تصويري: نظاميان امريکايي و مردم عراق.متفاوت با انچه قبلا ديده ايد.

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

تصويري: نظاميان امريکايي و مردم عراق.متفاوت با انچه قبلا ديده ايد.

پست توسط majidjon13 »

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

با ديدن اين عکسها ياد داستان مردي افتادم که ادعا مي کرد ناپلئون است.
ولي من فکر مي کنم که بخاطر اين تصاوير تبليغاتي و عوام فريبانه بايد به آمريکا احترام گذاشت. از اين جهت که اين ماشين عظيم جنايت عليه بشريت مي تواند تصاوير انساندوستانه نيز سرهم بندي کند و علاوه براين سعي مي کند از خودش چهره اي انساني بسازد. من به اين تلاش عوام فريبانۀ او احترام مي گذارم. ولي متأسفانه از تصوير تا حقيقت هنوز يکي دو دانگي از شب باقي مانده است.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

در هر جنگي غيرنظاميان کشته ميشوند

اين موضوع تماميت دارد.

در ضمن من نسبت به غير نظاميان اسيب ديده در جنگ بي تفاوت نيستم

ولي اين تصاوير دروغين نيست و اتفاق هايي مانند اينها هر روز در عراق شکل ميگيرند.!

با انديشه کليشه اي به جايي نخواهيم رسيد :D
Captain I
Captain I

majidjon13 نوشته شده:در هر جنگي غيرنظاميان کشته ميشوند

اين موضوع تماميت دارد.

ولي اين تصاوير دروغين نيست و اتفاق هايي مانند اينها هر روز در عراق شکل ميگيرند.!

با انديشه کليشه اي به جايي نخواهيم رسيد :D

majidjon13 عزیز ، من هرگز نگفتم که این تصاویر دروغ هستند، ولی باید دانست که تصاویر قادر به بیان حقیقت نیستند. به عکس العمل شما نا آگاه نیستم و شما نیز مثل هر انسان شریفی در برابر بربریت بی تفاوت نیستید. دریافت حسی و ذهنی شما در مقام و جایگاه و عملکرد آن در رابطه با چنین وقایعی جای خود را دارد. و حتی می توانیم باور کنیم که در اینهمه جنایتی که نظام نوین جهانی مرتکب شده است، جایی را هم به انسانیت اختصاص داده است. نکته ای که شما به آن اشاره کردید، یعنی اسلام گرایان افراطی...من فکر می کنم که چنین مسائلی را ما می توانیم در چهار چوب «شرق شناسی» مورد بررسی قرار دهیم، یعنی آنرا در متن «بازی بزرگ» امپریالیستی نگاه کنیم. شما فکر می کنید که اسلام گرایی افراطی در الجزایر و نتایج اسفبار آن برای مردم الجزایر از کجا سرچشمه گرفته است و تغذیه می شود؟
اینطور بنظر می رسد که شما چنین نظریاتی را کلیشه ای برآورد کرده اید، من از صمیم قلب امیدوارم که حق باشما می بود ولی متأسفانه حق با من است. و پشت این تصاویر نوشته شده است : ژنوسید صادره از آمریکا و یارانش.
Captain I
Captain I

دوستان اين تصاوير را هم ببينيد.
[External Link Removed for Guests]
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

چه رمانتيک !!!!
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط biya2azizam »

بايد به ياد بياريم كه چه ترس و وحشتي مردم عراق و منطقه از صدام داشتند ترس نه به خاطر قدرت نداشتش فقط به خاطر زير پا گذاشتن حقوق بين الملل و وحشي گري ناشي از عقده هاي درون اين جنايتكار بود البته بايد فراموش نكنيم كه سال 1991 زماني كه بعثيها(همه عراقيها) از كويت توسط اعتلاف بين الملل بيرون رانده شدند و ميرفت كه قيام مردم جنوب عراق و كردهاي پيش مرگ شمال كار صدام را براي هميشه يكسره كنند بوش پدر دستور توقف عمليات در خاك عراق را صادر و عملا دست صدام را براي محار شورش باز گذاشت و بيش از 1000000كرد و شيعه عراقي زنده زنده به گورهاي دست جمعي سپرده شدند البته اين تصاوير رو كه ميبينيم يه چيز عاديه چون اينها سربازن و اتوماتيك وار اون چيزي رو كه آموختن انجام ميدن و بارها به ايرانيهايي كه رهسپار قبور اعمه در عراق بودن و راهشونو گم كردن كمك كردن تا از تشنگي و گرسنگي نجات يابند خوب ديگه واسه رسيدن به هرچيزي بايد هزينه كرد از بين رفتن مردم عادي تاوانيست كه مردم عراق به خاطر اشتباهات گذشتشون بايد پرداخت كنن و يك بار هم بيشتر نيست يا اينكه به مرگ تدريجي تن ميدادنو با ظلم صدام ميموندن تا قرنها نوه هاي اين ديوانه(صدام)كار جدشون رو ادامه بدن و الا آخر...البته يادمون نره كه آمريكاييها هم عاشق چشم ابروي عراقيها نشدن كه به كمكشون اومدن اونها هم منافعي دارن كه بايد 280 ميليون مردم آمريكارو در رفاه كامل نگه دارند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

[quote="majidjon13"]در هر جنگي غيرنظاميان کشته ميشوند

اين موضوع تماميت دارد.

با انديشه کليشه اي به جايي نخواهيم رسيد :D[/quote]

کاش در کنار این تصاویر کاروان نظامیان آمریکایی را میگذاشتید که در عقب خودروها نوشته شده بود فاصله صد متر رعایت شود.
در بغداد تقریبا همه کسانی را میشناسند که به علت متوجه نشدن حضور کامیونها در نزدیکی اش به دست آمریکاییان کشته شدند.
یک زن بغدادی میگفت خودم با چشمان خود راننده تاکسی را دیدم که متوجه حضور کاروان در نزدیکی اش نشده بود و بدون هشدار با رگبار مسلسل آمریکاییان مواجه شد و با تمامی مسافرانش در دم جان سپرد.
کاش چند عکس از چنین رویدادهایی میزدید.
لااقل چند عکس از تجاوز نظامیان
آمریکایی به زنان بیگناه عراقی و در زیر عکس بنویسید: آقای جرج بوش در سخنرانی خود در کاخ سفید گفت : همه خواهان یک چیز هستیم......دموکراسی.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

[quote="majidjon13"]در هر جنگي غيرنظاميان کشته ميشوند

اين موضوع تماميت دارد.

با انديشه کليشه اي به جايي نخواهيم رسيد :D[/quote]

کاش در کنار این تصاویر کاروان نظامیان آمریکایی را میگذاشتید که در عقب خودروها نوشته شده بود فاصله صد متر رعایت شود.
در بغداد تقریبا همه کسانی را میشناسند که به علت متوجه نشدن حضور کامیونها در نزدیکی اش به دست آمریکاییان کشته شدند.
یک زن بغدادی میگفت خودم با چشمان خود راننده تاکسی را دیدم که متوجه حضور کاروان در نزدیکی اش نشده بود و بدون هشدار با رگبار مسلسل آمریکاییان مواجه شد و با تمامی مسافرانش در دم جان سپرد.
کاش چند عکس از چنین رویدادهایی میزدید.
لااقل چند عکس از تجاوز نظامیان
آمریکایی به زنان بیگناه عراقی و در زیر عکس بنویسید: آقای جرج بوش در سخنرانی خود در کاخ سفید گفت : همه خواهان یک چیز هستیم......دموکراسی.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
New Member

پست توسط antiwar »

برخی غرب زده ها تا چه حد دوستدار غرب هستند که از انهمه جنایتی که در عراق شده و ده ها هزار زن و کودک طعمه سربازان امریکایی شدند فقط چند تا عکس از ماچ و بوسه سربازای امریکایی پیشکش کردند
واقعا شرم اور است
New Member

پست توسط antiwar »

فیلمها و عکسهای زیادی از ابوغریب
آخرین ويرايش توسط 1 on antiwar, ويرايش شده در 0.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

الان از همان عراقي هايي که براي آمريکا گل پخش ميکردند و مجسمه صدام را فرو ريخته اند برويد و نظرشان را بپرسيد حاضرند دستان صدام را ببوسند ولي آمريکا برود بيرون.
چقدر عکس از جنايات آمريکا در عراق مي خواهيد ببينيد که اين تصاوير در آن حل شود؟!بگوييد تا برايتان نشان دهم.
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”