هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط knell »

david68 نوشته شده:در سايتهاي ايراني كه من ميشناسم اين قطعه رو نميفروشن چوك 1200 به 8 اهم براي ساخت شوكر دو هزار ولت به كار ميره در حالي كه ترانس يا چوك يك به بيست كيلو اهم براي ساخت شوكر سي هزار ولت به كار ميره شما اگه ميخواي نتيجه بگيري بايد شوكر سي هزار رو بسازي چون دوهزار فكر نكنم اثري رو شخص داشته باشه قطعاتش هم اي سي 555 و ترانزيستور تيپ 31 شايد هم tip32 و همينطور ده تا خازن 103 هزار ولت و همينطور 11 تا ديود 1n4007 و چند تا مقاومت هست همه وسايل گير مياد الا اين چوك كه من هم چون نتوستم تهيه كنم هنوز نتونستم بسازم ساختش كاري نداره و خيلي راحته فقط چوك رو بايد پيدا كني يه دوست دارم كه داده براش بپيچن و ازش پنج تومن پول خواستن ولي به هر حال باز هم ارزون هست شوكرهاي اماده چيني بيش از شصت تومن قيمت دارن و ولتاژ اونها هم پنج هزار ولت هست اين عكس شماتيك شوكر دو هزار هست :

تصویر

و اين هم يه عكس از ترانس يك به بيست كيلو اهم :

تصویر

Voltaje khoroji in madar ba in shekl 2000 DC hast
Inam liste ghateat:
Batry 9 Volt
R1 = 3K3, 5%
R2 = 1M, 5%
C1 = .1µF, monocapacitor
C2-C9 = 0.01µF 400 volt polyester capacitors
D1-D8 = 1N4007, 1-kVolt diodes
NE1 = Type NE-2 neon bulb
Q1 = MJE521 NPN power transistor
Q2 = MJE371 PNP power transistor
T1 = 1200 to 8 ohm audio power transformer

Voltaje khoroji in madar kamelan ghabele tanzime be tori ke voltaje khoroji az chok 300 volte ke ba obor az on khazenha va diod ha be 2000 vol mirese mitonin voltajo age kam bod ziad va age ziad bod kam konin

Age teranzistorha peyda nashodan mishe bejashon Bd135 va Bd136 begirin tavajoh dashte bashin ke Bd136 ro bejaye Mje371 bekar mibarin.
tip 41 و tip 42 Begirin ghavi tare npn 41va npn 42.
kare aslie terans ham taghire ampedans to madarate sotie va ampedan 1200 ohm ro be 8 ohm tabdil mikone.
formole ke baraye taiine nesbat sim piche avalie be sanavie teranshaye tabdile ampedans be kar mire ine:Z1/z2=(n1/n2)^2
Inam moshakhasate daghighe terans: T1 = 1200:8 ohm audio output transformer (green), Armaco AT-49
or Mouser part number 42TU003, 400mWat
ببخشید دوستان که فارسی ننوشتم آخه نوشته هاش جابه جا میشد این اطلاعات از یکی از عزیزان به اسم مهرداد گرفتم گفتم اسمشو که نارحت نشه امیدوارم که مشکلی نداشته باشین دیگه و موفق به ساخت این شوک بشین .
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

بهتره شوكر بالا رو نسازيد چون هم ترانسش گير نمياد و هم ولتاژ اون اصلا به درد كاري كه ميخواهيد نميخوره و فقط براي ترجبه و ازمايش خوبه اگه ميخواهيد بسازيد شوكر سي هزار رو بسازيد البته ترانس اونهم پيدا نميشه راستي يه سوال هم از دوستان دارم ميخوام بدونم وقتي ما قطعاتي مثل خازن و ديود و ترانزيستور و اي سي رو لحيم ميكنيم اين قطعات بسيار داغ ميشن ميخوام بدونم ايا اين باعث ميشه قطعه خراب بشه يا نه من خودم زياد از الكترونيك نميدونم و فقط در مورد شوكر اطلاعات دارم دوستان چطوري قطعات رو روي برد لحيم ميكنن ؟؟؟

با تشكر .
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

david68 نوشته شده:يه سوال هم از دوستان دارم ميخوام بدونم وقتي ما قطعاتي مثل خازن و ديود و ترانزيستور و اي سي رو لحيم ميكنيم اين قطعات بسيار داغ ميشن ميخوام بدونم ايا اين باعث ميشه قطعه خراب بشه يا نه من خودم زياد از الكترونيك نميدونم و فقط در مورد شوكر اطلاعات دارم دوستان چطوري قطعات رو روي برد لحيم ميكنن ؟؟؟

با تشكر .

دوست من هر قطعه ای یک دمای استاندارد لحیم کاری داره شما میتونید با یک هویه 40 وات تمام قطعات به غیر از بعضی ای سی های حساس رو لحیم کاری کنید بدون اینکه
آسیب ببینن .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

اقاي David68 ميشه لطف كنيد و ليست قطعات شوكر 30000 هزار ولتي رو بگيد ؟ ايا قطعاتش تو بازار يافت ميشه ؟ قيمت قطعاتش به صورت كلي چند ميشه ؟ :razz: :razz: :razz: :)
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

همه فطعاتش به جز ترانس يافت ميشه :

اي سي 555 يك عدد

ترانزيستور تيپ31 يك عدد

خازن 103 هزار ولت 10 عدد

ديود 1n4007 يازده عدد

ديود 1n4148 يك عدد

خازن 102 و 103 از هر كدام يك عدد

مقاومت 47 كيلو اهم يك عدد و يك كيلو اهم دوعدد

ترانسوفومر و يا چوك يك به بيست كيلو اهم lt44 يك عدد .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

ببخشيد نميدونيد قيمت كلي اين مدار چنده ؟ واينكه چطور ميشه اين ترانس رو پيدا كرد ؟ نميشه چيز ديگري جاش زد ؟ من يه سايت پيدا كردم كه ترانس هم دارن [External Link Removed for Guests] ميشه نگاه كنيد ببينيد چيز بدرد بخوري توش هست ؟

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

اينم يه سايت ديگه [External Link Removed for Guests] گمان كنم بشه ازشون خريد يه فارومه كه تو بخش درخواست قطعات الكترونيك يه چيزايي ميفروشن
اقا مهدي و بقيه دوستان ترو خدا فكر نكنيد من دارم تبليغ ميكنم بخدا فقط قصد كمك به خودم و دوستان رو دارم :)

تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

دوست عزيز در سايتي كه گذاشتيد من درخواست ترانس كردم ولي جواب نگرفتم در سايت قبلي هم ترانس نميفروشن .
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط knell »

[External Link Removed for Guests]
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من این مدار جدید پیدا کردم ولی ننوشته خروجیش چنده اگه کسی حرفه ایه میدونه میشه بگیه چون به ظاهر این مدار ساده تر میاد.یک سوال دیگه داشتم اینه که برد (کیت) این مدار 30000 ولت رو از کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون از همه دوستان که همکاری کردن در این تاپیک.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

از اين شوکها ( البته نوع قوي آنها ) در دامداري ها و گاوداري ها استفاده ميکنند و قدرت بسيار بالايي دارند . به طوريکه يک گاو را مانند يک موش روي زمين مياندازد . بعضي از اين فروشگاههاي وابسته به دامداري ها ( و گاوداري ها ) نوع قوي اين شوکها را ميفروشند ولي نه به همه کس . اگر پدر شما دامپزشک باشد شايد پس از طي يک سري مراحلي بتواند يکي بخرد .
راه ديگه اي هم هست . يک توکه پا تشريف ببريد کرمانشاه يا کردستان , اونجا از شير مرغ تا جون آدميزاد به آساني پيدا ميشود .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

david68 نوشته شده:دوست عزيز در سايتي كه گذاشتيد من درخواست ترانس كردم ولي جواب نگرفتم در سايت قبلي هم ترانس نميفروشن .

ترانس چیزی نیست که نشه ساخت، کافیه مدارو تا قبل از ترانس درست کنید، بعد با ولتمتر ولتاژخروجی را اندازه بگیرید و پیش یه ترانس پیچ برید و بگید که یه ترانس افزاینده میخوام که مثلا از 9 ولت به 30000 ولت افزایش بده.

برای ساخت مدار هم راحت ترین راه استفاده از بوردهای سوراخدار آماده است، که از رو قطعات رو جاسازی میکنید و از زیر طبق نقشه با سیم بهم لحیم میکنید.

تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

ميدونم كه ترانس رو ميشه داد به بيرون و ساخت ولي منظورم اين بود كه نوع حاضري اون موجود نيست .
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”