دوستان چرا اينقدر روي خريد جنگنده حساسيت نشون ميديد ؟
اوناييكه بايد حساس باشند و وظيفشون هم هست كه به فكر خريد جنگنده باشند از دو حالت خارج نيستند
حالت اول اينكه به فكر تقويت ناوگان هواپيماهاي نظامي نيستند

و حالت دوم هم اينكه ممكنه دارند يه كارهايي ميكنند و به دلايلي ( مثلا براي اينكه ريا نشه

) چيزي اعلام نمي كنند
اگر اين بنگان خدا دچار حالت اول شده باشند و نخواهند كاري در راستاي خريد جنگنده هاي جديد يا ارتقاي جنگنده هاي قبلي انجام بدهند نشون دهنده اينه كه يا علاقه اي به ثبات وضعيت امنيتي مملكت ندارند كه اين صد در صد غير ممكنه
يا دارند كارهاي ديگري صورت مي دهند كه اعتقاد دارند اون كارها تاثير به مراتب بيشتري از نيروي هوايي قوي خواهد داشت . مثلا تقويت پدافند موشكي ، توسعه و توليد موشك هاي بالستيك دوربرد ( حتي تلاش زير سبيلي براي توليد نوع خاصي از كلاهك هاي سوار شونده بر روي اين موشك ها -- اصلا منظورم بمب ... نيست --- ) ، توسعه نيروهاي چريكي و آماده كردن اين نيروها براي به هم ريختن دنيا و ...
به نظر من يك نيروي هواي خوب تنها قابليت آفندي و پدافندي رو ميتونه ايجاد كنه ، اما عوامل بالا همگي ابزار بازدارنده هستند و تاثيرشون از ميگ 31 و سوخو 30 بيشتر هست .
اگر هم اين عزيزان به حالت دوم دچار شده باشند و در صدد خريد هواپيماهاي جديد باشند كه چشمتون روشن
بهتون تبريك ميگم كه انشالله ميگ 31 نديده از دنيا نخواهيد رفت ( البته انشاالله بعد از 120 سال عمر با بركت )
اما از اونجايي كه همه ما ايراني هستيم و در طول تاريخ نشون داديم كه هميشه حرف حرف خودمونه ، نبايد انتظار داشته باشيم كه عزيزان مسئول خريد نيروي هوايي به صفحات اين تاپيك سر بزنند و مطابق آمار دوستان دست به خريد بزنند
مي بخشيد كه رك گفتم
اما حالت سومي هم وجود داره و اون مخلوطي از دو حالت بالا هست . يعني اين بندگان خدا هم در حال توسعه ابزار بازدارندگي هستند و هم دارند به تقويت نيروي هوايي دست مي زنند . به نظر من اين حالت هست كه داره مملكت رو پيش مي بره