Mil@d نوشته شده:مهمان چلنج بازی داریم و می طلبه تغییر تاکتیک داده بشه! گمان کنم دستور اجرا شده فرمانده
1.سنت 21.5 است!ولی به نظرم 37 سال و 8 ماه و 3 روز و 14 ساعت و 43 دقیقه و 18 ثانیه و 2 صدم ثانیه است!
باریکلا بر ذکاوت و هوشت ( به قول عرب ها احسنت ، احسنت )
اما صدم ثانیه رو فکر کنم به میزانی پایین گرفتی بالاتره
جناب چرا 37 سال
من خیلی کنجکاو شدم بدونم چرا 18 سال بزرگترم کردید
2.میگم این150 درجه و 167 درجه رو با نقاله اندازه گرفتین اینقدر دقیق در اومده؟
نه با پرگار 3.قمیشی رو نگفتین ها!
4.سوالات مازندرانی!تیکه جدیده؟
مگه شما تا حالا نشنیده اید
یعنی از سیر تا پیاز یه قضیه
5.نکته جالب اینکه اکثر مهمانان تا کنون از بادنجون و کدو فراری بوده اند!
6.در جا انداختن خورشت فکر نکنم از بنده عقب تر باشید که به جای خورش شربت رب گوجه تحویل غذاخوران عزیر دادم!
( برای مهمان ها ) حس همدلی 7.چون اعلام کردید بنده هم استعداد بالا رفتن در مراتب اجتماعی را دارم پس زیاد شما را معطل نمی کنم دوره بعد که با ریاست جمهوری نامزد کردم شما نیز گزینه اصلی بنده برای وزارت اطلاعات خواهید بود!
حالا که اینجوریه
به پاسخ پست جناب سامان رو هم در مورد شما گفتم توجه کنید
تصور کنم با اون نظر دیگه جام خیلی محکتر شد
البته جوجه رو آخر پائیز می شمرند شاید هم وضعیت معکوس شد
8.من به عنوان یک غیر همجنس اینقدر دارم به خانوما تو سنترال credit میدم بعد حاضر نیستید از همجنسان خودتون یک انتقاد بکنید!اعتراف کن که دخترا احساسی اند!زود رنجند!سریع اشکشون جاری است!ناز نازو اند!ظرفیت پذیرش شکست ندارند! و سایر موارد متعلقه که تا کتک نخوردیم فرار کنیم از این سوال بریم بعدی!
اولاً که credit از خودمونه ( بدون شک )
دویماً تازه اگه با اغماض خوشبینانه اش رو نگاه کنیم اونم چون شمائید
نمونه نقض دارم
مثلاً چرا تو صندلی داغ آقایون نباید نظر در رابطه با خانم ها بدهند
و فقط فرمانده در مورد ما نظر بدهند
ببینم کجای شرع گفته حرام است
هم زیر سقف در بسته نیست
و هم فاصله اسلامی حفظ شده است
بنابراین از جامعه بانوان CC اطلاعیه داده می شود که لطفاً در این کتاب احکام میلاد فرمانده احکام ثانویه وارد شود
سیوماً سیستم هشدار شک داد
حالا چرا اینقد شاکی هستید و اعتراف می خواید
9.میگم دعوای خیابونی 2 تا دختر رو دیدی!معمولا 2 تا پسر که دعوا میکنن همه جدی به دعوا نگاه میکنند و معرکه گرفته میشه و بعد از چند دقیقه معلوم نیست کی کی رو میزنه و همه همدیگرو می زنن!ولی2 تا دختر که دعوا میکنن همه یک کنار وامیستن و می خندند!و دوست دارند دعوا تموم نشه تا بیشتر بخندن به حرفها و شکل دعوای خانمها که بعضا مو کشیدن و جیغ های نعره وار اون هم در وسط خیابون پای ثابت ماجراست! تا حالا اینجور صحنه ها رو دیدی و چی ازذهنت تو اون لحظه گذشته؟
بیا دیگه تا به خودتون می رسه رعایت نمی کنید به ما که می رسه نظر درموردمون نباید بدهند
اصلاً چرا یک برادر اسلامی سرشو بگیره بالا که...
تازه مشاهده با تمام جزئیات جیغ ، نعره....
( استغفر ال.. از سقف برو بالا ، ازسقف برو بالا
اما گذشته از شوخی من تا به الان چنین دعوایی که توصیف کردید رو ندیدم
بابا حرف پشتمون درنیارید
10.از روانشناس قبلی هم پرسیدم!برخوردت با کسی که بگه روانشناسا خودشون روانی هستند!
البته جدای از مبالغه ها و نیت های سوء تا حدودی موافقم
برخوردم بستگی به طرف مقابل داره اگه منظور سوء نداشته باشد در غیر این صورت به حساب عدم آگاهی کافی می ذازم و تا جای امکان راهنماییش می کنم
اما کلاً چند حالت داره:
1) واقعینت اینه که آدم وقتی می آید رشته روان شناسی تازه می فهمه که خودش چقدر مشکل داره و نمی دونسته ( حداقل در رابط با من که اینطوره ) بعد تصور کنم که اگه بتونه مشکلاتش رو حل کنه به حالت نرمال می رسه و اگه نتونه همون چیزی که شما می گید
2) شاید برخورد با بیماران مختلف بر روحیه اش تاثیر گذاشته است زیرا ما ( فرسودگی شغلی داریم ) و بخصوص در گرایش بالینی به نظرم فرد باید شخصیت محکمی داشته باشه.
3) و در نهایت کلاً روان شناس واقعی و خوب بودن سخت است .
11.جیبوتی از کشورهای جدیدی است که اخیرا کشف شده!دقیقا روی شاخ آفریقاست!
12.افکار شیطانی زنان :
ببین یک زن نگاهش به مسائل اطرافش اینقدر خاص و عجیبه که شاید من در بیانش قاصر باشم!مثلا یک زن از یک صحبت عادی و روتین مردان میتونه برداشتهایی واقعا اعجاب آور و شیطانی بکنه که گاهی اسباب طنز و خنده برای ما پسرهاست!از ذکر مثال معذورم بدارید!البته با تیرهوشی که در شما سراغ دارم تو هوا گرفتید من دارم چی میگم!حالا این یک موردش بود و زیاد نمیشه موضوع رو اینجا بسطش داد!
من قبول دارم که خانم ها جزئی نگر هستندو و آسمون ریسمون بیشتر از مردان دارند اما با افکار شیطانی اصلاً موافق نیستم
جناب فرمانده فکر کنم گازشو گرفتید و می رید تصور کنم یه ترمزی داشته باشید بهتر بشه
حواسم هست این دومین نظر فرا مشکوکتون نسبت به نسوان بود.
13.با وجود دید قرن 21 که به زنان دارم ولی اگر اتفاق اداره 48 ساعته کل دنیا به دست زنان عملی بشه در یک جنگ جهانی سوم شک نکنید!زنان مثل مردان نمی تونن احساسات آنی خودشون رو نگه دارن و ممکنه یکدفعه ای دستور بدن آقا برای خنده یک بمب اتمی بندازین تو روسیه!روسیه همه میگه ماه هم برای خنده یک بمب هیدورژنی بندازیم آمریکا!ایران هم میگه ما هم بازی!بمب اتمی که نداریم!فعلا 10 تا شهاب 3 مهمان ما باشید!از اون طرف اسراییل هم میگه تک خوری می کنید!پس من هم شیمیایی می زنم!کلا...
خیلی تخیلی بود ها....
نظرات مشکوک به سومین رسید ( اگر از حدش لبریز شه ) مثلث روان شناسی مجبوره که یه حکمی واستون بزنه ها
اما در رابطه با مسئله بالا یک جوری خانم ها رو توصیف کردی که اینگار اصلاً اختیار احساساشون رو ندارن ( که واسه خنده می خوان بمب بزنن )
دیگه چرا مارو شبیه جک و خنده جلوه می کنید میلاد خان
پیش فرضتون اشتباه است آقا
من در اینکه مدیریت خانم ها می تونه نتایجی بهتر از آقایون داشته باشه 90% اطمینان دارم اون 10% هم واسه در صد خطا گذاشتم
چون خانم ها جزئی نگر تر ، برنامه مند تر و ، و به نوعی multi media تر از آقایون هستند واز همه مهتر صبور ترند
14.حالا یک فرض جالب بکن!
ببین شهر من همراه با خرمشهر و اروند کنار و مبنوشهر که که تقریبا در هم تنیده و متصل شده اند حدود نیم میلیون نفر جمعیت داره که تقریبا نصفیش زن هستند!اگر همه مردا از اینجا برن بعد این زنا چطور زندگی خواهند کرد؟و چند روز دوام میاورند و زنده می مانند؟
نه گویا مسئله جدی تر از این صحبت هاست
اما از اون گذشت شما نگران خانم ها نباشید
که بعضی هاشون 3 تا مرد رو حریفند
اما کجا دیدی که در مورد مردها بگن 16.در رابطه با تربیت فرزند!یک موردی که در نسل جدید دارم می بینم و با بچگی های خودم مقایسه میکنم سرزبون دار تر بودن انهاست ولی نازپروردگی آنها شاید عواقب خوبی نداشته باشه!مثلا پدر مادر اجازه نمیدن فرزند ناملایمات هم ببینه واین یکم بچه رو لوس میکنه!
17.موتور روندی تک چرخ یادت نره!
18.تا حالا از این موشایی که از گربه بزرگترند(گرزه) دیدی؟ یکبار یادمه با سرعت از کنار یک گربه رد شد گربه فرار کرد!!!!!!!!!
خوب حق داره بابا
من بهش حق می دم
19.چرا خانمها اینقدر رژیم غذایی میگیرند؟نمیشه رژیم صهیونیستی بگیرند؟
دست از سر این خانم ها بردارید. آقا میلاد
20.sms مشکوک به تروریسم بین الملل یعنی از این پیام هایی که یارو ادعا میکنه میشناست و دیدت!ولی داره خالی میبنده و میخواد حرف بکشه!بعد تو هم یک دستی میخوری و در حالی که متوجه نیستی ناخوداگاه خودتو لو میدی!
نه فکر نکنم تا حالا که نشده
چون از این شوخی ها زیاد می کنم کمتر می شه خودم رو دست بخورم
جاتون خالی یکدفه سناریویی داشتیم با این دوست گرام ( مهشید خودمون )
2 بعد از شب فکر کرد طرف از خارجه
اما بعدش یه نمور تا حدودی زیاد غذاب وژدان گرفتم
21.مخمس یعنی 5 ضلعی!تو که گفتی عربی بلدی!مسمیم همه که همون مخفف حرف اول پرسنل صندلی داغ است!
من 5 رو به خمسه می شناختم این چیزهایی رو که گفتید تازه فهمیدم
22.راستی من هم اندر کف مانده ام که آقا مهدی یکبار لااقل یک سوال هم شده بپرسه!ولی فاطمه خانم اصرار نکن سیستم آقا مهدی کنترل از راه دور مباحث است و در تاپیک های غیر کامپیوتری فقط از thanks botton استفاده میکنند و یا روشهای مخوفی چون ویرایش و یا حذف و یا قفل!

23.ضمنا حس ادم شناسی من هم تایید میکنه که منعطف ترین و بی آلایش ترین کاربر سنترال سامان است...بارها امتحانش کردم!کلا اینجور ادما خیلی بهتر با سختی ها کنار میان و با شرایط مچ می شوندو بهانه گیری نمی کنند.
موافقم همچنین آدم ها هم راحت تر می تونند با این افراد کنار بیایند ( جناب سامان حالا شما خیلی جدی نگیرید
) 24.مجریان خانم هم بعضی هاشون میرن مرخصی بعضی وقتها و مجبوریم بدون حقوق براشون رد کنیم!بیمه شون هم داره بریده میشه!2 ماه و 29 روزه قرارداد میبندم که 3 ماه نشه و بیمه نخواد!
ای.... 25.سری بعد حافظه خود را با مقداری آب هویج بستنی تقویت کنید!
26.نماز و روزه قبول باشه!
قبول حق باشه
همچنین برای شما
27.دعوت خانم فاطمه با پیشنهاد سامان و همچنین تاخیر بابک همزمان شد و در موقعیتی emergency خانم فاطمه مهمان شد!
فکر کنم چانه گرم و پایه بودن اینجانب رو در بحث ها که دیدند دیگه از این پیشنهاد ها ندهند
28.پیشنهاد تغییر سوالات هم از طرف من مطرح شد!
تاکتیک جدیده
هدف چی بود؟ ( می دونید که کنجکاوم )
29.عجب بحث باحالیه این فمنیسم!پایه ثایت صندلی های خانم هاست!فنگشو میندازم و در میرم!
30.این قضیه مراجعه به مشاور پیش از ازدواج یک جریان خنده داری برای یکی از بستگان ما به وجود اورد که به علت...از ذکر جزییات معذوریم!
31.کاش یاسر مارو تو کف نمیذاشت! فیلمی از برده داری زنان در غرب هم معرفی کنه ممنون میشیم!عجیب کنجکاو شدم ببینم!میگم یاسر شکنجه هم توش داره؟
32.زنان طلاق میخوان بخوان ولی مهر حلال جون آزاد!
پس تو باند شما هم عضوید
33.عجب بحث داغی شده تو سنترال درباره حجاب! ولی ما دمکرات ها از تندروها 4-1 تا الان جلوییم!یاسر برو با نیروی کمکی بیا!
من که بالاخره موضعشون رو در این رابطه متوجه نشدم
34.مشاوره در آمریکا ساعتی1200دلار است! لازم شد تغییر رشته بدهم!
35.نظر در مورد جوادرادیکال و همچنین خاطره شیرینی از رمضان را فراموش کردی خانم!
شناختی ( منظورم اهل تفکر )، حرکت با طمأنیه و آمرانه
خلاصه استادند ،بخشید یادم رفت گفته بودید نگم استاد، استاد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات ویژه
1.چرا نرفتی رشته روانپزشکی؟
من اطلاع ندارم که در دوره کارشناسی مستقیم بشود رفت روان پزشکی
تصور کنم این گرایش را برای دوره بعد از کارشناسی بشود انتخاب کرد ( اگر شتباه نکرده باشم )
2.روانی ها رو چقدر میتونی تعمیر کنی؟
هنوز تازه کارم نشدم بابا
3.روانی ها روی روانشناس یا روانپزشک چقدر تاثیر روانی میذارن؟
بدون شک بی تأثیر نیست ( دیگه اینم فرسودگی شغلی روان شناسان است )
4.یک تست روانسنجی با همین معلوماتی که از من داری بگیر..مراحل کار هم بگو همه میخوان یاد بگیرن!نمیشه که فقط خودت تنها بلد باشی!
چشم حالا چرا اینقدر خشن
5.چقدر امکان داره مثلث روانشناسی(فاطمه-مهشید-نورا)شریکی دفتر روانشناسی بزنند؟
شعبه نیویورکشو منظورتونه
6.چقدر تو شراکت دووم میارید؟
تصور کنم دووم میارم 7.ممکنه کی پول کی رو بخوره؟
فردی پول فرد دیگر را
8.چقدر احتمالش هست از ایران با همه پولها فرار کنی؟
ارزشو حق و الانصاف ندارم 9.چرا قصد داری براندازی نرم و اقدام علیه امنیت ملی و کودتای مخملین راه بندازی؟
چطور مگه؟
10.تا حالا دادگاه رفتی؟دیدی چه وضعیتی داره؟
خیر ، اما حرفشو زیاد شنیدم
غیر مستقیم هم زیاد دیدم 11.چرا تو پاساژها صدای کفش پاشنه بلند روی اعصاب همه است؟
شما از همه پرسیدی پسر جان
12.چرا دخترا همش فکر میکنند پسرا 24 ساعت تو فکر هیزی کردن هستند؟
والا ما که اینطور فکر نمی کردیم
اما حالا که شما گفتید داره یه روزنه هایی باز می شه
13.چرا پسرا همش فکر میکنند دخترا بهشون علاقه دارن ولی به زبون نمیارن و منتظر سیگنال پسره هستند؟
یک انتظاری دارید ها
پسرا هم به جهات زبل مندانه ای سر به سر می ذارند
من نمونه هاشو دیدم
کلی به جهات مختلف نخ می دهند
بعد می خوان طرف خیلی عادی بهش نگاه کنه
مخلص کلام آنکه به خودتون بگید چرا
14.چرا دخترا قیافه میگیرن و ادامس میجون و عینک دودی رو میذارن رو جلوی موهاشون به جای اینکه رو چشاشون باشه؟
دیگه خودتون باید بدونید چرا 15.چرا پسرا فکر میکنند اگه دختری کنارشون بود باید بامزه بازی در بیازن درحالیکه ممکنه کسی خندش نگیره و ضایع بشه!
یعنی اینکه بابا منو ببین دیگه
ولی فکر کنم هم به ویژگی پسرها هم برگرده که شیطنت دارند
16.چرا دخترا همیشه منتظرن پسرا کار خنده داری انجام بدن تا بخندن!
Are u ok? آقا میلاد
تو سوال قبلی که اینو نقض کرده بودی
17.چرا پسرا منتظر چشمک دخترا هستند؟
چون یادشون رفته که گفتند بابا سرتون رو بندازید پائین و زندگیتون رو بکنید دیگه
18.به نظر تو پوشیدن بوت مصداق تبرج است؟
خیر چرا این به ذهنتون رسید
19.به نظر تو رسم بازی کلاغ پر مردا اینور زنا اونور!
20.چرا گریه میکنی؟دوست داری گریه ات بندازم؟پس یاد گریه دار ترین لحظه عمرت بیفت و 35 دقیقه عمیق و با شدت بهش فکر کن و پیاز هم جلوت خرد کن و غمگین ترین آهنگ عمرت هم گوش بده!اگر بازم گریه ات نگرفت یک مقدار آب معدنی بریز روی چشمها تا خیس بشه و شبیه گریه بشه!
الان در یک جای کاملاً رسمی و فرهنگی در حال پاسخگویی هستم اصلاً بهش فکرم نمی تونم بکنم جمعی ولد در روبرو قرار دارن
21.به نظرت کسی که گریه نمیکنه احساساتش از جنس فولاده یا الومینیوم؟
مسه
-------------------------------------------------------------
فاطمه و زد و خورد!
فاطمه پنچرگیری!
فاطمه شیرزنه
فاطمه و مکانیکی!
ترجیح می دم دورادور کارم رو دنبال کنم
فاطمه و ته گرفتن غذاش!
این تلفن کو بگو 4 تا پیتزا بیارند فاطمه و نشستن ظرفها!
مامان باور کن فردا قبل از دانشگاه می شورم
فاطمه و گونی دله ای دوره گرد!
فاطمه و نون خشکی!
نون خشکییه ، نمکیه ( منو یاد بچگی هام انداختید ) خیلی تو کوچمون می یومد
فاطمه و اینایی که میگن پیاز گوجه سیب زمینی خیار حراااااااااااااااااج!
والا تا حالا واسه اینا من حراج ندیدم فاطمه و رفتگر شهرداری ساعت 9!
خسته نباشد 
فاطمه اینایی که میگن تو بدنشون سید دارن!
چی؟
فاطمه و اینایی که شفا میدن!
چه کاری انجام داه که این توانایی رو پیدا کرده
فاطمه و اینایی که خوی حیوانی دارن!
فاطمه در رابطه با اینها به تفکر می کنه و براشون دعا می کنه
فاطمه و اینایی که ضایعند!
از کنارشون میگذره فاطمه و ریکلسیشن!
گهگداری استفاده می کنم ( واسه آرامش اعصاب و تمرکز خوبه )
فاطمه و گیر کردن تو آسانسور!
پیش اومده اتفاقاً
هیجان انگیز بود
فاطمه و سقوط از بلندی نه چندان بلند!
واسه چی میات جای خطرناک، حقشه ؟
فاطمه و شرجی!
شمال
فاطمه و داداش و ماموری که میگه چه نسبتی با هم دارین!
اون موقعی که از سوالش پشیمون می شه بیشتر دیدن داره
فاطمه و روانکاوی منکر نکیر!
این از اون حرفاست فاطمه و تست آزمونهای روانشناسی روی عزراییل!
یادمه دوست داشتی یادبگیرید؟ نه؟
تو دوره کارآموزیتون می ذازمش
فاطمه و یک بابایی که با خانواده بدون هیچ آشنایی قبلی اومدن خونتون خواستگاری!
به خوش اومدید
فاطمه و شرکت در تظاهراتی که زنها میگن : اسراییل فکر نکنی ما زنیم تو دهنت می زنیم!
آقا میلاد آخه چرا؟ ( مگه این خانم ها چه هیزم تری به شما فروختند )
فاطمه و ختم 100 آیه الکرسی پیش از پرواز با ایرلاین های ایرانی!
اشهد یادتون رفت
فاطمه و باغ میوه!
مامان دلم فاطمه و هلو-زردآلو-آلبالو-خرمالو-شفتالو
مامان خوب شده حالا بذار اینا رو بخورم ( باور کن ) فاطمه وشنیدن جمله دوازده بیست کم به جای بیست دقیقه مانده به 12!و به جای یه ربع به 5 -----5 ربع کم!(اعلام ساعت مدل خوزستانی)
فاطمه و سکته ناقص!
با شناختی که از خودم دارم به سکته برسم مستقیم سکته کامل می زنم
فاطمه و صدای یو ها ها ها ها به شکلی خوفناک!
منم باهاش ادامه میدم جالب شد
فاطمه و پاساژ مورد علاقه اش در تهران!
هنز که پیدا نکردم
فاطمه و اخطار به میلاد به جهت تموم شدن کپن سوال کردن!
جواب میلاد مبنی براینکه کپنم 5 نفره است!
فاطمه میگه الان رفتی تو 10 نفره که!
میلاد میگه دینار دلار بن کپن شهری روستایی خریداریم!
فاطمه میگه اه چقدر بیمزه!
فاطمه فقط میگه این کدوم دختره ست
که شما رو اینفد نسبت به نسوان بدبین کرده
------------------------------------------------------------------
حیف که لاک پشتی جواب سوالا رو میدی وگرنه 68 تا دیگه هم تو بایگانی خوابیده! از دست مغز خودم شاکی ام که همینطوری تولید سوال میکنه!والا عجب گیری کردیم!میایم 20 تا بپرسیم بریم دنبال زندگیمون میشه 80 تا! عمل تعویض مغز کجا انجام میدن؟حالا نشد نهایتا با ریکا و صابون و تاید شستشوی مغزی هم بدن کافیه!بعدش هم بذارنش روی بند خشک بشه!
باشه لاک پشتم روش
ما که اینجا مظلوم واقع شدیم اینم روش
بعدشم از شوخی گذشته جناب فرمانده قدر این استعدادتون رو بدونید
توش پول هست ها
بریم داریم دری وری میگم ساعت 1:30 شبه دارم تو word تایپ میکنم !من که تا صبح نمیخوابم!والا 11 ماه میخوابیم 1 ماه هم شب زنده دار باشیم!کم میاد ازمون!نه؟
نه واجب شد که این دختره رو پیدا کنم
حالا مقصر کی هست
اعدام ...یا حبس ابد
-----------------------------------------------------------------------
راستی !چرا این تلفن کارتی ها رو یکی درمیون دزدیدن؟خواستن مدل بدن به دزدی شون!راستی چرا این کار تنها 10 ساعت پس از نصب تلفن ها صورت گرفته؟نمیشد بذارن لاقال 1 روز بگذره!(محل عملیات فلکه مجسمه آبادان)
[External Link Removed for Guests] ============================================
جالبه فکر کنم ای جناب دزده یکم وژدان مونده بود واسش
این شد که یه رحمی کرد
التماس دعا