و اما بعد
دوست ديگري كه به نظر مي رسه تحت تاثير فاكس نيوز و سي ان ان و بي بي سي قرار گرفته فكر كرده همه بايد مثل ايشان بيانديشند
و گرفتن اخبار از رسانه هاي خودي را امري حرام و در مقابل اخبار بيگانگان را درست و حقيقت دانسته
و شهداي عزيز و گرانقدر مارا با ادمكشان امريكايي و تروريستها وهابي در عراق مقايسه كرده...
اولاً که من از شبکه هاي خارجي فقط بي بي سي رو مي خونم و در واقع بيشتر از داخليها مطلب مي خونم. ماهواره هم ندارم چون نخواستم داشته باشم.
دوماً من هرگز شهدا رو قاتل نخوندم. همونطور که سربازان آمريکايي رو آدمکش نمي خونم. توي جنگ معمولاً قاتل و آدمکش فرماندهان نظامي هستن، اگه به مردم بي گناه ضربه بزنن يا از روي بي خردي ياران خودي رو به کشتن بدن که معتقدم مورد دوم براي ما اتفاق افتاد.
اين افرا كه تكنو كرات نيز هستندخود را متخصص مي دانند و معتقدند كار بايد به دست افراد متخصص اجرا شود
تا اينجا حرف درستي است اما همين افراد براي دين شاني قائل نبوده ومعتقد به رجوع به متخصص ديني نيستند
و اين يعني يك با و دو هوا!!
آي گفتي! يک مرحله بالاتر از عميقترين ريشۀ مشکلات کشور توي همين جملات نهفتست. منتها من برعکس شما معتقدم. چون وقت ندارم پستي که خودم در اين باره زده بودم رو کامل کنم (در مورد ريشۀ اصلي مشکلات کشور) همينجا ميگم که اگه ميخوايم توي اين دنيا موفق باشيم و جلوي غربيها واسيم به متخصص احتياج داريم حداقل در کنار متعهد. يا اينکه متعهد متخصص تربيت کنيم که اونم نيازمند بازبيني در نگرشمون به دينه...
راستی داداش میشه این جریانه بی خردی و بی خردان را شما که خیلی خردمندی برای ما بگی؟
؟
در باره اینکه چرا در ایران این تصاویر نمایش داده نمی شوند هم باید به عرضتان برسانم که همان طوری که خودتان گفتید این تصاویر صرفا جهت تبلیغات هستند پس چه نیازی است که ما در رسانه ملی خود به این تبلیغات دامن بزنیم؟همه چیز را با هم غاطی نکنید لطفا.
چه نيازي داره اونا به تبليغات ما دامن بزنن و مدام بعضي رسانه هاشون از مشکلات جنگ و جنايتهاي بوش بگن؟ پس حکومت اونا هم بايد همۀ رسانه ها رو قبضه کنه تا تبليغات يک سويه بشه. جواب اينه که در واقع ما توان مقابله با مخالفت بيش از اين رو نداريم. چون ساختار حکومتي بسيار ضعيف و شکست پذير داريم.
در ضمن مسالۀ هولوکاست و جريمه داشتن انکار اون واقعاً مسخره و ناقض اصل آزاديه. اينو قبول دارم. ولي قرار نيست يک يا تعداد محدود بند قانون ضد آزادي رو دستاويز کنيم و با خودمون که اصلاً آزادي رو به رسميت نميشناسيم مقايسه کنيم. تعداد و شدت برخورد اينجا خيلي مهمه نه وجود يا عدم وجودش.

.