سلام میخواستم بدونم با نمره ی چشم 0/5 و 0/75 میشه خلبان شد در ضمن من یک دندان پر کرده هم دارم و به جز این همه ی شرایط را دارم خواااااااااااااااااااهش میکنم جواب رو هر چه سریع تر بدهید یا به ایمیلم(mhajiairiaf16@yahoo.com)ارسال کنید-قضیه ی مرگ و
دوستان عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070C0]momoz و محمد حاجی احمدی [COLOR=#0070C0] درود بر شما
آقا عمل فتخ ایرادی داره؟
در بخش غیر نظامی اگر مجددا" شاهد بروز آن نباشید مشکلی نیست. این موضوع توسط پزشک AME تائید صلاحیت میشود.
نمره ی چشم 0/5 و 0/75 میشه خلبان شد در ضمن من یک دندان پر کرده هم دارم
متاسفانه شاخه مد نظر خود را از لحاظ نظامی یا غیر نظامی بودن مشخص نفرمودید. با اینحال اگر خلبانی نظامی مد نظر است, متاسفانه بدون دید 10/10 امکان تائید پزشکی وجود ندارد زیرا در هواپیمای جنگنده شما قادر به استفاده از عینک در طول پرواز نیستید. اگر با انجام عمل Lasik دید کامل شود مشکلی نیست اما پیش از هرگونه اقدام حتما" با پزشک AME سازمان هواپیمایی مشورت نمائید. از قوانین این بخش در خصوص ترمیم دندان اطلاعی ندارم.
[External Link Removed for Guests] در بخش غیر نظامی و تجاری, طبق قوانین JAR-FCL 3 تالیف سازمان JAA و CAA اروپا, در Class 1 پزشکی مجموع ضعف بینایی در 2 چشم تا حداکثر 5 دیوپتر مجاز است و به عنوان مثال مجموع 2 چشم شما 1/25 میباشند و از این لحاظ مشکلی نیست. اما متاسفانه طبق قوانین CAO و هواپیمایی کشوری در ایران, هیچیک از خلبانان Beginner در ابتدای دوره آموزش PPL نباید از عینک استفاده نمایند (هرچند قانون بین المللی این اجازه را میدهد!) اما چنانچه در طول دوره بینایی چشم ها کاهش یابند مشکلی نیست. در خصوص دندان نیز ممانعتی در این بخش وجود ندارد و اساسا" دندان ها چک نمیشوند!
با اینحال بهترین منبع برای پاسخ به سوالات پزشکی هوایی, متخصصان امر و AME های هر کشور میباشند.
موفق باشید
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
باسلام بر دوستان
بنده سال ۷۸ دانشگاه شهید ستاری رشته خلبانی قبول شدم با رتبه ۷۰۰۰ با معدل ۱۷
ولی در تست پزشکی چشم ۲ به علت عجله یا استرس مردود شدم
اون سال ازبین ۱۵۰۰ داوطلب فکر کنم ۱۲ یا ۱۵ نفر قبول کردند
الان سنم ۴۱ سال هست و ۲۲ سال سابقه بیمه دارم
ولی اگه دوباره برگردم به قبل دوباره حتما رشته خلبان شکاری رو انتخاب میکنم و برای رسیدن به اون تلاش میکنم
من عاشق خلبانی شکاری هستم هنوزم عاشقش موندم
دوستانی که تو دانشگاه ستاری رشته خلبانی قبول شدن امیدوارم موفق باشند بدونند دلهایی مشتاق و عاشق شغل و موقعیت اونا هست