سلام برادران گل
سلام اشكان جان.(به نمايندگي از برادران
)

عشقه همتون اومد (با این جمله اعتماد به نفس رو ضربه فنی کردم)
اقا مهران چجوری؟(یعنی چطوری؟)
بد نيستم اشكان جان.خوبم الحمدللهشرمنده یکم دیر اومدم پست بزنم.
دشمنت شرمنده داش اشكان
به قول ميلاد كه ميگه ادبيات ميلادي.حالا ما هم ميگيم ادبيات مهراني.آنلاین بودم، ولی داشتم اون مقاله که الان رو اسکرول هست رو ویرایش میکردم(نام نبردم تبلیغ نشه ).از ساعت 6 تا الان (9 و نیم) درگیرش بودم. مهران جان چشام داره در میاد، ولی فقط بخاطر تو و بچه های سنترالی گل اومدمااااا.اصلا اقا ولم کنید، میخوام برم

راستی سید؟دو حالت داره، یا PM من نمیاد، یا ماله تو.اخه 65 تا بهت پیام دادم جواب ندادی.خیلی نگرانت شدم.
تموم پي ام هات الان بهم رسيد.(همين الان كه آنلاين شدم
)انتصاب ناحق و ظالمانه و متقلبانه ی Mohammad 1985 تبریک میگم.امیدوارم یا نوشابه ی منو بده، یا رای منو پس بده. میخواین ادامه اون شعر رو بگم حالا؟
تو تاپيك خودش بگو اشكان جان.بیخیال،بریم سر اصلش
1-مهران 198 قدته به ما نگفته بودی؟نوچ نوچ.چی خوردی عزیزم؟لوبیا سحر آمیز؟تازه از بلند قد ترین سنترالی که فکر کنم جناب oweys باشند بلندتر میشیااااا.(197)
اشكان جان قدم يك و هفتاده.آقا محمد يه شوخي كردن گفتن 198.به دل نگير.لوبيام نخوردم.2-مهران به قول معروف از سن خودت بزرگتری واسه همین ازت سوالای بچه گونه نمیپرسم.هدف و فلسفه زندگیت چیه؟راحت تر بگم، برای چی زندگی میکنی؟
يك كلام بگم،واسه دلم و واسه آرزوهام.واسه خودم زندگي مي كنم نه براي كس ديگه.البته يه چند سال ديگه هم واسه خودم هم واسه يه كس ديگه زندگي مي كنم.

3-گوشیت چیه؟
Nokia N824-مهران شنیدم خوراک sms بازی هستی.یه چندتا ردیف بگو بخندیم یکم.
حالا بعدا.تو يه تاپيك ديگه.اينجا جاش نيست. 
5-چه سبک موزیکی رو میپسندی؟خواننده کیا؟
موسيقي اگه آهنگ و صداي خواننده اش قشنگ سبكش برام فرقي نمي كنه.اما خواننده ها:شادمهر،سياوش قميشي،عارف(بعضي شعراش)،علي اكبر گلپايگاني(گلپا،بعضي شعراش)،ستار و حبيب رو خيلي دوست دارم.6-اهل فیلم هستی؟
بله.چه جورمبهترین فیلمی که تاحالا دیدی چی بوده؟
حمله به اچ3(تا حالا صد بار ديدمش)،پرواز خاموش،چشم عقاب(ايراني،نه اون خارجيه)و امشبم كه شوق پرواز رو پخش كرد.(قسمت اولش)7-از اولش عشق هواپیما بودی یا تازگیا یهویی عاشق شدی؟
3 سالي ميشه.دمار از روزگار خونوادم درآوردم. 
8-سید رابطش با اتواع و اقسام(فشن،چادری،محجبه بدون چادر،بی حجاب با چادر و...) جنس مونث چیه
؟فعلا كه خيلي زوده.ولي اشكان جان،آدما رو بايد به خاطر خودشون خواست،نه به خاطر تيپشون.همه جور تيپي بايد باشه اما وقتي توش افراط بشه،اصلا خوشم نمياد اما در كل رابطم با فشن و محجبه بدون چادر در حد تعادل خوبه.9-اگه الان بهت بگم تو قرعه کشی سنترال یه Tomcat برنده شدی چه حسی پیدا میکنی؟
تامكت رو ميفروشم.جاش يه فانتوم ميخرم. 
10-اون قضیه چی بود؟(یکی از سوالای تخصصی میلاد)
به خدا هيچي نبود.تموم شد رفت پي كارش. 
11-چندبار تجربه زیبای دستگیر شدن رو چشیدی؟نچشیدی هنوز؟انشاا... خدا قسمت کنه.
خدا رو شكر تا حالا نچشيدم.و اميدوارم هرگز هم نچشم.

12-پایه دعوا هستی یا نه؟تو مدرسه چند نفر رو از زندگی ساقط کردی؟(من خودم پست اخر منتظرتم .پست استعاره از زنگ)
بد جور پايه دعوام.كونگ فو رو استادم.هر كي با من دربيفته،بد ميبينه.
اما خدا رو شكر كسي رو از هستي ساقط نكردم.13-چقدر وظایف شرعیتو انجام میدی؟
تا حد واجبش.اما من نميتونم روزه بگيرم(متأسفانه)14-رابطت با موهات چطوریه؟وضعیتشون در اکثر موارد چجوریه؟در اون یکی شرایط چی شیطون؟
در اون دو شرايط اگه موهام در حد تناسب بلند باشه،رو به بالا شونشون مي كنم اگه كوتاه باشه هم كه هيچي.اون يكي شرايطو بي خيال شو.اينجا جاش نيست.تو پي ام يا ايميل بهت ميگم.

15-ارایشگر محل سلام میرسونه؟
چه جورم.فردا منتظرمه.مهران جان شرمنده سرم خیلی درد میکنه، الانم مخم واقعا از کار افتاده.بقیشو بعدا میام میپرسم و یه حال اساسی بهت میدم.شرمنده اگر سوالا بد بود.بدو جواب بده ها.من تا نیم ساعت دیگه حالم خوب میشه.
حالم خوب شد، ارتقا درجه گرفتم. (ویرایش پست)
خدا رو شكر حالت خوب شد.ارتقا درجه ات رو هم بهت تبريك ميگم.اميدوارم تو زندگيت هم پيشرفت روز افزون داشته باشي.