Ph.Sepehr نوشته شده:سلام
از اونجایی که بنده و اشکان جان با هم دوست هستیم و انشاءالله که این دوستی به خارج از نت راه پیدا کنه(اگر ایشون قابل بدونن)پس بنده به اندازه ی کافی از ایشون شناخت دارم.اما به دلیل اینکه صندلی اسمش داغه پس باید خودشم داغ باشه.منم میپرسم بازم.
چون قول دادم بلایی که سرم آورد سرش بیارم
(شوخی)
اختیار داری داداش، شما بپرس هرچقد میخوای
خب...
این شعر از کیست؟![]()
من که بلد نیستم، ولی حافظ؟
![]()
ما ز یاران چشم یاری داشتیم**************خود غلط بود آنچه میپنداشتیم
![]()
این شعر از کیست؟
![]()
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست**************عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
اینم حافظه؟
![]()
به حلاوت بخورم زهر که شاهد ساقیست**************به ارادت بکشم درد که درمان هم از اوست
![]()
...![]()
،راستگویی تو زندگی شما چقدر نقش داشته؟چقدر برات ضرر داشته؟چقدر برات منفعت داشته؟به این ضرب المثل اعتقاد داری که میگه:((صداقت بهترین سیاسته.))؟
شاید مهمترین نقشش این باشه که عذاب وجدان نمیگیرم/ شاید خیلی ضرر داشته، البته در اون لحظه اینطور بوده و بعدش خوشحال بودم از این موضوع. چون اگر کار اشتباهی انجام دادم، حداقل خودم بهش اعتراف کردم و کسی حد المقدور کار منو از دهن دیگری نشنیده/ واقعا اره، شاید در لحظه بد باشه، ولی در دراز مدت اینجوریه
سال چقدر مسلمونی؟تو محرم چقدر مسلمونی؟تو ماه رمضان چقدر مسلمونی؟اصلا" مسلمونی یعنی چی؟ من همیشه سعی میکنم کاری که گناه و حرامه انجام ندم، ولی اگر منظورت به نماز خوندنه، ماه رمضون که نماز میخونیم و روزه میگیریم، مسلمونم
خب مسلمونی واسه هرکسی یه تعریفی داره، واسه یکی فقط انجام دادن واجبات دین که ظاهر مسلمونی رو میرسونه، واسه بعضیا هم مسلمون بودن، یعنی واقعا مسلمون بودن. منظورم اینه فقط دلشون به نماز و روزشون خوش نیست و همه جوره مسلمونن. در اخر سوالت خیلی کلی بود و شاید اگر بخوام کامل جواب بدم باید یه دفتر 40 برگ رو پر کنم
به امام دوازدهم حضرت مهدی(ع)اعتقاد داری؟آیا از اولین نفراتی خواهی بود که با ایشون بیعت خواهد کرد؟
همونقدری که باید داشته باشم و دارم. خب من نمیتونم الان تعیین کنم که این سعادت رو دارم یا نه، چه بسا من اون موقع در صف دشمنان ایشون باشم. چون همونطور که میدونی شاید من یا هرکس دیگه ای در اون زمان، قادر به تشخیص اینکه چی درسته و چی غلط نباشه، ولی از خدا میخوام که اون موقع هم منو و هم تمامی مارو راهنمایی کنه
(ع) رو چقدر دوست داری؟چقدر به یادشون بودی؟چقدر سخنان ایشون رو قبول داری؟
شاید بگم خیلی از ایشون الگو بگیرم و همیشه سعی میکنم کارهای ایشون رو تکرار کنم. بیشتر با عملم به یادشون بودم و فکر نکنم سخنی به ناحق زده باشند بچه ها به من میگن پدر بزرگ معمولا، در عین اینکه شاید شر و شور باشم ولی در حد خودم بچه مثبتم![]()
حضرت فاطمة الزهرا رو چقدر دوست داری؟چقدر به یادشون بودی؟
در حد یکی از شخصیتهای دینی دوستشون دارم و در حدی معمول به یادشون بودم
حسین(ع) رو چقدر دوست داری؟چقدر به یادشون بودی؟فقط شبهای محرم یا نه،کلا" اینطوری بوده؟
محمد مصطفی(ص)رو چقدر دوست داری؟چقدر به یادشون بودی؟آیا به اندازه ای که برای امام حسین عزاداری کردی برای حضرت محمد هم عزاداری کردی یا نه؟
داری که باید اول محمد دوست باشیم بعد حسین دوست؟
مهران جان جواب این سه سوال اخر رو خلاصه میکنم. ببین همه شخصیت های دینی برای ما ایرانیها ارزش دارند و براشون احترام قائلیم، ولی گاهی اوقات خیلی زیاده روی میکنیم. شاید ائمه اطهار واسطه ای باشند برای ارتباط بین مردم و خدا، ولی به نظر من هیچوقت نباید از آنها طلب حاجت کنیم. من به شخصه هیچوقت در هیات امام حسین نمیگم یا امام حسین مشکلم رو حل کن، میگم خدایا به حرمت حسین، کمکم کن. فکر کنم جواب همه سوالا در این چند خط اشکار باشه![]()
داری که عزاداری رو باید در قلب کرد.نه این که بخوای با قمه خودت رو بزنی؟من سینه زنی رو قبول دارم،اشک ریختن(نه ضجه زدنی که به خودت آسیب برسونی)رو قبول دارم اما نهایت ضربه ای که بخوای به خودت بزنی به نظر من باید زنجیر زنی باشه که به خودت آسیب نرسونی.چون اگر آسیب برسونی به نظر من عزاداریت قبول نیست و این عزیزان هم از شما راضی نیستن.
بازهم برمیگرده به همون فرهنگ های غلط و برخی سنتهای اشتباهی که در جامعه ما نهادینه شده
(منظورم به شما نیستا!کلی میگم.قسمم نمیخورم چون نیازی نداره):
حسن(ع) رو چی؟ایشون رو چقدر دوست داری؟چقدر به یادشون بودی؟
رضا(ع)رو چطور؟
حواب این سوالارو هم فکر کنم تا الان دادم![]()
شاید الان بعضی از دوستان در مورد من افکار بد پیدا کنند که شما اعتقادی به ائمه ندارین و عزاداری نمیکنی و کافری.دوستان من اینجور آدمی نیستم و منظور من از این سوالات نوعی بازجویی از اشکان جان نبود.به من ربطی نداره که ایشون عزاداری میکنن یا نمیکنن.دیندار هستن یا نه.به واجبات دینی و مستحبات دینی عمل میکنن یا نه.من که نکیر یا منکر نیستم بخوام به حساب کسی رسیدگی کنم.من خودم از همه بدترم.بدون هیچ تعارفی هم میگم.از همه بدترم.فقط میخواستم نظر ایشون رو در این باره بدونم.هیچ مقصود دیگه ای هم ندارم.
نه اتفاقا مهران جان، برای من که اینگونه نبود. دقیقا گفته های شما فرق بین فرد به ظاهر مسلمون و و یک مسلمون واقعی بود
................................. اول رو راست بگم، من بلد نبودم اینارو. نه معنیشونو میدونستم، نه میدونستم سخن چه فردی هستند. باز هم خدا پدر گوگول رو بیامرزه
((اَلمَوَدَةُ قَرابَةُ مُستَفادَة)).این سخن از کدوم عزیزه؟معنیش چیه؟چقدر بهش اعتقاد داری؟در مورد منم صدق میکنه؟
معنی: دوستی خویشاوندی اکتسابی است. سخن امام علی هستش و اره، دقیقا درستهچرا صدق نکنه؟
((شرُ الاخوانِ مَن تُکُلِف لَهُ)) این یکی سخن از کدوم عزیزه؟معنیش چیه؟چقدر بهش اعتقاد داری؟در مورد منم صدق میکنه؟
اینم سخنی از امیر المومنین هستش که میگه: بدترین دوستان کسی است که انسان بخاطر به زحمت بیفتد. خب گاهی انسان در رو در بایسی گیر میکنه و کاری که از ته دل دوست نداره برای رفیقش انجام میده، ولی گاهی اوقات از ته دل اینکارو میکنی. به نظرم منظور حضرت به مورد اول بوده![]()
.................................
من رو یه روز تو خیابون ببینی و نشناسی بعد بفهمی من بودم چی کار میکنی؟
چیکار میتونم بکنم؟![]()
![]()
میخوام از فرداش وایستم اونجا تا تو بیای رو رد بشی داداش؟ .................................
.نظرت راجع ب این کشور چیه؟
پیشرفت فوق العاده ای داشته، ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد. البته کشور خوبیه برای زندگی و قصد جسارت به دوستان رو ندارم
................................. ایندفعه مردونه میام به جنگت مهران جان. تو گوگل سرچ نمیکنم و اونایی رو که میشناسم، میگم
شهید علیرضا کریمایی؟نمیشناسممصطفی فصیحی؟ نمیشناسم
![]()
عباس دوران؟ نشان دهنده از خود گذشتگی و مردانگی و شجاعت یک خلبان ایرانی، روحش شاد و یادش گرامی
حسین خلعتبری؟ شهید خستگی ناپذیر جنگ، واقعا به ایشون غبطه میخورم
سید علیرضا یاسینی؟ اسمشون رو خیلی شنیدم، ولی چیزی ازشون نمیدونم
مصطفی اردستانی؟ اسمشون رو شنیدم، ولی چیزی ازشون نمیدونم.
شهید عباس بابایی؟ IRIAF-Tomcat , IRIAF Tiger با توجه به چند قسمتی که از سریال شوق پرواز دیدم، به شخصیتشون علاقه مند شدم. واقعا از خود گذشته و مهربان بودند
منصور ستاری؟ فرمانده به حق نیروی هوایی که شاید خیلی از داشته ها و نداشته هایمان رو مدیونش باشیم
جواد فکوری؟ از شهدای شیر دل نیروی هوایی
فلاحی؟نمیشناسم![]()
شهید ابراهیم پوردان؟ اسمش ایشون رو شنیدم، ولی نمیشناسمشون![]()
عربی؟ دنیا رو عوض میکنه![]()
جهانی اول؟ میلیونها کشته بخاطر حماقت چند فرمانروا. دلم خون میشه وقتی فیلماشو میبینم
جهانی دوم؟ نهایت بی رحمی آلمانها و روسها و .... از جنگ بیزارم
6 روزه؟ کشورهای عرب خوشون رو نشون دادند و ثابت کردند که همه کوفی هستند
یوم کیپور؟![]()
چرا اینهمه جنگ؟چرا کشورگشایی؟چرا اشغال گری؟چرا صلح نه؟
بخاطر اینکه وجود انسان طمع کاره. شاید اگر طمع رو کنار بذاریم، خیلی اتفاقات بد، هرگز نیفته. خود من، وقتی یه وسیله ای رو دارم، بهترشو میخوام. اونی که بهتره میخرم، ولی بازم بهتر از اونو میخوام
بستنی سنتی مغازه های پشت قلعه کریم خان!![]()
خیلی به بستنی علاقه داریااااااا
چرا پرچم ایران سه رنگه؟(سوال الکی نیستا!شوخی نگیری!):
دلیل سه رنگ بودنشو نمیدونم. ولی میدونم قرمز نشان دهنده خون شهدا و ...، سبز نشان از شادی و نشاط و سر سبزی و سفید نشان از صلح و دوستی. البته بازم مطمئن نیستم
4Shared یا Uploadbaz؟
از 4Shared استفاده میکنم
چرا ویندوزت 7 هست؟
چون هم خیلی روون تره، سریع تره، زیبا تره، کلا دوسش میدارم
چرا آنتی ویروست فعاله؟
به نظر خودت چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
فوتبال یا بسکتبال؟ جفتش خوبه، ولی بیشتر فوتبال
فوتبال یا والیبال؟ والیـــــــــــــــبال
فوتبال یا هندبال(به قول یکی از فامیلام قندبال): فوتباال دیگه
مهران رجبی؟ دمــــــــــاغ
شهاب حسینی؟ جذاب
گلزار؟ نمیدونم چرا هیشکی از این بشر خوشش نمیاد، منم ...
باران کوثری؟ چهره ی احمقی داره. منظورم از احمق، اون معناش نیست. چهره بامزه
چارلی چاپلین؟ با هم یه دورانی داشتیم. انگار همین دیروز بود بهم گفت اشکان؟ گفتم جانم؟ گفت خیلی میخوامت
جدی بگم: اسطوره ی هنر قرن، واقعا رو دستش نیست
مستر بین؟
فقط Johnny English Reborn
فیلم Fly Boys رو دیدی؟ دروغ چرا، ندیدم خب
Top Gun رو چطور؟![]()
![]()
![]()
شخصیت مذهبی مورد علاقه ات؟
ایت الله بهجت
شخصیت اجتماعی مورد علاقه ات؟
منظورت از شخصیت اجتماعی چیه؟ میشه توضیح بدی؟![]()
شخصیت فرهنگی مرود علاقه ات؟
پرویز پرستویی
شخصیت علمی مورد علاقه ات؟
سید میثم خودمون
شخصیت نظامی مورد علاقه ات؟
پدر بزرگم، شهیدان خلعتبری و بابایی و دوران
اگر گفتی چطوری ارتفاعات هواژیماهای غیرنظامی رو تنظیم میکنن؟میخوای بگم؟
نمیدونم. فکر کنم با جیوه و این حرفا ارتفاق از سطح دریا رو تنظیم میکنن. شایدم الان دیگه جیجیتالی (دیجیتال) شده باشه
به عنوان آخرین سوال این سری از حملات مشترک،
امتحان حسابانت رو خوب دادی یا نه؟
ای بد نبود، الان همه سوالاتت رو میخواستم با Sin و tan و Cot جواب بدم
فعلا مسنجر باهات کار دارم.هنوز تموم نشده.اینجا تمومش کردم،چی خیال کردی؟فکر کردی راحتت میذارم؟
(دوستان امروز پنج شنبه اس،برای تمامی درگذشتگان بخصوص پدر گرامی اشکان جان فاتحه ای قرائت فرمایید.
متشکرم)
خیلی متشکرم از لطفت مهران جان، واقعا شرمنده کردی
فعلا بای بای
با تشکر از شرکت شما در صندلی داغ

(شوخی)

(اگر جواب نادرست بدی ......)