تصويري: نظاميان امريکايي و مردم عراق.متفاوت با انچه قبلا ديده ايد.

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

و اما بعد
دوست ديگري كه به نظر مي رسه تحت تاثير فاكس نيوز و سي ان ان و بي بي سي قرار گرفته فكر كرده همه بايد مثل ايشان بيانديشند
و گرفتن اخبار از رسانه هاي خودي را امري حرام و در مقابل اخبار بيگانگان را درست و حقيقت دانسته
و شهداي عزيز و گرانقدر مارا با ادمكشان امريكايي و تروريستها وهابي در عراق مقايسه كرده...

اولاً که من از شبکه هاي خارجي فقط بي بي سي رو مي خونم و در واقع بيشتر از داخليها مطلب مي خونم. ماهواره هم ندارم چون نخواستم داشته باشم. :grin:
دوماً من هرگز شهدا رو قاتل نخوندم. همونطور که سربازان آمريکايي رو آدمکش نمي خونم. توي جنگ معمولاً قاتل و آدمکش فرماندهان نظامي هستن، اگه به مردم بي گناه ضربه بزنن يا از روي بي خردي ياران خودي رو به کشتن بدن که معتقدم مورد دوم براي ما اتفاق افتاد.

اين افرا كه تكنو كرات نيز هستندخود را متخصص مي دانند و معتقدند كار بايد به دست افراد متخصص اجرا شود
تا اينجا حرف درستي است اما همين افراد براي دين شاني قائل نبوده ومعتقد به رجوع به متخصص ديني نيستند
و اين يعني يك با و دو هوا!!

آي گفتي! يک مرحله بالاتر از عميقترين ريشۀ مشکلات کشور توي همين جملات نهفتست. منتها من برعکس شما معتقدم. چون وقت ندارم پستي که خودم در اين باره زده بودم رو کامل کنم (در مورد ريشۀ اصلي مشکلات کشور) همينجا ميگم که اگه ميخوايم توي اين دنيا موفق باشيم و جلوي غربيها واسيم به متخصص احتياج داريم حداقل در کنار متعهد. يا اينکه متعهد متخصص تربيت کنيم که اونم نيازمند بازبيني در نگرشمون به دينه...

راستی داداش میشه این جریانه بی خردی و بی خردان را شما که خیلی خردمندی برای ما بگی؟

؟ :-x

در باره اینکه چرا در ایران این تصاویر نمایش داده نمی شوند هم باید به عرضتان برسانم که همان طوری که خودتان گفتید این تصاویر صرفا جهت تبلیغات هستند پس چه نیازی است که ما در رسانه ملی خود به این تبلیغات دامن بزنیم؟همه چیز را با هم غاطی نکنید لطفا.

چه نيازي داره اونا به تبليغات ما دامن بزنن و مدام بعضي رسانه هاشون از مشکلات جنگ و جنايتهاي بوش بگن؟ پس حکومت اونا هم بايد همۀ رسانه ها رو قبضه کنه تا تبليغات يک سويه بشه. جواب اينه که در واقع ما توان مقابله با مخالفت بيش از اين رو نداريم. چون ساختار حکومتي بسيار ضعيف و شکست پذير داريم.
در ضمن مسالۀ هولوکاست و جريمه داشتن انکار اون واقعاً مسخره و ناقض اصل آزاديه. اينو قبول دارم. ولي قرار نيست يک يا تعداد محدود بند قانون ضد آزادي رو دستاويز کنيم و با خودمون که اصلاً آزادي رو به رسميت نميشناسيم مقايسه کنيم. تعداد و شدت برخورد اينجا خيلي مهمه نه وجود يا عدم وجودش.
بايد امشب بروم...
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

درودبرايران نوشته شده:
و اما بعد
دوست ديگري كه به نظر مي رسه تحت تاثير فاكس نيوز و سي ان ان و بي بي سي قرار گرفته فكر كرده همه بايد مثل ايشان بيانديشند
و گرفتن اخبار از رسانه هاي خودي را امري حرام و در مقابل اخبار بيگانگان را درست و حقيقت دانسته
و شهداي عزيز و گرانقدر مارا با ادمكشان امريكايي و تروريستها وهابي در عراق مقايسه كرده...

اولاً که من از شبکه هاي خارجي فقط بي بي سي رو مي خونم و در واقع بيشتر از داخليها مطلب مي خونم. ماهواره هم ندارم چون نخواستم داشته باشم. :grin:
دوماً من هرگز شهدا رو قاتل نخوندم. همونطور که سربازان آمريکايي رو آدمکش نمي خونم. توي جنگ معمولاً قاتل و آدمکش فرماندهان نظامي هستن، اگه به مردم بي گناه ضربه بزنن يا از روي بي خردي ياران خودي رو به کشتن بدن که معتقدم مورد دوم براي ما اتفاق افتاد.

اين افرا كه تكنو كرات نيز هستندخود را متخصص مي دانند و معتقدند كار بايد به دست افراد متخصص اجرا شود
تا اينجا حرف درستي است اما همين افراد براي دين شاني قائل نبوده ومعتقد به رجوع به متخصص ديني نيستند
و اين يعني يك با و دو هوا!!

آي گفتي! يک مرحله بالاتر از عميقترين ريشۀ مشکلات کشور توي همين جملات نهفتست. منتها من برعکس شما معتقدم. چون وقت ندارم پستي که خودم در اين باره زده بودم رو کامل کنم (در مورد ريشۀ اصلي مشکلات کشور) همينجا ميگم که اگه ميخوايم توي اين دنيا موفق باشيم و جلوي غربيها واسيم به متخصص احتياج داريم حداقل در کنار متعهد. يا اينکه متعهد متخصص تربيت کنيم که اونم نيازمند بازبيني در نگرشمون به دينه...

راستی داداش میشه این جریانه بی خردی و بی خردان را شما که خیلی خردمندی برای ما بگی؟

؟ :-x

در باره اینکه چرا در ایران این تصاویر نمایش داده نمی شوند هم باید به عرضتان برسانم که همان طوری که خودتان گفتید این تصاویر صرفا جهت تبلیغات هستند پس چه نیازی است که ما در رسانه ملی خود به این تبلیغات دامن بزنیم؟همه چیز را با هم غاطی نکنید لطفا.

چه نيازي داره اونا به تبليغات ما دامن بزنن و مدام بعضي رسانه هاشون از مشکلات جنگ و جنايتهاي بوش بگن؟ پس حکومت اونا هم بايد همۀ رسانه ها رو قبضه کنه تا تبليغات يک سويه بشه. جواب اينه که در واقع ما توان مقابله با مخالفت بيش از اين رو نداريم. چون ساختار حکومتي بسيار ضعيف و شکست پذير داريم.
در ضمن مسالۀ هولوکاست و جريمه داشتن انکار اون واقعاً مسخره و ناقض اصل آزاديه. اينو قبول دارم. ولي قرار نيست يک يا تعداد محدود بند قانون ضد آزادي رو دستاويز کنيم و با خودمون که اصلاً آزادي رو به رسميت نميشناسيم مقايسه کنيم. تعداد و شدت برخورد اينجا خيلي مهمه نه وجود يا عدم وجودش.

البته شما اگر در پست پیشین من خوب دقت می کردید پاسخ اکثر مطالبتون رو می یابید.من در همانجا گفتم که در هر کشوری.رسانه ها دارای خطوط قرمزی هستند که نمی توانند از آن عبور کنند.در رسانه هایی که شما تصاویر کشتار غیرنظامیان توسط نیروهای ناتو را دیده اید.خط قرمزشان.ارتش نیست.باز هم میگویم که ارتشیان علی الخصوص در ایالات متحده چهره منفوری دارند.البته این رسانه ها هم با این کارشان به نظر من می خواهند آزادی آنجا را به رخ بکشند.یا اهداف دیگری.
اما خطوط قرمز در آنجا.به یک مورد که چند سال پیش در مصاحبه اوریانا فالاچی با شارون خواندم اشاره می کنم.(به نقش تبلیغات خوب توجه کنید.)
فالاچی پس از اینکه محاصره بیروت و بمباران های پیاپی حتی با سلاح های نامتعارف و کشتار وحشیانه مردم را که به چشم دیده برای شارون بازگو می کند و عکس های بچه های کوچولوی تیکه تیکه شده رو به شارون نشون میدهد میگوید:آقای شارون به نظر می رسد این اسراییل همان کشوری نیست که ما چندین سال قبل برای تشکیل آن گریه می کردیم!!
دیگه وقت ذیقه و باید برم حرفای آقا محمود رو تو کانال یک گوش کنم :grin: .انشا الله در یک فرصت بهتر باز هم با هم صحبت خواهیم کرد.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

به نظر من عامل تمامي اين جنايات صهيونيبسم است.....صهيونيسم مانند عنکبوت بر ايالات متحده تار تنيده است و رگهاي حياتي آمريکا در دست يهوديان است.....
احمق ترين مرد تاريخ در سخرانيهاي خويش در سال 2003 فرمودند ما براي آزادي مردم عراق آمده ايم...
حالا به مردم عراق نگاه کنيد و کف کنيد از اينهمه آزادي....
آقاي جورج احمق دبليو بوش به گفته ي خودشان بزرگترين مدافع حقوق بشرند ....اونطرف هم براي يک انسان عراقي ارزش سگ هم نميذارند و درست مثل يه بازي کامپيوتري مردم رو به کشتن ميدن.....
هدف نشان دادن اين عکسها چيزي جز فريب دادن بعضي انسانهاي ساده لوح نيست.
فکر کنم الان صدام حسين پيش مردم چهره ي خوبي پيدا کرده و همه آرزوشو ميکنند.

اما هيچ چيز بر خدواند پوشيده نيست.او بر هر امري دانا و تواناست. ماه پشت ابر نميماند.
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

Mehdi2224 نوشته شده:سروته مساله خیلی ساده هست . علت این همه بدبختی در منطقه نه امریکاست و نه ایران و نه القائده . شاید بپرسید علت پس چیه

ساده هست . همون "جهل" .

تصویر

:shock:

در این تاپیک بحثها نه گرم که بسیار گداخته بنظر می رسند. در بارۀ نظریۀ Mehdi2224 که بسیاری از دوستان نیز آنرا تأیید کرده و برخی دیگر به گسترش آن پرداخته اند، فکر می کنم که احتمالا توضیح مختصری بتواند ما را کمی بیشتر به حقیقت نزدیک سازد.
البته اینکه بگوییم ریشۀ این همه جنایات و ویرانگری در جهل فرد آدمی نهفته است، چندان دور از حقیقت نیست ولی تمام حقیقت هم نیست.
وقتی از جهل و نادانی صحبت می کنیم غالبا آنرا به فرد خاصی نسبت می دهیم، یعنی موضوع بیشتر جنبۀ شخصی پیدا می کند. ولی باید دانست که جامعه و یا گروه و جریان خاصی در جامعه حاصل جمع افراد نیست بلکه «چیزی» ست فراتر از افراد. به عبارت دیگر افرادی که در بطن جامعه کار می کنند ، فعالیت آنها در مجموع به ایجاد ساخت و سامانی می انجامد که بشکل مستقل و فراتر از انها عمل می کند. بهمین علت نیز هست که یک عده از ساختارهایی حرف می زنند که بدون فاعل انسانی ست. البته من خودم چندان با این نظریه موافق نیستم. ولی می پذیرم که در جامعه ساختارهایی بوجود می آیند که به دلایل خاصی از نظارت افراد خارج شده و به عامل سرکوب آنها تبدیل می شود.
تمام جنگها ریشه در منازعات طبقاتی دارد.
این خشونتی را که ما از جانب اشغالگران کشور عراق ملاحظه می کنیم، به تأویلی خاص همان خشونتی ست که اگر نظام طبقاتی آنرا به مناطق دیگر منتقل نکند، خودش را هدف قرار خواهد داد. بنابراین ریشۀ چنین خشونتهایی جهل و نادانی نیست بلکه ترفندی طبقاتی را در بر می گیرد که برای حاکمیت بورژوازی ضروری ست. همین فوکول کراواتیهای متمدن که وقتی نگاهشان می کنیم انگار که تازه از ماشین رختشویی بیرون آمده اند و همین تکنوکراتهای دانشمند و عالم وقتی با میکروسکوپ طبقاتی و ساختاری آنها را نگاه کنیم در مجموع یک دیو آدم کش بیشتر نیستند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Palang mah gerefteh,

حرفاتون قابل تامله .

ولی باز هم در نهایت اگر کمی دقت کنیم مشکال رو در همان نادانی میبینیم . اگر مردم عراق اگاه بودند و به تعقل روی می اوردند سخنان یک عده را برای سرکوب عده دیگر برای خود سرمشق قرار نمیدادند. در زمان پیامبر هر کس که به خدا اعتقاد داشت مسلمان بود چه عرب چه کرد چه ترک و چه فارس و .......... ولی حالا میبینیم که عرب در عراق افتاده به جان کردها . کردها به جان شیعه ها و شیع ها هم به جان سنی ها و .......... هر یک سعی میکنند بر سر قدرت به دیگری ضربه بزنند غافل از اینکه این همان آب گل الودی هست که چند قدرت از آمریکا گرفته تا القائده ایجاد کردند تا از آن برای خودشان ماهی بگیرند . اگر مردم عراق به این واقعیت یرسیدند که چه سنی چه شیعه و چه عرب و چه کرد همه مسلمانند و برادرشان هرگز اجازه نمی دادند چنین اب گلالودی برایشان ایجاد شود . در واقع همین نادانی انها باعث سواصتفاده برخی کشورها شده و آن ها را به خوبی به جان هم انداخته . :shock:

مردم عراق میتونستند با همکاری همدیگه کشورشون رو دوباره باز سازی کنند ولی هین الانشم میبینیم که به راحتی سر چند پست وزارت حزبی با حزب دیگر در پارلمان در میافته و اخرش هم دولت موفق به انجام کار مفید نمیشه . شاید بشه گفت جهلی آمیخته با جاه طلبی رو هم دارا هستند و اونقدر به همه جا بدبینند که حاضر نیستند قبول کنند یک وزیر کرد وزیر امور خارجه اونها باشه و یا یک وزیر شیعه وزیر کشورشون و یا یک سنی وزیر اطلاعات امنیتشون . ,وو ضعیتشون

تصویر

در واقع اینها هنوز تعریفی درست از اسلام و مسلمون رو برای خودشون ندارند و منفعتشون رو کلماتی چون شیعه و سنی و عرب و کرد و ............ تعرف میکنه :shock: :P .
آخرین ويرايش توسط 1 on Mehdi2224, ويرايش شده در 0.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

آقای مرد بزرگ.
مطلب شما تقریبا صحیح می باشد.
البته عامل حمله امریکا به عراق را اگر ماجرا را از ابتدا دنبال می کردید همانطوری که دکتر عباسی گفتند به این برمی گردد که امریکا عراق را قلب جهان می دانستند.و چندین عامل دیگر هم البته در این قضیه دخالت داشتند که نیازی به مطرح کردن آنها نیست.
اما اینکه گفتید صهیونیسم مانند هشت پا بر امریکا و در واقع کل جهان چنبره زده است برای بهتر ملموس شدن ماجرا برای سایر دوستان عرض می کنم:
1-سیطره اقتضادی -سیاسی-فرهنگی-نظامی بر تمام نقاط دنیا
2-تشکیل کشوری متشکل از یهودیان جهان در سرزمینی مشخص به نام فلسطین
مطلبی که در بالا خواندید 2 تا از مواد مصوبه در کنفرانس بال سوییس به سال 1897 می باشد.
شاید این مسایل به نظر بسیاری خنده دار یا مسخره بیاید اما بزودی اثرات انرا مشاهده خواهند کرد و واقعیت را درمی یابند.
تئودور هرتزل مغز متفکر صهیونیسم.اوایل قرن بیستم(فکر کنم 1917).
راستی یک جمله هم باید در باره این خانم فالاچی اضافه کنم و اون هم اینه که ایشون که این حرفها رو زده باسه خودش کلی سوسیالیست بوده و توی ایران هم کلی طرفدار و دنباله رو داره!
آخ آقا گفتی بازی کامپیوتری یاد کال آف دیوتی 4 افتادم .وقتی با این قناصه لا مصب این آدما رو مینداختی....(شنیدین که آقا محمود هم کلی از این بازی تعریف کرده؟ :grin: ).
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I

Mehdi2224 نوشته شده:Palang mah gerefteh,

حرفاتون قابل تامله .

ولی باز هم در نهایت اگر کمی دقت کنیم مشکال رو در همان نادانی میبینیم . اگر مردم عراق اگاه بودند و به تعقل روی می اوردند سخنان یک عده را برای سرکوب عده دیگر برای خود سرمشق قرار نمیدادند. در زمان پیامبر هر کس که به خدا اعتقاد داشت مسلمان بود چه عرب چه کرد چه ترک و چه فارس و .......... ولی حالا میبینیم که عرب در عراق افتاده به جان کردها . کردها به جان شیعه ها و شیع ها هم به جان سنی ها و .......... هر یک سعی میکنند بر سر قدرت به دیگری ضربه بزنند غافل از اینکه این همان آب گل الودی هست که چند قدرت از آمریکا گرفته تا القائده ایجاد کردند تا از آن برای خودشان ماهی بگیرند . اگر مردم عراق به این واقعیت یرسیدند که چه سنی چه شیعه و چه عرب و چه کرد همه مسلمانند و برادرشان هرگز اجازه نمی دادند چنین اب گلالودی برایشان ایجاد شود . در واقع همین نادانی انها باعث سواصتفاده برخی کشورها شده و آن ها را به خوبی به جان هم انداخته . :shock:

مردم عراق میتونستند با همکاری همدیگه کشورشون رو دوباره باز سازی کنند ولی هین الانشم میبینیم که به راحتی سر چند پست وزارت حزبی با حزب دیگر در پارلمان در میافته و اخرش هم دولت موفق به انجام کار مفید نمیشه . شاید بشه گفت جهلی آمیخته با جاه طلبی رو هم دارا هستند و اونقدر به همه جا بدبینند که حاضر نیستند قبول کنند یک وزیر کرد وزیر امور خارجه اونها باشه و یا یک وزیر شیعه وزیر کشورشون و یا یک سنی وزیر اطلاعات امنیتشون . ,وو ضعیتشون

تصویر

در واقع اینها هنوز تعریفی درست از اسلام و مسلمون رو برای خودشون ندارند و منفعتشون رو کلماتی چون شیعه و سنی و عرب و کرد و ............ تعرف میکنه :shock: :P .

دوست عزیز باید بگویم که حرفهای شما نیز جای تأمل دارد. مطالبی که شما در مورد هرج و مرج داخلی عراق نوشته اید، نام دیگرش بازی بزرگ است. بازی بزرگ از ترفندهای قدیمی و ثابت استعمار بوده و همچنان نیز بکار برده می شود.
روشن است که در مراحل تاریخی خاصی جامعه الزاما آلترناتیوهای ضروری برای پیشرفت را ندارد و عوامل و عناصر مادی و ذهنی که می بایستی موجب پیشرفت جامعه شوند، در اینجا یعنی عراق، دچار فقدان شوند.
این نیروی که الان در عراق حضور دارد، پدیدار تازه ای نیست، اینها حداقل دو قرن است که این منطقه و کل آسیا را هدف دائمی خود قرار داده اند. سیستم آبیاری سنتی در ایران در یمن (تمام منطقۀ خاور میانه) را همین سیاستها از بین برد بی آنکه راه حلی بهتری پیشنهاد کند. سرزمینهای سبز منطقه تبدیل شد به بیابان برهوت. در آفریقا نیز بهمین منوال. غرب صنعتی و کاپیتالیست امپریالیست با توان ماشینی اش سیر تحولی تمام کشورهای سنتی را دچار اختلال کرده است.
سیاست بازی بزرگ، نفاق بیانداز و حکومت کن به همین اختلالات دامن می زند و سیر تحولی جوامع با مشکلات عدیده ای رو برو شده اند ولی روشن است که چنین سیاست امپریالیستی و ویرانگرانه ای از ناسیونالیسم و مذهب و نژاد پرستی قویا بهره برداری می کند.
جهل و نادانی و یا عبارت دیگر شرایط ذهنی جامعه ممکن است آمادگی برای حل مسائل نداشته باشد، ولی زمانی که نیرویی به عظمت نیروی آمریکا و تمام کشورهایی را که در جنگ اشغال عراق شرکت داشته اند حساب کنید. در این صورت فکر می کنم که از عقل و خرد نیز تا اطلاع ثانوی باید قطع امید کنیم. در هر صورت در این نظام جهانی عقل و خرد و آگاهی انسان ارزشی ندارد مگر اینکه قابل تبدیل به هامبرگر آمریکایی باشد.
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

Yahoda نوشته شده:دوستان يه چيز واسم واقعا غير قابل دركه؟
خوب آمريكا جنايتكاره
اسرائيل هم همينطور
ميكشند،زنداني ميكنند،بمب مي اندازندوحقوق بشر رو پايمال ميكنند و ....
چطوره كه اينا رو فقط ما مي دونيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به اين كه اعتقاد قلبي من اينه كه بيش از 95% انسان ها از جنايت ،خون و خونريزي، جنگ،... متنفرند و طرفدار دوستي ،صلح و ووو هستند،چطوره كه الان ما بيش از 80% مخالف داريم.
و امربكا و اسرائيل 20 % مخالف دارند.

تذكر:درصد ها جهت بيان بهتر مطلب بيان شده،و ارزش ديگري ندارند.

تو رو خدا از دادن پست هايي كه احساساتتون رو بيان ميكنه اجتناب كنيد،بيايد منطقي باشيم.

نكته:منظور از منطق محكوم كردن خودمون نيست.

Mahdi1944 نوشته شده:Yahoda,
لطفا با بهانه‌ي منطق و شعارهايي مثل آزادي بيان سعي نکنيد بحثهاي سياسي پيش بکشيد، جواب سوال شما کاملا واضح هست
وقتي بيش از 80 درصد منابع اطلاعاتي، تبليغاتي، اقتصادي و ... در اختيار همينها هست، طبيعتا قدرت تاثير اونها هم به همون اندازه خواهد بود (اعداد و ارقام مطابق با اعداد ارسالي شما)
به هر حال فکر ميکنم جواب اون براي هر فردي که خورده عقلي داشته باشه کاملا روشن هست، توجه داشته باشيد با بازي با کلمات نميشه حقيقت را نابود کرد

دوستان عزيز لطفا در پست‌ها حدود مجاز و تعيين شده در قوانين انجمن رو رعايت کنيد
با تشکر
:razz:

شما به 2 نكته اشاره كرديد:
1 خورده عقل ؟؟؟؟؟( با تشكر از لحن محترمانتون) فرض رو بزاريد كه من ندارم ،لطفا يه توضيح بدهيد.
2 حدود مجاز و تعيين شده؟؟؟؟؟ اين حدود رو كي گذاشته و چرا اوني كه اين حدود رو گذاشته به شما اجازه ميده اينجوري از اعضاي تازه وارد استقبال كنيد؟

در ضمن لطفا وقت بگذاريد و پست من رو با دقت بيشتر بخونيد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

آقا Mehdi2224,
جنايت آمريکا و سياست تخريبکارانه آن را نمي توانيم به دامن جهل مردم منطقه نوشت.هر کس مسول ارزش هاي خويش است.و وضعيتي که مردم عراق دارند مي توان عذابي دانست برگرفته از عملشان که بيگانه ديکتاتور کشورشان را سرنگون کرد و نه حودشان ولي اين وضعيت نمي توان جنايات روشن آمريکا را توجيه کرد و از طرفی جهل عامل صد در صدی بدبختی!!!!
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I

Sardar نوشته شده:آقا Mehdi2224,
که بيگانه ديکتاتور کشورشان را سرنگون کرد و نه حودشان !!!!

این نکتۀ بسیار بسیار پراهمیتی ست و به همین علت که سرنگونی دیکتاتور عراق که در واقع محصول غرب استعمارگر بود، بدست مردم عراق تحقق نپذیرفت. این نکته حداقل از دو جانب حائز اهمیت است. اولین نکته به ادعای آمریکا باز می گردد که گویا برای برقراری دموکراسی و تحقق بخشیدن به طرح خاور میانۀ بزرگ به میدان آمده است. در این ربطه باید دانست که ستون فقرات دموکراسی «فاعل شناسنده» که ترجمان واژۀ غربی «سوژه» Sujet می باشد. آمریکا با دخالت خود اساسا این ستون فقرات دموکراسی را اساسا حذف کرد و مردم عراق تحت چنین شرایطی واقعا هیچ کاره هستند.
نکتۀ دوّم این است که پایه و اساس گفتمان آمریکا و اساسا غرب از «شرق شناسی» بر می آید. شرق شناسی بطور خلاصه چه می گوید؟
شرق شناسی در غرب می گوید : ما غربیها در شرق تمدنهایی را کشف کردیم که قرنهاست از بین رفته اند و کشف کردیم که با از بین رفتن این تمدنها، شرق به بربریت افتاد. ما غربیها با علم و آگاهی به این تمدنها که جهامشمول بودند، می خواهیم این تمدنهای از یاد رفته را به صاحبان اصلی آن باز گردانیم و آنها را بربریت نجات دهیم. و با بازگشت تمدن به این سرزمینها و از آنجایی که این تمدنها خصلت جهانی داشته اند، از این پس ما قادر خواهیم بود که به وحدت جهانی جامۀ عمل بپوشانیم.
ولی در این دادو ستد تمدن هیچ نقشی برای «بربرهای شرقی» قائل نیست زیرا تنها غربیها هستند که به این علم آگاه بوده و قادر به هدایت بشریت می باشند.
در حالی که خلع ید کردن انسان شرقی از حق تعیین سرنوشت خودش، عین بربریت است. جشنهای 2500 ساله در رژیم پهلوی نیز تا حدود زیادی از همین شرق شناسی الهام می گیرد.
کوتاه سخن اینکه اساس پیدایش علم شرق شناسی در غرب به هدف تحقق بخشیدن به سیطرۀ غرب بوده و جزء جدایی ناپذیر سیاست امپریالیستی ست. که تمام این گفتمان باز هم در چهار چوب منازعات طبقاتی قابل بررسی ست. ما امروز مشاهده می کنیم که گفتمان سلطنت طلبها مقدمتا در لوس آنجلس و سپس در سرتاسر تجمعات آنها در کشورهای اروپایی تا چه اندازه تحت تأثیر همین گفتمان است و هنوز طرح باززایی تمدنهای از بین رفتۀ را در سر می پروراند.
در هرصورت خلع از ید مردم عراق در تعیین سرنوشت خودشان نکتۀ بسیار اساسی ست.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

Palang mah gerefteh,
شما و بخصوص آقاي Sardar مشکل رو در سطوح بالاتر بررسي مي کنيد. صحبت کردن از ساختارهاي خاصي که از کنترل خارج شده و عليه جامعه عمل مي کنن و يا عذابي که بر مردم عراق بعلت استباهشان نازل شده ناشي از همين ديدگاه نسبت به مساله هست و اگر باز هم پايينتر بريم و عوامل اصلي تشکيل دهنده رو جستجو کنيم خيلي به همون جهل که موضوع بحث هست نزديک ميشيم.
البته جهل دو مفهوم ضمني ممکنه القا کنه. يکي مفهوم معلول بودن (يعني ناداني ناشي از دليل ديگه اي باشه) و اون يکي مفهوم دليل بودن (به اين معني که جهل يعني فقدان قدرت درک که يک قابليت فيزيکيه).
با معني اول، جهل شامل جاه طلبي، تعصب و اوناع و اقسام باياس هاي ذهني ميشه که بوضوح براي پيشرفت در دنياي امروز مشکلساز هستن.
با معني دوم جهل تنها عامليه براي عدم قدرت تشخيص خوب از بد. با اين تعريف مردم جاهل و نادان همه جاي دنيا وجود دارن. حتماً قبول داريد که آمريکا هم پر از مردم از همه جا بي خبر و نادونه!
تا اينجاش که توي بحثها کم و بيش ذکر شده بود. ولي نکته اي که من ميخوام اضافه کنم براي کاهش سوء تفاهم اينه که جهل با تعريف اول معلول همون جهل با تعريف دومه و در واقع عوامل ديگه يي که روي اين نادوني و عدم قدرت تشخيص ساختار فکري نادرستي رو بنا ميکنن و منجر به جهل از نوع اول ميشن بايد شناسايي بشن.
ما از بچه گي که ذهن انسانها و نحوۀ تعامل اجتماعي و تفکرشون شکل ميگيره چه چيزهايي رو به اونها ياد ميديم؟ آيا همين اگوهاي رفتاري انسانها رو شناسايي و بررسي کرديم که ببينيم چه چيزهايي چه تاثيراتي روي اونها داره؟ در تئوريهاي انسانشناسي (و مهندسي سيستم) موجود باياسهاي فردي (معروف به personal biases) از عوامل اصلي خطاهاي فردي در فعاليتهاي مختلف هستن و انواع و اقسام تصميم گيريهاي غلط و مغرضانه يا تعصب گرايانه و يا ناقص ناشي از همين باياسهاي فردي هستن که خيلي ساده توي سنين کم و در تعامل با فضايي به غلط طراحي شده بوجود اومدن.
بررسي کامل و دقيق باياسها از حوصلۀ اين بحث خارجه ولي اين نکته رو بگم که باياسها بايد سناسايي و بررسي يشن چون وجود بعضي از اونها مفيده و سرعت عمل و بهره وري افراد رو بالا مي بره. حتماً ميتونيد اينو ببينيد که انسانها باياس دار، که موقع تصميم گرفتن تامل نمي کنن، در برخي کارها خيلي موفق هستن و از آدمايي که سر هر دوراهي ميخوان واسن ببينن کدوم راه واقعاً (متناسب با عقل خودشون نه اونچيز که به عنوان باياس به ذهنشون ديکته شده) بهتره جلو ميزنن. اينجور آدما در کارهاي detail engineering موفقتر هستن ولي در کارهاي مديريتي هرگز. و اين همونجايي که ما ضربه مي خوريم...
بايد امشب بروم...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

آقا Mehdi2224,
جنايت آمريکا و سياست تخريبکارانه آن را نمي توانيم به دامن جهل مردم منطقه نوشت.هر کس مسول ارزش هاي خويش است.و وضعيتي که مردم عراق دارند مي توان عذابي دانست برگرفته از عملشان که بيگانه ديکتاتور کشورشان را سرنگون کرد و نه حودشان ولي اين وضعيت نمي توان جنايات روشن آمريکا را توجيه کرد و از طرفی جهل عامل صد در صدی بدبختی!!!!

حرفات درسته سردار ولی آمریکا جهل رو به وجود ناورده . بلکه ازش داره نهایت استفاده رو میکنه . این ماردم منطقه هستند که با پیروی از علمای به اصطلاح مسلمونشون که هر روز برای دیگران خط و نشان میکشند جهل رو به وجود می اورند . البته شکبپی ندارم که همین بسیاری از همین علما نماها مورد حمایت غربند ولی اگر به واقعیت نگاه کنیم دست
اه بزرگ تبلیغاتی غرب هر چقدر که بزرگباشه نمیتونه به پای جهلی که ریختن خون شیعه رو حلال میدونه و یا ندادن دختر به فلان طایفه و ......... مثالهای دیگه نمیرسه . شایعه یک خبر مجهول و فتوای یک عالم مثلا مسلمان به همان اندازه دستگاه تبلیغاتی غرب قدرت داره و این مساله در جریان قضیه سلمان رشدی ثابت شد

از یکی از امامان (فکر کنم امام صادق بود ) نقله که.
دو گروه کمر مرا شکستند
عالم جاهل
و جاهل مقدس ماب

اولی با استفاده نادرست از علم
دومی با کشاندن خرافات به مقدسات

پیامبر هم حدیثی داره که میگه
بعد از من امت من به 72 گروه تقسیم میشوند و به غیر از یک گروه که آن هم مسلمانان واقعی هستند همگی به عذاب دوزخ گرفتار خواهند شد .

پس به راحتی معلوم میشه که چطور مردم منطقه خودشون رو قربانی و بازیچه دست دیگران کردن .
اسلام یعنی تسلیم شدن در برابر قدرتی بی همتا و هر که در برابر این قدرت یعنی الله تسلیم شود مسلمان است خدا وند با پیامبر اسلام را فرستاد نه سنی و نه وهابی و نه حنفی و نه شیعه . .................

این شاخه ها تنها به نفع دشمنان مورد استفاده قرار گرفته اند تا میام خلق الله تفرقه ایجاد کنند و حمایت کورکورانه از این شاخه هه در برابر شاخه دیگر نشانه بارز جهل و نادانی هست . :shock: :P

کاش این جمله رو در پست قبلیم پاک نمیکردم

پیامبر 63 سال از عمرشو صرف مسلمان کردن این مردم عرب کرد ولی باز هم صد در صد موفق نشد و در نهایت نوادگان ابوسفیان نوه هاشو به خاک و خون کشیدند نوه هایی که برادران خودشون بودند . این نشون داد که امت عرب هنوز هم با هم سر ناسازگاری دارند و الان بعد از هزاران سال هنوز هم این اختلافات عمیق وجود داره . حالا باز هم میگید کا کاره امریکاست .

یک مثال ساده می زنم .

شما در خونتونو باز میزارید و دزد میاد امواله شما رو می بره . اشتباه ماله کیه دزد یا شما
در این که دزد مقصره شکی نیست ولی مقصر اصلی کسی هست که در رو نبسته تا از دزدی پیشگیری کنه اینجا هم که بهشت نیست کههمه سالم باشند و دزد نباشند یک شیطانی هست که یکی رو از راه بدر کنه پس باز هم مقصر خودمونیم یعنی مردم منطقه ...... :shock:

زیاد هم فکر کنید جرج بوش از این جنگ منفعت میبره تا حالاش که بیشتر ضرر داده اگه میبینی پاش وایساده به خاطر اینه که نشون بده امریکا عقب نمی کشه (لا اقل در دوره بوش )

[External Link Removed for Guests]

ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”