صندلی داغ با حضور CAPTAIN PILOT...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: صندلی داغ با حضور CAPTAIN PILOT...!

پست توسط SAMAN »

سلام مجدد تصویر تصویر

خب کاپیتان رامین تا حالا از چنگ سوالات هدایت شونده با رادار فکر دوستان فرار کرده! اما یکی دوتا از سوالات در نزدیکی پرنده سریع السیر پاسخ گویی به سوالات , منفجر شده و نقطه های متن سوالات هدایت شونده, انگشتانش مغزشو رو به هنگام تایپ هدف قرار داده اند.!!!.

1-داری سوخت از دست میدی؟ نوسان سوالات چطور بوده؟ چاله هوایی در سوالات دیدی؟

با آقا رامین وجه اشتراکات بسیار زیادی دارم نمی دونم دلیلش یکدست بودن نسل جوان هست یا نزدیکی تفکر ها!!
مثال اشتراکات:
عدم تمایل به تفریح مفتضح بدنسازی!! تصویر / نوشتن یک غلط املایی هم من و هم حاج رامین تصویر شما نوشتی منضوی ( منزوی) منم نوشتم ارجعیت ( ارجحیت) تصویر البته مقصر سوالات هستند!!! مغز آدم رو بشدت مشغول میکنن.

اهل فوتبال؟ اگه اره کدام تین چه داخلی و چه خارجی

به هیچ عنوان علاقه ندارم ولی بازی های تیم ملی و به ندرت بعضی از باشگاه ها مثل رئال و اوساسونا رو نگاه میکنم

تا حالا عضو بسیج بودی ؟

یکسال اون هم غیر فعال تصویر (در کل خوشم نمیاد)
[COLOR=#0070c0] البته اضافه کنم هم من و هم به احتمال قوی حاج رامین از ریاکاری هایی که بعضی بسیجی های خاص انجام میدن خوشمون نمیاد. وگرنه کسی برداشت بد نکنه! درسته اقا رامین؟

اختلاف نظر ها:
-1 در مورد آلمانی ها : آلمانی ها اکثرشون آدم های بد اخلاقی هستن. چون تو کارخونه ایی که بودم چند وقت قبلش آلمانی ها اومده بودن بچه ها میگفتن اینقدر بد اخلاق و تند خو بودن که نگو. البته میگم اکثرشون. اما آدم خوب هم دارن مثل Mr شولدز که اونجا بوده!
2- مساله عشق که شما دید بدی نسب بهش داری!
3- مساله نظامی بودن, البته من خودم فقط 2 نیرو رو قبول دارم 1- نیروی دریایی ارتش ( که بشدت منظم و خوش تیپ هستن) و بعدش در درجه دوم نیروی هوایی وسلام
.

2- جایی نخونم که سربازی رفته باشی انجام دادی؟ یا معاف شدی؟ دانشگاه هم نرفتی درستی؟

3- در مورد اختراعاتت نگفتی چی بوده یا در چه زمینه ایی بوده؟ یه اشاره اجمالی بهش کن.

4- چه چیزی باعث شد که خلبان شکاری نشید؟ چون 100% از لحاظ جسمانی سالم هستید. اگر در کشور دیگری بودید مثل سویس, به ارتش محلق میشدید؟
یا آدم احساساتی هستید و نمی تونید زمانی بمباران هوایی انجام بدید؟ یا شاید از ایجکت کردن میترسی؟ تصویردر حالی که میتونی با اره برقی یه نفر رو نصف کنی!! تصویر

5- کار مهندس پرواز رو برامون بگو. چیکار میکنه اون گوشه میشینه؟؟ تصویر
6- نظرت راجع به کنکورد چیه؟ میدونستی محمد رضا شاه خرید 2 فروند رو قبول کرد؟
7- رابطه بین کاپیتان ها و راننده اتوبوس ها در چیه؟
8- میگم من و آقا میلاد و یکی دو تا دیگه از بچه ها می خوایم برات بریم خواستگاری خانم مهماندار!! تصویر تصویر قبول میکینی؟ تصویر تصویر

مهمان بسیار عزیز و گرانقدری بودی, برات آرزوی سربلندی و موفقیت و خصوصا سلامت ( که از همه چیز مهمتره) میکنم. تصویر تصویر تصویر
در پناه خدای مهربان باشی. تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

Oh, Hi Mr CAPTAIN PILOT  How are u?  Have a nice time  I wish the best hot chair for u 
  چون خیلی اصرار داشتید که دیگه فارسی ادامه اش بدم تصویر   بقیه سوالات رو فارسی می نویسم    بهتر که فکر می کنم می بینم پیشنهاد بدی هم نیست ها تصویر   شاید وارد عمق سوالات و قسمت های پچیده اش که می شدیم دوستان در فهم مطلب دچار مشکل می شدند    چه کنم که همیشه به فکر دوستان هستم ( امان امان )    در همین جا باید اعترافی بکنم تصویر   اینکه ریا نشه و بخصوص که فرمودید از دروغ خوشتون نمیات تصویر    من قضیه همون مثلیه که می گه عروس بلد نیست برقصه می گه زمین کجه تصویر   که می کنم که اگه می خواستم انگلیسی ادامه اش بدم کلاً شاد میشدم ( ببینید تصویر )   چرا؟   جداً کلاً نگارشش سوژه خنده ای    درسته که یه 8 ترمی در زمان هایی که جوون بودم کلاس رفتم    به جستجو در مغزم که می پردازم پی می برم یافته های ایام جوانی اسقاطی شده اند    اصرار نفرمائید که روغن کاری فقط کار رو خرابتر می کنه    بدون شک نیازی مبرم برای بروز شدن    از شوخی که بگذریم زبان به مانند نیازهای اولیه در حال حاضر تقریباً در تمامی امور واجب شده است و تمام تلاشم برای بهتر شدنش هست اگه هیچی هم نشد زبان تخصصی رو یک فکرایی به طور مداوم براش دارم تصویر   خلاصه آقای رامین طرحی بود جهت شاد سازی البته اگه شاد شده باشید تصویر   شروع به سوالات    برای شما سوالاتی پیچیده و تخصصی در نظر داشته    اما قبلش به مطالب زیر توجه بفرمائید:  
CAPTAIN PILOT نوشته شده:
Eagle_of_sky نوشته شده:
Eagle_of_sky در کل چیز مضری میدونم (نوعه دومو) و معتقدم وقتی این همه زیبایی برای لذت بردن هست چرا مشروب ... ؟ تصویر
جداً من نیز موافق هستم که زیبایی های فراوانی برای لذت بردن هست اما...
یک جمله بود که اگه درست یادم باشه می گفت
عشق مانند هوا در همه جا جاریست
تو نفسهایت را قدری جانانه بکش
به نظر شما چرا بیشتر انسان ها مایلند بیشتر بروند سراغ اینگون لذت ها ( به قولی لذت های آنی و زود گذر )؟
31-پرنده ؟ یا حیوان اهلی یا وحشی چیزی داری ؟ و از کدام حیوان بیشتر خوشت میاد؟

وحشی ؟؟؟؟؟!!!! تصویر وااااا مگه توی خونه میشه ؟!! قبلا" یک طوطی کاسگو داشتیم ولی تبعید شد دفتر !!!
از بین اهلی ها : سنجاب - همستر - لاک پست
وحشی ها : شیر - زرافه - فیل - یوز پلنگ تصویر

جای بس خرسندی برایم است که فرد دیگری را دیدم که به مانند اینجانب از زرافه خوشش می آید
راستی این مطلب رو می دونستید که یکی از فلاسفه به نام جان لاک می گه زرافه به این دلیل گردن درازی دارد که حیوانات دیگر چون مواد غذایی پایین درخت هاو بوته ها را مصرف می کردند او مجبور می شد گردن خود را دراز کند و از برگ های بالاتر تغذیه کند که اینگونه بقای خود را حفظ کند البته هدفش این بود که بیان کند که هر حیوانی که برای بقای خود تلاشی نکند از دور روزگار حذف خواهد شد باور بفرمائید منبعی کاملاً موثق دارد و نقل قولی از کتاب مکاتبمان است ( برای من بسیار جالب و خنده آور بود )    جان لاک گرامی [External Link Removed for Guests]
شما نظرتون نسبت به این مطلب چیست جالب نبود؟

از اونجایی که از نوشته هاتون مشخص بو که اهل تفکر، تعمق و مطالعه هستید
تصمیم گرفتم که به بیان این مسأله همیشگیم که در ذهنم بود بپردازم
( راستش دیشب به این نتیجه رسیدم که CC یکی از جاهای خوبی می تونه باشه برای گرفتن جوابم )

و اما بالاخره می رسیم به لیست سوالاتی که برای شما تهیه دیده ام
پیشنهاد می کنم نفسی عمیق بکشید
و لطفاً با دقت به مطالعه سوالات بپردازید
راستش جوابش بسیار برایم مهم است

( فقط قبلش لازم است که بیان شود بدون شک منظور به تمام پسران نیست و بی احترامی برداشت نشود )   چرا بعضی از پسران با دخترانی که اکثراً قبولشون هم ندارن ( همون ابرو شیطونی ، دماغ عمل کرده ، شلوار آستین کوتاه، مانتو..... و و و ....) مدتی دوست می شوند و به خوش گذرانی و .... می پردازند ?    

اما وقت ازدواج که می شه دختر آفتاب، مهتاب ندیده ، متین و نجیب می خوان؟تصویر    جداً چرا؟؟؟؟؟؟     واقعاً نسبت به این دختر متین و نجیب چی فکر می کنند؟    

نکنه فکر می کنند متین ، نجیب و احمق است؟ تصویر    

آیا این بی احترامی به اون دختر نیست ؟    

یک لحظه خود را جای دختر تصور کنید ( که من خود در جریان ماجرا اش بودم و ماجرا واقعیست )    

در جلسه خواستگاری دختر وقتی مطلع بودن از گذشته پسر را به او گوشزد کند و پسر در پاسخ این گونه خود را توجیه کند که پسران باید شیطنت خود را کرده باشند تا دیگر در زندگی زناشوئی سرشون به زندگی باشه؟ اما من قول می دهم که دیگر می خواهم زندگی آرام و از این قبیل جملات می گویند ...... آن دختر باید چه عکس العملی داشته باشد ؟ تصویر    

آخه اگه نجیب می خواهد پس چرا با فلانی تیپ دوست می شود؟    یعنی چه؟    آیا این نوعی تعارض نیست؟         نظر شما نسبت به جمله زیر چیست و چقدر آن را در وضعیت کنونی تأئید می کنید؟ قبول     پسران باید شیطنت خود را کرده باشند تا دیگر در زندگی زناشوئی سرشون به زندگی باشه؟         حالا تصور کنید دختری هم پذیرفت آیا اشتیاه نکرده است؟ باید اعتماد کرد که باز به سراغ....؟     به نظر شما توجیه پسر در بالا زیر سوال بردن اختیار در انسان نیست ؟ آیا اختیار خود را دست خوشی های زود گذر نداده است؟    

با اجازه تمامی دوستان شفاف تر شویم     به نظر شما چرا آمار ازدواج ها کم شده است؟     در عوض اما متأسفانه آمار دوستی ( دختر و پسر ) در مدل های مختلفش روز به روز بالاتر می رود ؟ تصویر    آبا دلیلش گرانی ، تحصیلات بالای دختر، سخت گیری دختر، سخت گیری پسر، اهمیت های تک بعدی ( مثل ابتدا رسیدن به بالاترین درجه در شغل و تحصیلات و بعد... )، سخت گیری خانواده ها؟     یا خود دختر و پسر ؟     به بیانی شفاف تر خوب دختر ها دیگر خیلی راحت دوست می شوند ( به نوعی پا می دهند ) و در کنارش پسران دوستی را به عدم مسئولیت چرخاندن خانواده ترجیح می دهند؟ تصویر        نقش جامعه را در بروز این مشکل چقدر می دانید؟ تصویر    نقش خانواده؟     نقش محیط های آموزشی؟    بدون شک هر مشکلی نتایج نامطلوبی نیز به دنبال دارد؟     به نظر شما نتایج این مشکلات برای خانواده، جامعه، و از همه مهمتر برای دختر و پسر چیست؟آبا به نتایجش می توان گفت   یا صرفاً نامطلوب در حد پیش پا افتاده است ؟      اگر که حاد است؟     چاره چیست؟    [COLOR=#0070c0] آیا این مشکل ریشه دار است و به نوعی این قصه سر دراز دارد ؟      نظر شما نسبت به اطلاع رسانی چیست؟ ( به نوعی آگاه کردن، آگاه شدن )     آگاه کردن خانواده ها برای عملکرد بهترشان ؟     و همچنین جامعه؟     و از همه مهمتر آگاه کردن دختر و پسر نسبت به خود و او ( منظور از او جنس مخالفش است ) ، علایق خود و او ، احساسات خود و او و هر آنچه او را به انتخابی آگاه تر در مرحله ای کمک می کند؟     [COLOR=#0070c0]( یادم میات در کلاس آسیب شناسی اجتماعی استاد تا حدودی که در رابطه با خصوصیات دختر و پسرها صحبت کرد بسیاری از بچه ها و ازجمله خود من تا به آن زمان آن اطلاعات را نمی دانستیم و خلاصه در عدم اشتباه در انتخاب بسیار کمک می کرد و جداً این واقعیت را از نزدیک درک کردم که درد من نوعی می تواند در ندانستن باشد و فقط همین و وای به اون روزی که این نداستن بخوات..... ولی این نشناختن خود و دیگری در بسیاری از زمینه ایجاد مشکل کرده است    

حالا نظر شما نسبت به آگاه کردن چیست یا آگاه شدن نسبت به خود و دبگری را چقدر لازم و با اهمیت میدانید؟     به خصوص آگاه کردن نسبت به نظر دین در ابن رابطه ؟ ( که قیل از تجربه ما مشکلاتش را پیش بینی کرده است )    

آیا آگاهی برای دختر و پسر به یک میزان لازم است؟    

عدم اگاهی در رابطه ضربه بیشتر به دختر می زند یا پسر؟ چرا؟    

تا یادم نرفته بازم استاد آسیب شناسیمون می گفت آن رابطه ای که در ابتدا صرفاً برای با هم بودن و گذراندن اوقات بیکاری و از این قبیل ... شروع می شود بدون شک اینگونه نمی ماند و در آخر آن احساسات خود را وارد قضیه می نمایند به خصوص برای دختران ( چون از احساسات و عواطف گسترده تری برخوردارند ) و به این دلایل شروع رابطه های غیر رسمی و مداوم را توصیه نمیکرد نظر شما چیست؟    

و در آخر تظر خودتون نسبت به دوستی؟            یکی از دوستانم که سوالات رو می خوند می گفت بابا طرف رو منفجر کردی چه جوری به این همه سوال جواب بده     اما بدون شک شما می توانید  تصویر           متشکرم از توجهتون و عذر می خوام اگه خستتون کرده باشم    اگر فرصتی بود سوالات دیگری در زمینه های دیگر نیز هست    تصویر      Best regards    تصویرتصویر  
تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

با اجازه دوستان عزیز به دلیل اینکه سوالات دوست بزرگوارم جناب   نیاز به تمرکز بالا و در برخی موارد هم کمک گرفتن از راکتور آب سنگین اراک داره !! و از طرفی هم دوست ندارم سطحی پاسخ بدم, پس ابتدا نسبت به سوالات دوست عزیز دیگرم آقا SAMAN پاسخگو خواهم بودو پس از تکمیل جناب Javad-Radical تصویر 

SAMAN نوشته شده:سلام مجدد تصویر تصویر
سلام قربان تصویرتصویر
خب کاپیتان رامین تا حالا از چنگ سوالات هدایت شونده با رادار فکر دوستان فرار کرده! اما یکی دوتا از سوالات در نزدیکی پرنده سریع السیر پاسخ گویی به سوالات , منفجر شده و نقطه های متن سوالات هدایت شونده, انگشتانش مغزشو رو به هنگام تایپ هدف قرار داده اند.!!!.
البته خیلی سعی کردیم از گیر ترکش ها فرار کنیم ولی حیف که در چند موردی نشد !! تصویر

1-داری سوخت از دست میدی؟ نوسان سوالات چطور بوده؟ چاله هوایی در سوالات دیدی؟
مشکلی نیست !! درخواست سوخت گیری هوایی ارسال کردیم و تانکرها تو راهن !!
در کل سوالات از سطح خوبی برخوردار بودند به غیر از چند مورد چالشی !!
طی اعلام رادارهای هواشناسی چند مورد توربولانس گزارش شده بود که خوشبختانه جون سالم بدر بردیم !! تصویر

با آقا رامین وجه اشتراکات بسیار زیادی دارم نمی دونم دلیلش یکدست بودن نسل جوان هست یا نزدیکی تفکر ها!!
بیشتر با مورد دوم موافقم تصویر
مثال اشتراکات:
عدم تمایل به تفریح مفتضح بدنسازی!! تصویر / نوشتن یک غلط املایی هم من و هم حاج رامین تصویر شما نوشتی منضوی ( منزوی) منم نوشتم ارجعیت ( ارجحیت) تصویر البته مقصر سوالات هستند!!! مغز آدم رو بشدت مشغول میکنن.

بدن سازی رو نوعی وقت تلف کنی و خودنمایی میدونم تصویر وگرنه چه دلیلی داره بری هیکل درست کنی اندازه آبگرم کن ؟؟!!! تصویر
(البته این هم نظر شخصی من هست و هیچ دلیل و لزومی بر درست بودنش وجود نداره)

اهل فوتبال؟ اگه اره کدام تین چه داخلی و چه خارجی

به هیچ عنوان علاقه ندارم ولی بازی های تیم ملی و به ندرت بعضی از باشگاه ها مثل رئال و اوساسونا رو نگاه میکنم

خوشحالم که از این نظر هم با هم, هم عقیده ایم ! حتی در دوران مدرسه بیشتر بسکتبال و شطرنج بازی میکردم تصویر
تا حالا عضو بسیج بودی ؟

یکسال اون هم غیر فعال تصویر (در کل خوشم نمیاد)
[COLOR=#0070c0]البته اضافه کنم هم من و هم به احتمال قوی حاج رامین از ریاکاری هایی که بعضی بسیجی های خاص انجام میدن خوشمون نمیاد. وگرنه کسی برداشت بد نکنه! درسته اقا رامین؟

کاملا" درسته سامان جان تصویر متاسفانه عده نه چندان کمی در این بین اهداف دیگری دنبال میکنند تصویر
اختلاف نظر ها:
-1 در مورد آلمانی ها : آلمانی ها اکثرشون آدم های بد اخلاقی هستن. چون تو کارخونه ایی که بودم چند وقت قبلش آلمانی ها اومده بودن بچه ها میگفتن اینقدر بد اخلاق و تند خو بودن که نگو. البته میگم اکثرشون. اما آدم خوب هم دارن مثل Mr شولدز که اونجا بوده!
اینطور نیست که همیشه بد اخلاق باشند ولی از لحاظ برخورد کمی با ما ایرانی ها تفاوت دارند و البته در کارشون هم جدی هستند

2- مساله عشق که شما دید بدی نسب بهش داری!
به نظر من عشق بیش از حد آدمو از پیشرفت دور میکنه. خیلی ها رو دیدم که سر همین مسئله خیلی چیزها از دست دادند
ولی در عوض به محبت خیلی معتقدم
3- مساله نظامی بودن, البته من خودم فقط 2 نیرو رو قبول دارم 1- نیروی دریایی ارتش ( که بشدت منظم و خوش تیپ هستن) و بعدش در درجه دوم نیروی هوایی وسلام
.
کلا" از نظامی بودن خوشم نمیاد. اینکه خوش تیپ و منظم هستند بسیار خوبه ولی فکر میکنم پس از مدتی عقایدت تغییر میکنه و دیگه اون کسی که روز اول رفتی توی نظام نیستی و از طرفی برخی محدودیت ها پیش میاد که اصلا" دلیل برای وجودشون نمیبینم

2- جایی نخونم که سربازی رفته باشی انجام دادی؟ یا معاف شدی؟ دانشگاه هم نرفتی درستی؟
معافیت پژوهشی گرفتم و تا دیماه امسال وقت دارم پروژه رو تحویل بدم
دانشگاه هوایی قبول شدم ولی چون برای ادامه تحصیل ممکنه برم کانادا فعلا" دست نگه داشتم.

3- در مورد اختراعاتت نگفتی چی بوده یا در چه زمینه ایی بوده؟ یه اشاره اجمالی بهش کن.
1- دستگاه استریل کننده زباله های بیمارستانی
2- کنتور تمام هوشمند (با این هایی که الان هست تفاوت داره)
3- تلسکوپ قابل نصب روی موبایل
4- روش جدید کشت زعفران
5- مولدی که با استفاده از گرانش زمین برق تولید میکنه

این 5 مورد بطور رسمی و دارای ثبت و مدال میباشند. حدود 8 مورد دیگر هم در حال اجرا و طی مراحا اولیه هستند تصویر

4- چه چیزی باعث شد که خلبان شکاری نشید؟ چون 100% از لحاظ جسمانی سالم هستید. اگر در کشور دیگری بودید مثل سویس, به ارتش محلق میشدید؟
بیشتر دلیلش همین بود که به نظام علاقه ندارم. از طرفی بیشتر به هواپیماهای مسافربری علاقه مندم تصویر
سامان جان سوئیس به دلیل اینکه کشور آروم و صلح طلبی هست ارتش نداره تصویر برای همین در جاهایی که آمریکا سفارت نداره سوئیس حافظ منافع آمریکا هست.

یا آدم احساساتی هستید و نمی تونید زمانی بمباران هوایی انجام بدید؟ یا شاید از ایجکت کردن میترسی؟ تصویردر حالی که میتونی با اره برقی یه نفر رو نصف کنی!! تصویر
اتفاقا" اینطور نیست ! اگر یک B-52 بهم بدین خواهید دید که چطور دشمنو Wallpaper میکنم !! تصویر تصویر
بله از Eject هم میترسم ! تصویر
البته مورد سوم به کمک دوستان محقق خواهد شد !! تصویر

5- کار مهندس پرواز رو برامون بگو. چیکار میکنه اون گوشه میشینه؟؟ تصویر
در حال حاضر و در هواپیماهای جدید مهندس پروازی وجود نداره و بیشتر مسئولیت ها به عهده کامپیوتر هست. ولی در اون قدیمی ها بیشتر کارهای کنترلی و نظارت روی سیستم های هواپیما به عهده مهندس میباشد. مثل : قطع و وصل کردن برق کمکی - تنظیم ژنراتورها - نظارت روی موتورها - تنظیم پمپ ها و ...
6- نظرت راجع به کنکورد چیه؟ میدونستی محمد رضا شاه خرید 2 فروند رو قبول کرد؟
هواپیمایی بود که در زمان خودش صر و صدای عجیبی به پا کرد ولی متاسفانه به دلیل سوانح و همینطور صدای غیر قابل کنترل شکست دیوار صوتی نتونست بقا پیدا کنه. خیلی دوست داشتم یکبار باهاش پرواز کنم. تصویر
چقدر جالب! نمیدونستم
7- رابطه بین کاپیتان ها و راننده اتوبوس ها در چیه؟
هر دوشون به مردم خدمت میکنن. یکی روی زمین و یکی روی هوا !
8- میگم من و آقا میلاد و یکی دو تا دیگه از بچه ها می خوایم برات بریم خواستگاری خانم مهماندار!! تصویر تصویر قبول میکینی؟ تصویر تصویر
اصلا" اصرار نکنین که راه نداره !! تصویر

مهمان بسیار عزیز و گرانقدری بودی, برات آرزوی سربلندی و موفقیت و خصوصا سلامت ( که از همه چیز مهمتره) میکنم. تصویر تصویر تصویر
در پناه خدای مهربان باشی. تصویر
از لطفتون نسبت به بنده حقیر بسیار ممنون و سپاسگذارم تصویرتصویر
موفق باشید تصویر

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

JavadRadical نوشته شده:
سلام به تمامی دوستان :razz:
و سلام به دوست عزیزم CAPTAIN PILOT, ( رامین عزیز ) :razz: :D
سلام آقا جواد عزیز تصویر

رامین جان اگر اجازه بدید منهم چند لحظه مزاحم وقتتون بشم و چند سوال کوتاه بپرسم :D
خواهش میکنم قربان, این چه حرفیه تصویر
- رامین جان ایا هدفی برای اینده خودتون در نظر گرفتی ؟ و اینکه ایا نقطه مشخصی بعنوان نقطه دستیابی به هدف در ذهنت داری ؟ چرا ؟
قطعا" همینطوره, چون به نظر من یک انسان بی هدف مانند سنگی در کف رودخانه است که با جریان آب و بدون اراده خودش به این سو و آن سو حرکت میکنه و هیچوقت به دریا (مقصد) نمیرسه.
اما اینکه چرا یک نقطه مشخص رو انتخاب کردم برمیکرده به اینکه به همونطور که در قبل هم اشاره کردم انسان محکوم به پیشرفت و موفقیت است ولی در صورتی که خودش بخواد و برای رسیدن به هدف سعی و تلاش کنه.
پس به همین منظور مقاصدی جهت رسیدن در ذهن دارم که امید به خدا برای کسب اون ها تمام تلاش خودمو میکنم.

-رامین جان تابحال به این فکر کردی اگر در یک خانواده متوسط یا متوسط رو به پایین ( از نظر مالی ) به دنیا می امدی امروز چه وضعیتی داشتی ؟ چه هدفی داشتی ؟ ایاتغییری در افکار, امیدها و ارزوها....... هزاران چیز دیگه که مربوط به شما میشه ایجاد میشد ؟
( اگر امکان داره چند لحظه بهش فکر کن و بعد نظرت رو بگو :D )
من به این نکته معتقدم که عقاید انسان از ذهن او و ذهن او از ذات او سرچشمه میگیرند. اما ذات او با توجه به محیطی که در اون پرورش یافته و یا در آینده قرار خواهد گرفت دائما" در حال تغییرا چه مثبت و چه منفی میباشد. حال باید دید آیا پول در تامین بسترهای مناسب جهت رشد و پرورش ذاتی موثر است ؟
به نظر من در اکثر موارد بی تاثیر نیست. اما در همه یکسان نتیجه نخواهد داد, در خیلی از موارد تاثیر منفی و در خیلی مثبت میذاره و همه این ها در نهایت برمیگرده به والدین که چطورمحیطی برای رشد و تکامل آماده سازند تا یک جوانه تبدیل به ساقه و برگ و ثمر بشه. البته با این مورد مخالفم که تمام عقاید از محیط خانواده سرچشمه میگیره ولی مسلما" اگر یک آجر اول کج گذاشته بشه آجرهای بعدی به این سادگیصاف نخواهند شد.

اما در زمینه امیدها ...
ابتدا اجازه میخوام تا یکی از داستان های پیش اومده برای خودم رو برای شما عزیزان نقل کنم :
شبی به اتفاق خانواده مهمان باغ یکی از دوستان در خارج از شهر بودیم و پس از بازگشت به سوی خانه دیدم که باغبان باغ درب ورودی رو گشود تا خودروها خارج شوند. در همون لحظه با خودم فکر کردم که تمام (یا حداقل بخش اعظمی) از زندگی این مرد باغبان محدود به همین باغ و بخشی هم همین درب هستش که شب و روز رو با اون ها سپری میکنه.
تا چندین روز توی فکر بودم که مگر او هم برای رشد و ترقی حق نداره ؟ مگر او حق ندارد آرزوهای بلند داشته باشد ؟ مگر او حق ندارد امیدهای بزرگی نسبت به آینده داشته باشد ؟
--------------------------------------------------------------------
هرچقدر با خودم کلنجار رفتم نتونستم با این موضوع کنار بیام ولی یک چیز فهمیدم که در طول زندگی پیش می آیدشکل خواهند گرفت و قطعا" در سطوح طبقاتی مختلف تفاوت هایی هم ایجاد خواهد شد.

-رامین جان تابحال به طور جدی به ازدواج فکر کردی ؟ همسر بودن رو در چه معیارهایی میبینی ؟
راستش هنوز بطور جدی به این موضوع فکر نکردم. چون احساس میکنم هنوز زوده که بخوام بخشی از ذهنمو به این مقوله مهم و پیچیده اختصاص بدم ولی آنچه که از همسر بودن توی ذهنم هست قبول مسئولیت خانواده و یک همدم به تمام معنا بودن برای شریک دیگر زندگی هست. از طرفی تامین نیازهای خانواده خود به زیر ساخت های اساسی نیازمنده.
-رامین جان اگر روزی متوجه این بشی که ارزشها و معیارهایی که در این دوران از زندگیت داشتی برات کم رنگ شده , تغییر کرده و یا حتی تبدیل به ضد ارزش شده چکار میکنی ؟ ایا سعی در بازگشت به ارزشهای والای امروز خودت خواهی داشت ؟ ( باتوجه به اینکه ارزشهایی که برات به وجود امده یا تغییر کرده به هرحال بخشی از ارزشهایی هست که شما اون رو قبول کردید و درحال زندگی با اونها هستید ! )
همونطور که اشاره کردم عقاید و ارزش ها در نهایت به ذات ختم خواهد شد که اون هم با توجه به شرایط محیطی قرار گرفته در حال تغییر است. پس عجیب نخواهد بود که در سال های آینده عقاید من هم تغییر کنه ولی بازهم باید دید آیا این تغییر در چارچوب شرایط بوده یا اینکه دلایل دیگری داشته ؟
و در صورتی که احساس کنم محیطی از من میخواهد تا ارزش های خودمو که براشون احترام قائلم عوض کنم هرگز این کار را نخواهم کرد. تصویر

- رامین جان , عبادت و بندگی واقعی رو در چه میبینی ؟
عبادت و بندگی واقعی از نظر من یعنی کمک به مردم و بازکردن گره هایی که برای اون ها تبدیل به نوعی بت و معضلی حل نشدنی شده است و هر روز در کمال سختی و مشقت با اون ها دست و پنجه نرم میکنند و شبها که میخوابند در فکر این هستند که فردا چگونه سرنوشتی در انتظار آنهاست ؟

-رامین جان , هرکسی تبلور و اوج واژه خدا رو در چیزی میبینه , (برخی با دیدن نظم دقیق کوچکترین چیزها و برخی با دیدن ستاره ها و کهکشانها , بعضی افراد با دیدن قدرت خالق در خلق یک جانور و بعضی دیگر هم حتی با شنیدن صدای یک موسیقی ) شما چطور ؟
من خداوند رو در مهربانی و بزرگی و بازکردن گره کار یک انسان در حین سختی میبینم و مخلوقات را همگی نشانه قدرت و حکمت خداوند میدانم تصویر

- رامین جان , همونطور که در پاسخهای قبلی اشاره کردید بشر از قابلیتها و استعداد های نامحدودی برخورداره , ایا به این اعتقاد در خودتون هم ایمان دارید ؟ به اون عمل میکنید یا خواهید کرد ؟ مثلا فراگیری رشته علمی یا زبان خارجی دیگه ؟
مسلما" اگر به این موضوع ایمان نداشتم هرگز وطرح نمیکردم. البته من این توانایی هارو محدود در کسب یک رشته علمی و یا آموختن یک زبان نمیبینم و معتقدم بیش از هزاران درب نهفته وجود داره که انسان با باز کردن هریک از اون ها میتونه سرنوشت خودشو تغییر بده. ولی هیچکدام از اینها بدون تلاش و سعی وحقق نخواهد شد. تصویر

رامین جان امیدوارم در زندگیت موفق و سربلند باشی :D :razz: :razz: :razz:
ممنونم تصویر. من هم امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید تصویرتصویر

Mil@d, عزیز متاسفانه زبان المانی , روسی و چینی شما خیلی ضعیفه :D ( در زبان چینی حروفی مشابه : ی , س , چ , ش بیشتر به کار میره ) :razz: :razz: :razz: :razz:
موفق باشید :razz: :razz:
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

من هم چند سئوال ميپرسم با اجازه دوستان

زندگي و وجود شخص خودت رو براي محيط پيرامونت و بعدش دنيا چقدر ارزشمند ميدوني ؟‌

وقتي حس كني به درد نميخوري چه كار ميكني ؟‌

ايراني بودنت تو سفرهايي كه داشتي تا حالا برات مشكل ساز شده ؟

غم غربت رو تا حالا چشيدي ؟‌ به نظرت وجود داره يا ادا اطواره ؟

به نظرت هر راهي كه آخرش خوش هست واقعا خوبه ؟

هر كاري كه آخرش خوب نيست چطور ؟‌ بده ؟

و در آخر آرزوت براي مهندسي كه تو گرماي 50 درجه و رطوبت 60درصدي بيابونهاي عمان مشغول كشيدن لوله آب با يه مشت هندي زبون نفهم هست چيه؟!
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام !
من اومدم !
خوب قبلش یه سری نکات رو مشخص کنم .
1 خوشبختانه تعداد سوال کننده ها روز به روز بیشتر میشه و وظایف ما کمتر !
2 من زمانی وارد صندلی میشم که یه شناختی از فرد پیدا کنم و طبق تخصص ها و کارهایی که انجام میده سوال بپرسم و البته یه چندتا سوال بی ربط هم بپرسم !
3 در مرام ما نیست که به هواپیماهای غیر نظامی حمله کنیم ! پس شما فقط اسکورت میشید و مجبور به فرود خواهید بود و اگه سرپیچی کنید یه حالی به یکی از چهار تا موتورتون میدیم ! و با از کار انداختن و آتش گرفتنش مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه مورد نظر ما میشید .
4 فعلا یادم نیست !
5 یه نکته مهم !!! کپی رایت سوالهای من کاملا محفوظه ! و سوالهای خودم رو خودم میپرسم ! نه کسه دیگه ای در صورت تکرار اعدام با بمبهای 2000 پوندی منتظرتونه !
و اما کاپیتان شوخ طبع ما ! شوخی رو باهات موافقم ولی حواست باشه زیاد با هواپیماهای نظامی شوخی نکنی !
فیلم خارجی هم خیلی هاشون به درد نمی خورن و فیلمهای ایرانی هم که در بیش از 99 درصد موارد آشغال به تما معنا هستن ! من نمی دونم چرا فیلمی مثل اخراجی ها با اون شوخی های بی مزه و تکراری اونقدر فروش کرد که حتی 2 اون از یکش مزخرفتر بود ! ولی فیلمی مثل مارمولک رو اگه میزاشتن فروش کنه 100 درصد بیشتر از فروش میکرد !
از نظر درک زبان عربی هم مثل خودمی ! من پایینترین نمره درسیم که تا حالا داشتم در درس عربی و با نمره 1.25 بوده ! :grin:
جیم کری هم که فوق العاده هست و من شنیدم زمان کودکی و دوران مدرسه به حدی شوخ و شلوغ کار بوده که معلم بهش میگفته اگه شلوغ نکنی و کلاس رو بهم نریزی آخر وقت اجازه میدم بچه ها رو بخندونی ! ( البته منبع این حرف زیاد معتبر نبود )
کشورهایی که رفتی افغانستان رو هم دیدی چه طور بود ؟ کی رفتی ؟
رانندگی ! توی این جاده ها و خیابانهای ایران ! علاقه هم داری ! و مطمعنی کسی بهت نمیرسه ؟!
اما راجع به عکاسی ! دوربین خوب عکس های خوب رو نمیگیره عکاس خوب عکسهای خوب رو میگیره ! بعضا شده عکسهایی با دوربین موبایل از عکسهای دوربین های دیجیتال بهتر شده .
و اما فیلم ! اون فیلمی که گفتید اون روبات که پسر بود دنبال خانوادش میگشت فیلم بسیار زیبا و مفهومی هوش مصنوعی هست که متاسفانه هنوز اونو پیدا نکردم برای آرشیوم یکی ازبهترین فیلمهایی بود که تا حالا دیدم . ( به زودی یه پست راجع به اون میزنم توی سنترال )
اما راجع به سطح علمی که شما فرمودید ! سطح علمی هیچ وقت با سطح سواد برابر نیست ! خیلی شده افرادی سطح علمی بالاتر از تحصیلاتشون دارن و افرادی سطح علمی پایینتر از تحصیلاتشون دارن ! و داشتن مدرک دلیل بر سطح علمی بالا نیست .
من فردی رو میشناسم که حتی دیپلم داره ولی در بخش فنی و تاسیسات برقی یه شرکت چند نفر زیر دستش هستن که دارای تحصیلات دانشگاهی هستن ولی از لحاظ تخصص به پای اون نمیرسن ! حرف من اینه که سطح سواد رو با سطح علمی قاطی نکنید .
یعنی شما واقعا اگه قدرتی داشتید در رفع فقر کاریب نمی کردید ؟
به جای اینکه بگی متاسفانه شکار نرفتم باید بگی خوشبختانه شکار نرفتم ! من نمی دونم کشتن حیوانات هم شد تفریح ! البته خودم دوران دبیرستان یه تفنگ بادی اسپانیایی داشتم کالیبر 5.5 شبها با بچه ها میرفتیم شکار موشهای ولگرد خیابانی !
منم از بادمجان و البته خیلی از غذاها بدم میاد ! ولی کرفس رو نه شما هم اگر میخوای با ما باشی باید کرفس بخوری :x
در مورد شکنجه ! من دخالت نمی کنم مگر اینکه شماها ( شما و میلاد ) نتونید یه حالی به طرف بدین و یا نتونید ازش اعتراف بگیرید ! بعدش من وارد عمل میشم تا حالا کسی زیر دست من بدون اعتراف رد نشده .
در مورد کانادا برای ادامه تحصیل اگه بری ! چون کانادا یکی از بدبخت ترین و بی کلاسترین و همچنین مردمش اصلا فرهنگ ندارن پس قطعااونجا اینترنت هم نیست ! و شما دوری از سنترال و بخصوص من رو چگونه تحمل میکنی ؟!
اما ایجکت ! ایجکت فشار بسیار زیادی به فرد وارد میکنه و احتمال آسیب بالاست اما در مواقعه لزوم باید انجام داد البته هواپیمای غیر نظامی باید فاتحه خوند !
سونی اریکسون یا نوکیا ؟
SAR چیه ؟
من اصلا از خودروهای کره ای خوشم نمیاد ! چرا ؟ و ماشینی مثل مگان ( البته 2000 سی سی و فرانسوی اصل نه اونهایی که با دست توانای خودروسازان داخلی آشنا شدن ! ) رو به صدتا آزرا و سانتافه و ... ترجیح میدم ! چرا ؟
تا حالا کسی رو کشتی ؟
تا حالا کسی تو رو کشته ؟
تا حالا توی تانک رفتی ؟
تا حالا تانک از روی تو رد شده ؟!
تانک ام 1 یا تی 72 اس بی ال وان - کیو تی 2000 دوگانه سوز ؟ ( این مدل برای ارتش گامبوگولا بهینه سازی شده )
فرض کن پشت ایرباس ای 380 هستی اولین پروازی هست که کاپیتان شدی وسطهای راه پرواز تهران کابل کامپیوتر مرکزی هواپیما از کار میفته ! چون سیستم عاملش رجیستر نشده بوده ( کپی غیر قانونی ) و تمام مونیتورهای جلوی شما و کمک پیغام می دن که برای ادامه کار باید برنامه را رجیستر کنید . بو فقط دو گزینه بله و خیر داره !
حالا یه دفعه بوق اخطاری همراه با چراغ آلرت دمای بیش از حد موتور شماره 3 روشن میشه ! و شروع به اخطار میکنن و بعد از 5 ثانیه موتور آتیش میگیره !
همزمان اخطار اور اسپید و بوق خطر زده میشه که هواپیما از سرعت مجاز بیشتر داره میره !
وای همینو کم داشتیم ! فشار هیدرولیک رو هم از دست دادیم ! فرامین به سختی عمل میکنه ! اخطار کمبود سوخت هم اعلام میشه و سیستم برق هواپیما هم به دیار باقی شتافته ! دماغه هواپیما به حد خطرناکی رفته بالا و هر لحظه ممکنه استال بشه ! و خوشبختانه سیستم خاموش کننده آتش هم کار نمیکنه ! و موتور شماره 4 هم دمای بالایی داره و هر آن ممکنه ایشون هم آتیش بگیرن !
نزدیکترین فرودگاه حدود 100 مایل با ما فاصله داره و ارابه جلو هم باز نمیشه ترمز هم ندارم خلاصه هر چی چراغ اخطار و بوق و کوفت زهر مار هست داره خاموش روشن میشه ! و که مشکل اصلی پیش میاد !!!
یه دفعه بعد از دو بوق کوتاه پشت سر هم این جمله رو میشنوید ! PULL UP ... مجددا دو بوق کوتاه و PULL UP .... مجددا دو بوق کوتاه و PULL UP این صدای اخطار وحشتناکی هست که فکر کنم دیگه جز آخرین صداها باشه ! در ضمن یاد آوری میکنم هواپیما هم حدود 45 تن سوخت نا قابل دارن !
حالا شما چی کار می کنید ؟
تا حالا تیر خوردی :
الف : درد داشت
ب : اولش نه ولی بعدا درد گرفت
ج : نه اصلا درد نداشت ولی خون اومد بی هوش شدم !
د : چون تیر به قلبم خورد خون زیادی ازم نرفت !
اولين كاري كه از خواب پا ميشي انجام ميدي ؟
بين دوستان تا چه حد ازت حساب ميبرن ؟
از چي من خوشت مياد ؟
معمولاً روزگارتو چطور سپري ميكني ؟
عادتاي بدت ؟
عادتاي خوبت ؟
ناخنات چرا بلنده ؟!
آدامس دهنت باشه ميتوني چيزي بخوري ؟!
در حوادث 11 سپتامبر دخالت داشتي ؟!
بدون اجازه خونوادت تا سر كوچه ميتوني بري؟!
شلغم يا لبو ؟!
زرشك يا كشمش ؟!
شماره تلفن منو داري ؟!
دوست داشتی يك دست و يك پا نداشتي ولي منو از نزديك ميديدي؟!
و دیگر هیچ !
شاید سوالی باز بپرسم شاید نیز نه ! :grin:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

naghme نوشته شده: Oh, Hi Mr CAPTAIN PILOT  How are u?  Have a nice time  I wish the best hot chair for u 

Hi Mis Naghme  
 Fin Thank's, and U ? 
 yes, Very Nice 
 Thank You

چون خیلی اصرار داشتید که دیگه فارسی ادامه اش بدم تصویر   بقیه سوالات رو فارسی می نویسم    بهتر که فکر می کنم می بینم پیشنهاد بدی هم نیست ها تصویر   شاید وارد عمق سوالات و قسمت های پچیده اش که می شدیم دوستان در فهم مطلب دچار مشکل می شدند    چه کنم که همیشه به فکر دوستان هستم ( امان امان )    در همین جا باید اعترافی بکنم تصویر   اینکه ریا نشه و بخصوص که فرمودید از دروغ خوشتون نمیات تصویر    من قضیه همون مثلیه که می گه عروس بلد نیست برقصه می گه زمین کجه تصویر   که می کنم که اگه می خواستم انگلیسی ادامه اش بدم کلاً شاد میشدم ( ببینید تصویر )   چرا؟   جداً کلاً نگارشش سوژه خنده ای    درسته که یه 8 ترمی در زمان هایی که جوون بودم کلاس رفتم    به جستجو در مغزم که می پردازم پی می برم یافته های ایام جوانی اسقاطی شده اند    اصرار نفرمائید که روغن کاری فقط کار رو خرابتر می کنه    بدون شک نیازی مبرم برای بروز شدن    از شوخی که بگذریم زبان به مانند نیازهای اولیه در حال حاضر تقریباً در تمامی امور واجب شده است و تمام تلاشم برای بهتر شدنش هست اگه هیچی هم نشد زبان تخصصی رو یک فکرایی به طور مداوم براش دارم تصویر   کاملا" همینطوره. امروز دیگه مثل قدیم نیست که نیاز چندانی به فراگیری زبان حس نشه تصویر  خلاصه آقای رامین طرحی بود جهت شاد سازی البته اگه شاد شده باشید تصویر  از لطفتون ممنونم تصویر حتما" همینطور بوده تصویر   شروع به سوالات    برای شما سوالاتی پیچیده و تخصصی در نظر داشته   با یک برانداز کلی به این مهم پی بردم تصویر   اما قبلش به مطالب زیر توجه بفرمائید:  
CAPTAIN PILOT نوشته شده:
Eagle_of_sky نوشته شده:
Eagle_of_sky در کل چیز مضری میدونم (نوعه دومو) و معتقدم وقتی این همه زیبایی برای لذت بردن هست چرا مشروب ... ؟ تصویر
جداً من نیز موافق هستم که زیبایی های فراوانی برای لذت بردن هست اما...
یک جمله بود که اگه درست یادم باشه می گفت
عشق مانند هوا در همه جا جاریست
تو نفسهایت را قدری جانانه بکش
به نظر شما چرا بیشتر انسان ها مایلند بیشتر بروند سراغ اینگون لذت ها ( به قولی لذت های آنی و زود گذر )؟   بابت این دقت نظر از شما ممنونم تصویر  اما فکر میکنم بهتره همه رو با یک چوب نزنیم !   اما در مورد این موضوع فکر میکنم در واقع کسانیکه سراغ اینگونه لذت ها (و به تعبیر شما: لحظه ای) میروند, افرادی هستند که یا با لذت های زیبای دنیا آشنایی ندارند و یا اینکه به این مقدار راضی نیستند و به اصطلاح زیاده خواهی میکنند که این هم بر میگرده به طرز تفکر و فکر افراد  
31-پرنده ؟ یا حیوان اهلی یا وحشی چیزی داری ؟ و از کدام حیوان بیشتر خوشت میاد؟

وحشی ؟؟؟؟؟!!!! تصویر وااااا مگه توی خونه میشه ؟!! قبلا" یک طوطی کاسگو داشتیم ولی تبعید شد دفتر !!!
از بین اهلی ها : سنجاب - همستر - لاک پست
وحشی ها : شیر - زرافه - فیل - یوز پلنگ تصویر

جای بس خرسندی برایم است که فرد دیگری را دیدم که به مانند اینجانب از زرافه خوشش می آید
راستی این مطلب رو می دونستید که یکی از فلاسفه به نام جان لاک می گه زرافه به این دلیل گردن درازی دارد که حیوانات دیگر چون مواد غذایی پایین درخت هاو بوته ها را مصرف می کردند او مجبور می شد گردن خود را دراز کند و از برگ های بالاتر تغذیه کند که اینگونه بقای خود را حفظ کند البته هدفش این بود که بیان کند که هر حیوانی که برای بقای خود تلاشی نکند از دور روزگار حذف خواهد شد باور بفرمائید منبعی کاملاً موثق دارد و نقل قولی از کتاب مکاتبمان است ( برای من بسیار جالب و خنده آور بود )    جان لاک گرامی [External Link Removed for Guests]
شما نظرتون نسبت به این مطلب چیست جالب نبود؟   از بایت اشتراک نظر خوشحالم تصویر  بله در این مورد هم مستندی از موسسه نشنال ژئوگرافی در رابطه با حیاط وحش دیدم که بطور مستقیم روی همین خصوصیت زرافه اشاره داشت و دلیل رو دقیقا" مانند گفته های شما بیان میکرد.

از اونجایی که از نوشته هاتون مشخص بو که اهل تفکر، تعمق و مطالعه هستید
تصمیم گرفتم که به بیان این مسأله همیشگیم که در ذهنم بود بپردازم
( راستش دیشب به این نتیجه رسیدم که CC یکی از جاهای خوبی می تونه باشه برای گرفتن جوابم )   - - تصویر

و اما بالاخره می رسیم به لیست سوالاتی که برای شما تهیه دیده ام
پیشنهاد می کنم نفسی عمیق بکشید
و لطفاً با دقت به مطالعه سوالات بپردازید
راستش جوابش بسیار برایم مهم است   برای پاسخگویی به سوالات شما تمام سعی خودمو کردم تا بدون ابهام منظور خودمو برسونم و امیدوارم موفق بوده باشم تصویر  امید به خدا ....

( فقط قبلش لازم است که بیان شود بدون شک منظور به تمام پسران نیست و بی احترامی برداشت نشود )  قطعا" همینطوره   چرا بعضی از پسران با دخترانی که اکثراً قبولشون هم ندارن ( همون ابرو شیطونی ، دماغ عمل کرده ، شلوار آستین کوتاه، مانتو..... و و و ....) مدتی دوست می شوند و به خوش گذرانی و .... می پردازند ?    شاید بشه دلیل رو در همون بحث لذت های لحظه ای جستجو کرد   تصویر    اما عمده محور اینگونه حرکات برمیگرده به فرهنگ جامعه در این زمینه و شاید هم کمی خود ما مقصر باشیم ! که ساده از کنار بعضی چیزها گذشتیم

اما وقت ازدواج که می شه دختر آفتاب، مهتاب ندیده ، متین و نجیب می خوان؟تصویر    جداً چرا؟؟؟؟؟؟     واقعاً نسبت به این دختر متین و نجیب چی فکر می کنند؟    به هر حال هیچکس بدی رو دوست نداره    و من فکر نمیکنم این خواسته غیر معقول باشه    اما اعمال ناپسندی که در گذشته مرتکب شدند کمی وجهه کار رو تیره کرده  
  نکنه فکر می کنند متین ، نجیب و احمق است؟ تصویر    فکر میکنم در این سوال نوعی ابهام وجود داشته باشه !!    1- شخص متین, نجیب و احمق است ؟!!    2- شخص مورد بحث نجیب و احمق است ؟!! [COLOR=#c00000]   تصویر    

عذر میخوام ولی دقیقا" متوجه منظورتون نشدم  تصویر

آیا این بی احترامی به اون دختر نیست ؟    قطعا" این یک خیانت و به تعبیری بی احترامی غیر قابل بخشودنیست   تصویر

یک لحظه خود را جای دختر تصور کنید ( که من خود در جریان ماجرا اش بودم و ماجرا واقعیست )    

در جلسه خواستگاری دختر وقتی مطلع بودن از گذشته پسر را به او گوشزد کند و پسر در پاسخ این گونه خود را توجیه کند که پسران باید شیطنت خود را کرده باشند تا دیگر در زندگی زناشوئی سرشون به زندگی باشه؟ اما من قول می دهم که دیگر می خواهم زندگی آرام و از این قبیل جملات می گویند ...... آن دختر باید چه عکس العملی داشته باشد ؟ تصویر    یکم سخته خودمو جای دختر بذارم ولی به نظر من مجبور به قبول خواسته     و ازدواج با پسری که از گذشته سیاهش خبر داره نیست   تصویر        ضمنا" با این موضوع که پسر قبل از ازدواج باید شیطنت کنه تا در زندگی سرش به کار خودش باشه کاملا مخالفم   تصویر    این تعبیر مانند این است که بگوییم: برای اینکه در آینده سراغ اعتیاد نرویم پس حال برای مدتی معتاد شویم !   تصویر  
  آخه اگه نجیب می خواهد پس چرا با فلانی تیپ دوست می شود؟    یعنی چه؟    آیا این نوعی تعارض نیست؟     " کمبودی حس میکرده که با فلان تیپ دوست شده و یا در صدد جبران نیازهای عاطفی خودش      منظور شما از تعارض رو متوجه نشدم !  تصویر           نظر شما نسبت به جمله زیر چیست و چقدر آن را در وضعیت کنونی تأئید می کنید؟ قبول دارید    پسران باید شیطنت خود را کرده باشند تا دیگر در زندگی زناشوئی سرشون به زندگی باشه؟      میکنم پاسخ بالا مصداق این سوال هم باشه  تصویر           حالا تصور کنید دختری هم پذیرفت آیا اشتیاه نکرده است؟ باید اعتماد کرد که باز به سراغ....؟      هر حال مطمئنا" هر دختری هم برای ازدواج معیارهایی در نظر      نباید در اینجور موارد عجولانه تصمیم      باید پیشاپیش عواقب کار رو در نظر داشت          اینکه آیا اشتباه کرده یا خیر ؟ برمیگرده به اینکه اون      دارد بازهم از اعتماد او سوء استفاده کند ؟ یا خیر ؟     هر حال انسان ها قابل تغییر هستند  تصویر       به نظر شما توجیه پسر در بالا زیر سوال بردن اختیار در انسان نیست ؟ آیا اختیار خود را دست خوشی های زود گذر نداده است؟     واقع فکر میکنم این خوشی های زودگذر هستند که اختیار او را دست گرفته اند !     دیدم که پس از مدتی شخص خود به خود مانند باتلاق درون گناه فرو      مصوب اصلی خود اوست  تصویر    

با اجازه تمامی دوستان شفاف تر شویم     به نظر شما چرا آمار ازدواج ها کم شده است؟     در عوض اما متأسفانه آمار دوستی ( دختر و پسر ) در مدل های مختلفش روز به روز بالاتر می رود ؟ تصویر    در این مورد معتقدم نباید تمام تقصیرات رو گردن 2 طرف انداخت     این بین نقش فرهنگی و قبح ریخته شده کم بی تاثیر نیستند          سوال میپرسم: چرا در غرب برخی از رفتارهای ناپسند در رابطه دختر و پسر دیده نمیشه ؟     نمیگم غربیان افرای افضل و بدون ایراد (مخصوصا" در این زمینه)      بیایم با دید باز نگاه کنیم ....     چرا ؟     با خودتون  تصویر       آبا دلیلش گرانی ، تحصیلات بالای دختر، سخت گیری دختر، سخت گیری پسر، اهمیت های تک بعدی ( مثل ابتدا رسیدن به بالاترین درجه در شغل و تحصیلات و بعد... )، سخت گیری خانواده ها؟     فکر نمیکنم این مسائل تاثیر زیادی در این بین داشته باشن     برمیگرده به برداشت های نادرستی که در این بین جا         یا خود دختر و پسر ؟     به بیانی شفاف تر خوب دختر ها دیگر خیلی راحت دوست می شوند ( به نوعی پا می دهند ) و در کنارش پسران دوستی را به عدم مسئولیت چرخاندن خانواده ترجیح می دهند؟ تصویر    به هر حال ابن موضوع هم دلایل و ریشه های خاص خودشو داره که میشه در پاسخ های بالا     اون ها گشت  تصویر           نقش جامعه را در بروز این مشکل چقدر می دانید؟ تصویر    بسیار زیاد !      یک سوال دیگه: جامعه از چی تشکیل شده ؟    " ما هم بخشی از این جامعه هستیم و در این معضل شریک  تصویر       نقش خانواده؟     بسیار مهم و حساس      نظر من اگر در خانواده که خود نمونه بارز یک جامعه کوچک      ارزش ها و واقعیات پرورش پیدا      اعظمی از معضل حل میشه.         نقش محیط های آموزشی؟    " مسائلی هست که باید در این مکان ها آموزش داده      کاملا" با این موضوع که قبح بعضی از مسایل نباید در محیط خانواده شکسته بشه      چون نمیشه عقیده مردمو تغییر داد پس باید این بخش هم به وظایف مراکز آموزشی اضافه         بدون شک هر مشکلی نتایج نامطلوبی نیز به دنبال دارد؟     به نظر شما نتایج این مشکلات برای خانواده، جامعه، و از همه مهمتر برای دختر و پسر چیست؟آبا به نتایجش می توان گفت   یا صرفاً نامطلوب در حد پیش پا افتاده است ؟      بازهم بستگی به 2 طرف دارد     گفت در تمام موارد حاد و یا در همه صرفا" نامطلوب جلوه      اثر کلی که روی مجامع یاد شده میزاره قطعا" کاملا" مفید نخواهد         اگر که حاد است؟     چاره چیست؟      طبع نمیشه یک شبه راه صد ساله      میشه با مرور زمان و فرهنگ سازی      آشنا سازی افراد با      همینطور سایر راه های مفید      اکونومی را تغییر داد            [COLOR=#0070c0] آیا این مشکل ریشه دار است و به نوعی این قصه سر دراز دارد ؟      فکر میکنم در بالا اشاره ضمنی کرده باشم             نظر شما نسبت به اطلاع رسانی چیست؟ ( به نوعی آگاه کردن، آگاه شدن )      در این زمینه مهم ضعیف عمل کردیم  تصویر   باید بیشتر از این ها روی این مسائل کار کرد            آگاه کردن خانواده ها برای عملکرد بهترشان ؟     و همچنین جامعه؟      2 از مواضع بسیار مهم محسوب میشوند             و از همه مهمتر آگاه کردن دختر و پسر نسبت به خود و او ( منظور از او جنس مخالفش است ) ، علایق خود و او ، احساسات خود و او و هر آنچه او را به انتخابی آگاه تر در مرحله ای کمک می کند؟     [COLOR=#0070c0]( یادم میات در کلاس آسیب شناسی اجتماعی استاد تا حدودی که در رابطه با خصوصیات دختر و پسرها صحبت کرد بسیاری از بچه ها و ازجمله خود من تا به آن زمان آن اطلاعات را نمی دانستیم و خلاصه در عدم اشتباه در انتخاب بسیار کمک می کرد و جداً این واقعیت را از نزدیک درک کردم که درد من نوعی می تواند در ندانستن باشد و فقط همین و وای به اون روزی که این نداستن بخوات..... ولی این نشناختن خود و دیگری در بسیاری از زمینه ایجاد مشکل کرده است)     بله, این رو هم میشه در همون زمینه فرهنگ سازی طبقه بندی کرد   
  قطعا اگر ما شناختی نسبت به موضوع مورد عمل نداشته باشیم محکوم به شکستیم 
 همانطور که در گفته های شما هم مشهود بود   تصویر  
  حالا نظر شما نسبت به آگاه کردن چیست یا آگاه شدن نسبت به خود و دیگری را چقدر لازم و با اهمیت میدانید؟     به خصوص آگاه کردن نسبت به نظر دین در ابن رابطه ؟ ( که قیل از تجربه ما مشکلاتش را پیش بینی کرده است )    " این مورد باید با پیگیری و دنباله روی قوی تری ادامه پیدا      به نظر من حال که زیر ساخت های مناسب در این زمینه وجود      چه بهتر که خودمان هم به دنبال درک بیشتر این مسائل     100% در این راه باید از رهنمود های دینی و معنوی هم الگو گرفت  تصویر   

آیا آگاهی برای دختر و پسر به یک میزان لازم است؟    فکر میکنم با توجه به اکونومی انسان, برای دختران از اهمیت بالاتری برخورداره  

عدم اگاهی در رابطه ضربه بیشتر به دختر می زند یا پسر؟ چرا؟     فکر میکنم به دلایل محیطی و ساختاری آسیب بیشتر از آن دختر خواهد     

تا یادم نرفته بازم استاد آسیب شناسیمون می گفت آن رابطه ای که در ابتدا صرفاً برای با هم بودن و گذراندن اوقات بیکاری و از این قبیل ... شروع می شود بدون شک اینگونه نمی ماند و در آخر آن احساسات خود را وارد قضیه می نمایند به خصوص برای دختران ( چون از احساسات و عواطف گسترده تری برخوردارند ) و به این دلایل شروع رابطه های غیر رسمی و مداوم را توصیه نمیکرد نظر شما چیست؟    با این موضوع که پس مدتی احساسات وارد رابطه خواهد شد کاملا" موافقم  
   با اینکه ورود احساست توام با انحراف از مسیر اصلی خواهد بود   

و در آخر تظر خودتون نسبت به دوستی؟     نظر من نباید اینچنین تفاوت آشکار که در کشورمون در این روابط قائل      داشته باشد.         منکر اختلافات نمیشم ولی اینگونه افراطی عمل کردن هم صحیح نمیدونم  تصویر   در هر کاری اعتدال لازمه و سر مشق اصلی میباشد                    یکی از دوستانم که سوالات رو می خوند می گفت بابا طرف رو منفجر کردی چه جوری به این همه سوال جواب بده     اما بدون شک شما می توانید  تصویر  از طرف من از این دوستتون صمیمانه تشکر کنید !! تصویر  در کل از اینکه منو قابل دونستین ازتون ممنونم تصویرتصویر           متشکرم از توجهتون و عذر می خوام اگه خستتون کرده باشم     میکنم  تصویر       اگر فرصتی بود سوالات دیگری در زمینه های دیگر نیز هست    تصویر       در خدمتم  تصویر تصویر       Best regards         تصویرBe Sucsed            تصویرتصویر  

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سانس آخر...10 تا 12-نفری 4500-استعمال دخانیات و نوشیدن و خوردن آب میوه و نوشابه و ذرت بوداده و مکزیکی و چیپس و پفک در محیط سایت نیز طبق بند 99 ماده واحده آیین نامه سازمان حفاظت محیط زیست سنترال ممنوع و فرد خاطی موظف به تنظیف محیط با جارو دستی خواهد بود!

1.زیاد تو کار ملیت ها نروید مهم اینه که شبیه خودشون حرف بزنید! و فکر کنند مال همون کشورید ولی از یه روستایی اومدید که اینقدر لهجه داره با زبان معیار اون کشور فقط فاصله درک مطلبی داره! مثلا یک روستایی لر فارسی رو میتونه حرف بزنه ولی دقت عمل میخواد تا متوجه عمق بیاناتش بشی! بنده نیز زبان های چینی و روسی و آلمانی را به لهجه روستاهای ان کشورها تکلم می نمایم! ضمنا اگر به هندوستان رفتید نیز از این جملات استفاده کنید:
درا موچکه هپهله کناتاتویی یو هی نهینه واناتاتویی..جانی تو...جانی ما...ایچیکیدانا برانوتی مارا...!

2.تراکتورتو بردار برو زمین خودتو شخم بزن!
3.همشهری و اطلاعات دیگه خز شده! اگهی ها اینترنتی اند اخوی! سعی کن با تکنولوژی بری جلو و از راه تجارت الکترونیک بیزینس کنی!
4.چون علاقه به سیاوش رو فراموش کردی ایندفعه تبعیدت میکنیم آسایشگاه کهریزک بخش آلزایمری ها! سری بعد یه جزیره ای هست ته اقیانوس آرام! آب و هوا هم توش عالیه!تصویر
6.حرف مرد هم دیگه یکی نست!الان 2تیکه داریم..سه تیکه داریم...رکورد هم دست یک بابایی است که بردن اسمش تو سی سی ممنوعه..آمارها حاکی از رقمی بالغ بر 6876887748978796798746864786647 است!
7.اگه زمانی اجکت کردی زنگ بزن من و محمد بیایم از این تشک بادی ها در محل فرودت پهن کنیم زیاد اذیت نشی!
8.پس تا الان با خودت درگیر نشدی؟
9.آیا ممکنه در قفل شده دسشویی رو با پتک یا تبر بیاری پایین؟
10.راما گذاشتم تا با رامین ست باشه! هندی نیست! من خودم 67 تا راما می شناسم!
13.تلسکوپ قابل نصب روی موبایل آخرش چند؟
14.من خانم مهماندار رو دیدم..هم با کمالاته ..هم خوش سیما...هم خوش صدا..هم با سواد...سنترالی های عزیز پنجشنبه اینده عقد رامین زمان: ساعت 8 بعدازظهر...مکان:تهران-ورزشگاه آزادی--ضمنا کارت های دعوت به منزله بلیط محسوب شده واگه نشون ندین راهتون نمیدن داخل! شام و شیرنی وپذیرایی هم خبری نیست! با خودتون یک چیزی بیارید!

15.راستی چند تا قلب و اسمایلی برای pedmehr بفرست چون در بیابانهای عمان تنها چیزی که دل آدمو شاد میکنه یکذره ابراز احساساته یک هموطنه!پ
16.محمد 1985 بعضی وقتها وظایف معاونتی اش رو دیر انجام میده! باید بلافاصله بعد از من حمله کنه! ولی میذاره همه شهید بشن اخرکار میاد برای جمع اوری غنائم![External Link Removed for Guests]
17.با پست naghme نیز هم مخالفم و هم موافقم و هم ممتنع!!!!!(اگه این سوالات از من پرسیده می شد صندلی خونینی در می گرفت و 38 کشته و 486 زخمی و...!)
----------------------------------------
یک نکته کوچیک خارج از بحث:
گهگاهی میرم صندلی داغهای انجمنهای دیگه رو نگاه میکنم .... در یک صندلی داغ در ایران کلابز بیش از 15000 سوال تصویر از یک دختر خانمی در 1200 پست و 58 صفحه پرسیده شده بود ولی جمع و جورشون که کردم باور کنید 50 تا سوال حسابی ازش درنیومد! تصویر چون طرف دختر بود و طبیعتا هجوم پرسشها بیشتر میشه دیگه! تصویر از رنگ ماتیک و مارک جوراب و تاپش گرفته تا شماره کفش ورزشی پسر همسایه هم ازش پرسیده بودن! تصویر اسم اون البته از نظر من صندلی داغ نیست در حالت مودبانه در حد یک گپ شبانه در قهوه خونه های قرچک و فشم میشه گفت میتونه باشه!
تعریف نمیکنم ولی سطح سوالات و پختگی صندلی داغ سنترال رو اگه خواستید با هرجای دیگه مقایسه کنید قطعا بی نظیر است...سوالای خودم رو نمیگم که همش در حد میدون شوش و مولوی و راه اهن دور میزنه... بقیه رو میگم! خود من شخصا در این حدود 3 ماه درسهای بسیاری از مباحث صندلی گرفتم و بعضی نکات باعث شده به خیلی چیزا عمیق تر فکر کنم و بعضی بحث ها هم باعث شده قید خیلی از روزمرگی ها رو بزنم و آینده نگر تر باشم!
دست همه مجریها درد نکنه! البته دست محمد 1985 مهم نیست! چون ضد ضربه است! تصویر
( همه به میگن جدی حرف زدن بهت نمی یاد تصویر ولی خوب این چند خط گفتنش لازم بود)
------------------------------------------
1---چند تا بازیگر که ازشون خوشم میاد میگم نظر بده!

1.نیوشا ضیغمی تصویر
2.بهنوش طباطبایی
3.همون دختره تو فیلم دل شکسته!!! تصویر
4.ترانه علیدوستی
5.گلشیفته فراهانی
6.دیگه از بازیگر دختر خوشم نمی یاد چون اکثرا با پارتی بازیگر شدن و سریع تا اسمی در میکنن افاده ای و لافو میشن! تصویر
--------------
7.امین حیایی
8.اکبر عبدی تصویر
9.اون پسر آبادانیه تو فیلم ارتفاع پست که با پارچ آب تنبک میزنه و میگه: ناخدا دلدارُم به دست تو می سپارُم به دست مو! تصویر
10.فرخ نژاد
11.پرویز پرستویی
12.بهرام رادان
-------------------
13.آنجلینا
14.جسیکا آلبا تصویر
15.جنیفر آنیستون
16.کیت وینسلت(دختر فیلم تایتانیک) تصویر
17.دمی مور
------------
18.براد پیت
19.تام کروز
20..لئوناردو دی کاپریو تصویر
21.جیم کری تصویر
22.ادی مورفی تصویر
23.جان تراولتا
------------------------------------------------------------------------
2.چه بیماریهای داشتی و یا داری و یا خواهی داشت؟
3.میونه ات با امپول چطوره! مخصوصا اون آمپولهای غول پیکر!
-----------------------------------------------
4.چکار باید کرد تا ایرانیهایی که به خارج می روند و مقداری شاید بعضی چیزها را قبلا ندیده باشند و ممکن است ضایع بازی در بیاورند قبلش توجیه شوند تا آبروریزیها به نام ایرانی تمام نشود!

5.یک سری داشتم از پاسداران میرفتم هروی سوار یک تاکسی سمندی شدم! سه تا خانوم عقب نشسته بودند و بنده نیز ریلکس در جلو!یکهو آقای راننده ضبط روشن کرد و با این اهنگ معروف شهره همخوانی کرد...من زنم..عطر گل محمدی بوی تنم ...خانمها که خوراکشو اینجور سوژه ها از مرداست و دیدم صدای خنده از پشت سرم داره میاد!!! ما یه نیم نگاه به راننده کردیم شاید حالیش بشه ..دیدم نه...داره تا ته شعر رو میخونه وهی میگه من زنم!!!موضوع چی بوده به نظرت؟

6.چرا چربش پول و پارتی در ایران بر سواد و دانش بیشتره و بسیاری از مغزهای این کشور بر اساس همین سنت نانوشته قربانی می شوند؟
7.چیکار کنیم مغزها فرار نکنند؟البته اگه به روزی برسیم که قلبها فرار کنند که دیگه هیهات!
8.شده به بی ربط گویی بیفتی و توش گیر کنی و مجبور بشی بی ربط گویی رو ادامه بدی؟
9.آیا غیر ممکن غیر ممکنه؟
9.اگه یکی رو بخوای تنبیه روحی بکنی تا متوجه بشه که باید تغییر رفتار بده چیکارش میکنی(شرح نوع شکنجه)
10.پیش بینی میکنی یک اتفاق خاص و غیر قابل باوری در زندگیت بیفته که خیلی از عقایدت رو به واسط اون اتفاق از دست بدی(خود من چندین مصداقش رو می شناسم که حتی طرف اینقدر به افراط رفته که حتی آتئیست(بی خدا)شده!)
11.چرای ما میتوانیم ولی نمیشه برای خودمون اگر بتونیم قادر نیستیم که نتوانیم و نمیریم که برای انها نشود اگر انجام دهیم زیرا آیا؟

------------------------------------------------------------------------

final bombardment...! تصویر

رامین و رفاقت
رامین و ساده دلی
رامین و تیز بودن!
رامین و حواس پرتی!
رامین و نگاهی ملتمسانه!
رامین و دریانوردی
رامین در جنگل!
رامین در صحرا!
رامین در زیر چشمه!
رامین و فرار!
رامین و اعتراف
رامین و بی خیالی!
رامین و خواب جمعه صبح!
رامین و شب زنده داری شب جمعه!
رامین و کنترل غرایز
رامین و خارج شدن از مدار!
رامین و بررسی نکاتی خاص در فقه شیعه
رامین و صاحب الزمان!
رامین و سبزها!
رامین و شنیدن این شعار:منافق امریکایی --ما آمدیم کجایی (اینو یک طرفدار ... چون لباسم سبز بود به من گفت تصویر)
رامین و گندم دادن به کفتر
رامین و علف دادن به گوسفند
رامین و تخمه دادن به طوطی
رامین و غذا دادن به گربه
رامین و تردید در اینکه امشب چی بپوشم!
رامین و سر قرار!
رامین و کافی شاپ!
رامین و دربند!
رامین و تریپ فش!
رامین وتریپ حزبل
رامین و تریپ مجلسی!
رامین و نقض حقوق بشر
رامین و اعتصاب غذا
رامین و زندان اوین!
رامین و ترانه موسوی تصویر
رامین و ندا تصویر
رامین و سهراب تصویر
رامین و رامین تصویر
رامین و لیلة الرغائب
رامین ونماز شب
رامین و بالا رفتن از درخت!
رامین و پریدن از روی دیوار!
رامین و شکستن شکستنی ها!
رامین و درگیری نظامی با داداشش!
رامین و نگاه معنادار پدر!
رامین و گم کردن سنگ پا!
رامین و شکایت از خلق الله!
رامین و گرسنگی در حد خوردن یک بره درسته!
رامین و افطار دیرهنگام!
رامین و روزه بی سحری!
رامین و تشنگی در حد نوشیدن یک کلمن اب!
رامین و گفتن این جمله در دلش که مغز میلاد چند جا کار میکنه از هر موضوعی سوال داره!
رامین و سیزده به دری استثنایی و رویایی همراه با پایه ثابت های سنترال
رامین و باند مسمیم(میلاد-سامان-میلاد نگار-یاسر-محمد)
رامین و نیم نگاهی به صندلی داغ خودش و پی بردن به نکاتی که بهش تا حالا توجه نکرده بود!

------------------------------------------
رامین و بودن در شرایط عکس زیر!تصویر

ضمن هشدار جدی به مهمان برنامه اعلام میدارد صندلی در ساعت 17:55بعد از ظهر شنبه توسط پرسنل خدوم شهرداری و پلیس سنترال کاملا محو خواد شد!!

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

pedmehr نوشته شده:
من هم چند سئوال ميپرسم با اجازه دوستان
تصویر
زندگي و وجود شخص خودت رو براي محيط پيرامونت و بعدش دنيا چقدر ارزشمند ميدوني ؟‌
به هیچ عنوان چنین تفکری ندارم. حتی اگر بتونم کار مفید یا جدیدی انجام بدهم معتقدم که اگر من این کار رو نمیکردم مطمئنا" شخص دیگری در آینده آن را محقق میساخت. ولی این مهم است که همیشه پیشتار بود و از لحظه ها استفاده کرد.

وقتي حس كني به درد نميخوري چه كار ميكني ؟‌
مطمئنا" سعی میکنم تا تغییری اساسی در خود ایجاد کنم تصویر
ايراني بودنت تو سفرهايي كه داشتي تا حالا برات مشكل ساز شده ؟
به هر حال همه ما میدونیم که به دلیل برخی مسائل سیاسی و تنش های موجود کمی وجهه ایرانیان در دنیا خراب شده. مخصوصا حوادث و وقایع بعد از انتخابات دلیلی شد تا هر جا میرفتم با نوعی لحن تمسخر آمیز از اوضاع داخلی ایران سوال کنند که واقعا" از این بابت افسوس خوردم تصویر
اما در رابطه با مشکلات در کشورها اروپایی چیز زیادی حس نکردم ولی متاسفانه در کشورهای عرب نشین مخصوصا" حاشیه خلیج فارس که حودتون بهنر مطلعین نوعی تبعیض در رفتار با ایرانیان دیده میشه که بسیار مایوس کننده است. مثلا" در همین سفر آخر به دمشق حتی دیدم که در اونجا هم کلیه ایرانیان به ترمینال 2 منتقل میشن تصویر

غم غربت رو تا حالا چشيدي ؟‌ به نظرت وجود داره يا ادا اطواره ؟
چون در بیشتر سفرها با دوستان یا خانواده با هم بودیم تا بحال همچین حسی بطور جدی بهم دست نداده ولی گاهی میشد که در اثر رویارویی با برخی مشکلات آرزو میکردم ای کاش زودتر به ایران عزیز برگردم تصویر

به نظرت هر راهي كه آخرش خوش هست واقعا خوبه ؟
خیر, باید دید که این خوشی با چه قیمتی و از چه راهی بدست می آید ؟

هر كاري كه آخرش خوب نيست چطور ؟‌ بده ؟
بازهم خیر, چون ممکنه ظاهرا" خوب به نظر نرسه ولی باید دید چه چیزهایی بدست آوردیم ؟ البته به نظر من در همون ابتدا نمیشه انتها رو دید.

و در آخر آرزوت براي مهندسي كه تو گرماي 50 درجه و رطوبت 60درصدي بيابونهاي عمان مشغول كشيدن لوله آب با يه مشت هندي زبون نفهم هست چيه؟!
از خداوند میخوام تا همیشه پشتیبان و نگهدار چنین مهندس عزیزی باشه تصویر به نظر من این قبیل کارها بخاطر پول و مقام نیست تصویر چه سعادتی بهتر از خدمت به مردم ؟ مخصوصا" کشیدن لوله آب برای عده ای نیازمند تصویر (جدا" خسته نباشید) تصویرتصویرتصویر

همواره موفق و پیروز باشید تصویرتصویر

Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

سلامی مجدد خدمت کاپیتان...

1- آقا فکر کن که الان خدایی نکرده زبونم ... جنگ هست...خب؟ اگه تو پایگاه شکاری شیراز باشی و کلا" 3نفر اونجا باشیم(من و شما و یک خلبان ارتش تصویر)....و تا چند دقیقه بعد پایگاه رو میخواهند بمباران تصویر کنند و 2تا پی تری اف(اوریون) اوجا باشه...
اووقت با خلبانه و من سوار یکیشون میشی که یک هواپیما رو 3 نفری نجات بدیم یا میگذاری خلبانه بره و من و شما با هم اونیکی اوریون رو منتقل کنیم؟؟به خلبانی شما!!
دقت کنین که مثلا" کلا" 2تا اوریون بیشتر نداریم در کشور!!

2-ببخشید...سوال دیگه ای در ذهن ندارم... تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

Mohammad 1985 نوشته شده:
سلام !
سلام تصویر

من اومدم !
خوش اومدین تصویر

خوب قبلش یه سری نکات رو مشخص کنم .
1 خوشبختانه تعداد سوال کننده ها روز به روز بیشتر میشه و وظایف ما کمتر !
2 من زمانی وارد صندلی میشم که یه شناختی از فرد پیدا کنم و طبق تخصص ها و کارهایی که انجام میده سوال بپرسم و البته یه چندتا سوال بی ربط هم بپرسم !
3 در مرام ما نیست که به هواپیماهای غیر نظامی حمله کنیم ! پس شما فقط اسکورت میشید و مجبور به فرود خواهید بود و اگه سرپیچی کنید یه حالی به یکی از چهار تا موتورتون میدیم ! و با از کار انداختن و آتش گرفتنش مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه مورد نظر ما میشید .
در این مورد گویا از جریان های Vortex موتورهای A 380 ما قافل شدین ؟!!! تصویر قبل از اینکه بجنبین گرفتارتون میکنیم !!!! تصویر

4 فعلا یادم نیست !
5 یه نکته مهم !!! کپی رایت سوالهای من کاملا محفوظه ! و سوالهای خودم رو خودم میپرسم ! نه کسه دیگه ای در صورت تکرار اعدام با بمبهای 2000 پوندی منتظرتونه !
و اما کاپیتان شوخ طبع ما ! شوخی رو باهات موافقم ولی حواست باشه زیاد با هواپیماهای نظامی شوخی نکنی !
ممنونم محمد جان تصویر
اطاعت قربان. این مورد جزء اولین ها در Avation محسوب میشه !! (البته هواپیما ها و نه خلبانان) !!! تصویر

فیلم خارجی هم خیلی هاشون به درد نمی خورن و فیلمهای ایرانی هم که در بیش از 99 درصد موارد آشغال به تما معنا هستن ! من نمی دونم چرا فیلمی مثل اخراجی ها با اون شوخی های بی مزه و تکراری اونقدر فروش کرد که حتی 2 اون از یکش مزخرفتر بود ! ولی فیلمی مثل مارمولک رو اگه میزاشتن فروش کنه 100 درصد بیشتر از فروش میکرد !
مسلما" در هیچ زمینه ای تمام داده ها برتر نیستند و فقط تعدادی خوب از کار در میان !
با مارمولک موافق نیستن تصویر
به نظر من نباید با برخی اعتقادات و ارزش ها شوخی کرد تصویر (اینو با دبد باز میگم)

از نظر درک زبان عربی هم مثل خودمی ! من پایینترین نمره درسیم که تا حالا داشتم در درس عربی و با نمره 1.25 بوده ! :grin:
متاسفانه سر همین درس عربی خیلی اذیت شدم ! من هم پایین ترین نمرم در درس عربی و 14 بود تصویر

جیم کری هم که فوق العاده هست و من شنیدم زمان کودکی و دوران مدرسه به حدی شوخ و شلوغ کار بوده که معلم بهش میگفته اگه شلوغ نکنی و کلاس رو بهم نریزی آخر وقت اجازه میدم بچه ها رو بخندونی ! ( البته منبع این حرف زیاد معتبر نبود )
واقعا" در کاره خودش استاده تصویر
برخی از حرکاتش گویا از قبل در ذهن انسان تداعی شده !

کشورهایی که رفتی افغانستان رو هم دیدی چه طور بود ؟ کی رفتی ؟
سال 84 ! یعنی حدود 4 سال پیش ! اون موقع خیلی وضعش خرابتر از الان بود تصویر
یادمه توی کوچه های شهر کابل که راه میرفتیم و به معدود ستون های برق که نگاه میکردیم در کام تعجب میدیدیم که بلا استثناء از هر ستون چیزی حدود 300 انشعاب غیر مجاز و خطرناک گرفته شده !! (البته در برخی از مناطق تهران هم هنوز مرسوم هست)
یا مثلا" روی سر در نیروی هوایی شون لاشه سوخته یک هواپیمای نظامی آمریکایی (متاسفانه خاطرم نیست چی بود) گذاشته بودند !

رانندگی ! توی این جاده ها و خیابانهای ایران ! علاقه هم داری ! و مطمعنی کسی بهت نمیرسه ؟!
اگر علاقه داشته باشی میتونی از پس رانندگی بد مردم بر بیای. البته در چند سال اخیر بهبود زیادی حاصل شده ولی تا زمان رسیدن به شرایط ایده آل راه زیادی در پیشه.
در زمینه مورد آخر 100% تصویر !!

اما راجع به عکاسی ! دوربین خوب عکس های خوب رو نمیگیره عکاس خوب عکسهای خوب رو میگیره ! بعضا شده عکسهایی با دوربین موبایل از عکسهای دوربین های دیجیتال بهتر شده .
بله منکر این قضیه نیستم تصویر ولی بشتر منظورم این بود که به دلیل ضعف در فن عکاسی متوسل به امکانات دوربین میشم. (به نوعی جلوه های مصنوعی)

و اما فیلم ! اون فیلمی که گفتید اون روبات که پسر بود دنبال خانوادش میگشت فیلم بسیار زیبا و مفهومی هوش مصنوعی هست که متاسفانه هنوز اونو پیدا نکردم برای آرشیوم یکی ازبهترین فیلمهایی بود که تا حالا دیدم . ( به زودی یه پست راجع به اون میزنم توی سنترال )
بله, فیلم بسیار زیبا و پر مفهومی بود. ولی متاسفانه نسخه ای که من دیدم از کیفیت پایینی برخوردار بود.
بی صبرانه منتظر پست شما خواهم بود تصویر

اما راجع به سطح علمی که شما فرمودید ! سطح علمی هیچ وقت با سطح سواد برابر نیست ! خیلی شده افرادی سطح علمی بالاتر از تحصیلاتشون دارن و افرادی سطح علمی پایینتر از تحصیلاتشون دارن ! و داشتن مدرک دلیل بر سطح علمی بالا نیست .
من فردی رو میشناسم که حتی دیپلم داره ولی در بخش فنی و تاسیسات برقی یه شرکت چند نفر زیر دستش هستن که دارای تحصیلات دانشگاهی هستن ولی از لحاظ تخصص به پای اون نمیرسن ! حرف من اینه که سطح سواد رو با سطح علمی قاطی نکنید .
آقا محمد عزیز من اسم اینو میزارم تجربه که قطعا" هم در برخی موارد (مانند همین دوست شما) به مراتب از ارزش بسیار بالاتری نسبت به علم و سواد برخورداره تصویرتصویر

یعنی شما واقعا اگه قدرتی داشتید در رفع فقر کاریب نمی کردید ؟
منظورم این بود که در خودم قدرتی نمیبینم که بخوام در این زمینه فعالیتی داشته باشم.
حالا شما فرض کنید من با نداشتن مهارت کافی وارد این عرصه شوم ! به نظر شما وضع از اینی که هست بهتر خواهد شد ؟ تصویر
در غیر این صورت من همیشه گفتم که بسیار مشتاقم تا خدمت گذار مردم باشم ولی در حیطه کاری و توانایی های خودم تصویر

به جای اینکه بگی متاسفانه شکار نرفتم باید بگی خوشبختانه شکار نرفتم ! من نمی دونم کشتن حیوانات هم شد تفریح ! البته خودم دوران دبیرستان یه تفنگ بادی اسپانیایی داشتم کالیبر 5.5 شبها با بچه ها میرفتیم شکار موشهای ولگرد خیابانی !
به هر حال هر اکوسیستمی در نظام طبیعت از نظمی خاص و دقیق پیروی میکند و اینگونه نیست که ما با شکار تعدادی حیوان نسل اون ها رو در معرض خطر قرار دهیم (البته در مورد حیواناتی که شکار آنها ممنوع نیست)
اما در مورد اینکه گفتم متاسفانه !! به هر حال شکار از نظر من نوعی تجربه متفاوت هست که ترجیح میدم لااقل یکبار امتحانش کنم. تصویر

منم از بادمجان و البته خیلی از غذاها بدم میاد ! ولی کرفس رو نه شما هم اگر میخوای با ما باشی باید کرفس بخوری :x
محمد جان خواهش میکنم در این مورد خاص حتی شوخی هم نکن که قحر میکنم !!! تصویر تصویر

در مورد شکنجه ! من دخالت نمی کنم مگر اینکه شماها ( شما و میلاد ) نتونید یه حالی به طرف بدین و یا نتونید ازش اعتراف بگیرید ! بعدش من وارد عمل میشم تا حالا کسی زیر دست من بدون اعتراف رد نشده .
از نظر من مشکلی وجود نداره ولی از نهار خبری نیست !!! چون تاحالا کسی هم از دست منو میلاد (تصویر) سالم در نیومده !!! تصویر

در مورد کانادا برای ادامه تحصیل اگه بری ! چون کانادا یکی از بدبخت ترین و بی کلاسترین و همچنین مردمش اصلا فرهنگ ندارن پس قطعااونجا اینترنت هم نیست ! و شما دوری از سنترال و بخصوص من رو چگونه تحمل میکنی ؟!
یکی از بدبخت ترین ها ؟ تصویر واااا !! چرا ؟ تصویر
البته با اینکه مردمش از ارتباط عمومی ضعیفی برخوردارند موافقم. که اون هم احتمالا" بخاط آب و هواست !! (در کل برخی از خصوصیات افراد با توجه به آب و هوا شکل میگیره !! منبع: خودم تصویر) !!
شما نگران نباش, اگر برم با خودم از ایران یک سیم اینترنت هم میبرم تصویر
در مورد شما هم گاهی سری به اسلحه فروشی ها بزنم با دیدن شخص اسلحه فروش جبران دوری میشه !!!

اما ایجکت ! ایجکت فشار بسیار زیادی به فرد وارد میکنه و احتمال آسیب بالاست اما در مواقعه لزوم باید انجام داد البته هواپیمای غیر نظامی باید فاتحه خوند !
از این بابت خوشحالم تصویر!!!

سونی اریکسون یا نوکیا ؟
تا 3 سال پیش سونی اریکسون ولی الا نوکیا !

SAR چیه ؟
از فرصت مشورت استفاده میکنم !! تصویر

من اصلا از خودروهای کره ای خوشم نمیاد ! چرا ؟ و ماشینی مثل مگان ( البته 2000 سی سی و فرانسوی اصل نه اونهایی که با دست توانای خودروسازان داخلی آشنا شدن ! ) رو به صدتا آزرا و سانتافه و ... ترجیح میدم ! چرا ؟
و برعکس من هم اصلا" از ماشین های فرانسوی خوشم نمیاد ! چرا ؟
چون نوعی طراحی خاص و کسل کننده دارند که بیشتر مناسب سنین بالا هستند و در اکثر موارد هم از موتورهای حجم پایین استفاده میکنند ! چرا ؟ بازهم دلیل باید احتمالا" شرایط آب و هوایی باشه !! چرا ؟ نمیدونم تصویرچرا ؟ چون مرغ همسایه یک پا داره !!! چرا ؟ تصویر

تا حالا کسی رو کشتی ؟
خیر, فقط 18 بار زیر گرفتم !!! تصویر
تا حالا کسی تو رو کشته ؟
غیر از یکی دو مورد خیر !! تصویر
تا حالا توی تانک رفتی ؟
چجور تانکی ؟ نظامی یا سوختی ؟ تصویر

تا حالا تانک از روی تو رد شده ؟!
یکبار وسط رژه منو میلادو گذاشته بودن تا از رومون رد شه که من فرار کردم ! ولی از میلاد خبری ندارم تصویر

تانک ام 1 یا تی 72 اس بی ال وان - کیو تی 2000 دوگانه سوز ؟ ( این مدل برای ارتش گامبوگولا بهینه سازی شده )
چیفتن TS2W-R1 V12 !!! (این نمونه مخصوص رد شدن از روی ما ساخته شده بود) !!

فرض کن پشت ایرباس ای 380 هستی اولین پروازی هست که کاپیتان شدی وسطهای راه پرواز تهران کابل کامپیوتر مرکزی هواپیما از کار میفته ! چون سیستم عاملش رجیستر نشده بوده ( کپی غیر قانونی ) و تمام مونیتورهای جلوی شما و کمک پیغام می دن که برای ادامه کار باید برنامه را رجیستر کنید . بو فقط دو گزینه بله و خیر داره !
حالا یه دفعه بوق اخطاری همراه با چراغ آلرت دمای بیش از حد موتور شماره 3 روشن میشه ! و شروع به اخطار میکنن و بعد از 5 ثانیه موتور آتیش میگیره !
همزمان اخطار اور اسپید و بوق خطر زده میشه که هواپیما از سرعت مجاز بیشتر داره میره !
وای همینو کم داشتیم ! فشار هیدرولیک رو هم از دست دادیم ! فرامین به سختی عمل میکنه ! اخطار کمبود سوخت هم اعلام میشه و سیستم برق هواپیما هم به دیار باقی شتافته ! دماغه هواپیما به حد خطرناکی رفته بالا و هر لحظه ممکنه استال بشه ! و خوشبختانه سیستم خاموش کننده آتش هم کار نمیکنه ! و موتور شماره 4 هم دمای بالایی داره و هر آن ممکنه ایشون هم آتیش بگیرن !
نزدیکترین فرودگاه حدود 100 مایل با ما فاصله داره و ارابه جلو هم باز نمیشه ترمز هم ندارم خلاصه هر چی چراغ اخطار و بوق و کوفت زهر مار هست داره خاموش روشن میشه ! و که مشکل اصلی پیش میاد !!!
یه دفعه بعد از دو بوق کوتاه پشت سر هم این جمله رو میشنوید ! PULL UP ... مجددا دو بوق کوتاه و PULL UP .... مجددا دو بوق کوتاه و PULL UP این صدای اخطار وحشتناکی هست که فکر کنم دیگه جز آخرین صداها باشه ! در ضمن یاد آوری میکنم هواپیما هم حدود 45 تن سوخت نا قابل دارن !
حالا شما چی کار می کنید ؟
با این تفاسیر راهی جز خوندن اشهد و فاتحه برای کلیه بازماندگان و نماندگان وجود نداره !! تصویر

- - ابتدا سعی میکنم تا خونسردی خودمو حفظ کنم.
سپس فیوز اصلی EPR رو قطع میکنم تا صر صدا بخوابه ! اینطوری بهتر میشه تمرکز رد (البته دیگه آب از سرمون گذشته)
سپس اقدام به بنزین یاری زمین های اطراف میکنم !! (میگن بنزین هواپیما برای رشد گیاه خوبه) تصویر نخند آقا !! تصویر
نظر سایر نفرات داخل کابین رو گوش میکنم تا ببینم کدوم یکی منطقی تر به نظر میرسه ؟
با یک جمع بندی کلی میفهمیم که راهی جز فرود اضطراری در زمین های اطراف وجود نداره
سپس به لودمستر بیچاره که توی طبقه پایین دل تو دلش نیست میگم تا بصورت دستی چرخ هارو باز کنه
اگر نتونست از انرژی اصطکاک علف های اطراف استفاده میکنم (همون کاریکه خلبان توپولوف بیچاره قصد انجامشو داشت) !!
بعد از اون هم میریم برای لندینگ !
بشمار : فایو هاندرد ....... فور هاندرد ...... تری هاندرد ....... تو هاندرد ....... وان هاندرد ....... فیفتی ...... فورتی ..... بسه دیگه !! شتلققققققققققققققققققققققققققققق !!!!!! تصویر
بهتون تبریک میگم بیمار سالمه !!! تصویر

تا حالا تیر خوردی :
خیر
الف : درد داشت
ب : اولش نه ولی بعدا درد گرفت
ج : نه اصلا درد نداشت ولی خون اومد بی هوش شدم !
د : چون تیر به قلبم خورد خون زیادی ازم نرفت !
اولين كاري كه از خواب پا ميشي انجام ميدي ؟
میرم سراغ یخچال آب میخورم !

بين دوستان تا چه حد ازت حساب ميبرن ؟
اون زمانیکه ارشد بودم (مخصوصا" توی دبیرستان) به دلیل برخوردم با بچه ها همه از من حساب میبردن ولی خودم دوست نداشتم

از چي من خوشت مياد ؟
طرز نوشتار و ادبیات بی ابهام !!!

معمولاً روزگارتو چطور سپري ميكني ؟
مسلما" با سپر ماشین این کارو نمیکنم !!

عادتاي بدت ؟
جدیدا" یکمی بی نظم شدم (احتمالا" دلیل هم اختلالات آب و هوایی اخیر باشه) !!! تصویر
یک ذره فراموش کارم
تازگی یکم تنبل شدم (بخاطر هوای گرمه) !!
عادتاي خوبت ؟
سعی میکنم زیاد عیب دیگرانو نگیرم
زود قضاوت نمیکنم
زود عصبانی نمیشم
ناخنات چرا بلنده ؟!
ناخن گیرم گم شده !!

آدامس دهنت باشه ميتوني چيزي بخوري ؟!
به جز مایعات خیر

در حوادث 11 سپتامبر دخالت داشتي ؟!
بله ! تمام مراحل طراحی و محاسبات و از همه مهمتر نظارت به عهده من و آقا یاسر عزیز بود !! تصویر
راستی مگر خود شما پیشنهاد هدف دومو ندادی ؟ تصویر

بدون اجازه خونوادت تا سر كوچه ميتوني بري؟!
کمتر از 6000 کیلومتر راه نداره !!

شلغم يا لبو ؟!
گزینه (د) هیچکدام تصویر

زرشك يا كشمش ؟!
زرشک

شماره تلفن منو داري ؟!
از 118 میگیرم !! بهش چی بگم ؟

دوست داشتی يك دست و يك پا نداشتي ولي منو از نزديك ميديدي؟!
نه !! تصویر

و دیگر هیچ !
خدا رو شکر تصویر !!!

شاید سوالی باز بپرسم شاید نیز نه !
بابت طرح سوالات و زمانیکه اختصاص دادین بسیار سپاسگذار و ممنونم تصویرتصویر
موفق باشید تصویر

:grin:

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 328 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

پست توسط Eagle_of_sky »

درود .
لعنت بر این فایر فاکس و ویندوز لعنتی که چقدر سوال نوشتم و همش پاک شد .
آقا اگر ساعت 6 تعطیل کنین خوب سوال های من بی جواب میمونه؟
میخواستم حدود 50-60 تایی سوال بپرسم که با کمبود وقت مواجه شدیم.
خوب سوالات را کوتاه و مختصر و غیر مفید میپرسیم.
البته جا داره چند تا نکته رو متذکر بشم.
در رابطه با سوال 31 پست قبلیم . بله میشه توی خونه حیوان وحشی نگهداری کرد نمونه اش سنجاب هست که شما جزو حیوانات اهلی حسابشون کردی. :x
نکته دوم جواب تست هوش رو ندادی و اگر تا امروز عصر جواب نیاد به شدیدترین مجازات محکوم میشی. :eek:

1-مدل موهات چجوریه ؟ یعنی چه مدل مو میزنی؟

2-همچنین مدل ریشت؟ریش میزاری؟

3-تا حالا نماز جمعه شرکت کردی؟ :grin:

4-زمان چقدر برات مهمه؟آیا برنامه ریزی ساعتی و دقیقه ای کردی؟

5-ساعت مچی میبندی یا از موبایل استفاده میکنی؟(در صورت استفاده از ساعت مچی مارک و مدل آن را نیز ذکر کنید)

6-سرما رو بیشتر دوست داری یا گرما؟

7-فصل مورد علاقه؟

8-شغل پدرت چیه؟

9-یه سوال قشنگ از خودت بکن و جواب بده(بدون شوخی و مزاح و طنز و ...)

10-نظرت رو درباره واژه گان زیر بگو(جواب کوتاه و اسمایلی تنها ممنوع)

زمستان

پاییز

بهار

تابستان

شکم گنده(شکم حاجی بازاری)

چاقی

صف نان سنگک(قول میدهم جوابی نداری :grin: :grin: :grin: )

آرزو و رویا

تفکر مثبت-تفکر منفی

بهشت زهرا

ریاضت کشیدن

آشناییی با علوم ماورایی

هیپنوتیزم

::ss (نمیدونم سوالات تکراریه؟ یا نه)

زشت ترین کاری که یک آدم میتونه انجام بده؟

و دیگر هیچ.....

بابط اینکه سوالات من را با دقت جواب دادید متشکرم(نوعی خط دادن ::sh :shock: )

در ضمن نمیدانم ساعت 6 کرکره مغازه رامین میاد پایین یا به سوالت ما میرسه.
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”