تصويري: نظاميان امريکايي و مردم عراق.متفاوت با انچه قبلا ديده ايد.

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

Mehdi2224 نوشته شده:

یک مثال ساده می زنم .

شما در خونتونو باز میزارید و دزد میاد امواله شما رو می بره . اشتباه ماله کیه دزد یا شما
در این که دزد مقصره شکی نیست ولی مقصر اصلی کسی هست که در رو نبسته تا از دزدی پیشگیری کنه اینجا هم که بهشت نیست کههمه سالم باشند و دزد نباشند یک شیطانی هست که یکی رو از راه بدر کنه پس باز هم مقصر خودمونیم یعنی مردم منطقه ...... :shock:

زیاد هم فکر کنید جرج بوش از این جنگ منفعت میبره تا حالاش که بیشتر ضرر داده اگه میبینی پاش وایساده به خاطر اینه که نشون بده امریکا عقب نمی کشه (لا اقل در دوره بوش )

[External Link Removed for Guests]

بیچاره شیطان! در مورد مثال شما فکر می کنم که حداقل بتوانیم یک پرسش دیگر مطرح کنیم و آنهم این است که اساسا چرا یک نفر دزدی می کند؟ موقعیتهای بدتر از این هم هست که دوست دوستش را می کشد که از گوشت تن او را بخورد.
و از جملۀ پایانی شما اینطور بر می آید که آمریکا متضرر هم شده است و اگر هنوز در عراق مانده برای حفظ غرور است...
من فکر می کنم که شما دچار اشتباه هستید. برای روشن شدن این موضوع به گفتمان فردی مراجعه می کنم همگی شما با او آشنا هستید. دکتر حسن عباسی در درسهای استراتژیک می گوید : « اوّل دشمنتان را بشناسید و بعد ببینید هدفش چیست؟»
خواست غرب استعمارگر و امپریالیست منحصر به دستیابی به منابع طبیعی و بازارهای جهان نیست. این نظام باید بتواند دنیا را کنترل کند. و باز هم علاوه براین تا اینجا غرب جنایات بیشماری مرتکب شده که این جنایات هنوز در خاطرۀ اقوام مظلوم باقی مانده و چه بسا که بساط استعمار نوین همچنان پهن است ... و با فرافکنی حدس می زند که اگر این اقوام قدرت بگیرند و اگر دستشان برسد ممکن است که بخواهند انتقام بگیرند.
بنابراین آمریکا و انگلیس و فرانسه برای رسیدن به اهدافشان باید سیستماتیکمان مناطقی را تخریب کنند. پس دانستیم که یکی از اهداف این کشورهای سرمایه داری به این نکته خلاصه می شود که برخی کشورها پیشرفت نکنند. خیلی ساده است. جنایتکاران فرانسوی و آمریکایی و انگلیسی به دو طریق این عمل را انجام می دهند، یا از طریق بر پا کردن جنگ (بین کشورها که گاهی اوقات نیز خودشان نیز وارد عمل می شوند) و یا با ایجاد دولتهای پوشالی مثل رژیم پهلوی. که در هر دو صورت سیر تحولی و پیشرفت این کشورها را دچار اختلال می کند.

در خصوص موضوع جهل، نیز باز هم باید به یک نکته اشاره کنم و آنهم این است که اگر عقل را در قطب مخالف آن بدانیم، این عقل از آسمان برای افراد نازل نمی شود. فرهنگ بالنده نیازمند به مؤسسه و مدرسه و ارگانهای پژوهشی ست. افراد باید کار کنند. ولی غرب سرمایه داری دنیا را تقسیم کرده است و نوع کار را هم از پیش تعیین کرده است...زمانی که نظام سرمایه داری جهانی کشورهایی را مجبور کرد که بخش قابل توجهی از درآمدهایشان را صرف خرید اسلحه کنند و زمانی که همین جنایتکاران بین المللی آمدند و از افرادی مثل صدام حسین دفاع کردند، در اینصورت جایی هم برای خرد باقی نخواهد ماند.
منازعات بین مذاهب در تمام ادیان وجود دارد. ولی غرب این منازعات را تبدیل کرده است به اسلحه برای پیشبرد اهداف خودش. بهمین دلایل نیز هست که یک عده طرفدار حکومت مدنی هستند و نه مذهبی. زیرا حکومت مذهبی همیشه اینگونه اختلافات را تشدید می کند.

متأسفانه کشورهای به اصطلاح جهان سوّم در موقعیت بسیار حساس و پر مشکلی هستند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

دكتر حسن عباسي :.....اگر اين مقدار كشته رو اون روزي كه وايسادن براي تانك ها امريكايي دست تكون دادن همون روز اون تلفات رو مي دادند الان به اين ذلت و خواري نمي افتادن كه كشورشون تجزيه بشه و منابع شون بره و عراق براي سرپا وايسادن اش حداقل به 100 ساله ديگه وقت نياز داره اگر همين امروز عراق ارام بشه ........
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

Palang mah gerefteh,
ادعای آمریکا باز می گردد که گویا برای برقراری دموکراسی و تحقق بخشیدن به طرح خاور میانۀ بزرگ به میدان آمده است. در این ربطه باید دانست که ستون فقرات دموکراسی «فاعل شناسنده» که ترجمان واژۀ غربی «سوژه» Sujet می باشد. آمریکا با دخالت خود اساسا این ستون فقرات دموکراسی را اساسا حذف کرد و مردم عراق تحت چنین شرایطی واقعا هیچ کاره هستند.

يکي از پيچيدگي ها همين است که چه تعريفي از دموکراسي داريم و در غرب چگونه ترجمه مي شود که حتي اجرا و تعريف آن در يکايک کشورهاي غربي فرق دارد (قانون گرايي . حکومت مردم بر مردم . حکومت اکثريت .تقسيم قدرت . انتخابات و...) ولي در تعريف و نسخه آمريکايي آن من فکر نمي کنم چيزي به اسم حکومت مردمي يا انتخابات قلمداد شود.اول اينکه در قسمت عراق حکومت بين شيعه سني و کرد تقسيم شده است(که مزايا و زيان هاي خودش را دارد) و همچنين هنگامي که حماس در فلسطين روي کار آمد يادم است که کاندوليزا رايس در جواب خبرنگاري که پرسيده بود چرا از حکومت حماس که با راي مستقيم مردم انتخاب شده است دموکراتيک نمي دانيد جواب داد که که دموکراسي چيزهاي ديگري را نيز مي طلبد!
ما غربیها در شرق تمدنهایی را کشف کردیم که قرنهاست از بین رفته اند و کشف کردیم که با از بین رفتن این تمدنها، شرق به بربریت افتاد. ما غربیها با علم و آگاهی به این تمدنها که جهامشمول بودند، می خواهیم این تمدنهای از یاد رفته را به صاحبان اصلی آن باز گردانیم و آنها را بربریت نجات دهیم. و با بازگشت تمدن به این سرزمینها و از آنجایی که این تمدنها خصلت جهانی داشته اند، از این پس ما قادر خواهیم بود که به وحدت جهانی جامۀ عمل بپوشانیم.
ولی در این دادو ستد تمدن هیچ نقشی برای «بربرهای شرقی» قائل نیست زیرا تنها غربیها هستند که به این علم آگاه بوده و قادر به هدایت بشریت می باشند.
در حالی که خلع ید کردن انسان شرقی از حق تعیین سرنوشت خودش، عین بربریت است. جشنهای 2500 ساله در رژیم پهلوی نیز تا حدود زیادی از همین شرق شناسی الهام می گیرد.

يکي از موارد جالبي است که بيان کرديد براي مثال چرا تمدن 2500 ساله هخامنشي بودنش عيب نيست ولي هيچ سخني از دوره درخشان بعد اسلام نيست!
ببينيد در دوره تمدن هخامنش با عنوان(Persia) درست که ايران وسعت و عظمت داشت ولي يونان و روم(غرب) در اين دوران بيشترين رشد و تجلي خويش را تا قبل از اروپاي صنعتي داشتند و از نظر اقتصادي با توليد ناخالص بالاي خود :o و فروش آن به شرق و آفريقا بيشترين شکوفايي داشتند ولي در دوره تمدن اسلامي کاملا عکس اين ماجرا در جريان بود يعني شرق در اوج خويش (چهان اسلام و چين) بود توليد ناخالص و تراز بازرگاني صددرصد بدون هيچ گونه توان رقابتي که غرب داشته باشد در اختيار شرق بوده است و توليد علم با درصدري بسيار بالا در خاور ميانه رخ مي داده است.
خب حالا چگونه امکان پذير است روم و پونان باستان و جهان اسلام در يک زمان قابل اجرا باشد!
درودبرايران و, Mehdi2224,
ببينيد جهل و تعريف آن و از طرفي ايجاد آن خيلي گسترده است(حداقل از ديد خودم)
ببينيد تا همين 50 سال پيش اگر باباي طرفي به پسرش مي گفت که خورشيد به دور زمين ميچرخد قبول مي کرد(چون نه آموزشي بوده و نه امکاناتي)
يک نوع ديگر جهل جهل مردم کوچه بازار است که توي بصره مي گفتند سني دم دارد و توي قندهار مي گفتند شيعه دم دارد.
يک جهل هم کلي است در مقابل دانايي
ولي اينکه آمريکا جهل را بوجود آورده يا نه ولي خوب گسترشش داده است حالا چه با پول يا...و براي اينکه روشنفکران مسلمانان اين جهل را بردارند مانع تراشي مي کند و آن هم با کمک سرمايه و رسانه.
شما در خونتونو باز میزارید و دزد میاد امواله شما رو می بره . اشتباه ماله کیه دزد یا شما
در این که دزد مقصره شکی نیست ولی مقصر اصلی کسی هست که در رو نبسته تا از دزدی پیشگیری کنه اینجا هم که بهشت نیست کههمه سالم باشند و دزد نباشند یک شیطانی هست که یکی رو از راه بدر کنه پس باز هم مقصر خودمونیم یعنی مردم منطقه ......

چيزي که من فکر مي کنم در جامعه اي در خانه اي باز است و دزد وارد آن شود جامعه مقصر است که دزد را در خود پرورانده است(اگر از روي هوس نباشد) بلکه بايد حيا کند و وارد آن نشود ولي دليل نمي شود که تمام گناه و مسول آن را صاحبخانه دانست.
پیامبر هم حدیثی داره که میگه
بعد از من امت من به 72 گروه تقسیم میشوند و به غیر از یک گروه که آن هم مسلمانان واقعی هستند همگی به عذاب دوزخ گرفتار خواهند شد .

يک حديث ديگر هم از پيامبر است که پيامبر نويد بهشت به تمام امتش مي دهد.انشاالله
هیهات منا الذلة
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

من فکر می کنم که شما دچار اشتباه هستید. برای روشن شدن این موضوع به گفتمان فردی مراجعه می کنم همگی شما با او آشنا هستید. دکتر حسن عباسی در درسهای استراتژیک می گوید : « اوّل دشمنتان را بشناسید و بعد ببینید هدفش چیست؟»
خواست غرب استعمارگر و امپریالیست منحصر به دستیابی به منابع طبیعی و بازارهای جهان نیست. این نظام باید بتواند دنیا را کنترل کند. و باز هم علاوه براین تا اینجا غرب جنایات بیشماری مرتکب شده که این جنایات هنوز در خاطرۀ اقوام مظلوم باقی مانده و چه بسا که بساط استعمار نوین همچنان پهن است ... و با فرافکنی حدس می زند که اگر این اقوام قدرت بگیرند و اگر دستشان برسد ممکن است که بخواهند انتقام بگیرند.
بنابراین آمریکا و انگلیس و فرانسه برای رسیدن به اهدافشان باید سیستماتیکمان مناطقی را تخریب کنند. پس دانستیم که یکی از اهداف این کشورهای سرمایه داری به این نکته خلاصه می شود که برخی کشورها پیشرفت نکنند. خیلی ساده است. جنایتکاران فرانسوی و آمریکایی و انگلیسی به دو طریق این عمل را انجام می دهند، یا از طریق بر پا کردن جنگ (بین کشورها که گاهی اوقات نیز خودشان نیز وارد عمل می شوند) و یا با ایجاد دولتهای پوشالی مثل رژیم پهلوی. که در هر دو صورت سیر تحولی و پیشرفت این کشورها را دچار اختلال می کند.

در خصوص موضوع جهل، نیز باز هم باید به یک نکته اشاره کنم و آنهم این است که اگر عقل را در قطب مخالف آن بدانیم، این عقل از آسمان برای افراد نازل نمی شود. فرهنگ بالنده نیازمند به مؤسسه و مدرسه و ارگانهای پژوهشی ست. افراد باید کار کنند. ولی غرب سرمایه داری دنیا را تقسیم کرده است و نوع کار را هم از پیش تعیین کرده است...زمانی که نظام سرمایه داری جهانی کشورهایی را مجبور کرد که بخش قابل توجهی از درآمدهایشان را صرف خرید اسلحه کنند و زمانی که همین جنایتکاران بین المللی آمدند و از افرادی مثل صدام حسین دفاع کردند، در اینصورت جایی هم برای خرد باقی نخواهد ماند.
منازعات بین مذاهب در تمام ادیان وجود دارد. ولی غرب این منازعات را تبدیل کرده است به اسلحه برای پیشبرد اهداف خودش. بهمین دلایل نیز هست که یک عده طرفدار حکومت مدنی هستند و نه مذهبی. زیرا حکومت مذهبی همیشه اینگونه اختلافات را تشدید می کند.

متأسفانه کشورهای به اصطلاح جهان سوّم در موقعیت بسیار حساس و پر مشکلی هستند.

بنظر من اکثر حرفهاي شما صحيح است. من هم معتقدم امريکا حداقل تا الان در جنگ عراق و افغانستان نه تنها شکست نخورده بلکه پيشرفت و پيروزيهاي خوبي داشته است. مهم اينست که هدف استراتژيک آنها چه بوده...
تنها نکته اي که بايد بگم اينه که شما خيلي غرب رو با الفاظ بدي خطاب مي کنيد (!) که اين نشوندهندۀ خشم درونيست و همونطور که ميدونيم خشم بخشي از تفکر غيرمنطقي رو فعال مي کنه که در مواقع حساس منجر به تصميم گيري اشتباه يا جهت دار ميشه. بهر حال اونها سيستمي رو ايجاد کردن که ظاهراً داره به سيستم ما چيره ميشه. مسلمونها همونطور که sardar گفته زماني قدرت اول چه در علم و چه در جهات ديگه بودن. ولي سيستم اونها الان داره شکست ميخوره و نه از علم خبري هست نه از اقتصاد و نه هيچ چيز ديگه. اگه ما ميخوايم و معتقديم که بايد اون دوران رو برگردونيم بايد از راه درستش وارد بشيم. مشکل همينجاست که راه درستش اين نيست که خودمون به جهل دامن بزنيم و باب خرافات و تفرقه رو باز کنيم (که دزد غربي بياد تو :grin: ).
اين يک نبرد عقايد و ايدئولوژيهاست و جنايتکار يا امپرياليست خطاب کردن دشمن مشکلي رو حل نمي کنه (اگر چه منظورم اين نيست که شما فکر کردين حل مي کنه!). اگه اينجور باشه کشورگشاييهاي اسلام که ايدئولوژي خودش رو صحيح مي دونست، در زماني که قدرتش رو داشت، يک نوع از همين امپرياليسم ميشه. ميخوام بگم اگه سيستم ما قويتر بود مطمئناً ما الان تو سواحل آمريکا ناو داشتيم و اون باید به آبو آتیش میزد که خودشو نجات بده :grin:
بايد امشب بروم...
Captain I
Captain I

درودبرايران نوشته شده:
تنها نکته اي که بايد بگم اينه که شما خيلي غرب رو با الفاظ بدي خطاب مي کنيد (!) که اين نشوندهندۀ خشم درونيست و همونطور که ميدونيم خشم بخشي از تفکر غيرمنطقي رو فعال مي کنه که در مواقع حساس منجر به تصميم گيري اشتباه يا جهت دار ميشه. بهر حال اونها سيستمي رو ايجاد کردن که ظاهراً داره به سيستم ما چيره ميشه. مسلمونها همونطور که sardar گفته زماني قدرت اول چه در علم و چه در جهات ديگه بودن. ولي سيستم اونها الان داره شکست ميخوره و نه از علم خبري هست نه از اقتصاد و نه هيچ چيز ديگه. اگه ما ميخوايم و معتقديم که بايد اون دوران رو برگردونيم بايد از راه درستش وارد بشيم. مشکل همينجاست که راه درستش اين نيست که خودمون به جهل دامن بزنيم و باب خرافات و تفرقه رو باز کنيم (که دزد غربي بياد تو :grin: ).
اين يک نبرد عقايد و ايدئولوژيهاست و جنايتکار يا امپرياليست خطاب کردن دشمن مشکلي رو حل نمي کنه (اگر چه منظورم اين نيست که شما فکر کردين حل مي کنه!). اگه اينجور باشه کشورگشاييهاي اسلام که ايدئولوژي خودش رو صحيح مي دونست، در زماني که قدرتش رو داشت، يک نوع از همين امپرياليسم ميشه. ميخوام بگم اگه سيستم ما قويتر بود مطمئناً ما الان تو سواحل آمريکا ناو داشتيم و اون باید به آبو آتیش میزد که خودشو نجات بده :grin:

درود بر درود بر ایران
من انتقاد شما در مورد بیان خشم در نوشته هایم را می پذیرم و حق را بجانب شما می بینم. البته من کاملا به این ضعف خودم آگاهی دارم ولی همیشه تلاش کرده ام که با آن مبارزه کنم. با این حساب می بینم که من یک دشمن دیگر هم دارم و آنهم در وجود خود من کمین کرده است.
ولی با نتیجه گیری شما موافق نیستم، وقتی می گویید که اگر سیستم ما قویتر بود این ما بودیم که الان در سواحل آمریکا ناو داشتیم و ...
مثل این است که معادلۀ نابرابر را بشکل معکوس بنویسم. مشکل در نفس قدرت طلبی و اعمال زور و بی قانونی در حق دیگری ست. من بعنوان فرد ایرانی اگر روزی مشاهده کنم که کشورم به کشور و ملّت دیگری تعرض می کند و می خواهد حق آنها را پایمال کند و دیگران را به بردگی محکوم کند، و نان را از دست کودک آمریکایی یا آفریقایی بگیرد هیچگاه از ایران دفاع نخواهم کرد.
البته در حال حاضر مشکلات جهان و منازعات بین المللی در اصل و اساس آن بشکل منازعات بین کشورها و ملتها و فرهنگها و نژاد ها نیست، بلکه ما به مصداق شعار «کارگران جهان متحد شوید» یا اخیرا «بیکاران جهان متحد شوید» با «سرمایه داران جهان متحد شوید» روبرو هستیم. در عصر حاضر (نئولیبرالیسم) ما با اتحاد ثروت علیه فقر روبرو هستیم. البته این نظام طبقاتی در سطح جهانی ساخت و سامان گرفته است و از تمام پارامترهای ملّی و نژادی و فرهنگی و مذهبی نیز برای پیشبرد اهدافش استفاده (سوء استفاده) می کند. به ملیت گرای دامن می زند، به نژاد پرستی دامن می زند به منازعات ایلی قبیله ای و مذهبی دامن می زند ، کم درآمدها را به جان بی درآمدها انداخته است ( چونکه سرامایه دارها با بازگشای مرزها و آزادی تجارت بین المللی در کشورهایی سرمایه گذاری می کنند که دولت از آنها کمتر مالیات بگیرد و به این ترتیب کشورها را نیز در رقابت با یکدیگر تشویق می کند)، به این دلیل که دولت برای خدمات اجتماعی از یک جایی پول تهیه کند، و زمانی که سرمایه دارها مالیات نمی پردازند ، در اینصورت دولت مجبور است از مردم کم درآمد بیشتر مالیات بگیرد و یا اینکه درو تختۀ خدمات اجتماعی را ببندد.

بحث اصلی ما البته به اعمال زور و قدرت مربوط می شود. موضوع اینجا نیست که ما بجای آمریکا بر تخت قدرت بنشینیم و آدم بکشیم و ژنوسید راه بیاندازیم.
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

Palang mah gerefteh نوشته شده:
درودبرايران نوشته شده:
من بعنوان فرد ایرانی اگر روزی مشاهده کنم که کشورم به کشور و ملّت دیگری تعرض می کند و می خواهد حق آنها را پایمال کند و دیگران را به بردگی محکوم کند، و نان را از دست کودک آمریکایی یا آفریقایی بگیرد هیچگاه از ایران دفاع نخواهم کرد.
م.

از بحث دفاع بگذريم،خود من آرزوم مردن در راه خاك وطنم ،فرقي هم نميكنه واسم كه حق با وطنم باشه يا نه.
فدايي كشورم هستم،اسمش كه مياد قامتم راست ميشه و احساس غرور ميكنم.

ولي يه جاي كار ايراد داره ،من پرسيدم ولي توسط آقا مهدي (كه الان فهميدم آدمين هستند ) به كم عقلي يا بي عقلي متهم شدم.
و توسط ديگر اعضا هم جوابي داده نشد.

آيا ما حاضر نشديم واسه باقي موندن بر سر قدرت ،دريامون رو حراج كنيم؟(و خيلي چيزهاي ديگه)
يه تعداد از كشور ها به جاي حراج ،دارند جمع ميكنند ، بايد بهشون بگيم جنايتكار و فحششون بديم.

گربه دستش به گوشت نميرسه ،ميگه بو ميده.
Captain I
Captain I

Yahoda نوشته شده:
Palang mah gerefteh نوشته شده:[

Yahoda دوست گرامی
احساسات وطن پرستانۀ شما قابل درک است و اشیائی نظیر «خاک وطن» به عبارتی مفهوم نمادینه دارند. خب اینگونه احساسات شاید قابل تقدیر باشند ولی در عین حال مشکل برانگیز هم هستند زیرا در انطباق هویتی با خاک وطن ممکن است که شخصیت و هویت خود فرد تحت تأثیر آن قرار گیرد. و خب تحت چنین شرایطی آن عشق و علاقه به خاک هم ممکن است که صرفا زاییدۀ تخیلات موهومی باشد. چونکه آنچه بیش از همه اهمیت دارد فرد آدمی ست و نه خاک. خاک یک عنصر طبیعی ست ، یک وسیلۀ مقدماتی ست. خاک البته اهمیت زیادی دارد مثل این است که بگوییم اکسیژن اهمیت زیادی برای زندگی دارد. ...

البته دربارۀ بقیۀ حرفهای شما، فکر می کنم که یک کمی باعجله نوشته اید و درک مطالب برای من چندان روشن نیست . برای مثال «باقی ماندن بر سر قدرت» و موضوع حراج کردن دریا...
با تشکر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

با سلام عرض سلام خدمت آقای (؟)yahoda.
باید بگم که اولا نظام برای بر سر قدرت ماندن نیازی به تعویض دریای خزر با تعدادی آهن پاره(همان t-90 ها یا سوخو ها)ندارد.چنانکه دیدیم در زمان دولت آقای خاتمی زمانی که سپاه برای نیروهای استشهادی داوطلب اسم نویسی می کرد 59000 نفر داوطلب عملیات استشهادی شدند!این خبر هم که معلوم شد از بن و ریشه دروغ بوده وگرنه کشوری که دارای تکنولوژی ساخت تانکی نظیر ذوالفقار 3 (که بعضی دوستان به اشتباه آنرا t-72 روسی خواندند که کوچکترین شباهتی با آن ندارد)را دارد نیازی به تعویض سهم خود از آبهای خزر با تانکی که تاکنون در هیچ جنگی شرکت نداشته بکند.
در باره سهممان هم من در یک تاپیک دیگر توضیح دادم که مثل اینکه با بی توجهی دوستان مواجه شده.به هر حال اگر باز هم در این مورد شکی دارید می توانید مطالبی را درباره نحوه مرزبندی دریایی و غیره در تاپیکی با عنوان پوتین:حمله به ایران حمله به روسیه تلقی می گردد بخوانید:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 7&start=12
البته احساسات وطن پرستانه شما برای همه ما قابل درک و دارای احترام است.اما اینکه شما دنیای بشری را دنیای حیوانات فرض کرده اید و برای اون پلنگه که داره دیگران رو پاره می کنه احترام قایلید برای من خیلی عجیب بود.
شاید ایران در زمان شاه و بالاخص رضا شاه در صدد دستیابی به گوشت بود (و دستش به آن نمی رسید!)ولی ایران امروز ثقل جبهه ی مقاومت جهانی و مبارزه بر علیه امپریالیسم و استکبار جهانی است. و مبارزه ما نه مثل آلمان یا ایتالیا برای دستیابی به مستعمرات که در جهت از بین بردن اینگونه بهره کشی هاست.
جادارد از آقا پلنگ ماه گرفته (اسمت چیه بابا؟)جهت مطالب ارزنده ای که در این تاپیک نوشته اند تشکر کنم.
این هم تصاویری از نتایج تلاش های پیگیر کفتارهای 2پا برای بدست آوردن گوشتی که ما دستمان به آن نمی رسد:
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
نظرتون چیه؟
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

سهم ایران در دریای خزر حدود 20 درصد است
اگر به نقشه نگاهی بیاندازیم متوجه این موضوع می شویم
ایا روسیه حتی اگر تجزیه نشده بود حاضر بود از سهم خود بگذرد؟
معاوضه سهم ایران در دریای خزر با اسلحه بسیار خنده دار است و من نمی دانم چگونه عده ای ان را باور می کنند؟
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

Sardar نوشته شده:الان از همان عراقي هايي که براي آمريکا گل پخش ميکردند و مجسمه صدام را فرو ريخته اند برويد و نظرشان را بپرسيد حاضرند دستان صدام را ببوسند ولي آمريکا برود بيرون.
چقدر عکس از جنايات آمريکا در عراق مي خواهيد ببينيد که اين تصاوير در آن حل شود؟!بگوييد تا برايتان نشان دهم.

shahbaz نوشته شده:[
معاوضه سهم ایران در دریای خزر با اسلحه بسیار خنده دار است و من نمی دانم چگونه عده ای ان را باور می کنند؟

machkol نوشته شده:اما اینکه شما دنیای بشری را دنیای حیوانات فرض کرده اید و برای اون پلنگه که داره دیگران رو پاره می کنه احترام قایلید برای من خیلی عجیب بود.
نظرتون چیه؟

خوب با سلام مجدد خدمت همتون،
Sardar عزيز،نظرشون رو پرسيديم ،وضع فعلي رو بهتر از وضع قبل مي دونند، چرا كه در زمان صدام مملكت و وضع معيشتي اونها رو به افول بود ،در حالي كه الان رو به صعود داره. توقع معجزه نداشته باشيد، كم كم اونها هم كشورشون بهتر از ما ميشه ،تا ما از يكي مونده به آخري در رده بندي .... در بيايم و مقام آخر رو كسب كنيم.
و اما در مورد عكس، چطور عكس هاي بالا تبليغاتي و چرند هستند و عكسي رو كه در تمام سايت هاي كشور (كه شايد سال آينده واسه بهتر ديدنش بيلبوردش هم در سطح كشور پخش بشه) مو جود و البته شما هم قرار داديد،نشون دهنده واقعيت هست.
مردي با دستهاي باز ،بدون زنجير پا ، كودكش رو بغل كرده ،كه يه كيسه به سرشه. اين همه تناقض قابل درك نيست(البته اگه آقا مهدي مجددا به بي عقلي متهمم نكنند.)

shahbaz عزيز،
اگر اگر اگر مقصودتون بنده بودم من كه راجع به معا وضه با سلاح حرفي نزدم. لطفا پستم رو با دقت بخونيد. سپاس
اگر نه كه مرسي كه در بحث شركت كرديد. سپاس

حاج آق(حاج خانوم؟)machgo
متاسفم از برداشتتون، كي گفته من دنياي بشري رو دنياي حيوانات فرض كردم؟ ما در برابر حرفامون مسئوليم. لطفا دست از تمسخر افكار ديگران برداريد و اگر دليلي واسه اين ادعاتون داريد بفرماييد.

و اگر كسي هم راجع به مسائل پايين توضيحي داره ،متشكرم.

Yahoda نوشته شده:
Yahoda نوشته شده:دوستان يه چيز واسم واقعا غير قابل دركه؟
خوب آمريكا جنايتكاره
اسرائيل هم همينطور
ميكشند،زنداني ميكنند،بمب مي اندازندوحقوق بشر رو پايمال ميكنند و ....
چطوره كه اينا رو فقط ما مي دونيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به اين كه اعتقاد قلبي من اينه كه بيش از 95% انسان ها از جنايت ،خون و خونريزي، جنگ،... متنفرند و طرفدار دوستي ،صلح و ووو هستند،چطوره كه الان ما يش از 80% مخالف داريم.
و امربكا و اسرائيل 20 % مخالف دارند.

تذكر:درصد ها جهت بيان بهتر مطلب بيان شده،و ارزش ديگري ندارند.

تو رو خدا از دادن پست هايي كه احساساتتون رو بيان ميكنه اجتناب كنيد،بيايد منطقي باشيم.

نكته:منظور از منطق محكوم كردن خودمون نيست.

Mahdi1944 نوشته شده:Yahoda,
لطفا با بهانه‌ي منطق و شعارهايي مثل آزادي بيان سعي نکنيد بحثهاي سياسي پيش بکشيد، جواب سوال شما کاملا واضح هست
وقتي بيش از 80 درصد منابع اطلاعاتي، تبليغاتي، اقتصادي و ... در اختيار همينها هست، طبيعتا قدرت تاثير اونها هم به همون اندازه خواهد بود (اعداد و ارقام مطابق با اعداد ارسالي شما)
به هر حال فکر ميکنم جواب اون براي هر فردي که خورده عقلي داشته باشه کاملا روشن هست، توجه داشته باشيد با بازي با کلمات نميشه حقيقت را نابود کرد

دوستان عزيز لطفا در پست‌ها حدود مجاز و تعيين شده در قوانين انجمن رو رعايت کنيد
با تشکر
:razz:

شما به 2 نكته اشاره كرديد:
1 خورده عقل ؟؟؟؟؟( با تشكر از لحن محترمانتون) فرض رو بزاريد كه من ندارم ،لطفا يه توضيح بدهيد.
2 حدود مجاز و تعيين شده؟؟؟؟؟ اين حدود رو كي گذاشته و چرا اوني كه اين حدود رو گذاشته به شما اجازه ميده اينجوري از اعضاي تازه وارد استقبال كنيد؟

در ضمن لطفا وقت بگذاريد و پست من رو با دقت بيشتر بخونيد.

شروع نوشتن پست 18 _ارسال 18:34
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

r عزيز،نظرشون رو پرسيديم ،وضع فعلي رو بهتر از وضع قبل مي دونند، چرا كه در زمان صدام مملكت و وضع معيشتي اونها رو به افول بود ،در حالي كه الان رو به صعود داره. توقع معجزه نداشته باشيد، كم كم اونها هم كشورشون بهتر از ما ميشه ،تا ما از يكي مونده به آخري در رده بندي .... در بيايم و مقام آخر رو كسب كنيم.

بله حتما شما راست مي گوييد :::P يادم است که از تلويزيون ايران دو سه سال قبل از جنگ دوم خليج فارس از مردم عراق در مورد وضع معاششان مي پرسيدند اکثرا هم مي گفتند بد نيست ولي بعد جنگ با هر عراقي گفتگو داشتند (از هر شبکه اي که مي خواهي) مي بينم که صدتا فحش نصيب اشغالگرها مي کند (به اين ميگويند رهايي از افول :::P ) سازمان ملل و تمام اروپا و اسيا و ... مي گويند وضع عراق از هر نظر وخيم است شما و آمريکا مي گوييد که پيشرفت داشته اند :???:
و اما در مورد عكس، چطور عكس هاي بالا تبليغاتي و چرند هستند و عكسي رو كه در تمام سايت هاي كشور (كه شايد سال آينده واسه بهتر ديدنش بيلبوردش هم در سطح كشور پخش بشه) مو جود و البته شما هم قرار داديد،نشون دهنده واقعيت هست.
مردي با دستهاي باز ،بدون زنجير پا ، كودكش رو بغل كرده ،كه يه كيسه به سرشه. اين همه تناقض قابل درك نيست

اين عکس از اردوگاه النجف مي باشد که از يکي از رسانه هاي اروپايي اسکن گرفته ام.کاملا هم واقعي است(عکاس هم فکر مي کنم جيان مارک Jean Marc Boujun) عزيز آمريکاکه شيريني تقسيم نمي کند نکند عکسهاي ابوغريب هم پر نتاقض است.
(البته اگه آقا مهدي مجددا به بي عقلي متهمم نكنند.)

البته من گاهي وقت ها به عقل انسان شک مي کنم.
هیهات منا الذلة
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

Yahoda نوشته شده:
Sardar نوشته شده:الان از همان عراقي هايي که براي آمريکا گل پخش ميکردند و مجسمه صدام را فرو ريخته اند برويد و نظرشان را بپرسيد حاضرند دستان صدام را ببوسند ولي آمريکا برود بيرون.
چقدر عکس از جنايات آمريکا در عراق مي خواهيد ببينيد که اين تصاوير در آن حل شود؟!بگوييد تا برايتان نشان دهم.

shahbaz نوشته شده:[

machkol نوشته شده:اما اینکه شما دنیای بشری را دنیای حیوانات فرض کرده اید و برای اون پلنگه که داره دیگران رو پاره می کنه احترام قایلید برای من خیلی عجیب بود.
نظرتون چیه؟

حاج آقاmachkol
متاسفم از برداشتتون، كي گفته من دنياي بشري رو دنياي حيوانات فرض كردم؟ ما در برابر حرفامون مسئوليم. لطفا دست از تمسخر افكار ديگران برداريد و اگر دليلي واسه اين ادعاتون داريد بفرماييد.

و اگر كسي هم راجع به مسائل پايين توضيحي داره ،متشكرم.

Yahoda نوشته شده:
Yahoda نوشته شده:دوستان يه چيز واسم واقعا غير قابل دركه؟
خوب آمريكا جنايتكاره
اسرائيل هم همينطور
ميكشند،زنداني ميكنند،بمب مي اندازندوحقوق بشر رو پايمال ميكنند و ....
چطوره كه اينا رو فقط ما مي دونيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به اين كه اعتقاد قلبي من اينه كه بيش از 95% انسان ها از جنايت ،خون و خونريزي، جنگ،... متنفرند و طرفدار دوستي ،صلح و ووو هستند،چطوره كه الان ما يش از 80% مخالف داريم.
و امربكا و اسرائيل 20 % مخالف دارند.

تذكر:درصد ها جهت بيان بهتر مطلب بيان شده،و ارزش ديگري ندارند.

تو رو خدا از دادن پست هايي كه احساساتتون رو بيان ميكنه اجتناب كنيد،بيايد منطقي باشيم.

نكته:منظور از منطق محكوم كردن خودمون نيست.

Mahdi1944 نوشته شده:Yahoda,
لطفا با بهانه‌ي منطق و شعارهايي مثل آزادي بيان سعي نکنيد بحثهاي سياسي پيش بکشيد، جواب سوال شما کاملا واضح هست
وقتي بيش از 80 درصد منابع اطلاعاتي، تبليغاتي، اقتصادي و ... در اختيار همينها هست، طبيعتا قدرت تاثير اونها هم به همون اندازه خواهد بود (اعداد و ارقام مطابق با اعداد ارسالي شما)
به هر حال فکر ميکنم جواب اون براي هر فردي که خورده عقلي داشته باشه کاملا روشن هست، توجه داشته باشيد با بازي با کلمات نميشه حقيقت را نابود کرد

دوستان عزيز لطفا در پست‌ها حدود مجاز و تعيين شده در قوانين انجمن رو رعايت کنيد
با تشکر
:razz:

شما به 2 نكته اشاره كرديد:
1 خورده عقل ؟؟؟؟؟( با تشكر از لحن محترمانتون) فرض رو بزاريد كه من ندارم ،لطفا يه توضيح بدهيد.
2 حدود مجاز و تعيين شده؟؟؟؟؟ اين حدود رو كي گذاشته و چرا اوني كه اين حدود رو گذاشته به شما اجازه ميده اينجوري از اعضاي تازه وارد استقبال كنيد؟

در ضمن لطفا وقت بگذاريد و پست من رو با دقت بيشتر بخونيد.

شروع نوشتن پست 18 _ارسال 18:34

البته من شمارو مسخره نکردم و گفتم که فقط برام تعجب آوره.
این هم مدرکی که می خواستید!:
yahoda said:
يه تعداد از كشور ها به جاي حراج ،دارند جمع ميكنند ، بايد بهشون بگيم جنايتكار و فحششون بديم.

گربه دستش به گوشت نميرسه ،ميگه بو ميده.
البته اگر منظورتون رو اشتباه متوجه شدم از همینجا از شما معذرت می خواهم.
در باره تعویض نفت دریا با سلاح هم پستتون رو با دقت خوندم:
yahoda said:
آيا ما حاضر نشديم واسه باقي موندن بر سر قدرت ،دريامون رو حراج كنيم؟
به نظر من هم مهدی جان که آن پست را دادند منظور شمارا به درستی نفهمیده بودند.و فکر کردند که قصد تمسخر داشتید.
در باره اینکه چرا جنایات صهیونیستها را فقط ما می دانیم هم فکر کنم به اندازه کافی در پست های قبلی توضیح دادم.لطفا اگر سوالی درباره آنها دارید بپرسید وگرنه به نظرم توضیحات من کامل بود.
80% مخالفت؟مخالفت با کی؟منظورتون رو درست بیان کنید.
درباره اینکه آیا ما رو به صعود داریم یا افول هم توجه شمارا به گزارش شاخص های کلان اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل جلب می کنم.با دقت بخوانید!:
البته عراق پیشرفت های چشمگیری داشته.چنانکه اگر در زمان عراق ملت سالی 2-3هزار به جرائم سیاسی اعدام می شدند اکنون 5ملیون کودکی که طبق آمار سازمان ملل پدرشان توسط نیروهای ناتو یا تروریست های ناتو!کشته شدند می تواند یکی از دستاورد های چشمگیر فریدام فایترز باشد!
این رو هم می دونید که پنتاگون بار دیگر بر لزوم سقوط دولت شیعه و وابسته به ایران(به قول خودشون)نوری جون تاکید کردند؟
این رو هم می دونید که ملک عبدلی امریکایی گفته من حاضرم 50ملیارد دلار برای سقوط دولت ایرانی نوری المالکی خرج کنم؟
یک پارازیت:
دوستان اپوزوسیونی مژده دهید!پس از چند ماه تبلیغ برای اینکه چرا یکسری دانشجو دارند محاکمه می شوند:
3 دانشجوي دانشگاه اميركبير تبرئه شدند.
به هر حال من بحث را همینجا مختومه اعلام می کنم :grin: چون خیلی از موضوع اصلی فاصله گرفتیم.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”