صندلی داغ با حضور Reza6662 ...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Reza6662 ...!

پست توسط Reza6662 »

آقا رضا با سلام به شما استاد بزرگ ! رضا جان سوالی زیاد موجود نیست چون اکثرا رو جواب دادی این فقط بهانه ای است برای عرض ادب خدمت شما !

سلام دوست من. براي هم بهانه اي بود براي ديدار دوستان و عرض ارادت و ادب و همچنين آشنا شدن با كاربران جديد يا ناشناس براي من و من براي آنها.

آقا رضا من واقعا از شما مطالب زیادی یاد گرفتم البته هیچ وقت فرصت آشنایی پیش نیومده ولی همیشه شمارو مثل یک دوست نزدیک در سی سی می دیدم (فکر کنم چون یک خط فکری داریمو در یک جپه هستیم ) به هر حال سوالات زیر کمی جنبه ی شوخی و طنز داره البته اگر اشکال نداره !

همگي ما از همديگر مطالب زيادي ياد مي گيريم. حتا از يك پست يك يا دو خطي. اين يك رابطه دوطرفه هستش.

میونت با شکار چطوره ؟

شكار رو خيلي دوست دارم ولي كشتن حيوانات رو اصلن نيستم. براي همين اگر هم شكار بخوام برم، ميرم زدن سنگ و كلوخ و قوطي نوشابه.

چه رنگی رو بیشتر از همه دوست داری ؟

بيشتر زرد و بعدش هم قرمز. (چيزي مثل رنگ بندي همين سنترال)

تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟

نه.

اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟

خيلي سال پيش قبل از سربازي پيش اومد در كه بسيج محل يوزي دستم گرفت و خيلي اونو خوش دست و سبك ديدم. تصورم اسلحه مورد علاقم همين يوزي باشه. البته به تفنگهاي شكاري فشنگ خور مثل وينچستر (نه دولول با به اصطلاح چارپاره) علاقه زيادي دارم. تصویر  تصویر 

تا حالا آکواریم داشتی ؟ میونت با حیوان نگه داشتن چطوره !؟

چندين سال پياپي ماهي و آكواريوم داشتم. (دوره راهنمايي و اوايل دوره دبيرستان) اسم ماهي ها هم يادم هست: گوپي، دم شمشيري، انجل، گورامي و ...
با گربه ها ميونم خيلي خوبه. چون هيچ وقت تو خونه آپارتماني زندگي نكردم، تو بچگي تا همين 26 سالگي، مرغ و خروس داشتم. سوسك رو زنده زنده مي انداختم طرفشون تا بخورن تصویر البته به همين دليل لب به تخم مرغ هاشون نمي زدم.تصویر

شیری یا روباه ؟

بيشتر روباه.

نظرت در مورد ماکت چیه ؟

دوران نوجواني ماكت هم زياد ساختم. الآن گمان مي كنم كار بي خود و وقت نابودكني هستش. حتا روي كامپيوترم Game هاي دلخواهم رو نصب نكردم تا احيانن وقتم رو به بازي نگذرونم.

تا حالا به مرگ نزدیک شدی ؟ اگر شدی چقدر !

17 اسفند سال 66 بود كه موشك اسكاد صدام خورد چند خونه اون ورتر. بعدش هم پدرم گفت جمع كنيم بريم شهريار. تو شهريار باغ بزرگي داشتيم كه ته باغ، يه ساختمان ويلايي خيلي قشنگ بود كه پدرم سال 51 اونو ساخته بود. اونجا بوديم تا آتش بس شد. وقايع رو خيلي خوب ياد هست. تو باغ، موشكهاي صدام درست از بالاي سر ما رد مي شدن و خوب البته اون موقع امكانات عكاسي و فيلمبرداري مثل الآن نبود. همينطور سقوط فاو قشنگ يادم هست كه 29 فروردين 67 بود و در يكي از پستهايي كه امروز تو سنترال فرستاد شده بود، زمان برخي از وقايع جنگ مثل همين سقوط فاو كاملن اشتباه نوشته شده بودن. (اينجا)

میگ 21 یا اف 7 ؟

همين طور كه تو پست قبلي به سامان گرامي توضيح دادم: ميگ-21

چلو کباب یا قرمه سبزی ؟

چلوكباب برگ يا قرمه سبزي؟ ==> چلوكباب برگ
چلوكباب كوبيده يا قرمه سبزي؟ ==> قرمه سبزي

متال یا رپ؟

هيچكدام. هردو براي من اعصاب خرد كن هستند.

داس و چکش یا ستاره ی سرخ؟

داس و چكش. چون روسها هرچه دارند از اون دوران هست. جنگ سرد باعث خيلي پيشرفتها و ساخت خيلي جنگ افزارهاي جالب و كارآمد شد.

تانک مورد علاقت ؟

آبرامز و مركاوا.

آلمان 1941 یا آلمان 2009 ؟

آلمان 1941 مايه غرور است. (البته شنيدم بيشتر آلمانها علاقه اي به هيتلر و دوران نازي ها ندارند. شايد اين موضوع رو آقاي فريبرز يا پارسا هم تاييد كنند)

اینم یک سری دیگه !

1. اگر بهت بگن بیل دستت بگیر و گیاه بکار چه حسی بهت دست میده؟!

خيلي خوشحال ميشم. خيلي زياد.

2.تا الان کشاورزی کردی؟!

تا دلتون بخواد. شايد بالاي 300 تا درخت تو اين چند ساله تو باغ فعلي و باغ قبليمون كاشتم.

3.فرق باغبانی با باغ بانی چیه؟!

باغباني يعني ==> مراقبت و نگهداري از گل و گياه و درختان باغ.
باغ باني يعني ==> مراقبت و نگهباني امنيتي از باغ. شبيه به كاري كه سگهاي گله انجام ميدن.

4.به نظرتون چرا میلاد هیچوقت نقطه نمیزاره تو جملاتش؟!

اينطوري مي خواد بگه كه جملاتش ناتمام هستن و بقيه نظراتش رو تو جملات بعدي مي نويسه.

5. محل تولد!؟

قبلن نوشتم: بيمارستان مهر در تهران. (خيابان زرتشت)

6. دوست داری روسری بپوشی یا مقنعه؟!

هيچكدام ولي اگر اجباري بود: روسري

7.چرا به سوال بالا جواب دادی؟! مگر تو دختری؟!

جواب من كامل بود! تصویر

8. به سوالات 6 و 7 حتما باید جواب بدی چه پسر باشی چه دختر!

تصویر

9.دوست داری پسر باشی یا دختر؟!

پسر. اگر در ايران موقع تولد به انتخاب هر فرد بود، به گمانم بيشترشون پسر بودن رو انتخاب مي كردن.

10. کلیشه تر از سوال 9 تو عمرت دیدی؟!

بله. سوال پست قبلي: علم يا ثروت. يادم هست خانم معلم خوش قيافه ولي بداخلاقي داشتيم به نام خانم عدلي كه شباهت ظاهري زيادي به همين خانم قهرماني (مجري برنامه خانواده) داشت. موضوع انشا داده بود علم يا ثروت. منم نوشتم ثروت. تصویر خانم عدلي هم كه خيلي مغرور بود به روي خودش نياورد و گفت اين هم يه نظريه. نمره خوب هم داد.

11. ماشین مورد علاقه ؟

مرسدس بنز 450 SLC مدل دهه 1970. تصویر 

12.چایی درست کنیم یا جنگ ؟

جنگ. تصویر
با خوردن چاي، كم كم آهن بدن كم ميشه، پس از مدتي سنگ كليه مي گيريم و به همين دلايل ضعيف ميشم و بنابراين دشمن هم كه منتظر ضعف ماست به ما حمله مي كنه.تصویر

13. نظرت در مورد این جمله چیه ؟
Work Less Sleep More

فكر بدي نيست. چون زياد هم فرقي نمي كنه. براي من كه حدود 4 تا 5 ساعت در شبانه روز مي خوابم و به هيچ جا هم نرسيده ام، دست كم خوب راحت و زياد خيلي ارزش داره.

14. فکر کن داری در ارتفاع 700 پایی در سطح زمین پرواز می کنی یه هو موتور سسنات از کا می افته اولین کلمه ای که به ذهنت خطور می کنه چیه ؟

خدايا خودت كمك كن.

15. خرسی یا پلنگ ؟

خرس. پلنگ ها خيلي تر و فرز ميشن.

16. فلافل یا همبر گر ؟

همبرگر.

17. نظرت در مورد کاملترین ساخته ی دست بشر چیست ؟ (قلیان)

كامل ترين ساخته دست بشر = اف-22 رپتر
قليان = كامل ترين سيستم مضر براي بشر هستش.

18. ادکلون یا عطر مشهدی ؟

ادكلون.

19. موافقی ریاضی درس بچه خر خون اس ؟

بله. رياضي با فيزيك درس مورد علاقهء بچه خر خونهاست.

20. دقت کردی سوالات چقدر آبکی بود ؟

معمول صدس هم پرسشهاي آبكي هست. اگه قرار باشه از فلسفه خلقت و هبوط آدم و اينكه مرغ اول بوده يا تخم مرغ بپرسن، كمتر كسي حوصله خوندن مطالب صدس رو پيدا مي كنه.

سپاسگزارم. تصویر
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود بر یکایک دوستان و کاربران گرامی تصویر
و مخصوصا" استاد بزرگوارم, آقا رضای گرامی تصویر

برای بنده حقیر جای بسی خوشحالی و افتخار است که میتوانم در کنار اساتید بزرگوار و فرهیخته ای همچون شما و سایر بزرگواران به فعالیت و کسب دانش بپردازم. مورد جالبی که از همان ابتدای فعالیت این حقیر ذهنم را به خود مشغول نموده بود, پست های تخصصی و تحلیل های جالب و پربار استاد گرامی, آقا رضای عزیز بود.

البته مورد جالب دیگری که در طول فرصت پیش آمده و در صندلی داغ از آن مطلع گردیدم, نوع دید و طرز تفکر شما استاد عزیز در زمینه برخی مسائل و موارد روزمره و اجتماعی بود که در برخی موارد شباهت های بسیار زیادی بین آنها و و نوع نگرش خود دیدم !

================================

استاد عزیز بیش از این وقت شما را مشغول نمینمایم و جسارتا" چند مورد از سوالات خود را مطرح مینمایم :

1- به نظر شما بهترین شیوه برای برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟

2- یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه این موضوع است ؟

3- استاد به تظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات و خلاف چیست ؟

4- یک انسان معتاد بیمار است یا مجرم ؟ شخصا" چگونه با این دسته از افراد برخورد میکنید ؟

5- استاد به نظر شما دلیل ریاکاری برخی مسلمانان سردمدار در چیست ؟ آیا آنها واقعا" به گفته های خود اعتقادی ندارند ؟

6- استاد به نظر شما چرا عده ای اصلیات و کلیات دین را کنار گذاشته اند و به فرعیات و مستحبات آن به شدت توجه میکنند ؟

7- استاد به نظر شما چرا عده ای خداوند را در سخت گیری و عذاب و تندی میبینند ؟

8- بهترین هدیه برای یک دوست چیست ؟

9- رانندگی خوب در چیست ؟ سرعت یا دقت ؟

10- Raptor یا Lightning ؟

11- M1 با T-72 ؟

12- به نظر شما بهترین مردم اروپا در کدام بخش ها و کشورهای آن حضور دارند ؟

13- استاد به نظر شما چرا عده ای به خرافات معتقدند ؟ آیا این افراد از نظر ایمان ضعیف هستند ؟

14- استاد به نظر شما خلوص دعا و نزدیکی با خداوند در جمع بیشتر است یا تنهایی ؟

15- به عنوان آخرین سوال, به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟

============================

استاد از اینکه وقت گرانبهای خود را صرف پاسخ به این سوالات نهادید, صمیمانه از شما ممنون و سپاسگزارم و همچنین از اینکه در آخرین لحظات مزاحم و حاضر در صندلی شدم پوزش میطلبم. تصویر

با آرزوی موفقیت و پیروزی و هچنین سربلندی روز افزون برای شما استاد عزیز تصویر
خدانگهدار تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام تصویر

من سومین باره که سوال میپرسم از شما عذر میخوام اما شما زیبا و با دقت به سوالات جواب میدید و به شخصه دوست دارم هم فکری

کنیم :/

فقط 3 تا هم فکری:

1 - این که اگر سیاست ایران بر تنها بر اساس ملیت آریایی بودن شکل گرفته باشه فرصتهای خوبی از دست میرد منظورم اینکه اگر

مقوله دین هم اضافه بشه علاوه بر کشورهای اطراف که فرهنگ نزدیکی به ما دارند , بسیاری از کشورهای دیگه که هم فرهنگ و هم

نژاد ما نیستند و از ما از لحاظ جغرافیایی بسیار دورند - مثل مالزی و ... میتوان گستره بسیار بیشتری رو تحت پوشش فرهنگی و فرهنگ

والای خودمون در بیاریم؟

2 - گفتید که چشم اندازی برای موفقیت اسرائیل نمی بینم .... منظورتان از بین رفتن تدریجی است و اگر خیر آیا این کشور زیر چکمه های
کشورهای عربی فتح خواهد شد یا ....؟

3 - شما چه خوب گفتید افراط و تفریط / چرا راه ور برویم در همین سنترال صندلی شما تمام نشده صندلی دیگری آغاز شده / مثلا الان

ملیت در بین جوانان مطرح است , 40 سال بعد لابد مذهب و این چرخه همین طور ادامه دارد زیراکه آنقدر به ظاهر یکی میپردازیم که

دیگری گویا فرا موش میشود / نظر شما در مورد افراط و تفریطها / ایراد از کسانی است که جایگاهشان برایشان زیاد است؟

با تشکر / تصویر

تقدیم به شما و همه :

چو پیروزگر باشی ایران تراست تن پیل و چنگال شیران تراست

یا حق
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود تصویر
پس از 604800 ثانیه دوری اجباری (معادل 7 روز تصویر)ز خانه مجازی ام سنترال اینبار با نام کاربری خودم به سنترال می ایم تا برخی از سوالات خودم را با استاد رضای وطن پرست نیک اندیش و ژرف اندیش در میان بگذارم. تصویر
اگر چه با توجه به استقبال گسترده از این صندلی و تازه بودن ان(تنها پس از یک هفته) صندلی موازی جدیدی راه اندازی شده ولی از نظر من این صندلی با استاد رضا تازه داغ شده است ان هم در این سرمای زمستان! تصویر
با اجازتون میرم سری سوال هایم هر چند امیدوارم با عنایت مدیریت و مسئولان صندلی داغ این صندلی حداقل به مدت یک هفته دیگر پا برجا باشه.
.از نظر شما ازادگی چیست و چه تفاوتی با ازادی دارد?کدام یک لازم و ملزوم دیگری یا علت و معلول دیگری است?
2.بهای ازادی و ازدگی چیست?
3.دیدن سخت تر است یا ندیدن شنیدن یا نشنیدن بودن یا نبودن ..............!!?
4.از نظر اقا رضا تنها راه انسان در اوج نومیدی چیست?
نوشیدن می و مست شدن یا خود را به دیوانگی زدن و مجنون شدن یا سر به دیوار کوفتن و یا..................شاید کاری که زنده یاد هدایت انجام داد و یا شاید..................?
5.خداکجاست و کجا نیست?چرا او چیزهایی را که ما می بینیم نمی بیند و یا اگر میبیند خود را به ندیدن می زند.... و یا شاید همه این قضاوت ها ساخته اذهان توهم الود ما فرشتگان گنهکار سقوط کرده بر این کره خاکی است?
6.نظر یا احساس یا برداشت شمااز این ابیات یا اشعار چیست?

در این دنیا که مردانش چو نامردان عصا از کور می دزدند......من خوش باورنادان محبت آرزو کردم

آنکس که بداند و بداند که بداند ، بايد برود غاز به کنجي بچراند .
آنکس کهبداند و نداند که بداند ، بهتر برود خويش به گوري بتپاند .
آنکس که نداندو بداند که نداند ، با پارتي و با پول خر خويش براند .
آنکس که نداند ونداند که نداند ، بر پست رياست ابدالدهر بماند .

........چرا که او ریش دارد و من نه.!! تصویر

و این نیز بگذرد....................! تصویر

تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

كار ما نيست شناسایی "راز" گل سرخ. كار ما شايد اين است. كه در "افسون" گل سرخ شناور باشيم
"نرسيده به درخت،
كوچه باغي است كه از خواب خدا سبزتر است
و در آن عشق به اندازه پرهاي صداقت آبي است
مي‌روي تا ته آن كوچه كه از پشت بلوغ، سر به در مي‌آرد،
پس به سمت گل تنهايي مي‌پيچي،
دو قدم مانده به گل،
پاي فواره جاويد اساطير زمين مي‌ماني
و تو را ترسي شفاف فرا مي‌گيرد.
در صميميت سيال فضا، خش‌خشي مي‌شنوي:
كودكي مي‌بيني
رفته از كاج بلندي بالا، جوجه بردارد از لانه نور
و از او مي‌پرسي
خانه دوست كجاست."

.به ایرانی بودنتانافتخار می کنید و اگر دست خودتان بود دوست داشتید کجایی بودید?اسمانی یاکه زمینی و اگر زمین کجای این کره کوچک خاکی سرگشته و حیران در کنجی از کهکشان راه شیری?
8.تا بحال دوست داشتید جای کسی بودبد و ان شخص کیست?
9.در مورد جایگاه کنونی وطنمان ایران در دنیای کنونی چه فکر می کنید ?چراخیلی ها نسبت به ما ایرانی ها اینقدر بد فکر می کنند?(یا فکر می کنند ما عربیمو یا...............) اشکال از کیست? ان ها بد می بینند یا که ما بدهستیم یا این که به قولی ما خود انها را در خماری بد دیدنمان رها کرده ایم ویا....................?
10.اقا رضا بر چه مبنایی حق را از باطل,درست را از غلط ,ظالم را از مظلوم .....................و پاکی را از کثیفی تشخیص می دهد!
11.را رسیدن به خدا از کجا سرچشمه می گیرد و از کجا ها می گذرد و به کدامین کجا اباد و یا شاید نا کجا اباد ها ممکن است که ختم شود......?
12.رابطه رضا با خالق خودش چطور است?چرا بیشتر ما انسانها در اصل مشرک و بت پرست هستیم علارغم این که ادعای توحید و یگانه پرستی داریم?

احساس و نظر خود را درباره تصاویر زیر لطفا بیان کنید   تصویر 

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویراقا رضا تصویرخیلی ممنون بابت حضورتان
به امید خدا اگر مدت زمان این صندلی تمدید شد باز هم میام برای طرح یک سری سوالات داغ داغ و البته بکر! تصویر
از طرف خودم و دوست تبعیدی گرامیم ارسام سبزترین و صمیمانه ترین درود ها را به ویلایی در مهرشهر و صاحب و باغبان سبز و طبیعت دوست ان می فرستم

تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام !
نه دیر رسیدم !!!! صندلی الان تعطیل میشه !!!!!! صندلی رضا چیزی بود که دوباره منو برای سوال پرسیدن تحریک کرد اساسی ! ولی مثل اینکه وقت نیست !
حالا برای دست گرمی اینا رو داشته باش !
قدرت یا سرعت ؟!!! (این سوال کپی برداری شده نیستا ! )
نحوه آشنایی تون با سنترال
نظرتون در مورد گربه ها
نظر گربه ها در مورد شما !
میزان آشنایی با کامی ؟
تا حالا کسی رو کشتید ؟
تا حالا کسی شما رو کشته ؟
پس کی اونجا چی کار کنه ؟
چه کسی امسال قهرمان میشه ؟
سیزده به در کجا رفتید ؟
چرا عقل بعضیها با سنشون رشد نمی کنه ؟
روي هم رفته چه نگرشي نسبت به خودت داري(مثبت يا منفي)؟؟
چه عددی را در جای خالی باید بزاریم ؟
3+...= 7
شیراز کجاست ؟
به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
بهترین فیلمی که ندیدی ؟
اونور آب چیه ؟
اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحانه چی میخوری ؟
ذهن خلاق چیه ؟
آیا محدودیت باعث خلاقیت میشه ؟
چگونه عوامل روانی روی جسم فرد تاثیر میزارن ؟
چرا میگن کوه به کوه نمیرسه نه آنکه عطار بگوید ؟
سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت
جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
یعنی چی ؟
نوشابه شما رو یاد چی میندازه ؟
نظرتون راجع به گوسفند و گرگ چیه ؟
آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟
گوشیتون ؟
اپراتور ؟
آیا ژاپنی ها حقشون بود با بمب اتمی بزنن توی سرشون ؟
بی او و یا بنز ؟
سونی اریکسون یا نوکیا ؟
نروژ یا سوئد ؟
سوئد یا نروژ ؟!
درسته که من برترین کاربر سی سی هستم ؟
چند بار با موجودات فضایی ارتباط داشتی ؟
رادیو تلسکوپ چیه ؟
مشخصات سیستم تون ؟
بزرگترین گربه ای که تا حالا دیدی چه شکلی بود ؟!
زیباترین گلی که تا حالا خوردی کی بود !
تا حالا تقسیم یک سلول رو دیدی ؟
ظرتون راجع به :
آمریکا
اسرائیل
افغانستان !
کانادا
کره شمالی
کره جنوبی
گینه بی صاحب کجاست ؟
اف 4 فانتوم خوبه ؟!
تی 72 یا ام 1 ؟
تی 72 یا چلنجر ؟
تی 72 یا لکرک ؟
تا حالا داخل تانک ذالفقار رفتی ؟ ( من رفتم ! )
اگه یه بمب 2000 پوندی بخوره توی جنگلهای پر باران هندوستان میتونه باعث نابودی نسل مار بوا در برزیل بشه ؟!!!
نکته مبهم کجاست ؟
آیا همیشه 2*2 = 4 هست ؟
با توجه به اعتراف صریح میلاد مبنی بر اینکه چگونه از گربه ها متنفر شده آیا درمانی داره یا تیربارانش کنیم ؟
شهر هرت رفتی تا حالا ؟
عشق کیلو چنده الان ؟
صبح روز 10 سپتامبر 2001 ساعت 11 کجا بودی ؟ چرا ؟!
چرا همیشه سوانح هوایی در ایران به خاطر اشتباه خلبانه ؟
الف : چون خلبان با تک ماده قبول شده
ب چون باند فرودگاه هواپیما رو ندیده
د : چون حقوق خلبان رو دیر دادن اون هم خواسته تلافی کنه !
ج : چون مرده نمی تونه از خودش دفاع کنه !
تا حالا ترکیدن یک نفر رو از حسودی دیدی ؟
نظرت راجع به
BBC فارسی
VOA
و صداو سیمای خودمون ( که سبک اخبارهاشون رو از بی بی سی تقلید کردن !! )
اگه یه روز بیای خونه ببینی یه پلنگ وسط اتاق خوابیده چی کار میکنی ؟!
نظرت رو تخصصیتر در مورد من بگو !
و در آخر نظرت راجع به
تبریز
کرمان
آبادان
تهران
همدان
کرج
زاهدان
یزد
شیراز
مشهد
میخواستم از شما سوالهای متفاتی بپرسم که نشد !
دیگه ببخشید که سوالها کم شد واقعا معذرت میخوام !!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Mehdi2224 نوشته شده:4
- آقاي مهدي2224 كه مدتي است نمي دانم كجاست.

آب در کوزه و باقی ماجرا :razz: :razz: :razz:
احوالات اقا رضای گل ما چطوره . آقا سامان چی ؟ بابا بی انصافا این گوشی ما رو دزدیدن شماره هاتون رو گم کردم یه ایمیلی پی امی چیزی ؟ ! :( :(
مخلصه جفت شما هم هستم از دور دعاگوتون هستم قصه نبودن ما از بودنش درازه . مهدی عزیز مدیر سایت هم میدونه که شدیدا درگیر گرفتاری های شغلی هستم که فکر نکنم تا خرداد 89 بتونم به یک ثبات نسبی برسم به همین خاطر مدتی هست کمتر میام نت مگر خبری بشه اکثر پشتیبانی ها رو هم لغو کردم تا به کارام برسم . سایت خودمم در حالت تعلیق هست . مطمئن نیستم بشه تا عید فعالش کرد هر چند دوست داشتم فعال بشه یه مدتی رفتیم عراق داستانی بود برامون :eek: یا کلا بگگم کمتر از یک سال گذشته واسه خودمون یه رابینسون کروزوه ای شدیم ::do احتمالا تا انتهای سال بعد هم کلا برم افریقا بین بروبچه های قبایل مایا :::P :::P از طرف سازمان ملل . ببینیم خدا چی میخواد . خلاصه ما یه مدت شما رو ندیدیم گفتیم بابا اینا هم ول کردند دیگه دلو دماغی برای اومدن به نت نمونده بود . الان که دیدمتون خوشحال شدم . انشالله همیشه کبک تون از طرف من خروس بخونه . نبینم غمه بچه های سنترال رو . همیشه شاد باشین

برای این که پستمون بی هوده نشه یه سوالم من ازت می پرسم رضا
رضای 4 سال پیش با رضای امثال چقدر فرق کرده ؟ :grin: (جوابش رو تشریحی بده :-D )

خوش باشین .

سلام مهدي جان.
اميدوارم گرفتاري هاي شغليت به پول ختم بشند. تصویر

برای این که پستمون بی هوده نشه یه سوالم من ازت می پرسم رضا
رضای 4 سال پیش با رضای امثال چقدر فرق کرده ؟

تفاوت زيادي نكردم. يه كمي وقتم تنگ تر شده. ديگه اينكه دقت بيشتري تو كارهام و نوشته هام مي كنم. اما چهار سال پيش وقت آزاد بيشتري داشتم كه سال به سال كمتر شد. بزرگترين فرق اين هست كه چهار سال پيرتر شدم. تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سلام رامين جان. خوشحالم از اينكه با نبود مديران سابق مثل آرمان، چازان، سعيد، بلاك هاوك و خود من، سنترال با حضور دوستان خوبي مثل شما و شهريار روح تازگي خود را حفظ كرده است.

1- به نظر شما بهترین شیوه برای برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟

به گمان من، تعصب از روي ناداني هست و بنابراين برخورد مشابه با فرد متعصب، وي را جري تر و رفتارش را غيرقابل كنترل تر خواهد كرد. با متعصب نبايد بحث و گفتگو كرد چون اگر اهل گفتگو باشند، تعصب را كنار مي گذارند. بهترين راه، كنارگذاشتن چنين افرادي از تصميم گيري و مديريت و گفتگو و مشاوره است.

2- یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه این موضوع است ؟

به نظر من يك انسان خوب، يك انسان متعادل است. انسانيست كه اخلاق و رفتارش با مردم درست باشد. وقتي افراد يك جامعه به هم احترام نگذارند و به راحتي يكديگر را توهين و تحقير كنند، آن جامعه در هيچ زمينه‌اي همچون اقتصاد، سياست و دانش پيشرفت درست و كامل نمي تواند داشته باشد. رفتار مناسب يك جنبه قضيه است و جنبه كامل كنندهء آن، خط مشي جامعه است كه بايد براي رشد جامعه، شرايط مناسب را از بالا فراهم كرده باشد.

3- به تظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات و خلاف چیست ؟

اين يك بحث علميست كه كارشناسان جامعه شناس و روانشناس بايد پاسخ دهند. به نظر من اصلي ترين ريشه، فقر و بيكاري است. بيكاري پنهان هم بايد بررسي شود و يك دستفروش يا مسافركش را نمي توان شاغل ناميد. بيكاري پنهان در حال نابود كردن بسياري از كشورهاي جهان سوم است. بيكاري پنهان باعث انحرافات و خلافهاي بسياري مي شود. توزيع گسترده مواد مخدر نيز نشانه همان بيكاري پنهان است. آمارگيران دولتي، شاخصهاي دلخواه سياستمداران را در بررسي جوامع انجام مي دهند و بنابراين نمي توان به آمارهاي دولتي استناد كرد و آنها را دقيق دانست. براي مثال چندي پيش، شاخص بيكار نبودن فرد، دو ساعت كار در هفته تعيين شد و با اين شاخص جديد، آمار بيكاري زير 10 درصد نشان داده شد! بيكاري و فقر، باعث نابودي كشاورزي و زندگي سنتي در شهرهاي كوچك و روستاها مي‌شود و پيآمد فوري آن مهاجرت اهالي به حاشيهء شهرهاي بزرگ است. بدين جهت است كه انحراف و خلاف در حاشيهء شهرهاي بزرگ بيداد مي‌كنند. از عوامل بيكاري مي‌توان به واردات بي‌رويه انواع كالاها اشاره كرد كه باعث شده بسياري از كارگاههاي كوچك و حتا كارخانجات قديمي با سابقه 70 – 80 سال (همچون صنايع نساجي) ورشكسته و تعطيل شوند. واردات بي‌رويه را هم لزومن دولت انجام نمي‌دهد و سازمانهاي فراقانوني معاف از بازرسي و پرداخت ماليات، به ميزان دلخواه، از هر نوع كالا و از هر كشوري و با هر كيفيتي را بدون نظارت و پرداخت عوارض قانوني از اسكله‌هاي ناشناخته و برخي فرودگاههاي خاص وارد كشور مي‌كنند.

4- یک انسان معتاد بیمار است یا مجرم ؟ شخصا" چگونه با این دسته از افراد برخورد میکنید ؟

به نظر من مجرم است. كسي كه ساعتها وقت بگذارد و پول (ثروت) خود را صرف پيدا كردن يك فروشنده خرده‌پاي مواد مخدر نمايد و در اين بين مرتبن سعي كند توسط ماموران ديده نشود مجرم است. طبعن هر مجرمي هم بيمار محسوب مي‌شود. يكي بيمار روحي است و ديگري بيمار نيازمند داروي مخدر.

5- به نظر شما دلیل ریاکاری برخی مسلمانان سردمدار در چیست ؟ آیا آنها واقعا" به گفته های خود اعتقادی ندارند ؟

به نظر من هيچ انساني خود را رياكار نمي‌داند و تمام كارهايش از روي اعتقاد است. اگر از كاري بوي ريا مي‌رسد، بدين معني است كه آن فرد اعتقاد دارد كه انجام آن حتا به صورت رياكاري درست است يا به صلاح است! تمامي سياستمداران به اعتقادات خود ايمان فراوان دارند به ويژه سياستمداران نظامهاي ايدئولوژيك. از آنجا كه سياست، كاري پرنيرنگ مي‌باشد، طبيعي است كه ايدئولوژي آن نظام سياسي نيز به نيرنگ و حيله آلوده مي‌شود و بنابراين آلوده‌ترين رژيمها در جهان، رژيمهاي ايدئولوژيست هستند. نمونه روشن: اروپاي قرون وسطا. در اروپاي قرون وسطا، انسانها هيچ ارزشي نداشتند و با طرح يك اتهام واهي از سوي كليسا، به راحتي درون آتش زنده زنده سوزانده مي‌شدند. همچنين كشور كره شمالي كه در آن تماشاي فيلمهاي هاليوود جرم است اما خود جناب كيم جونگ ايل، بيش از 55 هزار حلقه از همين فيلمها دارد! به نظر وي، تماشاي اين فيلم براي مردم عادي خطرناك است ولي خود ايشان مبرا از خطا هستند و مي‌توانند اين كار را انجام دهند.

6- به نظر شما چرا عده ای اصلیات و کلیات دین را کنار گذاشته اند و به فرعیات و مستحبات آن به شدت توجه میکنند ؟

اين به نگرش و آموزه‌هاي سنتي بزرگان آن مذهب باز مي‌گردد. از يك طرف گفته‌اند كه بايد در دين تحقيق كرد و از طرف ديگر، پرسش و داشتن ابهام ممنوع است! از چهارصد سال پيش بدين سو، اصل دين كه يكتاپرستي و توحيد بوده تقريبن فراموش و به كنار گذاشته شده است اما براي كوچكترين درخواستي از خداوند، بايد به هزاران واسطه رو انداخت. از آن طرف خداوند خود مي‌گويد من از رگ گردن به شما نزديكترم و از آن طرف هركسي را به درگاه خدا راه نمي‌دهند! و بايد به واسطه‌ها رو بيندازد! اين واسطه‌ها، براي رساندن درخواست شما به خداوند، نيازمند همان فرعيات و نذورات هستند. با گذشتن قرون، اين واسطه‌ها مانند بت شده‌اند و كسي هم حق و جرات كوچكترين بررسي يا پرسشي را درباره آنها ندارد. در واقع اين يك نگرش كاملن بت‌پرستانه است كه وجود و قدرت و اراده خداوند در آن تقريبن به كل فراموش شده و تمامي امور در دستان پرتوان همين واسطه‌ها قرار دارد!

7- به نظر شما چرا عده ای خداوند را در سخت گیری و عذاب و تندی میبینند ؟

خداوند داراي تمامي صفات است. سخت‌گيري، عذاب و تندي بخش كوچكي از صفات او هستند. اما براي آنكه مردم نپرسند و ندانند، بايد به پرسشگران آنها گفت در مقابل خدا ايستاده‌ايد و در اين صورت عذاب و سخت‌گيري برايتان در پيش است.

8- بهترین هدیه برای یک دوست چیست ؟

بهترين هديه براي دوست، چيزي است كه به كارش آيد و از آن بهرهء مفيد ببرد. من براي يكي از دوستانم كه دانشجو بود و كمي دست‌تنگ، يك ماشين حساب مهندسي خريدم كه البته مي‌توانستم با همان پول، يك عطر بسيار خوشبو با مارك معتبر تهيه كنم. آن دوست از ماشين حساب ناقابل اهدايي من، حسابي استفاده كرد. اما بدترين هديه، هديه‌اي است كه به هيچ كاري نمي‌آيد. روشن‌ترين نمونه، گل است كه ظرف چند ساعت پژمرده مي‌شود.

9- رانندگی خوب در چیست ؟ سرعت یا دقت ؟

دقت و به جا بودن. يكي از نكات مهم دقت، يعني سرعت مناسب يك جاده را رعايت كردن. در يك بزرگراه نبايد از حداقل سرعت پايين‌تر راند. در يك خيابان كم عرض، نبايد حتا براي لحظه‌اي ايستاد. از بوق نبايد استفاده كرد مگر در يك شرايط بسيار ويژه و ... همگي اينها دقت نياز دارند.

10- Raptor یا Lightning ؟

Lightning: بسيار ارزانتر است. براي حمله به اهداف زميني، تداركات بهتري دارد. خط توليد آن جمع نشده است. هزينه نگهداريش كمتر است. نوع STOL دارد كه به نوعي عمودبرخاست است و كار را براي استفاده از اين جنگنده در پشت خطوط دفاعي، هموار مي‌نمايد.

11- M1 با T-72 ؟

از ديد بسياري پاسخ M1 خواهد بود. اما نبايد چابكي و ارزانتر بودن T-72 را فراموش كرد. M1 توپ قوي تر با برد و دقت بسيار بهتر و بيشتري دارد. كه به طور معمول بايد بتواند قبل از آنكه تانك T-72 شليك كند، آن را نابود ساخته باشد. M1 در جنگهاي غيرمتعارف (اتمي – شيميايي – ميكروبي) نيز مقاوم است و خدمه خود را حفظ مي‌كند. نقطة درخشان ديگر در جنگ واقعي، برخورد يك لشگر گارد رياست جمهوري صدام با يگانهاي سپاه تفنگداران نيروي دريايي آمريكا در شمال كويت بود. براي اولين بار در تاريخ جنگهاي جهان، تانكهاهاي M1 (آبرامز) در مقابل تانكهاي T-72 صف آرايي كردند. پس از فروكش كردن يك نبرد سنگين، 200 تانك T-72 و يك تانك M1 منهدم شده بودند! تصویر 

12- به نظر شما بهترین مردم اروپا در کدام بخش ها و کشورهای آن حضور دارند ؟

يكي از دوستان من چند سال پيش فرصتي پيدا كرد تا از هلند، بلژيك، سوئيس، فرانسه و اسپانيا ديدن كند. حكايتهاي فراوان و عجيبي را براي من تعريف كرد. من نظر ايشان را مي‌گويم. وي مي گفت: سوئيس از همه بهتر است. فرانسه در سطح متوسط و اسپانيا نيز از نظر توسعه و پيشرفتگي مانند يك روستا است در برابر فرانسه و سوئيس. اما از نظر اينكه بهترين كشور دنيا كدام است، گويا نهادي اين تحقيق را انجام داده و نام ايرلند را در رتبه نخست آورده است. همچنين مردمان سوئد، فنلاند، آلمان، فرانسه و برخي از شهرهاي كوچك بريتانيا را خيلي ها بسيار نژادپرست معرفي كرده‌اند.

13- به نظر شما چرا عده ای به خرافات معتقدند ؟ آیا این افراد از نظر ایمان ضعیف هستند ؟

قبل از پاسخ بايد بگويم خرافات جدا از ماوراء الطبيعه هستند. خرافات به اموري گفته مي‌شود كه مبناي علمي ندارند اما عده‌اي جهت حل مشكلات مادي و معنوي خود، آنها را به كمك مي‌گيرند. ريشه خرافات در ناداني و كم آگاهي است. اما ماوراء الطبيعه وجود دارند و مبناي علمي خاص خود را نيز تعريف كرده‌اند. نمونهء روشن ماوراء الطبيعه را مي‌توان با خواندن كتابهاي محقق معروف آمريكايي، كارلوس كاستاندا دريافت. افراد با ايمان، اصولن به خرافات اعتقادي ندارند و با ماوراء الطبيعه نيز ميانه‌اي ندارند. در واقع هر دو را يكي مي‌دانند. هرچند به طور معمول، ضعفهاي روحي و شخصيتي در افراد بي‌ايمان ظاهر مي‌شود.

14- به نظر شما خلوص دعا و نزدیکی با خداوند در جمع بیشتر است یا تنهایی ؟

نزديكي به خداوند بستگي به همان خلوص دارد. من در تنهايي بيشتر راحتم. در جمع، خيلي ها خواسته ناخواسته وارد رياكاري و ظاهرسازي مي‌شوند.

15- به عنوان آخرین سوال, به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟

حسادت به عقده‌هاي دوران كودكي برمي‌گردد. حسادت را مي‌توان از تربيت‌هاي نادرست و ناكافي در دوران كودكي ناشي دانست.

============================

از اینکه وقت گرانبهای خود را صرف پاسخ به این سوالات نهادید, صمیمانه از شما ممنون و سپاسگزارم و همچنین از اینکه در آخرین لحظات مزاحم و حاضر در صندلی شدم پوزش میطلبم.

رامين جان، ممنون از اينكه وقت گذاشتي و اين پرسشها را نوشتي. منم از شما و بقيه دوستان و كاربران محترم سنترال بسيار سپاسگزارم.

با آرزوی موفقیت و پیروزی و هچنین سربلندی روز افزون برای شما
خدانگهدار

خدا هميشه نگهدار شما. تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

سلام

امیدوارم تا بدین جا از پاسخ دادن به سوالات خسته نشده و حوصله جواب دادن به چند سوالی از جانب من را هم داشته باشید :D

خوب راستش نام کاربری Reza 6662 برای من همیشه تداعی گر مطالب جامع و بلند نظامی و در حالتی دور F-15E ! بوده و هست به هر حال من هم به مانند سایر کاربران خانه نارنجی از حضور چنین فردی که سهم زیادی در رشد مطالب نظامی در بین کاربران فارسی زبان داشته است خوشحالم

بنا به رسم ادب از فرع کم کرده و به اصل بپردازیم :

1 - ریاضیات

2- ریاضی

3 - رشته ریاضی

4- گرایش محض

5 - دانشجوی ریاضی

6 - استاد ریاضی

1.1 - عدالت یا احسان

1.2 - واقعیت یا رویا

2.1- بعد از یک دوره عدم حضور در سنترال به نظرتان سنترال چه تغییراتی کرده است (کمی و کیفی)

2.2 - انیمیشن مورد علاقه

3.1 - پیشرفت های بخش هوا فضای سایت

2.3 - فرصتی برای خواندن مطالبی که پس از حضور شما (در زمینه مورد علاقه) در سایت قرار داده شده داشته اید ایا مایل به انجام چنین کاری بوده اید

3.3 - MIG-31 BM or F-15 SE

* جنگنده یا بمب افکن

و به عنوان سوال اخر :

چرا 6662 ؟

امیدوارم همواره موفق و شاد باشید :D :razz: :razz:
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

سلام

سلام اويس جان

من سومین باره که سوال میپرسم از شما عذر میخوام اما شما زیبا و با دقت به سوالات جواب میدید و به شخصه دوست دارم هم فکری

کنیم :/

فقط 3 تا هم فکری:

1 - این که اگر سیاست ایران بر تنها بر اساس ملیت آریایی بودن شکل گرفته باشه فرصتهای خوبی از دست میرد منظورم اینکه اگر

مقوله دین هم اضافه بشه علاوه بر کشورهای اطراف که فرهنگ نزدیکی به ما دارند , بسیاری از کشورهای دیگه که هم فرهنگ و هم

نژاد ما نیستند و از ما از لحاظ جغرافیایی بسیار دورند - مثل مالزی و ... میتوان گستره بسیار بیشتری رو تحت پوشش فرهنگی و فرهنگ

والای خودمون در بیاریم؟

خوب پرسش بسيار خوبي است. تاكيد بر اينكه همگي كشورها از مالزي تا قبرس، داراي يك كتاب و يك پيامبر هستند، يك عامل وحدت بخش بسيار قوي هست. البته اين به شرطي هست كه در تعامل با اين كشورها، هوشمندانه عمل بشود. براي مثال افغانستان، تاجيكستان و تا حدي با تركمنستان و آذربايجان باكو عامل نژادي و فرهنگي مشترك بيشتر و بهتر عمل مي كنه تا دين. اما در برابر كشورهاي شرق آسيا مثل اندونزي و مالزي، عامل دين شايد مايه ي نزديكي به آنها باشه. هرچند كه كم نيستند از اهل تسنن هايي كه شيعه ها را بت پرست يا مشرك مي دانند و با اين ديدگاه، امكان پوشش فرهنگي بسيار ضعيف هست. به نظر من، سياستمدار كسي است كه با يك كشور از طريق دين واحد و با ديگري از طريق زبان واحد يا فرهنگ نزديك به هم براي گسترش و بهبود روابط و به قول شما به نوعي پوشش و چيرگي فرهنگي استفاده كند. آذربايجان باكو، از نظر زبان و مذهب به ما بسيار نزديكتر است تا به تركيه سني؛ اما مي‌بينيم كه تركيه توانسته فرهنگ خود را در آنجا تا حدي غالب كند.

در دوره پهلوي اول و دوم، بسيار سعي شد تا نمادهايي از فرهنگ و تمدن والاي ايران، زنده شود. براي مثال ترميم و نگهداري تخت جمشيد در دوره رضا شاه انجام شد و همچنين ترميم پاسارگاد كه با استفاده از سنگهاي واقعي خود آرامگاه كوروش كبير صورت پذيرفت. در كنار اينها نماد بسيار ارزشمند و باستاني شير و خورشيد به يك جايگاه بي‌نظير در جهان دست يافت. شير و خورشيد به عنوان يكي از سه نماد نيروهاي امداد پزشكي در جهان در كنار هلال احمر كشورهاي عربي و صليب سرخ كشورهاي ديگر شناخته شد. اين يك افتخار بزرگ بود كه متاسفانه پودر شد و از بين رفت.

جانوران بسياري همچون اسكندر و مغولها به اين كشور متمدن حمله كرده ولي اندك مدتي بعد، ايراني تر از ايرانيان شده‌اند و اين به دليل فرهنگ و تمدن والاي ايران باستان بوده است. تنها جانوراني كه نه تنها ايراني نشدند بلكه سعي كردند اندوخته فرهنگي ايرانيان را نابود كنند . . . بودند. نمونهء بسيار كوچكي از اين نابودسازي را اينجا بخوانید که توسط عضو گرامی سنترال، خانم یا آقای DTN نوشته شده است.

2 - گفتید که چشم اندازی برای موفقیت اسرائیل نمی بینم .... منظورتان از بین رفتن تدریجی است و اگر خیر آیا این کشور زیر چکمه های
کشورهای عربی فتح خواهد شد یا ....؟

كشورهاي عربي دليلي براي فتح اسرائيل ندارند. در واقع انگيزهء صلح در اين كشورها بسيار قوي تر از جنگ است. اسرائيل كشور بسيار كوچكي است. يك جنگ همانند همان درگيري كوچك 33 روزه، چندين ميليارد دلار به اقتصاد اين كشور به واسطهء نيامدن توريستها، مهاجرت منفي يهوديان ثروتمند و تعطیلی کارخانجات در شمال ضربه زد. مدتي بعد معلمان اين كشور برای دستمزد بیشتر اعتصاب كردند و مدارس به کل تعطیل شدند. دوستي دارم كه خبرنگار است و . . . مي‌گفت پس از درگيري 33 روزه با حزب الله لبنان، آمار فراريان از پادگانها به ويژه پادگانهاي شمال اسرائيل به شدت افزايش پيدا كرده، ضمن اينكه قيمت اجاره بهاي مسكن نيز در شهرهای مرکزی و جنوبی بسیار بالا رفته است. به نظر من هر كشوري كه كوچك باشد، از نظر اقتصادي و نظامي بسيار شكننده خواهد بود. به نظر من اسرائيل حتا توان درگيري طولانی مدت با ارتش ضعيف سوريه را نيز ندارد و تنها توانمندي قابل اتكايش، نيروي هوايي است كه آن هم تنها معدودي جنگنده به روز و تنها برای مدت کوتاه دارد. تانكرهاي نيروي هوايي اسرائيل قديمي شده‌اند و ساختار اين نيرو كه عمدتن بر پايه جنگنده‌هاي قديمي (از نظر سال ساخت) F-16A است، براي درگيري طولاني مدت همچون جنگ يام كيپور 1973 بسيار شكننده است. هزينه بهره‌گيري از جنگنده‌هاي پيشرفته همچون F-15I (كه 25 فروند هستند) و F-16I (كه حدود 100 فروند هستند) بسيار بالاست.
 [External Link Removed for Guests]   از موشکهای ضدتانک کشف شده از حزب الله  

از کار افتادن تانكهاي مركاوا در برابر موشكهاي قديمي AT-3 و TOW نيز كه مبتني بر هدايت سيمي به جاي راديويي هستند و نمي‌توان در هدايت آنها اخلال نمود، يكي ديگر از عوامل اين شكنندگي به حساب مي‌آيد. همینطور در مورد نیروی دریایی؛ مگر اسرائیل چند ناوشکن پیشرفته دارد؟
 [External Link Removed for Guests]   Hanit که قسمت جلویی عرشه هدف یک موشک چینی C-701 قرار گرفته  

وقتی با C-701 هدایت تلویزیونی با برد 15 کیلومتر این بلا سر یک ناو می آید، دو ناو دیگر را هم C-802 ها می توانند از دور خارج کنند و بدین ترتیب نیروی دریایی این کشور کوچک نیز تمام می شود. جنگ افزارهای اتمی هم که همگی می دانیم دکوری هستند. می بینیم که جنگ افزار و ارتش، ضامن بقای هیچ کشوری نمی تواند باشد.
 [External Link Removed for Guests]   ضدتانک AT-3 کشف شده از مخفیگاه های حزب الله در جنوب  

به گمان من اسرائیل به دلیل مشکلات اقتصادی، سخت ترین شدن بحران مالی دنیا، کم شدن کمکهای یهودیان ثروتمند ساکن در کشورهای دیگر، از هم فرو می پاشد و یهودیان آنجا هریک به کشورهای مطبوع خود باز می گردند. چند سال پیش بود که حداد عادل سمت ریاست مجلس اسلامی را داشت به قاهره سفر نمود. در قاهره نامه ای از طرف عده ای از یهودیان ایرانی ساکن اسرائیل به ایشان نوشته بودند (شاید از طریق سفارت اسرائیل در قاهره نامه دریافت می شود؟) و خواستار این بودند که در صورت بازگشت به ایران، کسی کارشان نداشته باشد.

3 - شما چه خوب گفتید افراط و تفریط / چرا راه دور برویم در همین سنترال صندلی شما تمام نشده صندلی دیگری آغاز شده / مثلا الان

ملیت در بین جوانان مطرح است , 40 سال بعد لابد مذهب و این چرخه همین طور ادامه دارد زیراکه آنقدر به ظاهر یکی میپردازیم که

دیگری گویا فرا موش میشود / نظر شما در مورد افراط و تفریطها / ایراد از کسانی است که جایگاهشان برایشان زیاد است؟

به گمانم آقا Mil@d از پاسخهای من به برخی پرسشها ترسیده که مشکل برای سایت پیش بیاد و شخص دیگری رو دعوت کرده که توجهات از این صندلی کم بشه تصویر

اما وقتی ملیت در بین جوانان مطرح باشد، به معنی این است که جوان امروز آگاه است و می داند چند صد هزار جلد کتاب در کتابخانه دانشگاه جندی شاپور سوزانده شد. می داند که مردان ایرانی را تا توانستند کشتند و زنان را در بازار به فروش رساندند و شهرها را غارت کردند. جوان امروز می داند. جوان دیروز نمی دانست زیرا همچون ماهی داخل آب بود و گمان می کرد آب به کار نمی آید. دانستن حق مردم است و کسی که بداند چه بوده و چه شده، دیگر ملیت خود را فراموش نمی کند. دوران جنگ یا غلبهء بین مذهبیون و ملیون مدتهاست به نفع ملیون تمام شده و چرخه برای همیشه بسته شده است.

علت افراط و تفریط را خود شما پاسخش را به درستی دادید: جایگاه بالا برای افراد حقیر.

با تشکر /

من هم بسیار سپاسگزارم.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط hateff »

اقا رضا سلام
تاپیک جالبی شده

سوالات من
1- در این سن شما به چه چیزی بیشتر فکر میکنین؟
2- - آینده رو چطوری میبینین؟
3- نظرتون در مورد آینده سینمای ایران
4- اگر قرار از بین چند هواپیماهای جنگی یکی رو به شما بدند کدوم رو انتخاب میکنین؟
5- به مردم ایران نمره چند میدین؟
6-اگر رییس جمهرو بودین چه کاری برای ایران انجام میدادین ؟
7- حیوان مورد علاقه شما؟
8-بهترین کتابی که خواندید؟
9- خوش اخلاق ترین فرد جهان؟
10- تربیت یک نسل از دیدن شما چند طبقه است؟
11- در زندگی شخصی چند بار فکر کردین جایی که نباید عمل به انجام کاری کنین عمل کردین؟
12-زندگی رو چطوری میبینین؟
13- دوست دارین خدا چند سال به شما عمر بده؟
14- آیا واقعا استعداد ذاتی همون هنره؟

با تشکر
این سوالت رو جواب بدین
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

درود
پس از 604800 ثانیه دوری اجباری (معادل 7 روز )ز خانه مجازی ام سنترال اینبار با نام کاربری خودم به سنترال می ایم تا برخی از سوالات خودم را با استاد رضای وطن پرست نیک اندیش و ژرف اندیش در میان بگذارم.
اگر چه با توجه به استقبال گسترده از این صندلی و تازه بودن ان(تنها پس از یک هفته) صندلی موازی جدیدی راه اندازی شده ولی از نظر من این صندلی با استاد رضا تازه داغ شده است ان هم در این سرمای زمستان!

درود و صد درود به پارسای سنترال
راستش من هم تو این مورد موندم. چون هنگامی که پرسشهای بسیاری از کاربران محترم مطرح نشده یا پاسخ داده نشده اما صندلی دیگری به یکباره برپا میشه تصویر

با اجازتون میرم سری سوال هایم هر چند امیدوارم با عنایت مدیریت و مسئولان صندلی داغ این صندلی حداقل به مدت یک هفته دیگر پا برجا باشه.

من هم امیدوارم.تصویر

1.از نظر شما ازادگی چیست و چه تفاوتی با ازادی دارد?کدام یک لازم و ملزوم دیگری یا علت و معلول دیگری است?

آزادگی یعنی حرف ستم را نپذیرفتن و سرسپرده نبودن. آزادی یعنی اختیار انسان بودن. انسانها چه آزاده و چه غیرآن، از نظر اختیار بسته به قوانین اجتماع محل زندگیشان، ممکن است آزاد باشند یا نباشند. انسان دارای آزادی نیز می تواند آزاده باشد یا نباشد. بنابراین ارتباطی بین این دو نیست. آزادی انواع گوناگون دارد: آزادی اجتماعی، آزادی سیاسی و آزادی اقتصادی از آن جمله اند. آزادی اجتماعی را به گمانم همه می دانیم چیست. همینطور آزادی سیاسی نیز آزادی انسانها در همه گونه انتخاب برای آینده وضعیت کنترل کشورشان می باشد. آزادی اقتصادی نیز نبود تبعیض در فعالیتهای اقتصادی و تولید ثروت در کشورشان می باشد. یعنی برتری خاصی به یک گروه، طبقه و اندیشهء خاص در کار و کاسبی وجود ندارد. انسانهای آزاد در کشورهای دموکراتیک بسیار یافت می شوند اما انسانهای آزاده که وجودشان محدود به کشور یا رژیم خاصی نیست، بسیار کمیابند.

2.بهای ازادی و ازدگی چیست?

بهاي آزادي بالاست اما بهاي آزادگي بسيار بالاتر است و قيمتش جان انسانها مي‌باشد. هزاران ايراني آزاده در طي اين چند قرن، به دليل آزاده بودن جان خود را فدا كرده‌اند. از رستم فرخزاد و يعقوب ليث صفار و بابك خرمدين گرفته تا ستارخان و باقرخان و ... را مي‌توان در زمرهء انسانهاي آزاده ايران نام برد.

3.دیدن سخت تر است یا ندیدن شنیدن یا نشنیدن بودن یا نبودن ..............!!?

نشنیدن سخت است. ندیدن از آن سخت‌تر و از همه سخت‌تر، ندانستن است.

4.از نظر اقا رضا تنها راه انسان در اوج نومیدی چیست?
نوشیدن می و مست شدن یا خود را به دیوانگی زدن و مجنون شدن یا سر به دیوار کوفتن و یا..................شاید کاری که زنده یاد هدایت انجام داد و یا شاید..................?

خماري بعد از مستي بدتر از نااميدي نخستين است. خودكشي هم از تبعات نااميدي شديد است كه نشان دهندهء تسليم شدن انسان در برابر مشكل است. مشكل براي انسان است و انسان بايد آن را حل كرده و از آن عبور كند. تمامي مشكلات و موانع با گذشت زمان حل شده يا نابود مي‌شوند. در نااميدي بسي اميد است. پايان شب سيه، قطعن سپيد است. اندكي صبر، سحر حتمن نزديك است.

5.خداکجاست و کجا نیست?چرا او چیزهایی را که ما می بینیم نمی بیند و یا اگر میبیند خود را به ندیدن می زند.... و یا شاید همه این قضاوت ها ساخته اذهان توهم الود ما فرشتگان گنهکار سقوط کرده بر این کره خاکی است?

خدا همه جا است و جايي نيست. جايي نيست چون موجود فيزيكي نيست كه به جا و مكان نياز داشته باشد و اصولن نيازمند هم نيست. خداوند همه چيز را مي‌بيند و همه چيز را مي‌داند اما در اسباب و علل مادي و روند كار طبيعت دخالت نمي‌كند. براي نمونه هيچ جاي كره زمين نيست كه جاذبه زمين وجود نداشته باشد. در اين دنيا هركسي هركاري خواست انجام مي‌دهد، مردم خود سرنوشت‌شان را رقم مي‌زنند و تنها براي اعمال ناپسندشان بايد در جهاني ديگر پاسخگو باشند.

6.نظر یا احساس یا برداشت شمااز این ابیات یا اشعار چیست?
در این دنیا که مردانش چو نامردان عصا از کور می دزدند......من خوش باورنادان محبت آرزو کردم

سياهدلي بیشتر مردمان اين روزگار و صفا و سادگی عده ای بسیار کمتر.

آنکس که بداند و بداند که بداند ، بايد برود غاز به کنجي بچراند .
آنکس کهبداند و نداند که بداند ، بهتر برود خويش به گوري بتپاند .
آنکس که نداندو بداند که نداند ، با پارتي و با پول خر خويش براند .
آنکس که نداند ونداند که نداند ، بر پست رياست ابدالدهر بماند .

آنكس كه نداند كه بداند كه نداند، بر جعل مركب بماند كه بماند

........چرا که او ریش دارد و من نه.!!

ما هم ريش داريم البته در دلمان و ريشه داريم در وطنمان اما ريش نداريم در صورتمان. (با احترام به آقای هالو!)

و این نیز بگذرد....................!

عمر نيز بگذرد. بهتر بود گذر عمرمان را در راز افسون همان گل سرخ مي‌گذرانديم.

تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

نيكي و بدي هيچ سرانجامي در اين دنيا ندارند. دوران سربازي هم گروهاني داشتيم كه عرق خور بود و زنباز. الآن هم به همه جا رسيده است. كار خوب دارد. زن زيبا و نجیب دارد و ...

كار ما نيست شناسایی "راز" گل سرخ. كار ما شايد اين است. كه در "افسون" گل سرخ شناور باشيم

یک دیدگاه شرقی. در برابرش دیدگاه غربی است که اساسن به همان راز ها و علوم جهان هستی با دقت ژرفی می نگرد و افسون نمی شود تا بتوانند افسون کند.

"نرسيده به درخت،
كوچه باغي است كه از خواب خدا سبزتر است
و در آن عشق به اندازه پرهاي صداقت آبي است
مي‌روي تا ته آن كوچه كه از پشت بلوغ، سر به در مي‌آرد،
پس به سمت گل تنهايي مي‌پيچي،
دو قدم مانده به گل،
پاي فواره جاويد اساطير زمين مي‌ماني
و تو را ترسي شفاف فرا مي‌گيرد.
در صميميت سيال فضا، خش‌خشي مي‌شنوي:
كودكي مي‌بيني
رفته از كاج بلندي بالا، جوجه بردارد از لانه نور
و از او مي‌پرسي
خانه دوست كجاست."

7.به ایرانی بودنتانافتخار می کنید و اگر دست خودتان بود دوست داشتید کجایی بودید?اسمانی یاکه زمینی و اگر زمین کجای این کره کوچک خاکی سرگشته و حیران در کنجی از کهکشان راه شیری?

بله. با همهء این درد و رنج قرنهای تاریکی فرود آمده در دیده و خرد ایرانی، جای بسی خوشحالی است که امروز مردم ایران در اکثریتشان به بیگانه‏پرستان از همه رنگش چه در بعد ارتجاعي و چه از نوع خلقی پشت کردند و با خواندن و فرا گرفتن از تاریخ، به خویشتن خویش نزدیک و نزدیکتر می‏شوند. اگر دست خودم بود، دوست داشتم ايراني موفقي باشم از نوع زميني. جمعه 2 بهمن، حدود 11 تا 12 ظهر، برنامه‌اي در شبكه 4 تلويزيون پخش مي‌شد و در آن ادعا شده بود كه منظومه شمسي در دسامبر 2012 از نزديكي يك سياهچالهء بسيار پرقدرت عبور خواهد كرد و پرتوهاي خورشيد دست كم براي چند روز به سمت آن منحرف شده و كره زمين تاريك مي‌شود (در حال بدبینانه کار دنیا با سقوط به درون سیاهچاله تمام می شود). مي‌بينيم كه هيچ جاي كهكشان، امنيت و آرامش برقرار نيست. اين عدم ثبات، ويژگي طبيعت است. هيچ چيز ثابت و دائمي نيست. (باید ببینیم نظر کارشناس محترم فیزیک و نجوم سنترال یعنی SadafG چیست)

8.تا بحال دوست داشتید جای کسی بودبد و ان شخص کیست?

بيشتر دوست داشتم 30 سال قبلتر به دنيا آمده بودم؛ يعني حوالي سال 1320 خورشيدي. يادم هست چند ماه پيش از خيابان فرانسه (نوفل لوشاتو) رد مي‌شدم. واقعن ديدن منازل بسيار بسيار زيباي سالهاي 1300 تا 1320 حيرت آور و بسيار لذت بخش بود. يك معماري سحرآميز در اين منازل بزرگ و دلپذیر وجود دارد. تراسهاي گرد، پنجره‌هاي بلند با قاب چوبي بسيار خوشتراش. آجرهای زیبایی که گذر زمان، آنها را زیباتر نموده. [External Link Removed for Guests]   زیبای یک ساختمان قدیمی در خیابان نادری (اندکی پس از چهارراه استانبول - بهار 1388) 

نمی دانم حکایت قدیمی ترین پیتزا فروشی تهران یعنی پیتزا داوود را که در این خیابان درون کوچه ای بسیار قدیمی است شنیده اید یا نه. پیتزا داوود از سال 1341 سابقه دارد! داخل همین کوچهء پیتزافروشی، دو منزل ویلایی بسیار بزرگ در دو طرف کوچه ساخته شده اند که واقعن به تمام معنا قرینه هم هستند. جدا از زیبایی شگفت انگیز، قرینگی حتا از نظر درختان درون حیاط هر دو منزل نیز حیرت آور است. درون حیاط هر دو منزل، یک کاج بسیار بلند و قدیمی است که به نظر می رسد بیش از 70 سال قدمت داشته باشند. حیف که یکی از منازل کاملن متروکه شده بود. [External Link Removed for Guests]   حسن آباد (پاییز 1387) 

سفارت واتیکان یک اثر هنری به تمام معنا در این خیابان است (حیف که شب بود و فرصت عکاسی نبود). چند شب پیش برای خرید کت و شلوار و کفش و ... به چهارراه استانبول و میدان فردوسی رفتم. بازهم دیدن منازل قدیمی با کاجهای بلندی که درون حیاطهای وسیعشان به آسمان قد کشیده بودند، مرا حسرت به دل سالهای دهه 30 و 40 و 50 ای کرد که هیچ وقت ندیدم و هیچ وقت دیگر هم هیچکسی دیگری نخواهد دید. دوران شکوه و جلال شهری خلوت با هوای لطیف و تمیز به نام طهران. چند ماه پیش که برای خرید عینک آفتابی به خیابان کاخ شمالی رفته بودم، فرصتی پیش آمد تا با موبایلم، این عکس را از جلوی درب محوطه و حیاط قدیمی سفارت اسرائیل (پلاک 145) بیندازم. کمی جلوتر که رفتم، نگهبان سفارتخانه که یک گروهبان نیروی انتظامی بود به اصرار می خواست تا این عکس را پاک کنم اما زود باهم دوست شدیم.تصویر [External Link Removed for Guests]   مقابل سفارت اسرائیل (بهار 1388) 

بله بیشتر از آنچه که دوست داشته باشم جای کسی باشم، دوست داشتم در آن سالها بودم و اکنون 70 سالم بود.

9.در مورد جایگاه کنونی وطنمان ایران در دنیای کنونی چه فکر می کنید ?چراخیلی ها نسبت به ما ایرانی ها اینقدر بد فکر می کنند?(یا فکر می کنند ما عربیمو یا...............) اشکال از کیست? ان ها بد می بینند یا که ما بدهستیم یا این که به قولی ما خود انها را در خماری بد دیدنمان رها کرده ایم ویا....................?

متاسفانه در دنياي كنوني، ايران جايگاه شايسته و درخور را ندارد. سر و کار داشتن و بها دادن به سازمانها و گروهکهای نه چندان خوشنام و به اصطلاح Infamous به جای دولتهای قدرتمند، سعی در نابودسازی خط و زبان فارسی با دگرگونیهای بی مورد و زیبانبخش همچون جدانویسی کلماتی که قرنها به هم پیوسته بوده اند (همان باغبان و باغ بان در چند پست قبل، آن ها به جای آنها، گران قدر به جای گرانقدر و .... )، پافشاری در بکارگیری کلمات و واژه های دور از ذهن همچون یارانه و رایانه، چرخبال و بالگرد، کش لقمه، دورگو، دورنگار، نمابر، دورنویس و ... همچنین چشمپوشی معنادار در ورود کلمات عربی، بکارگیری گستردهء واژه های زبان عربی، حجاب اجباری برای توریستهای خارجی، فرهنگ پست و رفتار ناپسند برخی از مردم به هنگام برخورد با توریستهای خارجی، پافشاری برای عضویت در اتحادیه عرب (به گمانم با التماس به عنوان عضو ناظر پذیرفته اند!)، پر کردن در و دیوار شهرها از نوشته‏هایی به زبان عربی، آغاز تمامی برنامه ها به ویژه اخبار تلویزیون با قطار تمام نشدنی کلمات عربی، دشمنی با اسرائیل (پیشینه روابط و سیاست خارجی تمامی کشورهای عربی بوده)، تلاش برای تولید لباس ملی (= عربی)، اجبار تمامی دانش‏آموزان مدارس حتا ابتدایی در شعاردهی علیه اسرائیل آن با سر دادن شعار به زبان عربی با واژه هایی همچون الموت، تشویق نامگذاری نوزدان به اسامی عربی، معرفی الگوهای افسانه ای از شخصیتهای عربی، دشمنی پنهان با فردوسی، کنارگذاری آرام آرام اساتید برجسته زبان فارسی همچون دکتر میرکزازی و ... (آقا پارسا بازم بگم تصویر)

10.اقا رضا بر چه مبنایی حق را از باطل,درست را از غلط ,ظالم را از مظلوم .....................و پاکی را از کثیفی تشخیص می دهد!

هرکسی گمان می کند تشخیصش کاملن درست است. مبنای من، آشنا شدن با افکار طرف مقابلم است. به ویژه سنجش میزان میهن پرستیش. تشخیص ظالم از مظلوم بسیار بسیار ساده و آسان است. ظالمان در گسترهء زورمندان و قدرتمندان قرار دارند. ظالمان ابزار فراوان دارند و مظلومان تنها حرف فراوان. ظالمان با ابزارهای فراوانشان تلاش می کنند خود را قربانی و مظلوم جلوه دهند. ظالمان برای بقای ظلمشان، بهره گیری از هر ابزاری را مجاز می دانند. پاکی و کثیفی افراد از روی عقایدشان که آن هم از زبانشان جاری می شود به روشنی معلوم گردد. افراد پاک، مزدور کسی نمی شوند.

11.را رسیدن به خدا از کجا سرچشمه می گیرد و از کجا ها می گذرد و به کدامین کجا اباد و یا شاید نا کجا اباد ها ممکن است که ختم شود......?

سالها پیش در دوران کودکی، همیشه این پرسش را داشتم که پیشینه خدا چه بوده است؟ اگر او ما را آفریده، پس خدا را چه کسی خلق کرده است؟ این پرسش، مغز انسان را از اندیشه درست بازمی دارد و نباید بدان پرداخت. راه رسیدن به خدا، خودشناسی است. این راه از دل و روح پاک انسان می گذرد و اگر از روح ناپاک و دل ناسالم بگذرد، به خدایان دروغین ختم خواهد شد. همان ناکجاآباد. خدای پول و خدای سیاست. که هرکدام، یکدیگر را متقابلن مورد استفاده قرار می دهند تا برخی انسانهای نادان را به خدمت خویش دربیاورند.

اوریانا فالاچی روزنامه‏نگار برجسته ایتالیایی از وینستون چرچیل سئوال می‏کند: آقای نخست وزیر، شما چرا برای ایجاد یک دولت استعماری و دست نشانده به آنسوی اقیانوس هند می‏روید و دولت هند شرقی را به وجود می آورید، اما این کار را نمی‏توانید در بیخ گوشتان یعنی در کشور ایرلند که سالهاست با شما در جنگ و ستیز است انجام بدهید؟ وینستون چرچیل پاسخ می‏دهد: برای انجام این کار به دو ابزار مهم احتیاج داریم که آن دو ابزار را در ایرلند در اختیار نداریم. روزنامه‏نگار می‏پرسد: آن دو ابزار چیستند؟ چرچیل پاسخ می‏دهد: اکثریت نادان و اقلیت خائن.

12.رابطه رضا با خالق خودش چطور است?چرا بیشتر ما انسانها در اصل مشرک و بت پرست هستیم علارغم این که ادعای توحید و یگانه پرستی داریم?

خداوند بسیار مرا دوست دارد. بارها این مسئله را دیده ام. یک مثال روشن می آورم. سالها پیش در دوران سربازی، برای اردوی رزمی جهت تیراندازی، رهیابی در شب به وسیلهء ستارگان، جنگ شبانه، بهره گیری از دوربین دید در شب و ... ما را به بیرون شهر و پادگانی بزرگ در کنار کوهی سترگ بردند. (گمان نمی کنم الآن چنین آموزشهایی به سربازان وظیفه بدهند) اردو تمام شد و همگی می بایست عصر یک روز جمعه به تهران بازگردانده می‏شدند. اتوبوسها آمد اما کامیون نیامد و بارها می بایست در محل اردو تا آمدن کامیون بمانند. از بین حدود 400 نفر، بنا شد 8 نفر کار نگهبانی در کنار بارها را که کاملن بی حفاظ بود انجام دهند. منطقهء خاصی بود. شبها، دستهء گرگها را می شد به راحتی دید. همینطور شغال و سگهای وحشی و البته تا دلتان بخواهد پشه. اما آن 8 نفر. فرمانده گردان که از نظامیان بسیار با دیسیپلین و دورهء شاهی بود، از عدد 3 بهره گرفت و دومین نفری را که به طور تصادفی انتخاب کرد شماره 23 بود یعنی من! انگار تمام دنیا سرم خراب شد.

برای من از نظر روحی و روانی بسیار سخت بود که پس از 10 روز حمام نرفتن! و استراحت در منزل، بازهم شب یا شبهایی را در بیابان و درون یک ساختمان نیمه کارهء بدون در و پیکر سپری کنم. اما تنها یک شب خوابیدیم و عصر فردا (24 ساعت بعد) کامیون آمد و بارها بار کردیم و برای ما 8 نفر یک مینی بوس آوردند. به پادگان در تهران که رسیدیم، تقریبن غروب بود. من با زیرکی، بارهای خودمان را گذاشته بودم آخر. بنابراین به هنگام تخلیه، نخستین بارها، بارهای گروهان ما بود! خیلی سریع بارها تخلیه شدند. دوستان ما که 24 ساعت گذشته را در منزل بودند با تمام شدن مرخصی 24 ساعته در حال بازگشت به پادگان بودند و اما برای ما 8 نفر، مرخصی 3 روزه صادر شد! 3 روزی که بعدن فهمیدم به بچه های گردان بسیار بسیار سخت گرفته‏اند و به قول معروف پوستشان را در گرمای 40 درجه تابستان با دویدن، بشین و پاشوهای چندصدتایی و ... کنده اند!. زیرا قرار بود برای روز چهارم که روز دریافت درجه بود، آقای صیاد شیرازی برای تماشای رژه و مراسم درجه بیاید.

بیشتر انسانها، چندین خدا دارند: رئیس اداره، کارمند بانکی که حساب در آن بانک دارند، دختر همسایه تصویر و ... خواسته ناخواسته مورد پرستش قرار می گیرند. همینطور واسطه تراشی را که در پست قبل کمی توضیح دادم و به نظر من بوسیدن در و دیوار، پول خرج کردن فراوان برای شخصیتی که زنده نیست در حالیکه میلیونها هم وطن به شدت نیازمند داریم و ... جملگی به نوعی بت پرستی و ازخودبیگانگی فرهنگی هستند.

احساس و نظر خود را درباره تصاویر زیر لطفا بیان کنید

میدان شهیاد

یادگار دوران شکوه

«ای اهورامزدا، برای کردار نیک می بخشی، آگاهم و آماده ام تا هنگامی که تاب و توان دارم به مردم بیاموزم که به راستی گرایند و درستی پیشه سازند.» (جمله ای از کوروش کبیر)

بسی رنج بردم در این سال سی / عجم زنده کردم بدین پارسی

تاریخ درباره این روحانی عالیقدر به جز نیکی نخواهد نوشت.

یکی از زیباترین موسیقی های بدون کلام.

پهلوان نامی ایران (حیف که خودکشی کرد).

بهترین اثر زنده نام صادق هدایت. واقعن در زندگی زخم هایی است که مثل خوره، روح را آهسته آهسته می خورند (باز هم حیف که خودکشی کرد).

قهرمان نیروی هوایی ایران. از ایشان در آینده به طور رسمی به نیکی یاد خواهد شد.
همکاری داریم که حدود 76 سال دارد. ایشان بازنشسته اجباری دانشگاه جنگ در سال 1358 هستند. همکار ما با جهانبانی، طوفانیان و شهریار شفیق از نزدیک کار کرده و با همه دوست نزدیک بوده است. به طوری که می گوید جهانبانی مرا با اسم کوچک صدا می زد. ایشان از اخلاق پسندیده تیمسار، فراوان و بسیار برای من تعریف کرده است و اینکه چطور گره از کار بسیاری از افسران جزء گشود، بانی ازدواج و کمک به آنها بود و ... تیمسار یک مهین پرست واقعی بودند. (برای نمونه مسئله ازدواج آقای بهروز مدرسی را در وبلاگ oldpilot بخوانید)

رئیس ستاد بزرگ ارتشتاران در ج.ا (به گمانم دارای پست مشابه ارتشبد قره باغی)

اقا رضا خیلی ممنون بابت حضورتان
به امید خدا اگر مدت زمان این صندلی تمدید شد باز هم میام برای طرح یک سری سوالات داغ داغ و البته بکر!
از طرف خودم و دوست تبعیدی گرامیم ارسام سبزترین و صمیمانه ترین درود ها را به ویلایی در مهرشهر و صاحب و باغبان سبز و طبیعت دوست ان می فرستم

راستی پارسا جان ویلا کجا بود! این هم عکس قسمتی از حیاط منزل محقر ما: [External Link Removed for Guests]

به هرحال بازم ممنون پارسا جان. ظاهرن شما و آرسام به نوبت اخراج میشید تصویر تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Mohammad 1985 نوشته شده:سلام !
نه دیر رسیدم !!!! صندلی الان تعطیل میشه !!!!!! صندلی رضا چیزی بود که دوباره منو برای سوال پرسیدن تحریک کرد اساسی ! ولی مثل اینکه وقت نیست !
حالا برای دست گرمی اینا رو داشته باش !

سلام. نه دير نرسيدي تصویر

قدرت یا سرعت ؟!!! (این سوال کپی برداری شده نیستا ! )

قدرت.

نحوه آشنایی تون با سنترال

من سنترال رو نمي شناختم. با آقا مهدي در فروم ديگه اي كه عضو بودم آشنا شدم و ايشون منو به اينجا دعوت كردن.

نظرتون در مورد گربه ها

از بهترين و دوست داشتني ترين حيوانات.

نظر گربه ها در مورد شما !

از من كمتر گربه اي مي ترسه. تصویر

میزان آشنایی با کامی ؟

اول بگو كامي كي هست؟ تصویر

تا حالا کسی رو کشتید ؟

نه تصویر

تا حالا کسی شما رو کشته ؟

بله. زياد. تصویر تصویر

پس کی اونجا چی کار کنه ؟

كسي هيچ جا همه كاري مي كنه. تصویر

چه کسی امسال قهرمان میشه ؟

هركسي كه پول بيشتر خرج كرده باشه.

سیزده به در کجا رفتید ؟

خيلي سال هيچ جا نرفتيم.

چرا عقل بعضیها با سنشون رشد نمی کنه ؟

دوستان و اطرافيان عقل رشد نكرده زياد دور و برشون هست.

روي هم رفته چه نگرشي نسبت به خودت داري(مثبت يا منفي)؟؟

منفي.

چه عددی را در جای خالی باید بزاریم ؟
3+...= 7

1+1+1+1

شیراز کجاست ؟

950 كيلومتري جنوب تهران.

به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟

تبريز (شهر آبا و اجداديمون)، مشهد، شيراز، قم و برخي از شهرهاي شمال مثل متل قو، عباس آباد، شهسوار (تنكابن)، رامسر، نمك آبرود و ...

بهترین فیلمی که ندیدی ؟

بر باد رفته

اونور آب چیه ؟

خشكي

اگه یه روز از خواب بلند بشی ببینی اونی که دوسش داشتی گذاشته رفته صبحانه چی میخوری ؟

بعيد مي دونم تا مدتي ميل به خوردن چيزي داشته باشم.

ذهن خلاق چیه ؟

ذهن باز. نوآور. مبتكر.

آیا محدودیت باعث خلاقیت میشه ؟

به خلاقيت بسيار كمك مي كنه. نمونه اش كارهاي شادمهر عقيلي در ايران هست (مسافر و دهاتي) كه از تمام كارهايي كه خارج از ايران ساخته قشگتر هستند.

چگونه عوامل روانی روی جسم فرد تاثیر میزارن ؟

سوال پزشكي هست. به گمانم عوامل و ناراحتي هاي روحي و رواني، باعث ميشن برخي هورمونها يا غدد بيش از اندازه يا كمتر از اندازه ترشح بشن و در نهايت در كار قسمتي از اعضاي فيزيكي بدن اختلال به وجود بياد.

چرا میگن کوه به کوه نمیرسه نه آنکه عطار بگوید ؟

چون كوه به كوه نمي رسه، حتا اگه عطار گفته باشه

سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت
جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت
یعنی چی ؟

يعني غم نان نداشتن.

نوشابه شما رو یاد چی میندازه ؟

نوشابه اميري

نظرتون راجع به گوسفند و گرگ چیه ؟

آب و آتش. هر دو موجود خداوند هستند.

آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟

بله.

گوشیتون ؟

Sony Ericsson W302

اپراتور ؟

همراه اول

آیا ژاپنی ها حقشون بود با بمب اتمی بزنن توی سرشون ؟

نه ژاپني و نه هيچ ملتي لايق كباب شدن در دماي 4000 درجه سانتيگراد و گرفتن انواع سرطان نيستند. در واقع ژاپن زير بمباران بمب‌افكنهاي B-29 كمر خم كرده بود و خيلي زود امپراطور مغرور مجبور مي‌شد سرتسليم فرود بياره.

بی او و یا بنز ؟

بنز.

سونی اریکسون یا نوکیا ؟

سوني اريكسون. من اينطور عادت كردم. قديما هم اريكسون T29 داشتم.

نروژ یا سوئد ؟

نرو‍ژ

سوئد یا نروژ ؟!

نروژ

درسته که من برترین کاربر سی سی هستم ؟

هركسي خودش را برتر مي دونه.

چند بار با موجودات فضایی ارتباط داشتی ؟

هيچ بار البته چند باري گروگانم گرفتند اما ديدند كسي تره هم خرد نمي‌كنه !

رادیو تلسکوپ چیه ؟

گيرنده هاي قوي امواج راديوي پخش شده در كهكشان.

مشخصات سیستم تون ؟

Intel Pentium 3400
2 GB RAM
GeForce 8800
DVD Writer LG
مانيتور ال سي دي 19 اينچ LG

بزرگترین گربه ای که تا حالا دیدی چه شکلی بود ؟!

يكي تو محلمون هست برادر زاده ام اسمشو گذاشته پلنگ. اندازه اش يه چيزي تو مايه هاي گربه‌هاي وحشي هستش.

زیباترین گلی که تا حالا خوردی کی بود !

مرباي گل سرخ كه بين تبريزيها معروفه.

تا حالا تقسیم یک سلول رو دیدی ؟

نه.

نظرتون راجع به :

آمریکا

پيشرفته‌ترين كشور جهان

اسرائیل

پيشرفته‌ترين كشور خاورميانه

افغانستان !

همراه با ميانمار (برمه سابق!) عقب‌مانده‌ترين كشور آسيا.

کانادا

كشور هميشه زمستان و البته پيشرفته.

کره شمالی

زندان بزرگ.

کره جنوبی

ژاپن دوم.

گینه بی صاحب کجاست ؟

جايي كه صاحب نداره.

اف 4 فانتوم خوبه ؟!

بسيار عاليه. در زمان خودش همتا نداشته. هنوز هم با اندكي ارتقا، قابل استفاده هست.

تی 72 یا ام 1 ؟

ام 1

تی 72 یا چلنجر ؟

چلنجر

تی 72 یا لکرک ؟

لكرك

تا حالا داخل تانک ذالفقار رفتی ؟ ( من رفتم ! )

نه. باورم نميشه ايران تانك ساخته باشه وقتي هنوز نتونستن از پيكان دست بكشن. هنوز هم تو تبليغ پژو پرشيا با اون اتاق قديمي مي نويسن طرحي نو!

اگه یه بمب 2000 پوندی بخوره توی جنگلهای پر باران هندوستان میتونه باعث نابودی نسل مار بوا در برزیل بشه ؟!!!

بله. البته اگر درست بخوره به نوشته‌اي كه در جنگلهاي پرباران هندوستان هستش و روي اون عبارت «نسل مار بوآ در برزيل» درج شده.

نکته مبهم کجاست ؟

رفته تا ابهام رو پيدا كنه.

آیا همیشه 2*2 = 4 هست ؟

اگر پاي پارتي و پول و رشوه در ميون باشه، 2 * 2 ميتونه 1000 تا يا خيلي بيبشتر هم بشه !

با توجه به اعتراف صریح میلاد مبنی بر اینکه چگونه از گربه ها متنفر شده آیا درمانی داره یا تیربارانش کنیم ؟

درمان داره (گربه درماني). يه بچه گربه تپل و پشمالو بهش هديه ميديم. خود به خود علاقمند ميشه. البته ميشه از اين بسته پيشنهادي آژانس حمايت از گربه‌ها استفاده كرد: [External Link Removed for Guests] 

شهر هرت رفتی تا حالا ؟

بله زياد. هميشه اونجا هستيم.

عشق کیلو چنده الان ؟

عشق = سال تولد همسر * قيمت سكه بهار آزادي = مهريه

صبح روز 10 سپتامبر 2001 ساعت 11 کجا بودی ؟ چرا ؟!

محل كارم. چون مرخصي نداشتم پشت هواپيماي بن لادن بشينم تصویر

چرا همیشه سوانح هوایی در ایران به خاطر اشتباه خلبانه ؟
الف : چون خلبان با تک ماده قبول شده
ب چون باند فرودگاه هواپیما رو ندیده
د : چون حقوق خلبان رو دیر دادن اون هم خواسته تلافی کنه !
ج : چون مرده نمی تونه از خودش دفاع کنه !

براي اينكه معمولن زنده نمي مونه تا اعتراف كنه. اينو ببين. خلبان بيچاره اصلن تو عكس ديده نميشه: [External Link Removed for Guests] 

تا حالا ترکیدن یک نفر رو از حسودی دیدی ؟

نه

نظرت راجع به

BBC فارسی

وزين با رنگبندي زيبا اما با مجريان يخ. داراي مستندهاي بسيار عالي.

VOA

از نظر دكور و رنگبندي نسبت به BBC ضعيفتر است اما بيطرفي رو خيلي سعي مي كنه رعايت كنه. مجريهاي خوبي داره.

و صداو سیمای خودمون ( که سبک اخبارهاشون رو از بی بی سی تقلید کردن !! )

* موسيقي بسيار اعصاب خرد كن به هنگام اعلام تيتر خبرها. (محض نمونه به اخبار ساعت 2 بعد از ظهر يا 9 شب شبكه يك نگاه كنيد)
* يك طرفه پيش قاضي رونده
* داراي مجريان مسلط (هنوز نمي دونم چرا مريم صادق زاده و برادرش رو با پيشنهاد حقوق چند برابر از تلويزيون شيراز آوردن به شبكه 1 تا اخبار بگه؟! دختراي تهراني به غيرتشون بربخوره يا يه كمي حسودي كنن)
* تسليت ايام عزاداري ... و اربعين ... و چهلم .... و رحلت جانگداز ... و ارتحال ملكوتي ...
* اخبار مردم فلسطين (البته فقط غزه)
* اخبار مردم افغانستان از اينكه از سقوط طالبان بسيار پشيمان هستن
* اخبار نظاميان اشغالگر عراق و پشيماني شديد مردم عراق از سقوط صدام
* اخبار رزمندگان مقاومت حزب الله و حماس و جهاد اسلامي و ... درباره نابودي اسرائيل تا 5 سال و اگر نشد تا 500 سال آينده.
* اخبار مشكلات مردم غزه
* اخبار اضافه شدن يك نفر به آمار بي‌خانمانهاي آمريكا يا اروپا
* اخبار اعتراف گوردن براون به شكست سنگين در عراق و افغانستان و فلسطين و تاجيكستان و پاكستان و چند استان ديگه!

اگه یه روز بیای خونه ببینی یه پلنگ وسط اتاق خوابیده چی کار میکنی ؟!

فورن سعي مي كنم از خونه خارج بشم و سريع با آتش‌نشاني تماس مي‌گيرم تا شايد بتونن پلنگ رو زنده تحويل باغ وحش بي‌حيوان ماندهء تهران بدن.

نظرت رو تخصصیتر در مورد من بگو !

طرفدار حقوق گربه‌ها! طرفدار عمليات مرواريد. طرفدار هليكوپترهاي آمريكايي.

و در آخر نظرت راجع به

تبریز

وطن

کرمان

شهر زيره

آبادان

شهر Rayban

تهران

شهر دود و كثافت

همدان

شهر شيرسنگي اسكندر

کرج

چاله و چوله‌دارترين شهر ايران

زاهدان

شهر ادكلون خارجي و فيلم هندي

یزد

نرفته‌ام. شنيده‌ام مردم خوبي داره.

شیراز

من 14 – 15 سال پيش رفتم. اون موقع به نظرم خيلي بي‌در و پيكر اومد. سعديه رفتيم. آشغال از سر و كول خيابان منتهي به آرامگاه سعدي بالا مي‌رفت. اميدوارام آقا مهدي از حرفم ناراحت نشه تصویر

مشهد

بازار رضا و حرم امام رضا رو خيلي دوست دارم. هرچند اهل زيارت نيستم ولي معماري و آينه‌كاريش خيلي زيبا و باصفاست. به جز اين دو، در كل شهر جالبي به نظرم نمياد.

میخواستم از شما سوالهای متفاتی بپرسم که نشد !
دیگه ببخشید که سوالها کم شد واقعا معذرت میخوام !!

ممنون تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”