صندلی داغ با حضور Shahryar ...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

Re: Shahryar روی صندلی داغ CentralClubs...!

پست توسط renger »

Shahryar, عزیز
با توجه به این که 4 دهه از عمرتون میگذره پس از بقیه بچه های سنترال با تجربه ترین. مهمترین تجربه ای که در این چند سال کسب کردین چی بود؟
شهریار جان دنیا رو چطور میبینی؟
به نظرت ایران در حال پیشرفت یا پسرفت؟ و جایگاه فعلی ایران در جهان چطور میبینی؟
اگه دوباره متولد بشی باز هم میشی همین شهریاری که الان هستی؟
اگه بگن آزادی که تو هر کشوری که خواستی زندگی کنی کدوم کشور انتخاب میکردی؟
چقدر برای مادیات اهمیت قائلی؟ پول در میاری که زندگی کنی یا زندگی میکنی که پول در بیاری؟
سرمایی هستی یا گرمایی؟
به نظرت چطور میشه که کشوری که از اول تا آخر 200 سال هم تاریخ نداره میشه آمریکا ولی کشوری مثل ایران با تاریخ غنی 3000 ساله میشه این؟ منظورم اینه که چطوری بعضی کشورها سریعا پیشرفت میکنن ولی بعضی مثل ما درجا میزنن؟
هواپیمای مورد علاقه؟
مهمترین تفریحت چیه؟
مهمترین عیب renger چیه؟ صادقانه بگو :D
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

جواب سوالهای میلاد: 

56.کمترین نمره عمرتان؟+ معدل دانشگاهی شما؟  معدل 16.5 و کمترین نمره فکر کنم 11 یا 12 بود.  
 [COLOR=#000000]57.تا به حال از شما سرقت کرده اند و چگونه و چه چیز هایی؟ 

خیر خدا رو شکر 

58.در مباحثی که در جمع های مختلف دارید پیش آمده که در اقناع دیگران با مشکل مواجه شوید؟ 

اوووف . بله. سعی میکنم ادامه ندم. 

.اینترنت بدون سنترال چه مزه ای است؟ 

مگه اینترنت همون سنترال کلابز نیست؟! تصویر 

60.خدای ناکرده تعرضی به این آب و خاک صورت گیرد آمادگی حضور در نبرد را دارید؟ 

بله.  

61.سالهایی از عمرتان را در غربت گذرانده اید...چه عواملی باعث شد در خارج نمانید و برای زندگی ایران را برگزینید..البته پاسخ واضح است همه ایرانی هستیم و وطن را دوست داریم ولی یک سری دلایل حاشیه ای هم هست...اگه ممکنه اونها رو بگید؟ 

من به خاطر کارم باید چند سالی رو در خارج اقامت میکردم.  

62.بهترین ویژگی اخلاقی که حس می کنید شما را برای دیگران جذاب و دوست داشتنی می کند؟ 

کم حرف بودن. تصویر 

63.میانه ای با بازیهایی چون پاسور-شطرنج-دومینو-تخته نرد دارید؟ 

خیر اما از بازیهای کامپیوتری خیلی خوشم میاد.  

64.دوست داشتن یا عشق؟ 

سوال دقیق نیست. 

65.اگر نظامی بودید چه رسته ای را برمی گزیدید؟ 

هوائی یا دریائی.  

66.پستی بلندیهای اقتصادی در زندگی داشته اید؟ سخت ترینش چگونه بود و چگونه از آن عبور کردید؟بیشتر برای کسب تجربه خوانندگان می گویم. 

خیر خوشبختانه. اما زندگی همه انسانها دارای فراز و فرود است. شکیبا و منطقی بودن در مشکلات میتونه به انسان کمک کنه تا این شرایط رو راحتتر پشت سر بزاره. 

67.احساستان در روزی که ایران موفق به پرتاب فضانورد به ایستگاه بین المللی فضایی شود. 

غیر قابل وصف 

69.برج میلاد-میدان آزادی-برج ایفل-شان الیزه-لوور-هاید  

برج میلاد: بسیار زیباست. در اجلاس شهردارهای آسیا من موفق شدم داخلش رو ببینم اما هنوز به طور کالم تمام نشده. 

برج ایفل: زیبا و پر از خاطره 
 شانزلیزه: دیدن دفتر هواپیمائی ملی ایران در گرانترین و مشهورترین خیابان دنیا حس خوبی به من میداد. 
 لوور: اگر برای دیدنش میروید 3 روز باید براش وقت بزارید. 
 هاید پارک: مایه افتخار انگلیسی ها 

70.چقدر معیار هایی را در تبدیل یک دوستی اینترنتی به دوستی واقعی مد نظر قرار می دهید؟ 
 مودب بودن- صداقت و همفکر بودن. دوستان زیادی رو از طریق ICQ داشتم از جاهای مختلف دنیا که همدیگر رو هم از نزدیک میدیدیم.  

71.خونگرم ترین و خونسردترین مردمان در اروپا مال کدام کشورند؟ 
 خونگرمترین: ایتالیا- اسپانیا- یونان  
 خونسردترین: ما بقی اروپا 

72.جایگاه فعلی ایران در معادلات جهانی؟ 

از لحاظ سیاسی؟ فرهنگی؟ اقتصادی؟ نظامی؟ .. بار اولی که پوتین به ایران آمد خبرنگاری ازش سوال کرد نظر شما در باره روابط سیاسی اقتصادی فرهنگی نظامی با ایران چیست و نقش این روابط در آینده منطقه و روابط ژئوپولتیک چه میدانید؟ پوتین در جواب گفت: برای سوال شما میشه یک کتاب نوشت. سوال شما تمام حوزه هائی رو که یک رئیس جمهور فعالیت میکنه رو پوشش میده ! 

73به کشورهای خارجی که سفر میکنید در فرودگاه مقصد با شما به عنوان یک ایرانی به چه دیدی می نگرند...آیا حرمتها رعایت می شود و یا از بی احترامی هایی که گهگاه می شنویم هم دیده اید؟ 

قبلا گفتم من متولد ایران نیستم و برای من این مشکلات نبوده اما برای برخی از هموطنان ما بله متاسفانه.  

74.یک تازه کار عضو سنترال میشه و شروع می کنه آسمون ریسمون بافتن و در چند پست اول جوری جلوه میکنه که همه فکر میکنن طرف مثلا رییس کارخانه موشک سازی سجیل است!
مدتی بعد دست طرف رو می شود و دیگه کسی تحویلش نمی گیره ولی چون از ابتدا دروغ گفته است بر دروغهای قبلی پافشاری میکند...اینگونه کاربران را چگونه ارزیابی میکنید؟ با توجه به اینکه معمولا در بر هم زدن جو تاپیک ها بسیار متبحرند! 

این کاربران زود خودشان باعث حذف خودشان خواهند شد.  

75.آیا در حال نماز مثل من! فکرتان 1000 جا است ؟ 

بله. اما شما چرا میلاد جان؟  

76. از 1 تا 20 به خودتان چه نمره ای می دهید؟ 

از چه نظر؟ شخصیتی؟ اجتماعی؟ اقتصادی؟ سوال پوتین رو یادت میاد؟ تصویر 

77.افکار و ادنیشه های انیشتین تا چه حد شناخته شده است؟انیشتین را با توجه به علم70 سال پیش چگونه انسانی می بینی؟ 

نابغه ایکه تئوریهاش دنیای فیزیک را متحول کرد.  

78.احساست با شنیدن این کلمات
زنگ موبایل-اس ام اس-دزدگیر-فریاد های دوره گردان در خیابان-غروب جمعه-تا 4 صبح بیدار بودن و 6 صبح بلند شدن-کوروش بزرگ-نادر شاه افشار-فتحعلی شاه  

کوروش: افتخار تاریخ ایران 
 غروب جمعه: همیشه دلگیر 
 زنگ موبایل: وقتی منتظر هستی خیلی دلنشینه 
 دزدگیر: برخی اوقات اعصاب خورد کن 

79.سنترال چی کم داره؟ 

یک مجله اینترنتی  
[COLOR=#000000]80.نحوه اجرا و درجه حرارت صندلی چطور است؟

خوب مثل خودت تصویر 
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

[URL=http://www.centralclubs.com/#]
renger
[/URL] با توجه به این که 4 دهه از عمرتون میگذره پس از بقیه بچه های سنترال با تجربه ترین. مهمترین تجربه ای که در این چند سال کسب کردین چی بود؟  

از من با تجربه تر در سنترال کلابز هم هست. مدیری دوست داشتنی و مدرن تصویر که خیلی چیزها از ایشان یاد گرفتم. از جمله صبوری. خب تجربیات زیادی کسب کردم و در حال کسب هستم. انسان همیشه در حال کسب تجربه است و تمامی نداره. مدیریت در شرایط بحران مهمترین تجربه زندگیم بود. 

جان دنیا رو چطور میبینی؟  

از چه نظر؟ هم میشه زشت دید و هم زیبا. از چه دیدگاهی؟  

به نظرت ایران در حال پیشرفت یا پسرفت؟ و جایگاه فعلی ایران در جهان چطور میبینی؟  

البته در حال پیشرفت است و این غیر قابل کتمانه. اما میشه سرعت این پیشرفت رو بسیار بیشتر کرد.  

اگه دوباره متولد بشی باز هم میشی همین شهریاری که الان هستی؟  

بله .  

بگن آزادی که تو هر کشوری که خواستی زندگی کنی کدوم کشور انتخاب میکردی؟  

ایران.  

چقدر برای مادیات اهمیت قائلی؟ پول در میاری که زندگی کنی یا زندگی میکنی که پول در بیاری؟
سرمایی هستی یا گرمایی؟  

البته مادیات یکی از مهمترین ارکان زندگیه اما نه مهمترین رکن. من متوجه منظور شما از سوالات میشم.... برخی معیارها در جامعه ما به کلی تغییر کردن.  

نظرت چطور میشه که کشوری که از اول تا آخر 200 سال هم تاریخ نداره میشه آمریکا ولی کشوری مثل ایران با تاریخ غنی 3000 ساله میشه این؟ منظورم اینه که چطوری بعضی کشورها سریعا پیشرفت میکنن ولی بعضی مثل ما درجا میزنن؟  

آمریکا رو مهاجرین ساختند والا سرخپوستها که سالیان سال درآن کشور زندگی میکردن و تمدم ما بسیار غنی تر از انها بود. البته سال کشف آمریکا (از دیدگاه اروپائیان) 1492 بود.  

هواپیمای مورد علاقه؟  

F-15 

مهمترین تفریحت چیه؟  

شنا- تنیس- اسکی 

مهمترین عیب renger چیه؟ صادقانه بگو  
 چرا عیب؟ با اعتماد به نفس بگو مهمترین برتریم چیه؟ هیچوقت از نقطه ضعف شروع نکن.  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

خوب یک چند ساعتی به آقای سوال مرخصی بدیم وبریم سراغ یک گپی کوتاه با مهمان...!

تو جوابهای شهریار مواردی بود که از چشم یکی مثل من به راحتی دور نمیمونه!تصویرتصویر 17 تا نکته شسته رفته در آوردم که شهریار کمی بیشتر دربارش بمون توضیح میده.

1.اولا که ماشاالله هزار ماشالله فعلا 4 زبانه است و انگلیسی و روسی و فرانسوی و فارسی و یحتمل مقادیری از زبانهای دیگر نیز میداند. آقا شهریار اینهمه زبان رو دقیقا برای هرکدومش چقدر وقت گذاشتی و آیا سن که میره بالا یادگیری هم برای شما کم شده و یا مثل 20 تا 30 سالگی به سرعت فراگیری می کنید.
2.رشته دانشگاهی و محل تولد رو نگفتین!
3.از جیم کری گفتین...کدوم فیلمشو بیشتر دوست دارین؟
4.با اون عربی که سر خلیج فارس بحث کردین کار که به خشونت نکشید؟
5.شدیدا علاقه مندیم عکسی از دوران رزمندگی شما ببینیم..اگر معذورات دارید چهره خود را شطرنجی کنید.
6.خاطره شنیدنی از یک سفر خارجی...تا حد امکان طنز!
7.در رابطه با جنسیت دوم بودن زنان گفیتید سوال من از اساس اشتباه است...ولی بسیاری از بانوان دوست داشتند پسر متولد می شدند!
8.درباره بدحجابی نیز تا حدودی با شما موافقم البته از نظر طرز آرایش و مدهای خلق اسلعه و عجیب و غریب...وگرنه از مخالفین سرسخت حجاب اجباری هستم و به شدت به حق انتخاب قائلم. حتی این روزها در تبلیغات انتخاباتی هم سخن از مسائل مربوط به اجباری بودن حجاب می شود.
سر همین موضوع مدتی با سایر کاربران به مجادله پرداختم و سرانجام سکوت و تقیه را برگزیدم.
9.نحوه صحبت با یک انشان موهن به مقدساتتان را هم نگفتید..خود بنده همیشه ابتدا با طرف رفیق می شوم و سپس در اثر رفاقت ذهن شخص را به آرامی نرم میکنم.
10.چرا خنده از لبانتان گرفته شده است؟
11.در رابطه با محلی که به خاک سپرده می شوید..البته انشالله که سالها زنده باشید...گزینه هایی در ذهن ندارید و یا اصلا فکر هم بهش نکردید؟
12.سخنرانی هایی که داشتین در جمع عده ای از مخاطبینتون...تا حالا دیدن کسی چرت بزنه؟
13.شماره ناشناس جواب میدین؟
14.از دوست داشتن و عشق گفتم..گریزم به سخنی از دکتر شریعتی بود که دوست داشتن را درجه ای والاتر از عشق میدانست.
15.جایگاه ایران در معدلات جهانی نیز منظورم این بود که الان حرف کشور ما در سایر کشورها برش داره یا نه؟
16.راستش من حتی اگر فکرم مشغول نباشه موقع نماز چندان توجه ندارم...خیلی جالبه ها آدم تا قبلش فکرش مشغول نیست تا میره تو نماز مشغول میشه!
17.مجله اینترنتی رو کمی توضیح بده؟
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

.اولا که ماشاالله هزار ماشالله فعلا 4 زبانه است و انگلیسی و روسی و فرانسوی و فارسی و یحتمل مقادیری از زبانهای دیگر نیز میداند. آقا شهریار اینهمه زبان رو دقیقا برای هرکدومش چقدر وقت گذاشتی و آیا سن که میره بالا یادگیری هم برای شما کم شده و یا مثل 20 تا 30 سالگی به سرعت فراگیری می کنید.

کار سختی نیست. خودت الان 3 زبان میدونی: فارسی- عربی و انگلیسی .در خارج به عالت شغلی که داشتم مجبور شدم روسی رو هم یاد بگیرم چون تازه شوروی از هم پاشیده شده بود و مارکت بسیار بزرگ اما خالی بود که نیاز به پر شدن داشت. فرانسه رو هم که خوب من چند سال آنجا بودم و الان هم یک شرکت فرانسوی در ایران کار میکنم. انگلیسی رو هم که باید دانست. کار سختی نیست. وقتی مجبور باشد -- همه کار رو میشه انجام داد. یادگیری به سن کاری نداره. اگر به روز نباشیم حذف میشیم. انتخاب دیگه ای نیست.
3.از جیم کری گفتین...کدوم فیلمشو بیشتر دوست دارین؟

Pet Detective
4.با اون عربی که سر خلیج فارس بحث کردین کار که به خشونت نکشید؟

نهتصویر. اما جواب قاطعی دادم و کمی بحث ما به درازا کشیده شد. وقتی جلوشون محکم بایستید عقب نشینی میکنن. البته آدمهای بسیار منطقی هم کم ندارن. کلا رابطه اعراب خلیج فارس با ما با رابطه اعراب آفریقائی فرق داره. اعراب کشورهای الجزایر- مراکش- تونس تا حدی بهتر ما رو درک میکنند و منطقی تر هستند اما اعراب خلیج فارس به علت بسیاری مسائل با ما تنش دارن.
5.شدیدا علاقه مندیم عکسی از دوران رزمندگی شما ببینیم..اگر معذورات دارید چهره خود را شطرنجی کنید.

چشم. اما عکس شطرنجی به چه دردی میخوره؟!

6.خاطره شنیدنی از یک سفر خارجی...تا حد امکان طنز!

بیشتر مایه تاسفه تا طنز. در یکی از سفرها به دبی به محض ورود به سالن مسئولین فرودگاه لاینی رو درست کرده بودند که طناب کشی شده یود. به محض ورود یکی از مسافرین که میانسال هم بود دوید و از صف خارج شد و خودش رو به ابتدای صف رساند! مامورین دشداشه پوش اون رو از صف خارج کردند و در حالیکه به جای دیگری میبردنش میخندید ! هنوز برام علت این حرکت هموطنمون سواله!

7.در رابطه با جنسیت دوم بودن زنان گفیتید سوال من از اساس اشتباه است...ولی بسیاری از بانوان دوست داشتند پسر متولد می شدند!

تکرار سوال در جواب من تغییری حاصل نمیکنه. نظر من این نیست.

8.درباره بدحجابی نیز تا حدودی با شما موافقم البته از نظر طرز آرایش و مدهای خلق اسلعه و عجیب و غریب...وگرنه از مخالفین سرسخت حجاب اجباری هستم و به شدت به حق انتخاب قائلم. حتی این روزها در تبلیغات انتخاباتی هم سخن از مسائل مربوط به اجباری بودن حجاب می شود.
سر همین موضوع مدتی با سایر کاربران به مجادله پرداختم و سرانجام سکوت و تقیه را برگزیدم.

دراین موضوع با هم - هم عقیده نیستیم.
9.نحوه صحبت با یک انشان موهن به مقدساتتان را هم نگفتید..خود بنده همیشه ابتدا با طرف رفیق می شوم و سپس در اثر رفاقت ذهن شخص را به آرامی نرم میکنم.

چرا گفتم. بستگی به شخص مقابل داره. یا اهل گفتگو است یا شستشوی مغزی داده شده. در حالت اول قضیه روشنه .

10.چرا خنده از لبانتان گرفته شده است؟

خنده از لبان من گرفته شده؟! کی گفته؟ تصویر

11.در رابطه با محلی که به خاک سپرده می شوید..البته انشالله که سالها زنده باشید...گزینه هایی در ذهن ندارید و یا اصلا فکر هم بهش نکردید؟

به نتیجه نرسیدم.

12.سخنرانی هایی که داشتین در جمع عده ای از مخاطبینتون...تا حالا دیدن کسی چرت بزنه؟

چون به درخواست خود شرکت/ سازمان یا انجمنی بوده خیلی کم پیش آمده. برای همینه که من سعی میکنم سخنران اول یا دوم باشم. تصویر

13.شماره ناشناس جواب میدین؟

بله البته.
14.از دوست داشتن و عشق گفتم..گریزم به سخنی از دکتر شریعتی بود که دوست داشتن را درجه ای والاتر از عشق میدانست.

بحثی نیست. میپذیرم.
15.جایگاه ایران در معدلات جهانی نیز منظورم این بود که الان حرف کشور ما در سایر کشورها برش داره یا نه؟

کدام حوزه منظور شماست؟ اروپا / آمریکای لاتین؟ آسیای جنوب شرقی؟ به هر حال کشوری است قدرتمند با نفت و گاز و منابع طبیعی فراوان و در موقعیتی بسیار مهم.

16.راستش من حتی اگر فکرم مشغول نباشه موقع نماز چندان توجه ندارم...خیلی جالبه ها آدم تا قبلش فکرش مشغول نیست تا میره تو نماز مشغول میشه!

نظری ندارم. تصویر
17.مجله اینترنتی رو کمی توضیح بده؟

قبلا در این مورد بحث شده بود. مقالات و مطالب رو به صورت pdf درآورد . خیلی مطلب تو سایت داریم. بچه های علاقمند هم کم نیستند.  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

پرسشهاي The Passenger از Shahryar

پست توسط The Passenger »

درود بر شما شهريار گرامي،
من هميشه از افراد متأهل اين را ميپرسم كه؛ آيا در زندگي با همسرتان، اول برآورده نمودن خواسته خويش برايتان اهم است، يا شريك زندگيتان. البته اين مطلب بسيار مهمي است كه بهمين سرعت نميتوان پاسخ داد. اما بسيار مشتاقم بدانم كه شما خوشبختي و رضايتمندي خويش را نخست در نظر داريد، يا همسرتان را. اين را از اين سبب ميپرسم تا ميزان عشق و ايثار شما نسبت به همسرتان را بدانم، و به اين نتيجه برسم كه آيا عشق و فداكاري براي همسر، در چه اهميتي ست و چقدر ميتواند در بكمال رسيدن خود انسان و همسرش، و پيش رفت مادي و معنوي هردو نقش داشته باشد؟
(اينرا بخاطر همۀ كساني كه عاشق اند ميپرسم)

هر انساني كه خداوند به او عنايت داشته باشد، بالاخره روزي خواهد فهميد كه بايد بهتر از ايني كه هست بشود. توانمنديهاش را بيشتر كند، بيشتر بداند، تا بيشتر بفهمد. و بتواند قدمهاي مثبت بردارد. ميخواهم بدانم شما از همان اول، و به روال عادي طبق روش تربيتي خانواده متوجه اين موضوع بوديد، يا بعداً، خودتان به تدريج به اين نتيجه رسيديد؟ خانواده يكي از مهمترين عوامل موفقيت فردي انسان است، چقدر خانواده به موفقيت فردي شما كمك كردند؟
(براي جوانان امروز ميپرسم كه والدين فردايند)

ما انسانها چون ممكن الخطا هستيم، مسلّماً زمانهايي هم هست كه نوميد ميشويم. خب نوميدي حاصل فراموشي لحظه اي پروردگار است. زمانهايي كه نوميد شديد، چقدر از اين لغزش خودتان پشيمان شديد، و چقدر به ايمان تان به پروردگار شك برديد؟ بعد از آن چند بار ديگر نوميد شديد، وسعي در تحكيم ايمان خود كرديد. و چقدر موفق بوديد؟
(اين را بخاطر كساني پرسيدم كه زود نوميد ميشوند)

ديگر پرسش اينكه؛ چقدر در جريان اتفاقات ناخوشايند، تلخي ها، و تقصيرها، مسئوليت اشتباه خويش را ميپذيريد و تقصير را به گردن ديگري نمي اندازيد. و چقدر سعي در بازشناختن خطاهاي خود، براي آينده داريد؟ بعقيدۀ شما مسئوليت پذيري چقدر مهم است در بوجود آمدن موفقيت انسان؟

و پرسش پاياني من از شما؛ خواستن، توانستن است؟ آيا واقعاً شما كه زندگي كاري و شخصي موفقي داريد (شكر خدا)، معتقديد كه انسان ميتواند با تلاش خويش عوامل جبري را كنار بزند، و زندگي ايده آل خويشتن را بسازد؟
(براي دوستان جبر انگار پرسيدم)

پرسش زياد است، و فرصت كم. اميدوارم اين سؤالهايي كه پرسيدم، علاوه بر خودم، سؤالات كساني هم باشد كه به جوابش نيازمندند.
قبلاً سپاس فراوان از جوابگوئي شما
موفق و سربلند باشيد :razz:
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

جوابهای شهریار عزیز خیلی پر هستند بنده که خیلی لذت می برم ، اما میشه یه جور دیگه هم بهش نگاه کرد، وقتی میلاد می پیچد!!!!!!!!!!!!! :-)

مجری یه چند وقتی از ترس ترور متواری شد ، بعد هم با تغییر چهره برگشت اما دستت برای همه رو شده میلاد... خودتو تسلیم کن! :shock:

شهریار جان با توجه به سن بزرگتون چند تا سوال واضح می پرسم دوست دارم نظرتون رو بدونم ،

1- فرهنگ رو چه طور تعریف می کنید؟به طور خلاصه فرهنگ اجتمایی رو چی می بینید ؟ نظم ، یکسری قواعد ، سنتها یا چیز دیگه ؟

2- اعتقاد داشتن یعنی چی ؟، منظورم بیشتر حوزه های دینیه .

3-اصالت رو چه طور تعریف می کنید ؟ نقشش رو در تعالی انسانها و جوامع چی می بینید؟

4- چقدر به مفاهیم ایران کهن اعتقاد دارید ، اونرو مقدس میدونید؟

5- فک کنید در یک میهمانی اعضای سنترال حضور دارند از بین نوشیدنی های زیر:

چای قهوه تلخ ، شیر شیرین ( مثلا شیر موز ) ، اب میوه نسبتا ترش( مثلا ای پرتغال ) و یک لیوان اب خنک و زلال ، به هر کدوم ازاعضای زیر چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
کیوان ، رضا ، محسن ، میلاد ، اقا مهدی ، محمد.

باز هم ازتون ممنونم بخاطر حوصله و وقتی که با ما جوونتر ها میزارید.
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

نظرت راجع به کلمات زیر
جنگ جهانی دوم
چریک
ارتش
میدونی تیتر روزنامه های آمریکا بعد از پیروزی در جنگ جهانی دوم چی بود ؟
کدوم روزنامه داخلی رو میخونی ؟
از کدوم روزنامه داخلی خوشت نمیاد ؟
نظرت درباره ژاپن چیه ؟
می خوان تبعیدت کنن حق انتخاب داری از سه کشور کانادا نروژ و ژاپن یکی رو انتخاب کنی کدوم ؟
بچه دختر دوست داری یا پسر ؟
تانک ام یک خوبه ؟
بحران اقتصادی جهان کی تموم میشه ؟
نتیجه بازی آرسنال منچستر ؟
نتیجه بازی بارسلونا چلسی ؟
نظرت راجع به ویجر 1 چیه ؟
وسترن دیجیتال چی تولید میکنه ؟
ماست دوست داری یا بی ام و ؟
نظرت راجع به تایتانیک ؟
فیلمشو دیدی؟
نظرت راجع به فیلم تایتانیک ؟
تایتانیک پسره بود یا دختره ؟
DNA رو بیشتر دوست داری یا AMD رو ؟!
مزدا 3 یا مگان 2000 cc فرانسوی ؟
بهتر نبود مزدا 3 رو بدون ترمز ABS میساختن ؟
انژکتور بهتره یا کاربراتور ؟
تا حالا از فاصله 100 متری صدای حداکثر دور موتور هلی کوپتر کبرا رو شنیدی ؟!
کبرا آپاچی یا سارا ؟
نظرت راجع به کویر ؟
نظرت راجع به کوه ؟
نظرت راجع به امضای من ؟
و ممنون بابت وقتی که به ما دادین
و دیگر هیچ !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

The Passenger و m2k7 عزیز

متشکرم از سوالات زیبا و پر مغز شما . از من در مورد فرهنگ و اصالت- سوال کرده بودید.

اجازه بدید به جای تعریف فرهنگ و اصالت اون رو با مثالی کاملا روشن بیان کنم.

دوست گل ما محمد 1385 سولاتی رو پرسیدند که میتوان به زیبائی فرهنگ و اصالت رو از محتوای کلامی و ساختار زیبای جملات ایشان دریافت. نمونه ای بارز از فرهنگ و اصالت:

ماست دوست داری یا بی ام و ؟
تایتانیک پسره بود یا دختره ؟
DNA رو بیشتر دوست داری یا AMD رو ؟!
کبرا آپاچی یا سارا ؟

چون سوالات شجاعانه بودند باید شجاعت شنیدن پاسخ رو هم داشته باشیم. پرسیدن نتیجه بازی بارسلونا چلسی ؟
در کنار نظرت راجع به ویجر 1 چیه ؟ نشاندهنده اوج تلاطم فکری این دوست عزیز ما است که همه باید دست به دست هم بدیم و ایشان را از این وضعیت رهائی بخشیم. ضمن اینکه امضای ایشان یعنی جامعه گوسفندي لايق حكومت گرگهاست .هم موید اوج تشویش فکری ایشان میباشد . این پاسخی روشن به ادب - فرهنگ و اصالت بود.

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

درود دوباره بر خوانندگان صندلی داغ و همچنین میهمان عزیز ما شهریار... :razz:

یک چند تا نکته

روزی که صندلی داغ با میلاد ابوعلی شروع شد قبلش یه سری قواعد تعریف کردیم...از لفظ قانون استفاده نمیکنم چون بار معنایی سنگینی داره و اصلا با جو بحث نمی خونه.

هر مهمانی که روی صندلی داغ ما میشینه یه جایگاه و شخصیت از خودش قبل از اینکه با ما هم کلام بشه تو سنترال تعریف کرده...
خدای ناکرده قصدم قیاس بین آقای X وY نیست.

از یه باب دیگه دارم بحث میکنم...صندلی قبلی رو مقایسه کنید با این صندلی ...فضا 180 درجه متفاوته...چرا...روی حساب همون عرف و قوانین نانوشته و اینکه بنده شخصا روی حساب نگاهی که به مهمانان متفاوت دارم عمل میکنم.

100 درصد باید با هر مهمانی در حدود تعریف شده بحث کرد.

البته همه بچه های سنترال افراد با شعور و فهمیده ای هستندو من خیلی دیگه دارم زیاده روی می کنم که این بحث رو می کنم.

ولی طبعا هر صندلی فضای متفاوت تری خواهد داشت...و دوستان انشالله از این به بعد بهتر خود را با جو خاص هر صندلی وفق دهند.
انشالله حضور خانمهای گرامی سنترالی را هم که در آینده خواهیم داشت موضوع ملموس تر خواهد بود.

از لطف همگی دوستان ممنونم.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

در اینجا از پاسخهای شهریار هم ممنونیم...البته اگر تمایل داشتند به پرسشهای بدون پاسخ مانده هم جواب خواهند داد.

در اینجا دوست دارم یک لحظه اجرا رو بذارم کنار و بدون پرسیدن پرسش خاصی خود شهریار عنان قلم رو به دست بگیره....

هر مطلبی حرفی حدیثی درد و دلی و ناگفته ای دارید با ما در میان بگذارید و در چند سطر ما را مهمان قلم خودتان بکنید. :razz: :razz:
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر

پست توسط Shahryar »

هميشه از افراد متأهل اين را ميپرسم كه؛ آيا در زندگي با همسرتان، اول برآورده نمودن خواسته خويش برايتان اهم است، يا شريك زندگيتان. البته اين مطلب بسيار مهمي است كه بهمين سرعت نميتوان پاسخ داد. اما بسيار مشتاقم بدانم كه شما خوشبختي و رضايتمندي خويش را نخست در نظر داريد، يا همسرتان را. اين را از اين سبب ميپرسم تا ميزان عشق و ايثار شما نسبت به همسرتان را بدانم، و به اين نتيجه برسم كه آيا عشق و فداكاري براي همسر، در چه اهميتي ست و چقدر ميتواند در بكمال رسيدن خود انسان و همسرش، و پيش رفت مادي و معنوي هردو نقش داشته باشد؟
(اينرا بخاطر همۀ كساني كه عاشق اند ميپرسم)

The Passenger عزیز

یکی از دوستانم که صاحب 2 فرزند هست همیشه میگه: اول بچه هام- دوم همسرم و سوم اگر چیزی ماند برای خودم. من هم بر این عقیدم.

هر انساني كه خداوند به او عنايت داشته باشد، بالاخره روزي خواهد فهميد كه بايد بهتر از ايني كه هست بشود. توانمنديهاش را بيشتر كند، بيشتر بداند، تا بيشتر بفهمد. و بتواند قدمهاي مثبت بردارد. ميخواهم بدانم شما از همان اول، و به روال عادي طبق روش تربيتي خانواده متوجه اين موضوع بوديد، يا بعداً، خودتان به تدريج به اين نتيجه رسيديد؟ خانواده يكي از مهمترين عوامل موفقيت فردي انسان است، چقدر خانواده به موفقيت فردي شما كمك كردند؟
(براي جوانان امروز ميپرسم كه والدين فردايند)

همیشه باید به روز بود. همیشه باید برای ارتقاء سطح آگاهی مان خودمان را به روز کنیم چون در جهانی زندگی میکنیم که چه بخواهیم و چه نخواهیم مجبوریم و باید به روز باشیم . اگر 1 هفته از غافله عقب بمانیم باید 2 هفته وقت صرف کنیم تا به جائی که بودیم برسیم نه 1 هفته. انسان همیشه باید پیشرفت کنه اما باید شکر گزار زمانی رو که در اون هست باشه. شکر نعمت نعمتت افزون کند واقعا حقیقت داره. secrets رو دیدی؟ البته نقش خانواده هم بسیار پر رنگ است و زمینه ساز خوبی برای رشد و زودتر به هدف رسیدن است.

ما انسانها چون ممكن الخطا هستيم، مسلّماً زمانهايي هم هست كه نوميد ميشويم. خب نوميدي حاصل فراموشي لحظه اي پروردگار است. زمانهايي كه نوميد شديد، چقدر از اين لغزش خودتان پشيمان شديد، و چقدر به ايمان تان به پروردگار شك برديد؟ بعد از آن چند بار ديگر نوميد شديد، وسعي در تحكيم ايمان خود كرديد. و چقدر موفق بوديد؟
(اين را بخاطر كساني پرسيدم كه زود نوميد ميشوند)

بله . جمله قشنگی بود. نوميدي حاصل فراموشي لحظه اي پروردگار است. بزارید مثالی را برایتان بگویم: در یکی از کلاسهای آموزشی که از طرف شرکتم شرکت کرده بودم و این کلاس اجباری بود یکی از افراد شرکت کننده گفت: من فقط در جمع 1 جمله گفتم و اینکه لعنتی ...چرا پولی تو این شرکت نمیاد؟! و بلافاصله این فرد رو از شرکت اخراج کردند. مدیر آن شرکت سفت و سخت معتقد بود که به هیچ وجه حرفهای نا امید کننده نباید زده شود. همه باید مثبت فکر کنند. بله. اعتقاد دارم. ایمان به خدا نیروی مضاعفی رو به انسان میدهد که در شرایط سخت بسیار به کمکش میاد. البته دوست داشتم خیلی راجع به این بحث صحبت کنم اما فکر میکنم در این حد فعلا کافی باشه.

ديگر پرسش اينكه؛ چقدر در جريان اتفاقات ناخوشايند، تلخي ها، و تقصيرها، مسئوليت اشتباه خويش را ميپذيريد و تقصير را به گردن ديگري نمي اندازيد. و چقدر سعي در بازشناختن خطاهاي خود، براي آينده داريد؟ بعقيدۀ شما مسئوليت پذيري چقدر مهم است در بوجود آمدن موفقيت انسان؟

پذیرش یک اشتباه شجاعت میخواهد. و انسانهای شجاع مسئولیت خطاهایشان را میپذیرند . در این زمینه انسان کاملی نیستم.

و پرسش پاياني من از شما؛ خواستن، توانستن است؟ آيا واقعاً شما كه زندگي كاري و شخصي موفقي داريد (شكر خدا)، معتقديد كه انسان ميتواند با تلاش خويش عوامل جبري را كنار بزند، و زندگي ايده آل خويشتن را بسازد؟
(براي دوستان جبر انگار پرسيدم)

هیچ جبری وجود ندارد و به قول مولانا: اختیار است اختیار است اختیار.
انسان با دست خودش حال و آینده اش رو میسازه یعنی: [External Link Removed for Guests] تصویر  
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”