صندلی داغ با حضور SadafG...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3957 بار
سپاس‌های دریافتی: 4418 بار

Re: صندلی داغ با حضور SadafG...!

پست توسط SadafG »

Mohammad 1985 نوشته شده:خوب مجبور به یه سری توضیحات شدم !
1 مدارک من از جناب شهریار کاملا کامل هست و آماده رسیدگی در دادگاهای بین المللی ! همین جنگنده سوخو 35 رو هم ایشون به من فروخته ! :-? :-? البته خیلی عالیه و از نظر جنگ الکترونیک یه زره ضعیفه ! من بیشتر نظرم روی جنگندهای غربی بود که ایشان منو اغفال کرد که سوخو بگیر !
البته فقط ایشون نیستن که پرونده براشون تشکیل دادیم ! تمام اعضای شورای مخوف نظارت (SMN) دارای سوابق بسیار و همه افرادی بسیار خطرناک هستن که ما مطمعنا روزی اونها رو به دادگاهای بین المللی معرفی میکنیم ! ( تقریبا تمام اعضای این سازمان مخوف با KGB روسیه ارتباط داشتن و بعضی هاشون هنوز هم این رابطه رو حفظ کردن ! ) تنها جناب شهریار هست که همزمان با یک سازمان اطلاعاتی غربی هم همکاری کرده ! ( سازمان اطلاعات فرانسه ) البته دلیل نام بردن شخص ایشون این بود که خانوم صدف این از ایشون نام برد .

تصویر

2 کاملا مشخص بود که شما خانوم صدف از ایشان حمایت می کنید ! چرا که شما هم خود جز مدیران هستید ! و احتمالا خودتان هم به خاطر جنایاتی که در سنترال مرتکب شدید باید محاکمه بشید ( البته با توجه به سمت شما که ریس سازمان هوافضا سنترال هستید اتهامات کمتری متوجه شما خواهد بود . )

تصویر

سازمان هوافضا سنترال ( CC AIO ) هست .
3 نوع سوال پرسیدن من یا بعضیا چیه ؟ مگه ؟! بد چهار تا چیز جدید یاد گرفتید ؟ به نظر شما دونستن اینکه ایشون به چه رنگی علاقه دارن مهتره یا اینکه از ایشون درباره تخصص و توانایی هاشون بدونیم ؟
4 بعد از خواندن تیم مورد علاقه شما اینطوری شدم ! :-? :lol: :x

تصویر

5 با توجه به اتفاقات پیش اومده فعلا یه عقب نشینی تاکتیکی می کنیم و ارتفاع رو به شدت کاهش میدیم تا از گزند پدافند موشکی در امان باشیم ! البته مطمعن باشید با موشکهای روسی نمی تونید این جنگنده روسی رو بزنید ! چرا که سیستم جنگ الکترونیکش تمام موشکهای ساخت روسیه رو منحرف میکنه ! البته بچه ها تو آمریکا دارن برام یه سیستم جنگ الکترونیک فوق العاده قدرتمند طراحی می کنن .
6 خانوم صدف گفتید که مهرویلا میشینید یه جورایی به ما نزدیک هستید البته نه خیلی !
7 با توجه به تغییر تاکتیک و پرواز در ارتفاع پست فعلا نمیشه سوال فضایی پرسید !
8 مگه من گفتم نظر جواد رادیکال اشتباهه ؟! منم نظر خودمو گفتم ! هر کسی هر طور دوست داره سوال بپرسه !
(یکی از بندهای قانون حقوق بشر صندلی داغ میگه : هر کسی حق دارد هر سوالی بپرسه و هیچ کس حق اعتراض به اون رو نداره مگر در صورت توهین یا تجاوز به حریم خصوصی افراد )
حالا سوالات
خاطره جالب داری از رانندگی ؟
( مثلا خودم یک بار داشتم با ماشین میرفتم یه خیابونی بود البته خیابون هم نبود یه چیزی بود بین خیابون و کوچه ! خیلی هم شلوغ نبود خط کشی وسط هم نداشت یهو یه ماشین شاخ به شاخ اومد جلو ! رانندش هم یه خانوم بود ! ( کاملا داشت خلاف میومد ! ) هر دو زدیم رو ترمز و دقیقا جلوی هم وایسادیم ! بعد خانومه با یه قیافه حق به جانب چنان چپ چپ به من نگاه کرد که تمام چهار ستون بدنم با شدت 7.2 ریشتر لرزید که موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم اونو ثبت کرد . یه لحظه فکر کردم اونجا انگلیس بود و من دارم اشتباه میرم ! خلاصه دیدم هیچ رقمه حاضر به عقب نشینی نیست ! و منم دیدم که شدیم سوژه خنده ملت ! و البته خودم هم کلی خندیدم ! و گفتم تا بخوام به ایشون ثابت کنم که قوانین رانندگی در این مورد چی میگه ! دو ساعت علاف میشم پس دنده رو در حالت R گذاشتم و عقب رفتم تا ایشون رد شد و همچنان با قیافه حق به جانب منو نگاه میکرد ! )

رانندگی تو ایران که کلاً همش خاطرست ، از کدومش براتون بگم ؟؟؟ تصویر تصویر تصویر

کلا چه فازی هستی ؟ شاد معمولی عبوس خنده رو ؟

معمولی مناسبترین توضیحه

اگه پسر بودی بازم توی سنترال فعالیت می کردی !!!!

به احتمال %99.9 بله تصویر

داری توی خیابون ساندویچ میخوری که یه بچه گربه با نگاه ملتمسانه بهت نگاه میکنه ! چی کار میکنی ؟ آیا یه تیکه از اون سوسیس به او خواهی داد ؟

توی خیابون که من هیچوقت چنین کاری نمی کنم (ساندویچ خوردن یعنی تصویر ) ولی تو دانشگاه زیاد این کارو کردم (غذا دادن یعنی تصویر )

بعد از باخت پرسپولیس جلوی استقلال چه حسی داری ؟!

امید تصویر

به چه ماشینی علاقه داری ؟

ویتارا و هیوندا کوپه

اگه اونی که همه وجودت بود بفهمی که دروغگو بود چه حسی بهت دست میده ؟

به عقل خودم شک می کنم !

از دوستان دروان دبیرستان خبری داری ؟

بله از تعدادیشون

دوستان دوران دبیرستان از شما خبری دارن ؟

بله تعدادیشون تصویر

تا حالا سرمای 25- رو تجربه کردی ؟

بله، در زنجان،یخ زدم

گرمای 50 درجه چه طور ؟

خیر فکر نمی کنم

بدترین بیماری که تا حالا داشتی ؟

کلاس پنجم دبستان که بودم برادر کوچیکم جلوی در خونه تصادف کرد، من اولین کسی بودم که در رو باز کردم و توی اون حالت دیدمش، مریض شدم، نزدیک 5 ماه بیمارستان بودم هیچکس هم سر درنمیاورم مریضیم چیه!

نحوه برخوردت با افرادی که اصلا اجازه نمی دن طرف مقابل حرف بزنه چه طوره ؟

چیزی نمیگم ولی واقعاً اعصابم خورد میشه، سعی می کنم بار بعد دیگه اصلاً طرفش نرم تصویر

این دیگه فکر کنم سری آخر بود ! مخصوصا با توجه به افشاگری در مورد سازمان مخوف شورای نظارت فکر کنم به زودی اخراج بشم ! :grin:

وقتی کسی به قوانین احترام بذاره ، اخراجی درکار نخواهد بود تصویر

به خاطر تمام زمانی که گذاشتید و سوالاتتون ازتون متشکرم . از آشنایی با جنابعالی خوشحال شدم و براتون آرزوی شادی و پیروزی می کنم تصویر
زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر

[External Link Removed for Guests]  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SadafG »

fereshteh blue نوشته شده:بنده از همين جا هر گونه شايعه اي را مبني بر استعفا قوياً تكذيب كرده و اعلام ميدارم بنده بجز رهبري از قبول سمت هاي ديگر معذورم!!!
البته عدم حضور ما در دو صندلي قبل به دليل مسافرت و كمي كسالت بود نه چيز ديگري !

امیدوارم کسالتتون رفع شده باشه تصویر

حالا يه چندتايي هم سوال بپرسم:

1 به خانوادتون وابسته ايد ؟ يا دوست داريد در كنارشون باشيد و بدون اونا مشكلي نداريد؟

به شدت وابسته هستم و بهشون نیاز دارم، مخصوصاً به مادرم.

2 اگر در رشته ي نجوم تحصيل نمي كرديد انتخاب بعدي شما چه رشته اي بود؟

مهندسی کامپیوتر. البته من نجوم نخوندم و رشته تحصیلیم فیزیک حالت جامد هست.

3 نظرتون راجع به آدم فضايي ها چيه؟ دوست داريد وجود داشته باشند؟

آدم فضایی که با شواهد موجود وجود خارجی نداره ولی تصور یک موجود ناشناخته از یک دنیای دیگه همیشه سرگرم کننده بوده. نه من علاقه ای ندارم وجود داشته باشن، توی همین کره زمین انسانها با همنوع خودشون نمی سازن، وای به حال آدمهایی از یک دنیای دیگه تصویر

4 بزرگترين كاستي و كمبودي كه در مردم ايران مي بينيد چيه؟

متأسفانه دروغ زیاد میگن!

5 بچه بوديد دوست داشتيد چه شغلي داشته باشيد؟

داور فوتبال تصویر

6 مي گن گوش زودتر از چشم عاشق مي شه يعني اول گوش عاشق مي شه بعد چشم نظرتون چيه؟

راجع به خانمها این رو خیلی قبول دارم. چیزی که در اولین برخورد روشون اثر میذاره طرز صحبت و حرفهایی هستش که بهشون میزنن و خیلی زود تحت تأثیر یک آدم خوش برخورد قرار می گیرن!

7 از كدوم يكي از كارهايي خونه خوشتون نمياد؟

از گردگیری خونه واقعاً تنفر دارم چون اینقدر عطسه می کنم کلافه می شم!

8 انجام چه كاري شما را دچار سرخوشي معنوي مي كنه؟

وقتی می بینم تونستم خواسته ی کسی رو برآورده کنم و از اینکه کارش راه افتاده و خوشحاله

9 اگر قرار باشه بريد مسافرت اولين چيزي كه آماده مي كنيد چيه؟

چمدون لباسهام تصویر

10 بهترين آرزويي كه براي كسي كرديد چي بوده؟

خوشبختی، سعادت، سلامت

از سوالاتتون ممنونم تصویر
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SadafG »

noora نوشته شده: سلام صدف جانتصویر

سلام تصویرتصویرتصویر

خیلی خوشحالم که با شما بیشتر آشنا شدم تصویر. شخصیتی ،دوست داشتنی و آرام و باهوش و متفکر و مهربانی دارید تصویر

نظر لطف شماست دوست گلم

البته من قبل از این صندلی داغ هم ، با شما با استفاده از تاپیک های جالبی که درباره کهکشان و فضا و ستاره ها و.... گذاشتید ،آشنا بودم که این مطالب واقعا خیلی جالبن ولی صادقانه بگمتصویر بعضی قسمتها شو متوجه نمی شم یعنی آشنایی کاملی با این علم و مبحث ندارم ولی دوست دارم که یاد بگیرم . البته با توجه به سوالاتی که دوستان از شما پرسیدند با معنی و مفهوم چند تا اصطلاح که معنی اش نمی دونستم آشنا شدم تصویرمثلا کوتوله سفید یا معنای سیاه چال و....

در مورد هرکدوم از مطالب هروقت مشکلی براتون بوجود اومد خیلی خوشحال میشم اگر بتونم کمکی کنم وبرای هرنوع توضیح در خدمتم

تصویرخداوند آنچنان زیبا ، آسمان و کهکشان و سیارات و....... خلق کرده که وقتی با یه قسمت کوچیکش آشنا می شی آنچنان تو (تو نوعی ) رو غرق در زیباییش می کنه و مجذوبت می کنه که دوست داری با تمام وجود اون رو بفهمی و باهاش آشنا بشی البته این خاصیت ، شامل دیگر ،مخلوقات خداوند هم میشه که ، می شه این احساس را عشق نامید ، که تمام وجودت را فرا می گیره .

تصویر

خیلی دوست داشتم زودتر سوالاتم رو مطرح کنم ولی دقیقا از شنبه ، دچار تب و لرز شدم تصویرکه به گفته دکتر یه ویروس یا حساسیته . حالا من نمی دونم به چی حساسیت داشتم .تصویر خلاصه روزهای سختی گذروندم تصویر زیاد هم نمی تونستم پشت کامپیوتر بشینم ولی با این حال یه سر کوچیکی به Cc می زدم تصویر، آخه خیلی دوسش دارم تصویرو الان دیگه شده برام ،مثل یه دوست خوب تصویر.( یه درد دل کوچولو)تصویر

امیدوارم کسالتتون به کلی برطرف شده باشه تصویر

تصویرسوالات من از شما دوست خوبتصویر

1- وقتی به کودکی تون فکر می کنید دقیقا کدام قسمتش ، که شما خیلی می خندونه و کدام قسمتش که شما ناراحت می کنه ؟

از فکر کردن به کودکیم همیشه لذت می برم و خاطراتش همگی برام قشنگ هستن و بعضاً خنده دار ولی چیز خاصی یادم نمیاد که ناراحتم کنه.

2- زندگی ، عشق؛ نفرت، فداکاری ، تفکر ، ازدواج ، طلاق ، محبت و دوست داشتن ، مرگ ، نوزادی که تازه به دنیا اومده ، نا امیدی ، کلافه شدن ، کنجکاوی ، اگه هر کدام از اینها به یک رنگ خاص تعلق داشتن شما برای هر کدام از اینها چه رنگی را براشون در نظر می گرفتید؟( اگه موردی هم به ذهنتون رسید که از نظر شما دارای رنگ بود بگید)

زندگی : سبز ، عشق : قرمز ، تفکر : طلایی ، طلاق : مشکی ، محبت و دوست داشتن : نارنجی ، مرگ : خاکستری ، نوزادی که تازه به دنیا اومده : سفید ، کلافه شدن : سرمه ای ، کنجکاوی : زرد

3- به نظر شما یک خانم چه ویژگی ها و خصوصیاتی باید برای شروع یه زندگی مشترک داشته باشه؟

جوابی رو برای سوال سن ازدواج دادم اینجا تکرار می کنم. شخص باید احساس کنه به یک همراه همیشگی احتیاج داره و به اندازه ای از رشد عقلی رسیده که درک کنه این همراه یک همزاد نیست و آدمی با یک فرهنگ، شخصیت،طرز فکر متفاوته که باید بهش احترام بگذاره و توانایی اداره یک زندگی رو داشته باشه.

4-تصور کنید در صحنۀ یک تصادف وحشتناک و خونین اتومبیل حضور دارید که البته شما در این تصادف نقشی نداشته اید ، اکنون عده ای پیرامون این صحنه جمع شده اند . کدام یک از جمله های زیر به نوع برخورد شما نزدیکتر است ؟. (لطفاً سعی کنید کاملاً صادقانه پاسخ دهید ).

الف- با احساسی از حالت تهوع و عدم توانایی در تحمل این خونریزی ، بدون آنکه به صحنه تصادف نگاه کنید ، خیلی سریع محل را ترک می کنید .

ب – در میان جمعیت به این طرف و آن طرف می روید و صحنۀ تصادف را با کنجکاوی از نظر می گذرانید .

پ – با وجودی که هیچ گونه آموزش کمک های اولیه نمی دانید ، بر خود مسلط می شوید و برای خارج کردن مجروحان از صحنۀ تصادف ، هر کاری که از دستتان ساخته است ، انجام می دهید .

ت- از آنجا که به فنون کمک های اولیه آشنا هستید و آموزش دیده اید ، بلافاصله داوطلب می شوید و هر کاری از دستتان بر آید انجام می دهید .

ث – بلافاصله پرس و جو می کنید آیا کسی آمبولانس ، آتش نشانی و پلیس را در جریان امر قرار داده است یا نه و در صورت لزوم به آنها تلفن می کنید .

گزینه ث

5-فرض کنید که یکی ازهمسایه های شما که سالهاست در جوار شما زندگی می کنند ، امسال برای اولین بار یک جشن سالگرد ازدواج ترتیب داده است . سر و صدای آنها تا پاسی از نیمه شب ادامه پیدا می کند . کدام یک از جمله های زیر به واکنش شما نزدیک تر است ؟

الف – به کلانتری زنگ می زنید و از سر و صدای آنها شکایت می کنید .

ب- زنگ خانۀ آنها را می زنید و مؤدبانه خواهش می کنید کمی ملاحظه کنند.

پ – سرتان را زیر لحاف می برید و با وجود سر و صدا سعی می کنید بخوابید.

ت- با عصبانیت زنگ خانۀ آنها رامی زنید ومی گویید اگر آرام نگیرند به کلانتری خبر خواهید داد.

ث- لباستان را عوض می کنید ، به در خانۀ آنها می روید و خواهش می کنید اگر ممکن است شما هم در جشن آنها شرکت کنید .

ج – تصمیم می گیرید در اولین فرصت ممکن ، یک جشن پر سر و صدا به تلافی آنها برپا کنید.

گزینه پ

6- دوستی دربارۀ موضوعی که به نظر شما بی دلیل و غیرمنطقی است با شما مشاجره می کند . کدام یک از حالت های زیر به شما نزدیک تر است ؟

الف- به صراحت نظر خود را بیان می کنید

ب- کوتاه آمده و از در سازش برمی آیید

ج- آزرده و خشمگین می شوید اما تلاش می کنید از رویارویی اجتناب کنید

گزینه ج

7- تصور کنید سخنان دو نفر را از دور می شنوید که به خوبی آنها را می شناسید. پس از مدتی پی می برید آنها دربارۀ شما صحبت می کنند زیرا سخنانی که می شنوید با آنچه که خود ، می پندارید دیگران دربارۀ شما قضاوت می کنند ، بسیار نزدیک است .کدام یک از جمله های زیر به آنچه که شما شنیدید ، نزدیک تر است؟

الف-" فلانی" شخص متعادلی به نظر می رسد . هیچ چیز او را ناراحت نمی کند.

ب- از " فلانی"خوشم می آید اما ای کاش اینقدر ایرادگیر و مشکل پسند نبود.

ج- بیچاره " فلانی" ، انگار همیشه مشکلی دارد.

د- فکر نمی کنی " فلانی" خیلی بد خلق است؟ ای کاش می شد راحت تر با او کنار آمد .

ه- اصلاً" فلانی" را درک نمی کنم. ایکاش رگ خوابش را پیدا می کردم.

چند بار هر کدوم رو خوندم ولی نمی تونم یکی رو انتخاب کنم، در مورد هرکدوم میتونم برای خودم مثال بزنم که اونطور نیستم. فکر می کنم تو هیچ گزینه ای حد وسط در نظر گرفته نشده!

8- چه نوع پوشش و حجابی را مناسب یک خانم می دانید؟ ( نوع آن را همراه با دلیل خود ذکر کنید مثلا چادر و یا مانتو و روسری و یا لباسی پوشیده بدون حجاب مو )

عقیده خاصی ندارم راجع به این موضوع ندارم و به نظر هرکدوم راجع به شخصی و یا در شرایطی میتونه مناسب باشه!

9- شما گفتید تسلط کاملی نسبت به زبان انگلیسی دارید از چه سنی شروع به خوندن زبان انگلیسی کردید ؟ چه روشی در یادگیری زبان موثرتر است ؟

من از 12 سالگی شروع کردم به کلاس رفتن و فکر می کنم روشهایی که الان با نام یادگیری سریع و ... خیلی مد شدن اصلاً مناسب نیستن. یعنی یادگیری زبان باید آهسته و پیوسته باشه تا در ذهن موندگار بشه. در کلاسهایی که من می رفتم روی مبحث مکالمه تأکید زیادی وجود داشت و کم کم باعث قوی شدن در زمینه های دیگری مثل گرامر وگسترده شدن دایره لغاتم هم شد. همین موضوع در طی 8 سال بهم خیلی کمک کرد .برای یادگیری همیشه باید صبور بود

تصویرممنونم از اینکه به سوالات من جواب می دید و تصویرببخشید که سوالاتم را دیر فرستادم .

متشکرم ازسوالاتتون و وقتی که گذاشتید تصویر تصویر تصویر

امیدوارم که همیشه شاد و خوش و خرم باشیدتصویر
تصویر

من هم برای شما آرزوی سلامتی و شادکامی دارم دوست خوبم وخوشحالم که با شما آشنا شدم تصویر

خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SadafG »

سلام مجدد خدمت تمام دوستان عزیزی که من رو در این چند روز تحمل کردند تصویرتصویرتصویر

فکر می کنم این آخرین پست این صندلی باشه. تصویر

از لطف تک تکتون متشکرم و بابت تمام کاستی ها عذرخواهی می کنم . شاید بعضی سوالات رو چندان کامل پاسخ ندادم ، بگذارید پای وقت کم و خستگی فکر بخاطر حجم زیادی اطلاعاتی که ظرف چند روز تخلیه میشه تصویر . تمام سوالات واقعاً خوب بودن و این چند روز به چیزهایی فکر کردم که هیچوقت به ذهنم نرسیده بودن ، شاید خودم رو بهتر شناختم.

سپاسگزار حمایت و محبت تمام عزیزان هستم و برای همگی آرزوی روزهایی خوش و سرشار از موفقیت دارم.

این گلها رو به شما دوستای گلم تقدیم می کنم
 تصویر 

پیروز باشید تصویر
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”