اههه اشکان جان اینا چیه مینویسی.ز ن ای م حس نه دیگه چیه؟آخه اینجا جاشه؟
بابا خواستم بدونم نظرش چیه خب؟این الان مودبانه شو نمیدونه چیه فکر کنم!!!!
حالا ولش، اصلا جاش نیست که راجع بهش بحرفیم.كي يخ جواب دادم عزيزم؟
این سری اخر رو خوب جواب دادی، افرین.با ذوق و شوق جواب بده و یکم شوخی کن.این چه وضعشه؟

من دوست دارم مردم من رو همونطور كه هستم ببينن.هيچوقت اخلاقم رو جور ديگه اي نشون نميدم.
نگفتم فیلم بازی کن، خودت رو 2 شخصیتی نشون بده که.مثلا در بخورد اول با طرف سریع خودمونی میشی؟جدی برخورد میکنی؟در علم روانشناسی که من هیچی ازش نمیدونم فکر کنم یه مبحثی باشه واسه خودش.از بانوان محترم مثلث روان شناسی درخواست دارم بیشتر مهران رو درگیر کنند.

11-اگر رئیس بانک مرکزی میشدی به من وام میلیاردی با بلیط هواپیما میدادی؟هر دو.گرفتی یا نه منظورمو؟تقريبا.
پیر مرد عینکتو نزدی؟اون "با" هستش، نه "یا".
فکر کنم اصلا نفهمیدی.
منظورم اینه وام میلیاردی بدی، بعدشم پروازِ من به West coast و ... 
?????Can I call to you
اره عزیزه دلم.اینم شمارمه.0912405206persia
Gf:در صورت سالم بودن دوستي آره.
در این مورد خواستم بهت متذکر بشم که حواست باشه.چون فقط اولش قرار میذارن که سالم باشه، بعدش ...
1-به نظرت کاپیتان کجاست؟تشکر هاش نیست زیر پستا.نگران شدم اساسی

2-مهران به نظرم نه تو، نه 90% بچه های این سایت سختی نمیدونن چیه.حتی خودم.یادته؟این عدل زمینی، عدل کم دارد.نظرت چیه؟
3-پیرمرد تا حالا شده ساکت بمونی در مقابل چیزی که شدیدا غلطه یا ظالمانست؟
4-چجوری باید حق مظلوم رو از ظالم گرفت؟
5-عادتمون دادن بد ببینیم؟(یکی از سوالای تخصصی میلاد)
6-این فیلم هارو دیدی؟
این فیلم واقعا قشنگه و بازی مل گیبسون اون رو بینظیر کرده:Brave heart
اینم بدک نیست و تا اخرش تشنه ی فیملی:davinci code(کد داوینچی)
این فیلم واقعا جالبه و بسیار زیرکانه:21
سری SAW رو دیدی؟به نظر من ارزش دیدن نداره، ولی تعریف ازش زیاده

7-تو این سایت این رو به کیا میدی؟"
بی ریا جواب بده8-نظرت راجع به تاریکی شب، چراغ خاموش اتاق، عطر یار که فقط باقیه و یه اهنگ غم از شادمهر چیه؟واسه چه موقعیه؟
9-پیرمرد خیلی فکر میکنی دعوا حال میده؟با حاج میثم هم در میفتی؟بگم بیاد دخلتو بیاره؟میـــــــــــــثم جان؟

10-یک کلمه، مــــــــادر؟
11-برون گرایی یا درون گرا؟(این سوال جواب بسیار جالبی در صندلی داغ رونین عزیز داشت
)12-زود عصبی میشی؟
13-مهــــــــــــران؟
راستشو بگو، اونی که باهاش کلاس موسیقی داری بهش درس میدی اسمش چیه؟اون یکی چـــــــــی؟14-عشق در نگاه اول؟بهش اعتقاد داری؟
15-به نظرت چرا اینقدر تاپیک ماشین های اسپرت دیوانه کنندس؟من هردفعه که میبینم اینجوری میشم
.به مهدی هم گفتم، تا الان 3 تا سکته ناقص تو این تاپیک زدم.16-شغل پدرت چیه؟رابطتون چطوره؟
17-نظرت رو راجع به خواننده های زیر بگو.
کریس د برگ:
ریهانا:
سلندیون:
مازیار فلاحی:
مایکل جکسون(به روایتی مایکل جک و جونه ور):
evanescens:
merlin manson(
):

؟