سوال که نه ولی یه طومار 4 متری پرسش دارم!!!!
بله روسها از بیخ ...... هستند حالا چه با ما چه با رژیم بعث!
یه انتقاد دیگه از حرفت:
می دونم که تانک یه جنگ افزار مستقیم زنه و منحنی زن نیست مثل توپ نمیشه ازش استفاده کرد.
البته از این کار ارتش تا دقیقه 90 هیچ کس سر در نمی آره والا من که واسه خدمتم تو کارشون موندیم!
یه مثال بزنم:
من نه پدر دارم نه مادر ( یعنی فوت کردن) بعدش واسه خدمت مدارک معافی فرستادم نظام وظیفه ولی دفترچه اعزام اومد! بعدش 2 ماه لشگر 92 آموزشی بودم و2 ماه هم سر پل ذهاب دوره کد تخریب ، جالبش بعد 5 ماه تو یگان بودن یه روز پرسنلی خواست منو بعدشم بهم گفتن : گروهبان با درخواست معافیتت موافقت شد ! درخواست 9 ماه پیش بعد 9 ماه خدمت تو بدترین زمان خردادماه تو خوزستان!معافیم اومد!!!!!!!!!!!!!!!
حالا شاید بگی چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟ فقط خواستم بگم حساب کتابی نداره کار ارتش، هیچکس تا بروز یک درگیری و رو شدن تانک، از فرآیند تولید و تکامل ذوالفقار اطلاع 100% نداره یعنی استادن تو پیچوندن حقیقت در اطلاع رسانی از دواندن فکر اطرافیان و کشورهای دیگر به این سمت که این تانکو دست کم بگیرن.
جدی آبراماز با مرکاوا تو ایران موجود است ؟ یعنی تیکه تیکه کردنشون؟ اگه این جوری باشه که پدر صاحب بچه تانک در اومدس!!!!!!!
می خوان چیکار واسه آزمایش؟
پس اگه تمام تکنولوپی زره و توپ و سیستم پدافندیش رو بشه......... اوه اوه اوه چه شود!
اگه بتونن زره ذوالفقارم مثل آبراماز درارن خیلی عالی میشه.
این عکس بالای صفحه عجب آتیشی از دهانه توپ ذوالفقار دراومده!!!
ذوالفقار از این سیستمی که نمیزاره موشک روش قفلش هم داره؟ یا از مهماتش از اطلاعات خاصش چیزی می دونی؟
خدا رو شاکر باشیم که دارن یه تانک متفاوت می سازن و مثل نیرو هوایی ور ندارن M60 دو سه دهه پیشو یکم گندترش کنن بگن تانک جدید و به تولید انبوه برسونن!!!!!!!

خدارو شکر به کوری چشم همه ی کسانی که ایران رو بد جلوه می دن