IRIAF KC-707 / 747
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
راستی من هر هفته یکبار این هواپیمای اولی تو این صفحه رو تو شیراز میبنم ضاهرا مسافربریه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
راستی من هر هفته یکبار این هواپیمای اولی تو این صفحه رو تو شیراز میبنم ضاهرا مسافربریه
شما درست مي فرماييد...هواپيماي مورد نظر بوئينگ 747 مي باشد که در ايران دو نوع SF آن که يک فروند به صورت سوخترسان KC-747 مي باشد و جهت امر سوخت گيري استفاده مي شود و اکثرا براي عملياتهاي سوخت گيري به SU-24 فنسر که يک بمب افکن ضربتي مي باشد و تامکت ها استفاده ميشود و فکر کنم اين همان بوئينگي هست که به سمت شيراز پرواز مي کند . چون پايگاه هاي فنسر ها شيراز مي باشد و دو فروند نيز براي حمل مسافر از همين مدل SF مي باشد وبقيه که از نوع باربري و حمل بار که مدل 2J9c و کارگو مي باشد و مدل SF هاي ديگر زمين گير هستند... به طور کل هواپيماي بوئينگ 747 ارتش از دو نوع SF و 2J9C مي باشد.
اميدوارم پاسخت را گرفته باشيد.
موفق و مويد باشيد.

دهکده
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
DJ Dani عزیز
747 های ایران دارای سیستم سوخت رسانی لوله ای تلسکوپی هستند و تامکت ها و فنسر فقط توانایی دریافت سوخت از سیستم های قیفی را دارند.
747 ها فقط توانایی سوخت رسانی به فانتوم ها و 747 های دیگر را دارند.
موفق باشید.
ياسر جان ممنون از راهنماييتون...شما درست مي فرمائيد بنده اين نکته را فراموش کردم ولي در مقاله اي هم خوانده بودم ايران قصد دارد که هواپيماهاي بوئينگ 747 خود را جهت عمليات ها برون مرزي به سيستم چتر کند شونده يا همان قيف مجهز کند...حالا اين موضوع چقدر صحت دارد بنده نمي دانم!
ممنون!!!

دهکده

-
- سپاسهای ارسالی: 3343 بار
- سپاسهای دریافتی: 191 بار
با احترام : کارشناسان هوشمند نیروی هوایی در هنگام خرید سوپر تانکرها که ویژه نیروی هوایی ش ا ه ن ش ا ه ی ایران ساخته و تجهیز شده بودند فکر این مشکل را نموده بودند و در صورت نیاز می توان با تجهییز جامبوهای نیرو با کیت سبد و چتر از این پرندها برای پشتیبانی تامکتها استفاده نمود البته این موضوع برای سالها پیش است واز وضعیت حال بی اطلاع میباشم.