسی
من نمی دانم اگر فروید نبود و ناهشیار را اینچنین روشن نکرده بود آینده روان شناسی به کجا سوق داده می شد و شاید هم ادامه داده نمی شد
اگر که نظرتون به دلیل آن نظریه معروفش است باید بگم که اون رو اصلاح کرد و اعتراف به اشتباهش نیز کرد اما من نمی دانم چرا بسیاری از افراد فقط به یک بعد قضیه را نظر دارند تازه بعدی که به وسیله خودش نقض شده
حالا نظرتون چیه ؟

5- نظر شما راجع به اشتغال زنان چیست؟ آیا با توجه به اینکه کمکی به خانواده هست و در طرف دیگر توجه به یک سری مسائل مثل خانه و خانواده از دست میرود چیست؟

شان زن اینه که براش فراهم کنند اونچه رو که بهش نیاز داره ،

نشان دهنده احترامی است که به زن می گذارید و این بسیار خوبه اما به نظرم درون مایه تفکرتون رو تشکیل میده خواهش می کنم بیشتر در رابطه با این نظرتون توضیح دهید تصویر

[COLOR=#0070c0]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

دیگر سوالاتم تصویر

1) انسان حیوان اجتماعی است یعنی چه؟

2) چقدر این مثل را قبول دارید
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

3) نظرتون در رابطه با روان شناسی چیه ؟ نکنه حالا که فهمیدید که یکی از ستون هاش فروید است ...؟؟؟تصویر

4) آگاهیتون نسبت به روان شناسی علمی بیشتر است یا غیر علمی ؟ ( که در صندلی MAHSHID -BANOO شرح داده شد)

5) در کشور ما روان شناسی علمی بیشتر رایج است یا غیر علمی ؟

6) تازگی ها یکی از دوستانم که رشته اش حقوق بود می گفت که آمار خودکشی دختر ها در رشته حقوق بالاست...!!! به نظر شما چرا؟

7) به نظر شما حقوقی که در کشورمان برای زنان تدوین شده است منصفانه است ؟ آیا حق واقعی داه شده است ؟

8) حکم جدید را می دانید فکر می کنم تصویب نیز شده است ( شاید متأسفانه بسیاری از آقایون رو شاد کنه)
که مردها دیگر نیازی به اجازه از همسر سابقشان برای ازدواج مجدد ندارند و همین که بتوانند تأمین کنندشان مهم است
آیا این منصفانه است ؟ حق یک زن در اینجا رعایت شده است؟

9) خوب در این صورت دختر با چه تضمینی اعتماد کند؟

10) آیا تنها توکل به خدا و توجه با ایمان و تقوای طرف مقابل کافی است ؟

11) خوب به نظر من اینه که تنها راه ممکن اینه که دختر حق طلاق را بگیرد ( بالاخره احتیاط شرط عقل است ) نظر شما در این رابطه چیست ؟

12) اگر روزی دختری که انتخاب کرده اید بخواهد حق طلاق را بگیرد ( بنا به دلایل بالا ) برخوردی که با او دارید چیست؟

13) تازه لازم به توجه است که در پشت حق طلاق برای زن در حقیقت حقی برای زن نیست بلکه وکالت مرد با خانم است می بینید تازه اینجا نیز حقی برای زن قائل نشده اند چرا؟

میگن در خارج با زن مثل یک کالا برخورد می کنند اما با این حساب با حکمی که در کشورمان داده شده است ( در بالا شرح دادم ) از نظر من زن رادر اینجا اصلاً به حساب نیاورده اند و نمی بینندش که بخواهند برخوردی با او بکنند

حداقل در خارج آن خانم اگر بخواهد رفتاری می کند که به مانند کالا با او برخورد نکنند ( جدای از قوانینی که به نفع زن وضع شده است ) اما در اینجا این خانم هر کاری بکند چپ، راست، بالا، پائین، هیچ راهی ندارد چون این قانون است و بس

حالا نظرتون چیه ؟

اینه شأن زن ؟

متاسفانه قوانین مرد سالاری داریم تصویرتصویرنه؟

حالا دوباره نظرتان رو نسبت به خودکشی در دخترانی که رشتشون حقوق است بگید ؟ ( البته قبول دارم این راه حل بسیار غیر عاقلانه ای است ولی اصل مطلب را توجه کنید)

14) من خود شاهد نمونه هایی بوده ام که در ایمان و تقواء ظاهری طرف مقابل ( منظورم آقا) هیچ شکی نبوده است اما باز به طلاق کشیده شده است و مرد او را طلاق نمی دهد ؟ خوب با این حکم های جدید و حق طلاق مرد یک خانم باید چه کند ؟

15) شاید بگید ایمان و تقوا طرف ظاهری بود باید باطنی باشد یک دختر که می خواهد به صورت کاملاً سنتی و آنطور که اسلام می گوید ازدواج کند چطور می تواند در آن چند جلسه به ایمان وتقوای واقعی آن مرد پی ببرد؟

اینجانب به عنوان یک دختر که به توکل به خدا ، ایمان، تقوا، کتاب خدا و این طور مسائل کاملاً اعتقاد دارم به راه چاره ای نرسیده ام و متأسفانه فعلاً فایل ازدواج را برای خود بسته ام چاره چیست ؟ جداً با توجه به طلاق های رنگ به رنگ و از همه رنگ و از همه قشر و حکم های جدید چاره برای یک دختر در این کشور اسلامی چیست؟
تصویر

با عرض پوزش اگر سوالاتم را با صراحت پرسیدم تصویر ( فکر کردم که بی شک شما جواب قانع کننده ای داشته باشید )

با تأمل به عکس زیر پیشنهاد می کنم که حال و هوا را کمی آرامش بخش تر کنیم

تصویر

با تشکر از پاسختان تصویر

آرزوی روزهای پر باری را براتون دارم

تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 135 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار

پست توسط nodet »

با سلام ....تصویر

چند سوال پایانی...!

-------------------------------------------------------
1-آیا از دانشگاهتون راضی هستید؟؟فکر میکنید مدرک کارشناسی دانشگاه ارومیه در رشته هایی چون "برق،مکانیک"چقدر معتبر باشه؟؟

2-از الان در فکر ارشد هستید؟؟چه تدبیری برای آینده ی تحصیلی و علمی خودتون دارید؟؟

3-الان که در ایام تعطیلی دانشگاه ها هستید چه فعالیت هایی برای اوقات فراغتتون میکنید؟؟

4-به نظرتون فرق آینده ی کاری خانم و آقای مهندس و دارای مدرک لیسانس چیست؟؟تو رشته های فنی کدوم ارجحیت دارند؟؟

5-آیا از نحوه ی تدریس و جو حاکم بر کلاس های غیر عمومی دانشگاهتون رضایت دارید؟؟(به طور کلی)
----------------------------------------------------
6-متولد کدوم ماه هستید؟؟چه ماهی رو بیشتر از همه دوس دارید؟؟

7-بهترین خاطره ی تحصیلی خودتون رو در مدرسه و یا دانشگاه برامون تعریف میکنید؟؟

8-احساسی دارید مبنی بر اینکه در بیشتر مسائل خودتون مستقل میتونید تصمیم بگیرید یا ترجیح میدید خانواده حتما نظر بدهند؟؟

9-زیباترین منطقه یا خیابان ارومیه از دید جنابعالی؟؟

10-نام بهترین معلم زمان دبیرستانتون ؟؟

11-راز دلتونو بیشتر به چه کسی میگید؟؟بیشتر حرف دلتون رو ابراز میکنید یا پنهان؟؟بزرگترین راز زندگیت رو به کی گفتید؟

12-نظرتون در مورد جمله ی زیر:

* * * *آبی تر از آنیم که بیرنگ بمیریم* * * *
----------------------------------------------------
در عرصه ی زندگی و تحصیل موفق باشید.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام دوستان :razz:
Morteza313, جان سلام :D :razz:

اگر اجازه بدید مزاحم وقت ارزشمندتون بشم و چند سوال رو مطرح کنم . :D

- مرتضی جان عبادت و بندگی واقعی خدارو در چه میبینی ؟
- هرکسی در زندگی در برخورد با مکان خاص - در زمان یا موقعیت خاص - یا حتی در مواجه شدن با چیز خاصی بیش از همه یاد خدا می افته و پی به وجود خدا میبره . شما چطور ؟ چه چیز بیش از همه شما رو یاد خدا می اندازه ؟
- مرتضی جان , در مواجهه با افرادی که عقیده و تفکرات متفاوت یا حتی مخالف با تفکرات شما دارند چطور برخورد میکنی ؟ ( ایا سعی در تحمیل یا شناسوندن فکرت به اونها میکنی ؟ ایا حاظر به اشنا شدن با فکر انها هم هستی ؟ )
- مرتضی جان , اگر خدا هم به سادگی انسانها در مورد انسانها قضاوت میکرد .................. ؟ ( به همون سادگی که من در مورد لنین , داروین یا خلخالی قضاوت میکنم و به همون سادگی که ........درمورد تیمسار جهانبانی ........... )
- مرتضی جان , اگر زمانی مسئولیتی به عهده شما باشه و شما متوجه این بشید که قدرت انجام صحیح این مسئولیت رو دارا نیستید و یا حتی فردی تواناتر از خودتون رو برای انجام مسئولیت سراغ داشته باشید ( البته با این فرض که کسی به ناتوانی شما خورده نمیگیره و مسئولیتی که بر عهده شماست منافع فراوانی براتون به همراه داره ) ایا صادقانه حاظر به کناره گیری از مسئولیت و واگزاری اون به فرد تواناتر هستید ؟

از اینکه با سوالاتم مزاحمتون شدم عذرخواهی میکنم . :D
برای شما ارزوی سلامتی و موفقیت رو دارم . :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

و سلام و درود خدا بر تمام بندگان صالحش من جمله تو سامان عزيز :

البته من حتم دارم ( اگر شماره شناسنامه نباشه) 313 ارتباط مستقیم به یاران امام دوازدهم(ع) داره, شاید دوست دارید که جزو یکی از یاران حضرت(ع) باشید؟ آیا اینطور هست؟ اگر هم خصوصی هست به هیچ عنوان دخالت نمکنم و حرفم رو پس میگیرم!

کاملا درسته ،‌بودن جزو اون بزرگان که يک روياست ، اما تو اين 313 نفر مي دونستي که اکثرا ايرانين و 10 نفر نزديک به اقا و اون کساني که در واقع کابينه و صحابه اصلي اقا هستند همه بلا استثنا ايرانين؟ اين عدد ترکيبي از افتخار ملي و مذهبي منه

- آنچه که خداوند انجام میدهد عدل است و یا اینکه خداوند بر اساس عدل حکم میکند؟ (فکر میکنم بتونی پاسخ بدی)

بر ميگرده به توحيد صفاتي خداوند ،‌عدل صفت ذات اقدس باري تعالست و صفات خداوندي عين ذاتش خداوندي هستند ،‌ پس عدل و ارداه خداوند يکيه و جدا نيست

2- نظرت در مورد اهانت بعضی همقطاران بسیجی یا شایدم بسیجی نما به خلفای اهل سنت چیه؟

خود من وقتي ميبينم عزيز ترين و نجيب ترين زنان عالم از سر غيرت با پهلوي مجروح در مسجد براي نفرين تهديد به برداشتن حجاب از سر ميکنه و علي ابن ابيطالب (ع) عذاب رو اونقدر نزديک ميبينه ،‌نمي تونم بي تفاوت باشم ،‌ولي شيعه بودن سخته و سخت يعني اينکه تو دوراني که دوشمن داري اگه برادر سنيت بي غرض به صورتت سيلي زد روي ديگه صورتت رو بر گردون.

3- عجیب ترین و یا زیبا ترین و یا ترسناک ترین خوابی که تا به حال دیدی چی بوده؟

خواب حضرت علي اصغر رو در دوران کودکي

4- چند نکته قابل توجه از سوره بقره تا آیه 126 به دوستان بگو؟ هر چند تمام قرآن قابل توجه هست اما چند تاشو برای دوستان بنویس (چون من فعلا تا اینجا رسیدم/ واقعا جواب بسیاری از سوالات در قرآن هست/ واقعا شگفت انگیز است)

براي من جالب ترين نکته شايد ترجمه ايه دوم سوره بقره هست ،‌ترجمه اين ايه رو با اونچه در مراجع تفسيري مثل نمونه و الميزان اومده مقايسه کنيد ،‌به عمق و عظمت قران پي خواهيد برد.
5- توان نیروی هوایی این کشور ها در چه اولویتی هست؟ برامون به ترتیب قدرت و توانایی بنویس.

ترکیه- عربستان سعودی- اسرائیل- پاکستان- ایران- امارات عربی متحده

توان هوايي از چه لحاظي ؟ اگر توان موشکي ( پدافندي و افندي) رو هم حساب کني با فرمول ميشه اثبات کر تو ژدافند يا افند موشکي ايران اولين کشور منطقست ، ولي اگر منظور اون بخشي از قدرته که وابسته به هوا پيماهاست:

اسراييل ،‌ايران ،‌ترکيه ، عربستان ،‌ پاکستان ،‌امارات
يه مقدار به ضعم بعضي دوستان مثلا جلو تر بودن ابران از ترکيه عجيبه ولي به عنوان مثال ميشه به اين دليل اشاره کرد تو عملياتهايي که سالهاي 2003 تا 2005 تو مناطق مرزي اذربايجان غربي و ترکيه انجام ميشد ،‌ترکها رسما و علنا کم اوردن و ما در تابستون به راحتي مي تونستيم فانتومهاي نوژه يا تايگر هاي تبريز رو ببينيم که با بمب هاي خوشه اي يا هدايت پذير و البته ماوريکها به ضيافت پ ک ک مي رفتند .

6- بر فراز آسمان چون عقاب و یا در اعماق اقیانوس چون ماهیان, چه تحلیلی از این چند تا کلمه میتونی داشته باشی؟ یا چه چیزی در این مورد به ذهنت میرسه؟

ايده آليسم يا رويا
7- تفاوت و یا تشابه دیدگاه های یک واقع بین نسبت آینده مبهم و یک نا امید نسبت به آینده مبهم در چیه چیز هایی هست؟

هر دو اونچيزي رو مي بيننن که ميخوان ببينند ، اينده به طور معمول ترکيبي از اميد و ياسه

8- به نظر شما بدترین غضبی که خداوند ممکنه نسبت به بنده اش داشته باشه چی هست؟ فقط نظرتون رو بیان کنید.

بي مهري ، مي گن در روز جزا سخت ترين عذاب خداوند روي گردوندن از بندگان گناهکارشه
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

جناب مرتضی اگر با پرسش هام باعث ازردگی شما شدم از شما عذر خواهی میکنم....از اینکه به رسم ادب هم پاسخ دادید تشکر میکنم.
اما از اونجایی که گویا اینجا پست در صندلی داغ با زیر 5 سوال اعدام داره مجبورم در ادامه این پست 5 سوال دیگه بپرسم.عذر میخوام.
در ضمن در مور مدرس که منبع هم خواسته بودید میتونید به کتاب ((نظام سیاسی و دولت در اسلام )) اقای داود فیرحی چاپ اول مراجعه کنید.صفحه 227 و 228.

خیر بنده منبع نخواسته بودم ، امثال این حرف رو زیاد از ایشون و برخی شنیده بودم ، اما در مواردی شان ادای قابل قبولی داشتند.
1-به هوانوردی غیر نظامی بیشتر لاقه دارید یا نظامی؟چرا؟

نظامی ، چون حوزه مانور افکار و ایده ها درش خیلی بیشتره

2-به کدوم یک از طیاره های نیرو هوایی علاقه دارید؟(چه فایتر چه کارگو)

فایتر: تایگر رو می پسندم چون اوعجوبه دنیایی مهندسی هوا فضاست
کارگو: از اون کاربیو نمایشگاه هوایی خیلی خوشم میاد

3-کتاب پول خون خاطرات اری بن مناشه که در رابطه با ماجرای ایران کنترا هست رو خوندید؟

از این دست کتابها کم نیستند ، مثلا خاطرات یک پاسدار ، هر کتابی چه این وری چه اون وری رو قبل از خوندنش به نیتش شک کن ، البته کتابهایی هم هستند که به نیت ذهیت سازی نوشته نشدن ، من خاطرات علی شهبازی محافظ شاه که در سوئیس منتشر شد رو توصیه میکنم و همینطور خاطرات اسد الله اعلم ، اگه بدید رخدادهای جاری جامعه بهشون نگاه کنی و البته امیال شاهانه نگارنده رو هم در نظر بگیری خیلی چیزها رو می تونی بفهمی.

4-صاعقه دستاورد بزرگی بود...درسته؟ولی قبول داری عوام فریبی در موردش میکنن؟اصلا میشه یکم از حرفهای دلت رو در مورد این جنگنده یزنی؟

از بزرگ یه خورده اونور تر ، خوب حتی متعصب ترین شاه پرست ها هم واقعا نمی تونن ادعا کنن ما 30 سال پیش دانش و مهندسی هوا فضا رو داشتیم ،میگن اف 16 ولی اف-16 دانش هوا فضا نبود در اون شرایطی هم که اونا میگن یه مونتاژ ساده بود که علم تو این کشور نمیاورد و علم ما هم درش دخیل نبود ( که حالا اصلش هم خیلی خفت بار تر از اینه ) اما امروز که می بینیم خیلی راحت با تمام سیستمهای پایداری و ایرودینامیک یه پرنده بازی میشه واو ن پرنده می تونه رو محیطهای غیر نظامی پرواز کنه ، خوب این کار خیلی بزرگیه.
اما در مورد عوام فریبی ، نه نظرز من این نیست ، یه مورد روبررسی کنیم ، در مورد صاعقه یه بار یه خبر گذاری شیر پاک خورده ای گفت که فلانی گفته صاعقه از اف-18 بهتره ، در صورتی که اون ادم گفته بود صاعقه توانایی هایی نظیر اف-18 داره در صورتی که هزینش کمتره ، حالا یه سوال ، مگه تایگرهای برزیلی ، یا سنگاپوری یا خیلی جاهای دیگه رو که ارتقا پیدا کردند با هورنت مقایسه نمی کنن؟ هورنت نواده ی تایگره ( بر بیس طراحی مفهومی تایگر طراحی شده ) و سیستمهای پایداری و ایرو دینامیک و دینامیکشو ن تقریبا برابره و بزرگترین تفاوتشون مجموعه اویونیکه ، ما که به این راحتی دیگران رو متهم به دروغگویی می کنیم چه دلیل داریم که هیچ رادار شرقی رو این پرنده نصب نیست ؟، میدونستی رادار های اوسا 120 کیلو وزن دارن و قطر بشقابشون حدود 70 سانتیمتره؟ امکان نداره از این رادار ها تو صاعقه استفاده کرد؟ می دونستی تایگر اور هال نداره و هزینه نگهداریش تقریبا یک پنجم جنگنده ای مثل گریپن یا هورنته ؟ چرا همه احتمالات رو با تمایلات سیاسی رد می کنیم؟ اینهمه تغییر در 001 رو چرا بدون دلیل نادیده میگیریم؟ اونچه که در مورد این پرنده گفتن رو عقل مهندسی هیچ وقت رد نمی کنه ، با دلیل میشه گفت که امکان داره ، اما دلیلی برای صحت یا عدم صحتش وجود نداره ، و تا به حال هر نظری در تایید و رد این توانایی ها برخواسته از پیش زمینه های سیاسی بوده به نظر بنده.

من اگه بخوام از این بگم که با دو چشمم قطعاتی که به خط تولید صاعقه برده میشدن دیدم ، دقیقا همونقدر بی اعتبار حرف میزنم که دیگران میان و با شعار های لس انجلسی از هیچ و پوچ بودن این پروژه حرف میزنن، حرف در مورد صاعقه زیاده ، در این پروژه سوتی های گنده ای وجود داره که یه یک یا دو مهندس مسئولش نیست بلکه خود نجار یا امیر صالحی مسئولشه و به نظر من این دید افراطی که ما به همچین کاری رو صرفا عوام فریبی ببینیم باعث میشه تا نتونیم این اشتباهات گنده رو به بالایی ها تذکر بدیم .

5-به نظرت الان کشوری هست که "داد گاه"(محل عدالت) داشته باشه؟

نسبیه ، نمیشه گفت هیچ داداهی نیست که درش عدل وجود داشته باشه و هیچ کشوری هم نیست که تمام دادگاههاش با رعایت عدل نظر بدن.

6-در اخر این سوال رو باید میپرسیدم....ایا بعد از این پرسشها نظرت در مورد من تغییر کرد؟میشه با صداقت کامل و رک گوی نظرت رو درباره من تا اونجایی که میشناسی شرح بدی؟

خیر ، برای من ادمایی مثل تو پویان که دراین سن درد متین دارن و این درد باعث حرکتشون میشه بسیار محترمند ، بسیاری از بزرگانی که در موردشون حرف میزنی در سن تو فقط یه کودک سرکش بودند اما به نظر من بیش از حد در یک نوع دیدگاه غرق شدی برای قضاوت صحیح باید خودت رو از هر کسی بالاتر بگیری و با دید مثیت به ادعا ها و توجیه های هر طرف نگاه کنی.

در پناه خدا موفق و مويد باشيد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Morteza313 »

درود بر جناب Morteza313

وعليکم السلام

وقتتون بخیر

خیلی خوشحالم که از همه قشری روی این صندلی می شینن
صندلی داغ در حد خودش تجربه جالبی شده
از اونجایی که بدست آوردن تجربه درست برای من که همیشه قیمت زیادی داشته این یکی تا حدودی با قیمت کمتری داره بدست می یات و از این بایت خرسندم
جناب Morteza313 مشخصه که شما اساساً سنگر عقاید و نظرات رو حفظ کردید و با سخت ترین حملات هم نیز راضی به ترکش نیستید ....خوبه خیلی خوبه اما....
اما برمی گرده به این که در بعضی مواقع سنگر را اشتباه می ریم
که با اجازتون در ادامه این مسئله رو روشنتر می کنم

این نظراتتون برام جالب بود
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9-به نظرت کسی که کارت بسیج داره بسیجیه یا بسیجی تعریفی دیگه داره؟

بسیجی یعنی عضو لشگر مخلص خدا بودن

هر آنچه اگر در راه خدا باشه حتماً به نتیجه مطلوبش نائل می شود بسیج یعنی سامان، آماده سازی اما بعضی از بسیجان روش ساماناشان از هدفشان دور شده به نوعی هدف مقدسشان وسیله را توجیه کرده است اما در کل با هدف مذکورتان بی شک قابل احترام است

عین و شین و قاف را در دو عالم تفسیرنیست ،

......

ججاب
عزت

من نیز به عنوان یک دختر کاملاً موافقم

اما این نظراتتون برام جای سوال ایجاد کرد
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
10-چرا غرب پیشرفت و ایران عقب موند؟
حاصل این همه پیشرفت چی میشه ؟ نیچه ؟ فروید؟

از نظر من این جا دقیقاً مصداق حفظ سنگر اشتباه است

جداً چقدر در رابطه با فروید می دونید؟
من رشته ام روان شناسی
و می تونم بگم روان شناسی مدیون دو نفر است
1) فروید 2) پیاژه
کمک های فروید به روان شناسی یعنی ساختن ستون برای روان شناسی
من نمی دانم اگر فروید نبود و ناهشیار را اینچنین روشن نکرده بود آینده روان شناسی به کجا سوق داده می شد و شاید هم ادامه داده نمی شد
اگر که نظرتون به دلیل آن نظریه معروفش است باید بگم که اون رو اصلاح کرد و اعتراف به اشتباهش نیز کرد اما من نمی دانم چرا بسیاری از افراد فقط به یک بعد قضیه را نظر دارند تازه بعدی که به وسیله خودش نقض شده
حالا نظرتون چیه ؟

نه ، منظور من رو درست درک نکردید ، اشتباهی که فروید کرد نشون داد تفکر بشر و عقلانیتش با پیشرفت رشد نمی کنه ،اما من کاری به این اشتباه ندارم ، فروید از چیزی زاده شد که بهش نیاز داشت ، چرا دنیایی که اینقدر پیش رفت کرده بود به فروید یا ایکس یا ایگرگ نیاز داشت تا بهتر بشه؟ سالها بود که انسان موجبات رنج خودش رو فراهم میکرد؟ اونچه که من در مورد فروید گفتم ناظر به کیفیت پیشرفت در غرب بود ، پیشرفتی که از اساس ، چون خردمندانه نبود چون عقلانیت محور نبود و طمع محور بود نتنها چیزی رو درست نکرد ؛ که به نظر من مشکلات بشر رو پیچیده تر کرد ، من به افکار و نظریات فروید کاری نداشتم ، ذات نیاز به فروید رو که قبلا به این شکل وجود نداشت مورد اشکال دیدم.

5- نظر شما راجع به اشتغال زنان چیست؟ آیا با توجه به اینکه کمکی به خانواده هست و در طرف دیگر توجه به یک سری مسائل مثل خانه و خانواده از دست میرود چیست؟

شان زن اینه که براش فراهم کنند اونچه رو که بهش نیاز داره ،

این نشان دهنده احترامی است که به زن می گذارید و این بسیار خوبه اما به نظرم درون مایه تفکرتون رو تشکیل میده خواهش می کنم بیشتر در رابطه با این نظرتون توضیح دهید

نکته اول اینکه بنده در مورد خانواده موشکهای سایدوایندر یا ماوریک یا ستار و زوبین خیلی بهتر از مسائل خانوادگی انسانها می تونم نظر بدم ، اونچه من سعی می کنم از دنیای اطرافم بهش اشراف داشته باشم ناظر به خودمه ، نیازهای خودم ، دنیای خودم ، جامعه اماری خودم و..... .

به نظر من نباید گذاشت یک زن برای بدست اوردن اونچه که برای مادیات زندگی نیاز داره رنج بکشه ، من قائل به تفاوت در خلقت زن و مردم که امروزه به هزار و یک دلیل علمی قابل اثباته ، و این تفاوت نه برای مرد ( و تاکیدا ) و نه برای زن برتری رو به وجود نمیاره ، خانومها ذاتا علاقه دارند تا به مسائل عمیق و پیچیده ای بپردازند که مردها درش استعدادی ندارند ، و مردها هم دوست دارند به کارهای سختی بپردازند که تجربه دنیای واقعی ( ونه افسانه ها ) نشون داده خانومها خیلی درش موفق نیستند ، من موارد خاص رو بررسی نمی کنم ، بعله زمینه کار در هر رشته ای برای هر کسی که علاقه داره باید فراهم بشه ولی وقتی شما با منابع محدود می خواید جامعه ای رو سامان بدید من فکر می کنم بهتره کارهایی که با ذوق و تفکر عمیق ارتباط دارند رو بیشتر برای خانومها فراهم کنید و کارهای خشن رو برای اقایون و به طرفین یاد بدید که همدیگه رو در جایگاهی پایین تر از خودشون نبینن.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دیگر سوالاتم

1) انسان حیوان اجتماعی است یعنی چه؟

پس این وسط خلیفت اللهی چی میشه ؟ بعضی وقتها ما ( شرقی ها و به خصوص مسلمونها ) باید از نظریاتی که دیگران ( غربی ها ) ارائه می کنند طلب کار باشیم !

2) چقدر این مثل را قبول دارید
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

به نقطه مقابلش اعتقاد دارم.3) نظرتون در رابطه با روان شناسی چیه ؟ نکنه حالا که فهمیدید که یکی از ستون هاش فروید است ...؟؟؟

4) آگاهیتون نسبت به روان شناسی علمی بیشتر است یا غیر علمی ؟ ( که در صندلی MAHSHID -BANOO شرح داده شد)

خیلی مباحث روانشناسی رو دنبال نمی کنم.

5) در کشور ما روان شناسی علمی بیشتر رایج است یا غیر علمی ؟

یه احساس طنزی شبیه به تجویز دارو های گیاهی عجیب و غریب در میان خانومها بهم میگه غیر علمی.

6) تازگی ها یکی از دوستانم که رشته اش حقوق بود می گفت که آمار خودکشی دختر ها در رشته حقوق بالاست...!!! به نظر شما چرا؟

ضعف اراده و ایمان و بینش نسبت به دنیای اطراف ، اون کسانی که به همچین عملی دست می زنن ایا میدونن خداوند قسم خورده کسانی که خودکشی می کنند رنگی بهشت رو نمی بینن و بویی ازش رو استشمام نمی کنن؟

7) به نظر شما حقوقی که در کشورمان برای زنان تدوین شده است منصفانه است ؟ آیا حق واقعی داه شده است ؟

خیر به قوانین چه برای مرد چه برای زن نمیشه در حد ایده آل های جامعه اسلامی نگاه کرد.

8) حکم جدید را می دانید فکر می کنم تصویب نیز شده است ( شاید متأسفانه بسیاری از آقایون رو شاد کنه)
که مردها دیگر نیازی به اجازه از همسر سابقشان برای ازدواج مجدد ندارند و همین که بتوانند تأمین کنندشان مهم است
آیا این منصفانه است ؟ حق یک زن در اینجا رعایت شده است؟

بنده از این لایحه بیست و چند صفحه ای تنظیم خانواده خیلی اطلاع ندارم ، اما شریعت ما در این مورد خیلی محکمتر از قانونه ، خداوند در یک جامعه اسلامی چیزهای مهم و پیچیده نظیر ازدواج رو به حاکم وا گذار نکرده و بدیهیه قانونی که بر خلاف شرع باش ، قانون نیست یک نوشتست .

9) خوب در این صورت دختر با چه تضمینی اعتماد کند؟

با تظمینی که دین بهشون میده.

10) آیا تنها توکل به خدا و توجه با ایمان و تقوای طرف مقابل کافی است ؟

ایمان ، تقوا و توکل ، بله کافیند.

11) خوب به نظر من اینه که تنها راه ممکن اینه که دختر حق طلاق را بگیرد ( بالاخره احتیاط شرط عقل است ) نظر شما در این رابطه چیست ؟

احساس خود من اینکه در اسلامن این جور مسائل خیلی خیلی پیچیده حل میشن ، و این راههای پیچیده تنها راه غلبه بر مسائل بزرگ اجتماعین ، یک قانون به طور معمول بر احکام خانواده احاطه داره و اون اینکه که هر حقی برای مرد یا زن تعیین بشه طرف مقابل اختیاری داره که اون حق رو کنترل کنه و از این لحاظ خانواده رو در دید اسلام ( با اونچه من می دونم ) میشه به یک ترازو تشبیه کرد که زن یا مرد ابزارهای متفاوت اما از لحاظ قدرت یکسانی برای کنترل و تعادل اون دارند.

13) تازه لازم به توجه است که در پشت حق طلاق برای زن در حقیقت حقی برای زن نیست بلکه وکالت مرد با خانم است می بینید تازه اینجا نیز حقی برای زن قائل نشده اند چرا؟

ین هم ناظر به درک همون ابزار هاست

میگن در خارج با زن مثل یک کالا برخورد می کنند اما با این حساب با حکمی که در کشورمان داده شده است ( در بالا شرح دادم ) از نظر من زن رادر اینجا اصلاً به حساب نیاورده اند و نمی بینندش که بخواهند برخوردی با او بکنند

حداقل در خارج آن خانم اگر بخواهد رفتاری می کند که به مانند کالا با او برخورد نکنند ( جدای از قوانینی که به نفع زن وضع شده است ) اما در اینجا این خانم هر کاری بکند چپ، راست، بالا، پائین، هیچ راهی ندارد چون این قانون است و بس

حالا نظرتون چیه ؟

مصداق مرغ همسایست بیشتر به نظر من ،
نکته اول ، اگر در ایران هر زنی بعد از ازدواج مجبور میشد داراییشو ( در حقیقت ) به مرد ببخشه ، اسم خانوادگی و هویتی اصالتیش رو عوض کنه به نام خانوادگی مرد تغییر بده و حتی بعد از طلاق اون اسم رو نگه داره و پس از ازدواج موقت بازهم از اون اسم بعلاوه اسم شوهر جدید استفاده کنه ...... به نظر من خانومها برای اعتراض شورش میکردند.

نکته دوم ، در غرب خانواده موفقه؟

اینه شأن زن ؟

متاسفانه قوانین مرد سالاری داریم نه؟

حالا دوباره نظرتان رو نسبت به خودکشی در دخترانی که رشتشون حقوق است بگید ؟ ( البته قبول دارم این راه حل بسیار غیر عاقلانه ای است ولی اصل مطلب را توجه کنید)

همون نظرات بالاست کما في السابق

14) من خود شاهد نمونه هایی بوده ام که در ایمان و تقواء ظاهری طرف مقابل ( منظورم آقا) هیچ شکی نبوده است اما باز به طلاق کشیده شده است و مرد او را طلاق نمی دهد ؟ خوب با این حکم های جدید و حق طلاق مرد یک خانم باید چه کند ؟

از پیغمبر خدا پرسیدند سه تا از بد ترین گناهان چیست ، دو مورد رو ذکر کردند ، بعد سه بار بلند شدند برای رفع خشمشون قدم زدند و نشستند و بعد گفتند دروغ ، ایمان به نماز و روزه نیست ( نماز نخوندن و روزه نگرفتن هم هر چند انجامشون شرط لازم اسلام و مقدمه برکاته ) اما حتی گناه کبیره نیستند، ایا تا به حال زندگی رو دیدید که درش دروغ نباشه و بپاشه؟ غیبت نباشه و بپاشه؟ از خود گذشتگی ، ملاحضه رفعت باشه و بپشه؟ دین رو درست درک نکردیم و متعصبانه بهش پایبند نبودیم که اینطور مشکل داریم.

15) شاید بگید ایمان و تقوا طرف ظاهری بود باید باطنی باشد یک دختر که می خواهد به صورت کاملاً سنتی و آنطور که اسلام می گوید ازدواج کند چطور می تواند در آن چند جلسه به ایمان وتقوای واقعی آن مرد پی ببرد؟

و سنت رو برابر اسلام میگرید؟ خداوند عتاب های شدیدی داره به کسانی که دین رو اساطیر الاولین می نامیدنمد ، سنت گاهی نقطه مقابل دینه ، اینکه خدا میگه پاک و منزهم از انچه بنده من به من نسبت میده دقیقا همینه. در مورد شرایط و ازادی هایی که اسلامی برای اشانیی زن و مرد در نظر گرفته بیشتر دقت و جستجو کنید ، از اصل احکام نه ادمهایی که سخن خودشون رو دین می دونند.

اینجانب به عنوان یک دختر که به توکل به خدا ، ایمان، تقوا، کتاب خدا و این طور مسائل کاملاً اعتقاد دارم به راه چاره ای نرسیده ام و متأسفانه فعلاً فایل ازدواج را برای خود بسته ام چاره چیست ؟ جداً با توجه به طلاق های رنگ به رنگ و از همه رنگ و از همه قشر و حکم های جدید چاره برای یک دختر در این کشور اسلامی چیست؟

ما مسلمونها و به خصوص شیعیان جایگزین خوبی برای ترس داریم ، توکل ، بعد از تلاش البته.

با عرض پوزش اگر سوالاتم را با صراحت پرسیدم ( فکر کردم که بی شک شما جواب قانع کننده ای داشته باشید )

خواهش مي کنم

موفق باشيد
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”