Mehdi2224 نوشته شده:
یک مثال ساده می زنم .
شما در خونتونو باز میزارید و دزد میاد امواله شما رو می بره . اشتباه ماله کیه دزد یا شما
در این که دزد مقصره شکی نیست ولی مقصر اصلی کسی هست که در رو نبسته تا از دزدی پیشگیری کنه اینجا هم که بهشت نیست کههمه سالم باشند و دزد نباشند یک شیطانی هست که یکی رو از راه بدر کنه پس باز هم مقصر خودمونیم یعنی مردم منطقه ......
زیاد هم فکر کنید جرج بوش از این جنگ منفعت میبره تا حالاش که بیشتر ضرر داده اگه میبینی پاش وایساده به خاطر اینه که نشون بده امریکا عقب نمی کشه (لا اقل در دوره بوش )
[External Link Removed for Guests]
بیچاره شیطان! در مورد مثال شما فکر می کنم که حداقل بتوانیم یک پرسش دیگر مطرح کنیم و آنهم این است که اساسا چرا یک نفر دزدی می کند؟ موقعیتهای بدتر از این هم هست که دوست دوستش را می کشد که از گوشت تن او را بخورد.
و از جملۀ پایانی شما اینطور بر می آید که آمریکا متضرر هم شده است و اگر هنوز در عراق مانده برای حفظ غرور است...
من فکر می کنم که شما دچار اشتباه هستید. برای روشن شدن این موضوع به گفتمان فردی مراجعه می کنم همگی شما با او آشنا هستید. دکتر حسن عباسی در درسهای استراتژیک می گوید : « اوّل دشمنتان را بشناسید و بعد ببینید هدفش چیست؟»
خواست غرب استعمارگر و امپریالیست منحصر به دستیابی به منابع طبیعی و بازارهای جهان نیست. این نظام باید بتواند دنیا را کنترل کند. و باز هم علاوه براین تا اینجا غرب جنایات بیشماری مرتکب شده که این جنایات هنوز در خاطرۀ اقوام مظلوم باقی مانده و چه بسا که بساط استعمار نوین همچنان پهن است ... و با فرافکنی حدس می زند که اگر این اقوام قدرت بگیرند و اگر دستشان برسد ممکن است که بخواهند انتقام بگیرند.
بنابراین آمریکا و انگلیس و فرانسه برای رسیدن به اهدافشان باید سیستماتیکمان مناطقی را تخریب کنند. پس دانستیم که یکی از اهداف این کشورهای سرمایه داری به این نکته خلاصه می شود که برخی کشورها پیشرفت نکنند. خیلی ساده است. جنایتکاران فرانسوی و آمریکایی و انگلیسی به دو طریق این عمل را انجام می دهند، یا از طریق بر پا کردن جنگ (بین کشورها که گاهی اوقات نیز خودشان نیز وارد عمل می شوند) و یا با ایجاد دولتهای پوشالی مثل رژیم پهلوی. که در هر دو صورت سیر تحولی و پیشرفت این کشورها را دچار اختلال می کند.
در خصوص موضوع جهل، نیز باز هم باید به یک نکته اشاره کنم و آنهم این است که اگر عقل را در قطب مخالف آن بدانیم، این عقل از آسمان برای افراد نازل نمی شود. فرهنگ بالنده نیازمند به مؤسسه و مدرسه و ارگانهای پژوهشی ست. افراد باید کار کنند. ولی غرب سرمایه داری دنیا را تقسیم کرده است و نوع کار را هم از پیش تعیین کرده است...زمانی که نظام سرمایه داری جهانی کشورهایی را مجبور کرد که بخش قابل توجهی از درآمدهایشان را صرف خرید اسلحه کنند و زمانی که همین جنایتکاران بین المللی آمدند و از افرادی مثل صدام حسین دفاع کردند، در اینصورت جایی هم برای خرد باقی نخواهد ماند.
منازعات بین مذاهب در تمام ادیان وجود دارد. ولی غرب این منازعات را تبدیل کرده است به اسلحه برای پیشبرد اهداف خودش. بهمین دلایل نیز هست که یک عده طرفدار حکومت مدنی هستند و نه مذهبی. زیرا حکومت مذهبی همیشه اینگونه اختلافات را تشدید می کند.
متأسفانه کشورهای به اصطلاح جهان سوّم در موقعیت بسیار حساس و پر مشکلی هستند.

و فروش آن به شرق و آفريقا بيشترين شکوفايي داشتند ولي در دوره تمدن اسلامي کاملا عکس اين ماجرا در جريان بود يعني شرق در اوج خويش (چهان اسلام و چين) بود توليد ناخالص و تراز بازرگاني صددرصد بدون هيچ گونه توان رقابتي که غرب داشته باشد در اختيار شرق بوده است و توليد علم با درصدري بسيار بالا در خاور ميانه رخ مي داده است.
).

يادم است که از تلويزيون ايران دو سه سال قبل از جنگ دوم خليج فارس از مردم عراق در مورد وضع معاششان مي پرسيدند اکثرا هم مي گفتند بد نيست ولي بعد جنگ با هر عراقي گفتگو داشتند (از هر شبکه اي که مي خواهي) مي بينم که صدتا فحش نصيب اشغالگرها مي کند (به اين ميگويند رهايي از افول